torstai 5. maaliskuuta 2015

Sokos Kutsu Kauneuteen ja Stockmann Kauneuden Juhlaa, kevät 2015

Viime keväänä luulin että oli sattumaa, että kahden suuren tavarataloketjumme kauneustapahtumat sattuivat osin päällekkäin (juttuni siitä täällä). Koska niin on tänäkin vuonna, kyseessä ei ehkä olekaan sattuma, vaan kumpikaan ei halua antaa toiselle etulyöntiasemaa kevätmeikkien myynnissä.

Sokoksen Kutsu Kauneuteen on tällä viikolla 2.-8.3.2015. Stockmannin Kauneuden Juhlaa vietetään 5.-15.3.2015.


Täällä Pumpuli(ex-pupussa) on perinteisesti ihasteltu kauneustapahtumien mainosesitteiden kansikuvameikkejä.

Tällä kertaa minusta Sokoksen versio on erityisen hehkeä. Sen on tehnyt Sokoksen Beauty News -mainoslehdestä vastaava meikkitaiteilija Mariela Sarkima, ja tarkat ohjeet ja tuotetiedot ovat netissä täällä, huraa! 

Meikki on tehty Sokoksen oman merkin We Care Iconin tuotteilla. Silmämeikissä on yhdistetty persikkaa ja vaaleanpunaista. Huulipuna on koralli. Erityisen hyvin meikkiin sopii minusta Hot Pink -kynsilakka, se tuo sopivasti sähinää muuten pehmeään lookiin.

Kutsu Kauneuteen -tapahtuman ohjelma on Sokoksella samantyyppinen kuin aiempinakin vuosina. Pinkit matot ja pinkit orkideat on kannettu sisään ja viikonpäivät on jaettu tuotemerkeittäin (ma Lancome, ti Biotherm, ke Dior, to Clinique, pe Sensai, la Clarins ja su Lumene).

Kiinnostavin uutuus oli minusta meikkitaiteilija Janita Salmensuo meikkaamassa YSL:llä ns. Google-laseilla, jotka kuvaavat meikin tekemisen ja lähettävät sen asiakkaan sähköpostiin. Ajatella, jos voisi joka päivä meikata kuin Janita Salmensuo! Voisin tosin olettaa, että YSL tuo Janita Salmensuon ja Google-lasit myös Stockmannilla tänään alkavaan Kauneuden Juhlaa -tapahtumaan, joten kannattaa seurata tapahtumatietoja.  


Stockmannin Kauneuden Juhlaa -esitteen meikkiä emme pääse tällä kertaa täällä valitettavasti arvioimaan, sillä minulla ei ole ko. esitettä. Kyseessä on rajoitettu tapahtuma eli eniten ostaville suunnattu markkinointi, ja koska olen vähentänyt radikaalisti kosmetiikan osteluani, en saanut tällä kertaa kutsua. Itse tapahtumassa on kyllä alennuksia kaikille kanta-asiakkaille.

Netissä ja tavaratalossa esillä olevissa mainoksissa Natalia Vodianova for Guerlain Les Tendres -tyylinen (juttuni Guerlainin ko. kevätkokoelmasta 2015 täällä) Kauneuden Juhlaa -meikki näkyy.

Mutta sen sijaan Stockmann kutsui minut johonkin vähintäänkin yhtä inspiroivaan, eli tutustumaan kevätmuotiinsa tänään torstaina 5.3.2015.

Stockmannilla on luvassa jotakin aivan uutta: Tyylien taistelu, Raidat vs Pallot. Pelkkä tuo mainoskuva on jo niin herkku! Tyylien taistelu käydään klo 19 Helsingin tavaratalon Aleksanterinkadun puoleisella osuudella, enkä malta odottaa!

Lisäksi Stockmannilla on muotinäytöksiä tänään klo 19.30 ja 20 naisten kenkäosastolla. Ennakkohuhut kertovat, että muotinäytökset olisi stailannut suuri suosikkini, stylisti Minttu Vesala. Muotinäytöksiä on myös Turussa 12.3. ja Tampereella 13.3.2015. Lisäksi Tyylien taisteluita tanssin muodossa on Helsingin keskustan Stockmannilla vielä lauantaina 7.3.2015 klo 13, 14 ja 15 naisten vaateosastolla 3 krs Sandin pisteen lähellä.


J.K. Aamulla Kauneuden Juhlaa -esitteitä olikin Stockalla joka paikassa jaossa. Esitteessä kansikuvan meikki on aika yksinkertaisen kaunis, väreiltään rauhallinen ja tyylikäs. Pääosassa on vadelmanvärinen huulipuna, joka tekee hienon kontrastin mallin sinisten silmien kanssa. Sen huomaa vain lähietäisyydeltä!

Lehden sisäsivujen tuotetietojen mukaan huulipuna voisi olla YSL:n kohuttu uutuus Volupte Tint-In-Oil - huuliöljy sävy 5, Cherry My Cherie (kanta-asiakkaille 28 euroa, normaalihinta 37,50). En ole tosin aivan varma onko nimenomaan näitä tuotteita käytetty meikissä.
2 kommenttia:

  1. Hienot panostukset Stockalla, toivottavasti antavat kipeästi kaivatun piristysruiskeen myyntilukuihinkin. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollutkin, tällaista ei ole varmaan aiemmin nähty. Todella tervetullutta ohjelmaa Helsinkiin, Stockmann voisi nimenomaan profiloitua jatkossa muotitalona. Ihana teema oli raidat ja pallot sekä todella hyvä idea palkata Minttu Vesala yhteistyöhön. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)