tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kevään ja kesän 2015 hiustrendit

IdHair kutsui hiusnäytökseensä Beyoutiful Showhun Forumin Teatteriin viime viikolla, jossa esiteltiin kevään ja kesän 2015 hiustrendit.
 
IdHairin kevään ja kesän kokoelman nimi on BeYOUtiful Collection ja nimi kertoo oikeastaan kaiken: be you and be beautiful!
 
Suurin trendi ovat ehdottomasti shokkivärjätyt hiukset.
 
Tässä aivan ihanaa pastellista, hattaraista vaaleanliilaa ja vaaleansinistä IdHairin esitteistä. 


Ja tässä sama hiusnäytöksessä toteutettuna.

Värjäämiseen on käytetty IdHairin uusia POW'R suoravärejä. Sävyt ovat POW'R Lavender ja POW'R Turquoise. Värjäystekniikan nimi on Orbit Revolution.

Paras lopputulos tulee laittamalla värejä vaalennettuihin hiuksiin. Ohjeessa hiukset on esivaalennettu Bleach Me Gently -värillä. Pastelizer-ainetta voi käyttää tekemään väristä pastellisemman.

POW'R suoravärejä voivat käyttää sekä kampaajat että asiakkaat itse. Hiusvärit maksavat 16,90 euroa. Aika halpa hinta siitä, että voi muuttua unelmiensa yksisarviseksi!  

"Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn."


Tässä toisenlainen hieno shokkiväri ja leikkaus. POW'R -värejä voi käyttää myös tummaan tukkaan, mutta jos tekee vaalennuksen alle, lopputulos on näyttävämpi. Itseni teki toki heti mieli värjätä tukka vaaleaksi ja vetää siihen päälle pastellista liilaa tai vaaleanpunaista koko rahalla.
 
Liukuma mustasta fuksiaan on kuvassa tehty todella hienovaraisesti, ja kampauksen muoto sopii mallille kauniisti. Ajatella, että irokeesistakin voi sanoa niin!  


Värjäykset oli tehty hiusnäytöksessä etukäteen, mutta hiusten leikkaukset ja kampaukset viimeisteltiin lavalla.
 
Vasemmalla on IdHairin kouluttaja ja helsinkiläisen Pure-kampaamon omistaja Jani Räisänen.
 
Oikealla on puolestaan Elle Style Awards Vuoden hiustaiteilija 2012 ja Impuls-kampaamon omistaja Nina Björkman. Hän on aivan legendaarinen ja niin hauska! Nina Björkmanin mukaan mm. "Turku-kukkula" eli 1990-luvun otsaheitto on tulossa takaisin muotiin.
 
Näytöksessä oli siis huippukampaajat, ja myös yleisössä oli paljon kampaajia. Kampaajat saivat mukaansa ohjeet hiusten värjäyksiin ja leikkauksiin. Jos ei siis uskalla itse lähteä toteuttamaan pastellista hattaratukkaa, voi ottaa vain kuvan mukaan IdHairin tuotteita käyttävälle kampaajalle (IdHair, B'long, Ego professional, Moroccanoil, Kevin Murphy, L'Anza ja Sexy Hair), jollon lopputulos voi muutenkin olla parempi.


Tässä nousevia kykyjä eli jyväskyläläisen Velvet-kampaamon omistaja Marko Latva-Karjanmaa.

Minusta hänellä oli paljon näkemystä, ja jos Jkylä ei olisi niin kaukana, siirtyisin varmaan hänen asiakkaakseen. Jyväskyläläisillä on varmaan kaikilla hyvät tukat!

Tässä Marko Latva-Karjanmaa on leikannut ja stailannut lyhyistä hiuksista todella naisellisen pehmeän mallin. En ole aiemmin nähnyt vastaavaa ilman kiharoita!


Tässä näkyvät vielä paremmin värin monet vivahteet.
 
Lämpimät värit ovat keväällä ja kesällä in, ja erityisen paljon näytöksessä nähtiin oranssia ja kuparia. 

 
Kampaaja Jenni Ruposella on itselläänkin aivan ihana pitkä, punainen tukka.

Mallille sen sijaan laitetaan shokkivärejä hiuslisäkkeillä.


Omat hiukset vain ponihännälle tai nutturalle, ja sinne se lisäke kiinni. Lisäkkeillä saa tukkaan väriä, jos ei halua värjätä sitä pysyvästi.

Hiuslisäkkeitä oli IdHairilla monenvärisiä, myös pastellisia. Suosittuja kevääksi ja kesäksi ovat myös sinisen, vihreän ja turkoosin sävyt.


Mieskomeuttakin näytöksessä oli.

Tämä poika oli minusta niin suloinen, ja tyyliltään ranskalaisen chic.


Viimeiseksi nähtiin kampauksia.

Big hair is in, samoin kuin 1960-luku.

En voi uskoa, että tällä mallilla ei ole lisäkkeitä vaan kaikki olisi omaa tukkaa, mutta niin väitettiin.Tässä lopputulos, puoliksi kiinni Brigitte Bardot -tyyliin.


1960-luvun lisäksi eniten tykkäsin tästä high fashion hairista. 

Sen pohjana ovat tiukat kiharat, jotka tupeerattiin auki.

Kuvassa IdHairin tanskalainen pääkouluttaja.


Näin upealta valmis lopputulos näytti takaapäin.

Hiukset ovat päältä sileät, ja kiharapilvi alkaa alhaalta. Hiuksissa on myös taidokas liukuvärjäys eli ombre, päältä tumma ja latvasta vaalea. Tämä tyyli voisi olla kätsä myös oman värin esiinkasvattamiseen.


Straight from the runway of John Galliano for Dior!

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista!

  Itse "sairastin" pastellitrendiä kaksi vuotta sitten kun mulla oli valkaistu tukka ja päällä vaaleanpunainen sävyte. Puoli vuotta hattarapäänä, oli kiva mutta en nyt enää halua siihen palata.

  Tuollainen 60-luvun tyylinen iso tukka ja osanuttura saattaisi onnistua mun nykypehkosta! Pitää testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin oli kiinnostavaa, että pastellihiukset, shokkivärit ja 1960- luku ovat edelleen muotia keväällä ja kesällä. Tuntuu, että ne olisivat jo pidempään olleet, mutta ehkä ne alkavat vasta nyt tulla valtavirtaan.

   Minullekin tuli aivan hirveä pastellitukkakuume! Mieluiten ottaisin juuri vaaleanpunaisen hattaraisen, vaikka tuo liilakin oli aika hieno! Olen vain juuri alkanut kasvattaa omaa ruskeaa väriäni takaisin, joten nyt ei vain kerta kaikkiaan kannata vaalentaa. Sinä olet jo parantunut pastellikuumeesta, kun olet kerran kokeillut! :)

   Luulen, että 1960-luvun tukan saa, kun vain kunnolla tupeeraa. Ainakin kun olin vintage-kampauskurssilla, niin siellä neuvottiin että kiharat vain alle ja kunnon tupeeraus, niin kyllä nousee. Ja tarvittaessahan voi käyttää valkkia tai poninhäntää alla. :)

   Poista
 2. Hahhahaa! Olen siis tietämättäni heivannut itseni trendin aallonharjalle ponitukallani! :-D Nyt en oikein sitten tiedä onko se hyvä vai huono uutinen. Ainakin olen viihtynyt aivan järkyttävän hyvin pastellipehkossani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet todellakin in, sanoisin jopa että ihan smokin' hot! Mutta My Little Pony -tukka nyt on ihana aina, oli muodissa tai ei. :)

   Minun olisi parempi nyt hiusten kunnon vuoksi olla lähtemättä vaalennus- ja värjäyskierteeseen. Mutta viimeistään vanhana kun hiukseni harmaantuvat, aion värjätä ne pastellisävyillä. Isotädilläni oli aikoinaan liila tukka ja se oli aivan supercool! :)

   Poista
 3. Minullakin heräsi epäillys supertukkamallin nähtyäni että ei VOI OLLA kokonaan tuon mallin omaa tukkaa, sinä oli ihan valtavasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt kyllä varmistanut mallilta itseltään, mutta jos siinä olisi ollut lisäkkeet, luulisi että se olisi mainittu. Eli on se mahdollista. Mutta tukka oli kyllä aivan jätti-iso kun vielä tupeerattiin, BIG HAIR todellakin. Hyvin meni pointti perille! :)

   Harmi kun en ehtinyt jutella sun kanssa yhtään, siinä alussa vain nopeasti näin. Siellä oli niin kova häslinki koko ajan, mutta oli kyllä hieno ja inspiroiva näytös! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)