perjantai 13. toukokuuta 2011

MAC Surf Baby -kokoelman Summer Stash -pigmenttitorni

Hei kaikki Surfer Babyt out there! Ja tähän tarkoitukseen riittää myös, että olet mieleltäsi surffari, sillä MACn kesän 2011 Surf Baby -kokoelma is out!

Surf Babya ei kyllä löydy vielä edes MACn nettisivuilta, mutta Stockkalla oli. Kerrankin Suomeen tuli jotakin aikaisemmin, sillä USAn julkaisupäivä on ilmeisesti vasta 26.5.2011 ja kansainvälinen kesäkuussa.

Surf Baby -kokoelma on pakkauksiltaan kelta-valko-harmaa raidallinen ja jotenkin hyvin sporttinen. Koristeena on lisäksi hawaii-tyylinen punainen kukka mustassa surffilautakuviossa. Kokoelmasta löytyy luomivärejä, huulipunia ja huulikiiltoja kuten MACn kausikokoelmista yleensäkin. Lisäksi poskipuna, aurinkopuutereita, vedenkestävä maskara kuten teemaan sopii, rajauskyniä ja kynsilakkoja. Ihania kesäjuttuja!






Surf Baby -kokoelmaan kuuluu myös kaksi Crushed Metallic -pigmenttitornia. Minulla ei ole aiemmin ollut MACn pigmenttejä, joten tietenkään päällä oleva ostoslakkoni ei koske niitä.

Crushed Metallic Pigmentit eivät kyllä ole Surf Baby -kokoelman teemapakkauksissa, vaan ihan perusmustissa MACeissa, mikä on tavallaan vähän sääli. Ihan kuin ne eivät kuuluisi kokoelmaan aivan täysin kuten muut tuotteet, vaan olisi vain lisätty siihen jälkeen päin.






Ihastuin heti toisen torneista, Summer Stashin, väreihin. Shamppanjaa (light pink champagne), kultaa (light white pearl), viininpunaisen-violettia (light violet with silver pearl) ja ruskeaa (brown bronze with gold pearl), kaikki frost-koostumuksella eli hyvin metallisia ja kiiltäviä. Ei voinut ohittaa!








Toinen torneista on Surf the Ocean, ja se sisältää hopeaa, turkoosia, pronssia ja tealia (mikä se väri on suomeksi, sinivihreä?). Värit ovat kyllä MACn mukaan oikeasti frosty platinum, light yellow green, gold bronze ja dirty graphite with silver pearl. Ei minun värejäni.






Mutta kummankin pigmenttitornin nimet ovat kyllä upeat: Surf the Ocean sopii kokoelman teemaan niin hyvin, ja Summer Stash nauratti vaan muuten minua. Eli tästä kätköstä kaivetaan vähän hehkuvaa metallista luomiväriä silmiin pitkin kesää.   



  


Ostin pigmenttini Helsingin keskustan Stockkalta. Hinta neljästä purkista oli 36 euroa, eli minusta jollakin tavalla kohtuullinen, sillä noista riittää varmasti hyvin pitkäksi aikaa.

Ohjeeksi sain, että pigmenttejä voi laittaa luomille pelkästään tai sitten toisen luomivärin päälle. Niiden pitäisi tarttua luomivärinpohjustajaan, tai sitten voi käyttää kiinnittämiseen MACn Fix + -suihketta.

Pigmenttiä voi myös sekoittaa suihkeeseen ja tehdä siitä rajausväriä. En kuitenkaan ostanut MACn suihketta, sillä minulla on tarkoitus hankkia Jane Iredalen käyttöidealtaan hyvin samantyyppinen, paljon kehuttu PomMist -granaattiomenasuihke.

Ja sitten swatcheja, of course:






Tässä päivänvalossa, latteassa varjossa.






Päivänvalossa, lievässä auringossa.





Ja lopulta sisällä hehkulampun valossa täydessä loistossa.

Kaikki swatchit Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -luomivärinpohjustajan päällä. Ajattelin kuitenkin ehkä meikissä käyttää mielummin varman päälle MACn omaa pohjustajaa Paint Potia.

Ei ollut kyllä mitään hankaluuksia saada pigmenttejä kiinnittymään pelkän silmämeikinpohjustajan päälle, joten en usko että tästä tulee ongelmaa.

Can you already feel the sun, surfer babies?!

9 kommenttia:

  1. Itselläni on 5 MACin pigmentti samplea. Olen käyttänyt pelkän UDPPn päälle ja hyvin toimii.

    On aivan mielettömän kauniita värejä nuo Summer Stashit! Minua kyllä kiinnostaisi ne Surf the Oceanitkin. ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä i h a n a <3 hankin sen toisenkin tornin, molemmat olivat kauniita ja mukavan kesäisiä!

    VastaaPoista
  3. Minna: No nythän sun täytyy ehdottomasti esitellä joskus ne kaikki MACn pigmentit kokonaisuutena, joitainhan on sun blogissa jo vilahdellutkin :)

    Tosi hyvä tietää, että voi laittaa pelkästäänkin UDPP:n päälle. Pelkäsin aluksi, että osaankohan ollenkaan käyttää niitä, mutta ainakin swatchailun perusteella ei ollut juuri sen vaikeampaa kuin muutkaan luomivärit. Kivasti tuntuivat myös häivyttyvän.

    Ne Surf the Oceanit sopisi varmaan hyvin sulle, kun ovat vähän kylmempiä ja voimakkaampia värejä. Hienoja ovat kyllä molemmat!


    Nea: Mä olenkin sun blogissa jo ihastellut Surf Baby -kokoelmaa, ihania juttuja kyllä! Katsoin just sun meikkikuviakin, oikein kiva nähdä miten hienoja meikkejä olet Summer Stashilla tehnyt. Ihania! :)

    VastaaPoista
  4. Tarvii varmaan tehdä. ;) Jos oikein muistan, niin yksi ainut niistä ei ole vielä vilahtanu blogissa, mut voisin laittaa joskus just swatchina ne esille.

    VastaaPoista
  5. Ihanan hohtavat värit =D Kesääää! <3

    VastaaPoista
  6. Joka kesä sama ongelma tällaisella talvi-ihmisellä (väreiltään siis); tuntuu että jokainen kesäinen luomiväri/pigmentti-paketti on suunnattu lämpimän "värisille" ihmisille. :|

    VastaaPoista
  7. Oi miten kivan näköisiä! :) Paha vain että oon sen verran pihi että ohitan Macin hyllyn. :DD Vaikka tuotteet näyttää ihanilta ja laatu on hyvä, niin yritän sinnikkäästi vain etsiä halvemmista tuotteista hyviä löytöjä ja uskotella itselleni etten tarvitse kalliimpia brändejä. :D

    VastaaPoista
  8. Dudu: Eikös ookin, tosi kauniit!

    Ja niin ihanaa kun kesä tulee, paras on vielä edessä, jee!


    Milla: Voi sua, eikö edes tuo Surf the Ocean kävisi sulle kun siinä on hopeaa ja niitä sinivihreitä... Ja kylmä turkoosi näyttää minusta hyvältä myös talvella, ja sehän on kesäväri jos mikä. Lisäksi vaikka jäistä vaaleansinistä tai kylmää vaaleanpunaista ja kesäinen meikkifiilis on siinä. :)

    VastaaPoista
  9. Serrated B: Mustakin ne on tosi ihania!

    Mulla on samantyyppinen jännä suhde MACiin. Tiedän, että tuotteet ovat hyvin laadukkaita ja monesti markkinoiden parhaita, mutta silti en osta niitä niin usein ja seuraa yhtä tiiviisti kuin esim. Lancomen ja IsaDoran kokoelmia. Parhaimmillaanhan sitä pärjäisi vaikka loppuelämän ostamalla vain pelkästään MACia, ja säästäisi lopulta varmaan jopa rahaa siinä, kun ei tulisi mitään turhia huteja ym. Mutta jotenkin olen niin vaihtelun- ja kokeilunhaluinen, että haluan jatkuvasti testailla muita, halvempiakin merkkejä ja yrittää löytää sieltä niitä helmiä. Ihmettelen tätä kyllä itsekin, että miksi pitää aina mennä merta edemmäs kalaan?! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)