torstai 26. toukokuuta 2011

Vaaleansini-vaaleanpunainen meikki ja Make A Look -tapahtuma Sokoksella

Musta-valkoisten vaatteiden kanssa sopivat mielestäni erityisesti näin keväällä pastellinen vaaleansininen ja pastellinen vaaleanpunainen.  





Tein meikin näillä sävyillä, ja lisäksi matchasin asuuni myös vaaleansinisen ja vaaleanpunaisen käsikorun sävysävyyn meikin kanssa.






Nämä vaaleansininen ja vaaleanpunainen käsikoru ovat Helsingin Erottajalla sijaitsevasta ihanasta Urban A -putiikista. Ne on tosin ostettu sieltä jo muutama vuosi sitten, enkä usko että niitä on enää valikoimissa.

Niissä on painavat, hyvälaatuista lasia olevat kivet, jotka ovat kuin karkkeja. Tykkään yhdistellä niitä aina useamman värin kerrallaan yhteen. Näiden kahden lisäksi minulla on niitä vielä valkoisena, vihreänä ja tummanpunaisena.






Huulipunana meikissä käytin IsaDoran ihanaa Jelly Kiss -huulipunaa sävyssä 53 Pink Parfait.

Olen tykännyt siitä aivan hirveästi ja käyttänyt sitä meikeissä tosi paljon. Ihana, hehkuvan söpö vaaleanpunainen väri ja miellyttävä kevyt, vaniljainen koostumus. Tykkään!

Silmämeikin halusin tehdä vaaleansinisellä.






Minulla ei ole hirveän montaa vaaleansinistä luomiväriä. Yksi Wet n Wildin vaaleansininen luomiväripaletti On Cloud Nine, jonka vaalein, kulmaluulle tarkoitettu vaaleansininen oli mielestäni liian vaalea ja tummempi, liikkuvalle luomelle tarkoitettu sininen taas liian tumma, jopa ehkä lähempänä keskisinistä.

Diorin Electric Lightsin siniset eivät puolestaan mielestäni oikein sovi käytettäväksi yksinään. Ne ovat liian kimaltavia, ja vaaleampi sininen on liian vihertävä ja tummempi sininen taas jo liian tumma. Tämä on kuulkaa tarkkaa hommaa, kun luomivärejä valitaan!






Niinpä päädyinkin sitten käyttämään meikkiin L'Oreal Color Appeal Trio Pron 318 Turquoise Blue keskimmäistä sävyä. Ihan kaunis sekin oli, vaikka ehkä vähän hailakka ja harmahtava.







Color Appeal Trio Pro Turquoise Blueni on L'Orealin Star Secrets -sarjan vanhanmallisia paletteja. Se on tarkoitettu sinisille silmille ja omistettu Milla Jovovichille.

Nythän nämä Trio Prot ovat uudistuneet Quad Proiksi, eli neljän luomivärin paleteiksi, joissa kaikki sävyt on prässätty epäkäytännöllisesti samaan lokeroon. Lisäksi mukaan on lisätty yksi voidemainen highlighter sävy, joka on mielestäni täysin turha, mutta siitä siis tulee se uusi nimi Quad Pro.  

Uusissa Quad Proissa Milla Jovovichin nimikkopalettikin on vaihtunut numeroon 337 Midnight Blue, jossa on kirkkaammat ja tummemmat siniset kuin tässä vanhassa Turquoise Bluessa, joka nimensäkin mukaisesti on turkoosimpi. Erityisesti Turquoise Bluen tummin väri, alin sininen on melko vihertäväkin, ja sitä käyttämällä meikistä saa hienon merellisen.

Nyt käytin kuitenkin vain yksinään tuota keskimmäistä vaaleansinistä, ja sen kaverina alarajauksissa Goshin vaaleansinistä Velvet Touch Eye Lineria Ice Blue ja ylärajauksissa Diorin loistavaa mustaa rajauskynää Crayon Eyeliner 094 Trinidad Black, joka on luottotyöhevoseni melkein kaikissa meikeissä.  






Jäin kuitenkin kaipaamaan vielä raikkaampaa ja puhtaampaa vaaleansinistä luomiväriä, ja sehän vei ajatukseni tietysti heti IsaDoran tämän kevään 2011 pastelliseen Fanciful-kokoelmaan.

Fancifulissa ilmestyi näiden kahden luomivärin 62 Bonbon Mint ja 60 Lilac Daydream lisäksi vaaleansininen 61 Blue Sky. Luulen, että "tarvitsen" nyt siis senkin, vaikka olinkin alun perin ajatellut odotella kesän alennusmyynteihin, josko näitä jäisi vielä sinnekin.

Tietysti noilla vaaleanvihreällä ja liilalla saa myös oikein kauniin pastellisen, musta-valkoiseen asuun sopivan meikin.





Kuin kohtalon iskuna Sokokselta tuli samana päivänä kun pohdiskelin näitä vaaleansinisiä kutsu Sokoksen Make A Look -tapahtumaan.

Kutsun mukana tuli - 20 %:n alennusseteli yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta. Lisäksi mm. tällaisia armottomia IsaDora faneja kuin minä houkutellaan ostoksille lupaamalla kahden IsaDora -tuotteen ostajalle kaupan päälle IsaDora Cream Gloss Stylo -huulikiilto (arvo 13 e). En usko, että minulla tulee olemaan vaikeuksia keksiä jotakin toista IsaDora tuotetta Blue Sky -luomivärin lisäksi.

Make A Look -tapahtuma on ilmeisesti Sokoksen nuorekkaampi versio Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta, jossa myydään enemmän selektiivistä kosmetiikkaa. Make A Look -tapahtuma on ainakin Helsingissä 26.-29.5.2011 ja siinä ovat mukana Make Up Store, Gosh, Joe Blasco, IsaDora, We Care Icon, Lumene Natural Code, Kiss, Cutrin ja Cailap. Mielestäni sama Make A Look -tapahtuma on ollut myös syksyisin ennen koulujen alkua.

Aivan ihana muuten tuo meikki ja väriyhdistelmä Make A Look -tapahtuman kutsussa. Turkoosi-vaaleansininen silmämeikki ja kaulakoru sekä korallin-persikkainen huulipuna, kynnet ja toppi. Minkäköhän merkin tuotteilla meikki on toteutettu?






Muina hyvinä tarjouksina IsaDorien lisäksi tuolta Make A Look -tapahtumasta voisi mainita myös We Care Iconin tuotteita 15 eurolla ostaville kaupan päälle huulikiillon. Muillakin merkeillä on vastaavia tarjouksia, eli ostamalla tietyllä summalla tai tietyn määrän saa kaupan päälle esim. ripsivärin (Make Up Store, 30 e), poskipunan (Joe Blasco, kaksi tuotetta) tai puuterisiveltimen (Gosh, 15 euroa).

Onneksi IsaDoralta saa juuri tuon huulikiillon kaupan päälle, sillä poskipunaa tai puuterisivellintä en tarvitsisi.

Näiden lisäksi tavarataloissa on tuote-esittelyjä ja Make Up Storen näytöksiä. Ihanaa höttöä, aion ehdottomasti osallistua!

Tarkemmat tiedot Sokoksen sivuilta täältä.

11 kommenttia:

  1. Nätti meikki, mutta olisin kaivannut kuvaa myös silmät auki :)

    VastaaPoista
  2. Kivan raikas sininen meikki. :)

    Mä sain tänää s-postia Sokokselta tuosta Make A Look -tapahtumasta. Harmi, kun täällä Kouvolassa ei tapahdu mitään. :(

    Oon samaa mieltä kanssasi siitä, että luomivärien valinta on tarkkaa hommaa! ;D

    VastaaPoista
  3. Ansku: Kiitos paljon!

    Todella mielelläni laittaisin teille kuvia meikeistä myös silmät auki, koska siinähän meikistä saisi vasta oikean käsityksen. Valitettavasti en uskalla kuitenkaan laittaa niitä julkisesti tänne internetiin saataville, sillä silmän värikalvo on jokaisella ihmisellä yksilöllinen, vähän kuin sormenjälki, ja tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää ihmisten tunnistamiseen esim. passeissa. Olen varmaan liian varovainen, mutta mieheni on tätä sivuavalla alalla, ja hän on varoitellut minua, että sellaisia kuvia ei sitten saisi internetiin laittaa. Pelko on tosin varmaan osin kyllä turha, koska tavalliset valokuvat ovat tuskin riittävän tarkkoja tunnistukseen, mutta just to be on the safe side...

    Mutta voisin kyllä yrittää ottaa sellaisia kuvia, jossa värikalvo ei näkyisi, mutta meikki näkyisi paremmin!


    Minna: Kiitos, kiitos! :)

    Make A Lookin suhteen et kyllä mun mielestä menettänyt hirveästi, paitsi tietysti ne tarjoukset. Make Up Storen näytöksiä en kyllä ainakaan vielä tänään ehtinyt näkemään, mutta muuten ei paljon tapahtumia ollut ainakaan täällä Helsingin Sokoksella. Konsulentit olivat osalta tuotemerkeistä paikalla, mutta eipä paljon muuta :(

    Joo, on kyllä aina tosi tarkkaa minkä luomivärin aina mihinkin meikkiin valitsee! Ulkopuoliset eivät kyllä välttämättä huomaa mitään, mutta itse näkee niissä aina valtavasti eroja lähtien koostumuksesta ja sävystä. Mutta on luomivärit kyllä ihania ja meikkailu niin kivaa! :)

    VastaaPoista
  4. Heippa Pumpulipupu!

    Ihana ja varsin asiantunteva blogi sinulla! Oli todella mielenkiintoista bongata juttu tuosta Sokoksen Make A Look mainoksen meikistä, että ihastuit tuohon mahtavaan silmämeikkiin. Olen samaa mieltä, todella herkullinen!

    Päivitän Sokoksen omaa blogia Sininen on muotia.fi ja harmi kuulla että et saanut itse tapahtumasta irti mitä tulit hakemaan. Mutta ei hätää, jos haluat käydä katsomassa tarkemmat kuvat, mitä meidän Make Up Storen Rosanne sai aikaan, niin klikkaa ihmeessä blogiin www.sininenonmuotia.fi
    Olen ainakin sitä mieltä, että Rosannen meikit on ihan superhienoja.
    Tänään meillä on täällä Mariela Sarkima paikalla ja MUS Grace -lookin tekoa myös.. mutta blogista voi siis seurata hieman toisenlaista Sokosta jos kiinnostaa! :)
    Terkuin, Mira-Bella :)

    VastaaPoista
  5. Mira-Bella: Kiitos paljon, tosi kiva kun löysit blogini ja tykkäsit siitä! :)

    Tuo Make A Look -kutsun meikki on tosiaan aivan ihana, todella raikas ja hyvin keksitty väriyhdistelmä! Toivoisin kuitenkin, että mainoksissa olisi myös mainittu tuotteet, joilla meikki on toteutettu, niin voisi itsekin hankkia juuri ne. Esim. tuo huulipuna meikissä on tosi ihanan värinen!

    Kävin myös kurkkaamassa Sininen on muotia -blogissa ja oikein kivalta näytti! Upeita kuvia kivoista aiheista! Bloginne on myös oikein hyvä niille, jotka eivät välttämättä pääse tapahtumiin paikalle, eli kuten esim. Minna totesi, Kouvolassa ei nyt ollut vastaavaa Make A Look -tapahtumaa.

    Olin Sokoksella Make A Look -tapahtuman alussa eli to lounasaikaan. Silloin oli tosiaan aika hiljaista. Tänään pe kun kävin myöhemmin illalla, meininkiä oli jo enemmän.

    Oikein kiva kun tällaisia tapahtumia järjestetään, on hauska tutustua uutuuksiin ja saada kivoja vinkkejä. Suosikkini on kyllä upea Kutsu Kauneuteen -tapahtuma, mutta kyllä tässä Make A Lookissakin potentiaalia on. Enemmän se vain ehkä kaipaisi tuote- ja meikkausesittelyitä eri merkeiltä, nyt niitä oli vain Make Up Storelta. Lämpimät kiitokset joka tapauksessa Sokokselle kivojen tapahtumien järjestämisestä! :)

    VastaaPoista
  6. tänään ilmestyneessä anttilan kuvastossa oli isadoran tuotteet "ota kolme maksa 2" -periaatteella, tulit heti mieleen kun huomasin :) joten piti tulla ilmoittamaan! :D

    VastaaPoista
  7. Maijuemilia: Kiitos paljon vinkistä, ihana kun tulit ajatelleeksi mua!! Meille ei ole tullut Anttilan kuvastoa, joten olisi voinut hyvin mennä multa ohi, kiitos siis! :)

    Mulla onkin jo mielessä vielä pari juttua IsaDoralta mitä voisin hankkia. Erityisesti jos IsaDoran kesäkokoelma South Beach ehtisi kauppoihin tuon tarjouksen aikana. Oon myös menossa Tukholmaan ensi viikonloppuna, joten siellä varmaan ainakin on jo kesäkokoelmaa saatavana, kivaa!

    Esittelen Sokokselta hamstraamani IsaDorat seuraavassa postauksessa :)

    VastaaPoista
  8. heh, mä taas oon lähdössä tukholmaan ensi viikon maanantaina, ehkä just sillä laivalla (?) jolla sä tuut sieltä takasin :D

    VastaaPoista
  9. Maijuemilia: Superkivaa, että säkin oot menossa Tukholmaan! Mä meen Turusta laivalla ja tuun lentäen, joten ei olla valitettavasti menossa samalla laivalla :( Mutta Turun laivan kosmetiikkamyymälän aion kyllä koluta tarkkaan. Matkan kesto 10 tuntia on sen verran pitkä, että varmasti ehtii tutustua kaikkeen ja moneen kertaan :)

    Valitettavasti en myöskään varmaan ehdi vielä laittaa tänne mitään Tukholman ostoksia tai vinkkejä ennen sun lähtöä maanantaina. Mutta kosmetiikan puolesta suosittelen Åhlensin alakerran kemppariosastoa (huom. ei siis katutason selektiivinen, joka sekin on oikein hyvä, vaan alakerran "päivittäiskosmetiikkaa", josta löytyy mm. IsaDora, Viva La Diva, OPI, Hawaiian Tropic ym.)ja tietysti fancya NK:ta sen tunnelman takia. Vaatekaupoista lempparini on Mathilde et sa vie:

    http://mathilde.se/

    Aika kallis kyllä, mutta jos yhden jonkun ihanan Odd Mollyn, Hunky Doryn tai Ralph Laurenin raaskisi taas ostaa :)

    VastaaPoista
  10. mä lähden mun varalapsen ja ystävän kanssa reissuun, joten me taidetaan kuluttaa pääasiassa aikaa pallomeressä ja lastenvaateputiikeissa :D mutta ihan kivaa vaihtelua tää tämmönen, en oo aiemmin ollutkaan lapsen kanssa reissussa. tulee ihan erilainen näkökulma koko matkaan :)

    VastaaPoista
  11. Maijuemilia: Eli ootte menossa Tapin kanssa, voi miten kivaa! Mäkin meen ekaa kertaa mun kummipoikien kanssa (2 1/2 v ja 1/2 v) laivalla, joten varmaan tulee hauskaa. 10 tuntia pallomeressä! :)

    Tosi kivaa matkaa teille, pitäkää oikein hauskaa!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)