lauantai 28. toukokuuta 2011

Meikkiostokset Sokoksen Make A Look -tapahtumasta

Sokoksella on käynnissä vielä huomenna sunnuntaina 29.5.2011 Make A Look -meikkitapahtuma, jossa on tarjouksia ja tuote-esittelyitä mm. IsaDoralta, Make Up Storelta, Lumene Natural Codelta, We Care Iconilta, Goshilta ja muutamalta muulta merkiltä. 






Make A Look -tapahtuman kutsun mukana tuli - 20 %:n alennusseteli yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta näiltä merkeiltä sekä tietoa alennuksista. Esim. suosikkimerkilläni IsaDoralla oli tarjouksessa meikkivoide (not interested), ja kahden IsaDora-tuoteen ostaja sai kaupan päälle huulikiillon. 






Kävin shoppailemassa  Make A Look -tapahtumassa torstaina. Ja pelkkää IsaDoraa taas, totta kai!




Olin jo etukäteen päättänyt, että käytän - 20 %:n alennussetelini IsaDoran Fanciful-kevätkokoelmassa ilmestyneeseen vaaleansiniseen luomiväriin 61 Blue Sky.

Minulla on jo ennestään kokoelman kaksi muuta luomiväriä, eli vaaleanliila 60 Lilac Daydream ja vaaleanvihreä 62 Bonbon Mint. Olen tykännyt molemmista aivan hirveästi. Kauniit sävyt, jotka levittyvät nätisti ja helposti. 

IsaDora suosittaa näitä Eye Focus Single Eye Shadoweita käytettäväksi meikkiin yksinään. Siihen ne sopivatkin erinomaisesti, mutta voi niitä myös yhdistellä. Tein esimerkiksi mielestäni oikein ihanan hemppismeikin yhdistämällä liilan Lilac Daydreamin ja vaaleanvihreän Bonbon Mintin.

Eye Focus Singlejen hinta on 11,35 euroa, joten - 20 %:n alennuksella Blue Skyn hinnaksi olisi pitänyt jäädä 9,08 euroa. Nyt kun vain katsoin kuittia kotona, niin eihän sitä alennusta olekaan vähennetty. Kuitissa lukee vain alekuponki, mutta ei vähennystä. Voi itku, en jaksaisi mennä sinne valittamaan, mutta varmaan periaatteesta pitää mennä parinkin euron vuoksi. Harmittaa, kun en ikinä opi tarkistamaan kuitteja jo kaupassa, nyt vasta katsoin!   





No, mutta takaisin IsaDoraan. Fanciful oli mielestäni oikein onnistunut kevätkokoelma IsaDoralta. Siinä ilmestyivät myös ensimmäistä kertaa ihanat uudet kevyen geelimäiset Jelly Kiss -huulipunat, jotka sopivat mielestäni erinomaisesti yhteen kokoelman luomivärien kanssa.

Vasemmanpuoleisin Jelly Kiss -huulipuna on 54 Lilac Tulle, joka sopii ainakin Lilac Daydream ja Blue Sky -luomivärien kanssa. Keskimmäinen 53 Pink Parfait sopii puolestaan mielestäni kaikkien kokoelman luomivärien kanssa. Fancifulin mainoskuvissa se oli nimenomaan yhdistetty vaaleansiniseen Blue Skyhin. 

Oikeanpuolimmaisin Jelly Kiss 57 Coral Punch ei kuulu Fanciful-kokoelmaan, vaan on ilmestynyt myöhemmin. Ajattelin kuitenkin, että se voisi sopia aika nätisti vaaleanvihreän Bonbon Mintin kanssa. Jos siihen vielä yhdistäisi punaiset tai korallinväriset kynnet (esim. Rimmelin I Love Fruities -tuoksukynsilakka 053 Apricot Punch), voisi olla aika kivannäköistä ja kesäistä.



  


Surukseni vain ihana Bonbon Mintini putosi hiljattain kylppärin lattialle ja siitä lohkesi pala. Aika monelle luomivärilleni on valitettavasti käynyt näin. Olen tuhonnut tällä tavalla mm. Diorin Holiday 2006 -kokoelmasta upean Charming Fantasy -viisikon (joka oli tietenkin one shot ja nyt sitä ei saa mistään!) ja L'Orealin kauniin Color Appeal Trio Pro 405 Stay Ultra Violetin. Viimeisin uhri oli Wet n Wildin Brulee, joka meni aivan murusiksi.

Pahoittelen jo etukäteen herkimmille katsojille seuraavaa kuvaa:





Surullinen kolmikko, ei voi muuta sanoa.

Jotenkin tuntuu, että kaikille lemppariluomiväreilleni käy aina näin. Tietenkin todennäköisyys pudottaakin ne on suurempi, koska käytän niitä niin paljon. Muita pudonneita voi vielä käyttääkin, mutta eniten harmittaa tuo Diorin Charming Fantasy. En vain raaski heittää sitä pois, sillä se oli eka Diorini ja sopi minulle niin hyvin. Nyt se on vain one hot mess eli lähes käyttökelvoton. Nyyh, tulee paha mieli aina kun katson näitä!





Siksi siis iloisempiin luomiväriasioihin.

Saadakseen huulikiillon kaupan päälle, Sokoksen Make A Look -tapahtumasta piti ostaa kaksi IsaDoran tuotetta.

IsaDoran neljän luomivärin Eye Shadow Quartetit ovat Sokoksella jo valmiiksi toukokuun kanta-asiakastarjouksena 12,50 euroa, kun normaalihinta on 15,50 euroa.

Ajattelin ensin ostaa Blue Sky -luomivärin lisäksi IsaDoran kesän 2011 Jungle Fever Bronzing Make Up -kokoelmaan kuuluvan luomiväripaletin 65 Khaki Bronze. Rupesin kuitenkin epäröimään, että ovatko sen sävyt liian shimmerisiä ja murrettuja minulle, joten vaihdoin sen viime hetkessä mattaruskeaan luomiväripalettiin 44 Muddy Nudes (kuvassa vasemmalla).

Minulle kävi kuitenkin sellainen ajatusvirhe, että ajattelin Muddy Nudesin olevan IsaDoran viime kevään 2010 Nostalgia-kokoelman luomiväripaletti Creamy Nudes. Tartuin Muddy Nudesiin siis kuin hukkuva oljenkorteen, sillä ajattelin löytäneeni todellisen jo markkinoilta poistuneen harvinaisuuden.

Creamy Nudes oli kuitenkin viisikko kun taas Muddy Nudes on kvartetti. Muddy Nudes onkin IsaDoran syksyn 2010 Rock Chic -kokoelmasta.

Minulla on samasta Rock Chic -kokoelmasta jo kokoelman toinen luomiväripaletti 47 Heavy Metal (kuvassa oikealla). Tuntuu, että niistä kahdesta pehmeämpi ja lämpimämpi Muddy Nudes sopii minulle jopa paremmin kuin huomattavasti kylmempi ja jyrkempi Heavy Metal. Olen siis oikein tyytyväinen hankintaani.






Muddy Nudes muistuttaa myös kovasti IsaDoran 50 Matte Chocolates -viisikkoa. Se on erinomainen mattapaletti, joka sisältää erilaisia ruskeita.

Matte Chocolatesin kaksi vasemmanpuoleisinta ja Muddy Nudesin kuvassa kaksi alinta väriä ovat varmaan samat. Sen sijaan Muddy Nudesin kahta kuvassa ylintä kaunista ruskeaa ei Matte Chocolatesista löydy. Lisäksi Matte Chocolatesin tummimmat ruskeat ovat lämpimämpiä kuin Muddy Nudesin. Tällaiselle IsaDora-harrastajalle erojakin siis löytyy.

Tiesin kuitenkin, että paletit ovat hyvin samanlaiset, mutta ajattelin, että vähän pienempi Muddy Nudes on kätevämpi esimerkiksi matkoille kuin Matte Cholates. Olen siis tyytyväinen valintaani.





Kaupan päälle kahden IsaDora-tuotteen ostaja sai Sokokselta Cream Gloss Stylo -huulikiillon. Ne eivät kuulu IsaDoran normaalivalikoimaan, vaan ilmestyivät kevään 2010 Nostalgia-kokoelmassa. Niitä on varmaan jäänyt sieltä IsaDoran maahantuojan Bernerin nurkkiin pyörimään, ja niinpä niitä jaettiin nyt lahjaksi IsaDora tuotteiden ostajille. Sopii minulle hyvin, huulikiillot eivät mene avaamattomana vuodessa miksikään!

Huulikiillon sävyä ei Helsingin Sokoksella päässyt valitsemaan, mutta onnekseni 15 Peach Melba oli minulle oikein sopiva väri. Kirkas, hyvin pigmenttinen punaoranssi. 

Peach Melba (kuvassa alempana) on aika samaa sävyä kuin Jelly Kiss -huulipuna Coral Punch (kuvassa ylempänä). Ei kyllä mielestäni kovin huulikiiltomainen, vaan koostumukseltaan jopa paksumpi kuin huulipuna.

Alla olevassa swatchissa ylhäällä Cream Gloss Stylo -huulikiilto Peach Melba ja sen alla Jelly Kiss -huulipuna Coral Punch. Ihania kesäsävyjä kyllä molemmat.






Pahoittelen taas tätä valtavan pitkää postausta muruset, mutta minulla vain aina riittää asiaa näistä ihanista IsaDora-tuotteista!

Viimeiseksi vielä ihanalta lukijaltani Maijuemilialta (Neiti Gnuun päiväkirja) saamanani vinkkinä, että Anttiloissa on kesäkuun loppuun asti tarjouksessa kolme IsaDoran tuotetta kahden hinnalla. Toivon siis, että IsaDoran ihana kesäkokoelma Ocean Drive ehtii Suomeen kesäkuun aikana, ja menen sitten sinne ostoksille!

12 kommenttia:

  1. Ihania keväisiä värejä kaikki! Voisin haluta noista ihan jokaisen. Tuota Matte Chocolatesia olen katsellut jo pitkään ja joka kerta melkein oikeasti maistan sen suklaan suussa! :D Ihan naurettavaa, mutta mitäs on ton näkösiä.. ja nimisiä..

    VastaaPoista
  2. Mut hei kelaa, kaikissa muotilehdissä ne silpoo meikit just tolleen! Murentaa luomivärit ja kaikkea, oot truebloggaaja, vedät kuin tuotteet ois lähetetty sulle vain kuvia varten ja ne kuuluu pistää palasiks. :D

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans mun ensimmäinen diorin viisikko tuon näköinen. Siinä on niin loistavat värit etten raaski kans pois heittää.

    Kivaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
  4. mä himoitsin perjantaina Kicksissä Khaki Bronze palettia, sävyt näytti niin ihanilta mutta mietin kanssa olivatko liian hohtavia minulle. :) Voi kuitenkin olla että sorrun vielä ostamaan sen itselleni, mielestäni ne sopisivat hyvin näin kesällä ruskettuneelle iholle (ja mielessäni kuvittelen jo käyttäväni sitä yhdessä leopardikuvioisen mekon kanssa :D) ja miksei muulloinkin. :)

    VastaaPoista
  5. Täällähän on vaikka mitä asiaa ilmaantunut, kun olin mökkeilemässä! :) Mukava palata kotiin ja alkaa selailemaan omasta blogista ihanien lukijoiden kommentteja ja sen jälkeen jatkaa toisten ihanissa blogeissa lukemassa juttuja ja katselemassa kuvia. :)

    Minua söi kovasti jokunen vuosi sitten kun pudotin Make Up Storen Deadlyn lattialle, kun se oli melkein uusi. Osti seuraavalla Hesan reissulla uuden, mutta en ole heittäny vieläkään sitä murusina olevaa pois. ;D Nyt just muistin, että minulla on joku violetti MUSin luomiväri myös murusina, mutta sen pudotti rakas kissani, josta meinasin tehdä ko. äksidentin takia rukkaset. ;D Ne on ollu murusina about 4-5 vuotta, mutta siellä ne minulla vielä on. En raaski heittää pois. :D

    Paljon olet kaikkea kivaa ja ihanaa ostellu! :)

    VastaaPoista
  6. voi apua tota surullista luomivärikolmikkoa :D mäkin säilöin vaikka kuinka pitkään muutamaa pirstaleiksi murentunutta luomaria, joita en ollut käyttänyt ikuisuuteen. lopulta heitin ne kylmäverisesti menemään, ja täytyy kyllä sanoa, ettei ole tullut ikävä. kerran se vaan kirpasee ;)

    toi sokoksen mallin meikki on superihana! niin raikas ja kesäinen, ah.

    VastaaPoista
  7. Todella Upea Layrä: Minustakin noi on ihanan heleitä ja keväisiä värejä, IsaDoralla yleensä on. Mä oon kevät myös värianalyysissä, joten tuntuvat sopivan mulle hyvin. Ajattelinkin juuri, että voisin siirtyä käyttämään pelkästään IsaDoran ihania kevätkokoelmia, ainakin näin keväisin ja kesäisin :)

    Matte Chocolates on kyllä herkullinen. Ja mikä melko harvinaista, se on nimensä mukaisesti mattapaletti. Niitä on yleensä vaikeampi löytää. Tykkään koko ajan enemmän ja enemmän mattaluomivärien lopputuloksesta: ovat jotenkin professionaalimman näköisiä ja helpompia kuin helmiäiset. Suosittelen siis Matte Chocolateakin, tekisit sillä varmaan upeita meikkejä ja on lisäksi hyvä yleispaletti moneen meikkiin. :)


    Sonia: Ihana lohdutus, kiitos muru! Just ilmestyi amerikkalainen In Style -lehti, jonka toukokuun numerossa on perinteisesti valittu vuoden 150 parasta kosmetiikkatuotetta. Siinä luki, että niiden valokuvaaja käytti 147 tuntia ja 21 päivää kuvaten sekä silputen ja asetellen tuotteita kuvauksia varten. Hei, mä olisin hoitanut saman muutamassa sekunnissa, no sweat :)

    Kirjoitan muuten varmaan vielä piakkoin jutunkin noista In Style -lehden parhaista kosmetiikkatuotteista, on minusta aina tosi kiinnostava lista. :)


    Ansku: Kiitos kiltti, lohduttaa tosi paljon tietää että jollakin muulla on ollut Diorien kanssa sama kohtalo. Voi meitä!

    Mua harmittaa tuo Diorin Charming Fantasy vieläkin, vaikka siitä on varmaan 3-4 vuotta kun se putosi. Pitäisi varmaan vain reippaasti heittää se pois, kun pelkkä sen avaaminen sotkee niin hirveästi ettei sitä tule kuitenkaan käytettyä. Ehkä sitten raaskin, jos löydän jostakin uuden vastaavan.

    Oikein ihanaa viikonlopun loppua myös sulle ja kivaa viikkoa! :)


    Serrated B: Se Khaki Bronze oli mustakin tosi hieno! Tosi kauniit värisävyt, ja kuten sanoit varmasti upean näköinen ruskettuneella iholla. Ihana tuo idea leopardimekosta, sopisi varmasti sen kanssa todella hyvin! :)

    Khaki Bronze on myynyt varmaan aika hyvin, koska oli Helsingin Sokokselta perjantaina jo loppunut. Saara Sarvaksella Lilyssä oli myös juuri äsken positiivinen arvio Khaki Bronzesta:

    http://www.lily.fi/juttu/video-isadoran-kesauutuuksien-testailua

    Mä epäilen kyllä myös sortuvani vielä siihen. Ja kerrankin IsaDoran paletti, jonka kaltaista mulla ei vielä ole :)

    VastaaPoista
  8. Minna: Mä rakastan kanssa sitä tunnetta, kun pääsee matkan jälkeen tai mökiltä tultua katsomaan mitä kaikkea kivaa blogeissa on tapahtunut sillä aikaa. Lämpimästi tervetuloa takaisin! :)

    Voi sua, eli sullekin on käynyt onnettomuuksia luomivärien kanssa! Se harmittaa aina kamalasti, kun ne on niin ihania ja kauniita uusina ja ehjinä. Siksi niitä on varmaan niin vaikea heittää poiskin, ei vain raaski! Ihana kyllä tietää, että muutkin säilöö vuositolkulla niitä murusia, eli en ole ainoa hassu! :)

    Mutta aika hyvä saldo sulla jos vain kaksi on pudonnut, kun varmaan kuitenkin meikkaat aika paljon. Silti jokainen tuhoutunut harmittaa aivan hirveästi ja sen muistaa varmaan ikuisesti!


    Maijuemilia: Eikö olekin kamala näky noi rikkoontuneet, ennen niin ihanat luomivärit!

    Oot kuitenkin varmasti oikeassa siinä, että jos ne vain heittäisi menemään, ei niiden perään enää haikailisi. Mutta jotenkin en vaan pysty; se hetki kun Diorin ihana Charming Fantasy lentää roskikseen, voi ei! Se on meikkiharrastajalle varmaan sama kuin muille esim. lemmikkieläimissä: vanha rakas koira ei ikinä unohdu, mutta uusi koira voisi kyllä ehkä helpottaa luopumista :)

    Minustakin sen Sokoksen mainoksen meikki on aivan upea! Tosi kauniit värit ja ihanan kesäinen väriyhdistelmä. En olisi uskonut, että vaaleansininen/turkoosi ja koralli/persikka voisi sopia noin kauniisti yhteen. Ehdottomasti on kokeiltava tuota yhdistelmää kesän aikana! :)

    VastaaPoista
  9. Ja tytöt: Haluan kiittää teitä jokaista vielä yhdessä ja erikseen ihanista kommenteistanne! Oli niin kivaa avata blogi ja huomata mm. kuinka paljon sympatiaa, lohdutusta ja jaettuja kohtaloja täällä oli noiden luomiväriraukkojen takia ja iloitsemista mun uusista ihanista IsaDora-ostoksista.

    Olette ihania, kiitos kun jaksatte aina kommentoida! Haleja!

    VastaaPoista
  10. Kattelin moneen otteeseen tuota kuvaa missä on tuo Bonbon Mint ja korallinväriset kynsilakka ja huulipuna. Tulee vähän fiftarivibat ja tosiaan kesäiset fiilikset tuosta. Ha-luun myös korallia (ennen en ole siis siitä pitänyt eikä sitä löydy ennestään)! Noita korallinvärisiä kynsilakkoja olenkin käpistellyt kaupoilla muutaman kerran jo..

    VastaaPoista
  11. Jäin oikein miettimään, niin kyllä, vain kaksi puristeluomiväriä on pudonnu, mutta lisäksi yksi Make Up Storen Eye Dust kerran kippas. :( Ostin sitten uuden heti. ;D

    Valitettavasti minun luomiväreille tulee varmana käymään noita onnettomuuksia enemmän sitten kun alan tekemään enemmän asiakastöitä. Kiireinen aikataulu, asiakas on ollut jo valmiiksi myöhässä ja itsellä se sellainen mikään ei pysy kädessä -päivä. ;)

    VastaaPoista
  12. Hellin: Mä en kehdannut tuohon varsinaiseen juttuun kirjoittaa mistä oikeastaan alun perin keksin yhdistelmän vaaleanvihreä ja koralli. Vaikka ei siinä kyllä sinänsä mitään hävettävää ole, sillä neloselta tuleva sarja Matkaoppaat on yksi mun suosikeista. Siinä oli viime viikolla yhdessä jaksossa matkaopas Riinalla vaaleanvihreä silmämeikki ja korallinväriset huulet ja kynsilakka ja näytti tosi kivalta! Sopi erityisesti ruskettuneelle iholle tosi hyvin!

    Muakaan ei ole koralli niin paljon kiinnostanut aikaisemmin, mutta nythän se on niin muodissa. Ihana, pirteä kesäväri! :)


    Minna: Tosi hyvä, että sulla ei ole enempää käynyt onnettomuuksia meikkien kanssa. Minäkään en nyt onneksi muista muita kuin noin neljä, mutta nekin harmittaa ihan riittävästi. MUS:n Eye Dustit ja mineraaliluomivärit on varmaan kaikkein pahimpia: riittää että vähän keikkaa niin kaikki on pilalla. Ja hirveä sotku vielä lisäksi!

    Kiireessä käy kyllä varmaan vaikka mitä. Mullakin noi kaikki pudonneet on pudonneet aamukiireessä :( Syytän kyllä osittain pitkiä kynsiäni, vaikka miehen mielestä se johtuu vain siitä, että en tarpeeksi keskity siihen mitä olen tekemässä :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)