sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Guerlain kevät 2015 Les Tendres -meikkikokoelma

Guerlainin Les Tendres ehti kauppoihin ensimmäisenä tämän kevään meikkikokoelmista. Jo muutama viikko sitten se oli esittelyssä Helsingin Stockmannilla.








Les Tendres on keväisen heleä, kimaltava ja kevyt kokoelma.

Hieman vaikeaa on kuvitella kuinka kokoelmaa saadaan myytyä Guerlainin rouva-asiakkaille noilla nuoren tytön viattomasti punastuneilla kasvoilla, mutta onhan se suloista.

Guerlain hyödyntää Les Tendres -kokoelmassa yhtä menestystuotettaan, Meteorites-puuterihelmiä viemällä tuotekehityksen yhä pidemmälle. Perinteisiä Meteoriteseja kokoelmaan ei kuulu ollenkaan.

Les Tendres nimi kuvaa minusta herkkää kokoelmaa ihan hyvin. Vähän hämmennystä herättää ainoastaan se, että Guerlainin viime kevään 2014 Meteorites Blossom -kokoelmassa oli täsmälleen samanniminen, mintunvihreä-ruskea luomiväripaletti.






Inspiraationa Les Tendres -meikkikokoelmalle on Guerlainin mukaan ollut enkelimäinen kerubin iho. Siihen nähden minusta on hölmöä, että kokoelman meteoriitti-teknologiaa käyttävä, valoa heijastava pohjustusvoide on nimetty Baby Glowksi. Angelic Glow olisi ollut mielestäni paljon parempi tässä tilanteessa, kun Maybelline on jo hyödyntänyt koko vauvaniho-konseptin maksimiinsa huippusuosituilla Baby Lips -huulirasvoillaan. 

Mutta muuten Baby Glow kuulostaa erittäin hyvältä idealta: meteoriitteja nestemäisessä muodossa. 

Toinen kokoelman uutuus-meteoriittituote on kaunissävyinen pinkki Meteorites Perles de Blush -poskipuna. Suorastaan ihme, että Guerlain ei ole tehnyt meteoriiteista poskipunaversiota aiemmin, niin itsestäänselvältä se tuntuu. 

Les Tendres -kokoelmassa on kolmaskin meteoriittituote, kovaksi prässätty Meteorites Compact (3 eri sävyä). Compact on erityisen kätevä varmasti matkoille, sillä harva varmaan haluaa kuljetella alkuperäisiä Meteorites-puuterihelmiään matkoilla mukana. 






Erityisen ilahtunut olin nähtyäni Guerlainin Les Tendres -kokoelman luomiväripaletit. Olen ollut pettynyt Diorin tämän vuoden Kingdom of Colors -kevätkokoelmaan, joten mukavaa että edes Guerlain tuo kevääseen kevyitä, kauniita värejä ja kimallusta.

Luomiväripaletteja on Les Tendres -kokoelmassa kaksi: vihertävä-vaaleanpunainen Les Précieux ja vaaleansinisävyinen Les Nuées.

Ensimmäisessä on samaa henkeä Guerlainin viime kevään Les Tendres -paletin kanssa: vihreää, ruskeaa ja vaaleanpunaista. Les Tendresistä teki vain vielä ihanamman mintunvihreä väri.






Minua inspiroikin tämän kevään paleteista enemmän Les Nuéesin vaaleansininen, vaaleanpunainen ja tummansininen hohtava sävy!

30 kommenttia:

  1. Kevätkokoelmat aiheuttavat minussa harvoin, mitään suuria tunteita, sillä kevyet pastellisävyt eivät houkuttele mitenkään erityisen paljon.

    Meteoriittihelmien käytännöllisempi vaihtoehto pressattuna korostustuotteena vaikuttaa sen sijaan oikein hyvältä idealta! Les Nuees-paletin kevyttä pastellimeikkiä tummansiniseen yhdistettynä voisin kokeilla ihan inspiraation hengessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, minusta taas kevätkokoelmat ovat ihanimpia kaikista. Ehkä se johtuu siitäkin, että pidän keväästä kovasti muutenkin, ja olen myös värianalyysissa omilta sävyiltäni kevät, joten kaikki heleät ja pastelliset värit miellyttävät. :)

      Meteorites Compact oli kyllä Guerlainilta hyvä oivallus, sillä Meteoriitit eivät ole mikään helppo matkalle mukaan otettava pakkaus. Itse olen raahannut omat Meteoritesini ulkomaanmatkalle kerran, sen vuoksi että ne ovat Välimeri-inspiroitunutta Pucci-kokoelmaa, ja halusin nähdä miltä ne näyttävät Välimeren valossa Ranskan Rivieralla. No, en muistanut matkalla käyttää niitä sitten kertaakaan, joten turhaan veivät tilaa ja hölskyivät matkatavaroissa.

      Minä inspiroiduin Les Nuees -paletista kovasti, ja olen sen jälkeen tehnyt paljon vaaleanpuna-sinisiä meikkejä. Ihana! :)

      Poista
  2. Aah, tämä on ihana kokoelma! Ei täydellinen, mutta upea kuitenkin. Kiitos tästä postauksesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Päivi, aivan samaa mieltä! Parempikin voisi vielä olla, jos kokoelmalla olisi joku selkeä yhtenäinen teema Meteoritesien ja enkeli-ihon lisäksi, joku romanttinen tarina vaikka ja kaikki tuotteet tarkasti linjassa sen kanssa. Mutta Dioriin verrattuna tämä on huomattavasti ihanampi kevätkokoelma. Kiinnostavia ovat erityisesti Meteorites-innovaatiot sekä tuo ihana Les Nuees -paletti. Täydellisyyteen päästäisiin ehkä, jos kokonaisuus olisi rakennettu siitä ja sädehtivästä ihosta lähtien.

      Voi, <3 takaisin!

      Poista
  3. Täydellinen esittely, kiitos taas! Niin kauniit tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja kiva että tykkäsit! Kauniit meikit tuovat kyllä niin paljon iloa elämään sekä lähestyvä kevät! :)

      Poista
  4. Kiitos postauksesta, en tiennyt että tämä kokoelma on jo saapunut!

    Guerlainin kestokasvo, Natalia Vodianova, on neljän lapsen äiti ja "jo" 32, sentään vähän vanhempi ja kypsemmän oloinen kuin tyypillinen mallityttö. Tosin photoshopatuista lookkikuvista sitä ei kyllä huomaa :D

    Jännä homma, tämä kokoelma on kokonaisuutena niin sievä ja suloinen mutta kun mietin yksittäisiä tuotteita niin ei oikein nappaa. Baby Glow pitää toki katsastaa livenä mutta esim. luomiväripaletit eivät ole sellaisia että innostuisin. Muutenkin tämän kevään kokoelmat vaikuttavat minusta tylsiltä. Harmi, yleensä juuri keväisistä meikkikokoelmista olen löytänyt tosi kauniita sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guerlainin Les Tendres tuli Helsinkiinkin ensimmäisenä kevätkokoelmista. Jo tammikuun puolessavälissä tuli ilmoitus, että se on Stockalla esittelyssä. Nyt ovat tulleet jo muutkin kevätkokoelmat, Chanel (oi, oi, oi!), Dior ym. :)

      Hyvä kun tiesit kuka malli on ja kiitos kun kerroit! Mietinkin, että hän näytti etäisesti tutulta ja että Guerlain on käyttänyt häntä ennenkin, mutta en googlannut. Eli erittäin onnistunut myyntitapa siis, sillä Natalia Vodianova näyttää kuvassa ainakin 10 vuotta nuoremmalta. Kuuluinkin siis huomaamattani täysin tämän kokoelman kohderyhmään, vaikka kuvasta ja meikeistä päättelin että tämä olisi suunnattu nuoremmille tytöille. :)

      Minusta Baby Glow ja muut meteorittituotteetkin kuulostavat ihan kiinnostavilta, mutta eniten innostuin tuon Les Nuees -luomiväripaletin sävyistä: aivan ihana yhdistelmä vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja tummansinistä. Sinä saisit näillä sävyillä tehtyä varmasti todella viehättävän meikin, olen siitä ihan varma! :)

      Poista
    2. Vodianovasta on usein lehdissä ja netissä kuvia kun hän on edustamassa jossain hyväntekeväisyysjuhlissa yms (hän kerää aktiivisesti rahaa lasten hyväksi) ja on niissä ihan erinäköinen, paljon arkisempi ja näyttää ikäiseltään, vaikkakin toki kauniilta. Hänellä on aika naturelli, huoleton oma tyyli. Ei näkyvää meikkiä, maantienvärinen polkkatukka "laittamatta" jne. Mutta mainoskuvissa aika beibe!

      Ja kiitos :) Kiitos kehusta ja inspiraatiosta! Lupaan lähiaikoina kokeilla yhdistää sinistä ja vaaleanpunaista!

      Poista
    3. Tiedätkö, jotenkin se Natalia Vodianovan luonnollinen kauneus ja tyyli kyllä tulee tuossa Guerlaininkin mainoskuvassa esille. Ihan kiva nähdä välillä meikkikuvia, jossa on hillitympi ja hienovaraisempi meikki, ja kuulas, sädehtivä iho saa olla pääosassa. Mutta saa Vodianovasta varmaan aikamoisen vampinkin. Parhaat ja menestyneimmät mallithan ovat juuri sellaisia, muuntautumiskykyisiä.

      Ihan mahtavaa kun seuraat selvästi venäläistä kulttuuria, julkkiksia ym., niistä tiedetään Suomessa yllättävän vähän.

      Jee, ihanaa jos teet sellaisen meikin. Olet niin mun meikki-idoli! <3

      Poista
    4. Voi Pumpuli! <3 Kiitos kultainen :)

      Mä osaan venäjää ja tulee luettua jonkin verran venäläisiä beauty-lehtiä ja -blogeja. Sielläpäin naiset ovat keskimäärin paljon enemmän kiinnostuneita kosmetiikasta ja muodista kun mitä Suomessa niin niitä on mielenkiintoista seurata. Tosin välillä iskee pieni kateus kun heillä siellä on myynnissä niin paljon kosmetiikkamerkkejä mitä täältä ei saa. Ja Allure ilmestyy myös venäjäksi!

      Poista
    5. <3

      Minustakin vaikuttaa, että Venäjällä naiset ovat kiinnostuneempia ulkonäöstä ja vaatteista. Siellä nainen saa myös olla nainen eikä sitä tarvitse piilotella tai anteeksipyydellä. Sama koskee Etelä-Eurooppaa.

      Luen aina huvikseni venäläistä Vogueta jos sen vain jossain näen. Siinä on vielä niin paljon runsaammat ja näyttävämmät muotikuvat verrattuna alkuperäiseen, aivan upea!

      Poista
  5. Ostin Voyage-poltteeseen kaksi vaaleinta sävyä pressattuja puutereita. Saattaa olla kesäksi Dorekin hankittava. Onhan nuo upean näköisiä verrattuna peruspuuteriin. Meteorites palleroita tulee tupsuteltua päivittäin. On näissä jotain koukuttavaa. Kun alkuun pääsee ei loppua näy. Olen katsellut vanhoja LE-puutereitakin netissä. Joku noissa kiehtoo...

    Poskipuna on oikein ihastuttava. Pallerot on pikkuisia ja tuoksu on niin ihana. Sitähän on joskus pullossakin saanut. Voi kun saisi uudelleen.

    Baby Glow on vielä testaamatta, haluan kyllä senkin. Nimi on kyllä aika karmea. Tykkään näiden merkkien takana olevasta historiasta ja tarinoista ja usein tuotteiden nimet liittyy niihin. Mielellään vielä ranskaksi, ettei ymmärrä, saatikka osaa lausua. Ja sitten Baby Glow, ei näin...

    Luomivärit jätän väliin, ainakin luulen niin. Persikkaista sävyä tällä hetkellä haikailen. Sekin mielihalu voi muuttua hyvin pian.

    Mutta Pumpuli, se on kohta kesä ja kukkaset. Tuntuu jo päivätkin pidemmiltä. Olen jo yrittänyt kaivella kesän tulevia kokoelmia huonolla menestyksellä. Jotain Terracottaa löysin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sinä olet ehtinyt jo ostoksille! Mahtavaa, että Guerlain keksi pakata meteoriitit käytännöllisempään muotoon tähän kokoelmaan puutereiksi. Hyvä tuote näköjään kantaa myös toisen sukupolven keksinnöissä. Minusta myös nestemäinen Baby Glow ja meteoriitti-poskipuna olivat loistavia oivalluksia.

      Poskipuna minuakin kiinnostaa aika paljon, ihan vain koska se on niin kaunis ja ylellinen ja viehättävä pinkin sävy. En tarvitse, mutta juuri näin Guerlain osaa näitä tuotteita myydä. Nainen, jolla on jo 10 poskipunaa, haluaa vielä yhden, vain koska se on niin kauniissa pakkauksessa ja glamour. :)

      Olen ihan samaa mieltä, että toivoisin että Baby Glow olisi nimetty mielummin ranskaksi, tai edes enkeli-viittauksella, jos enkeli-iho kuitenkin oli kokoelman inspiraationa. En edes itse koe, että tavoittelisin tässä kolmenkympin iässä enää varsinaisesti mitään vauva-ihoa, sen sijaan enkeliltä näyttäisin ihan mielelläni. :)

      Guerlainin kuten muidenkin ranskalaisten merkkien kannattaisi hyödyntää ranskalainen taustansa maksimiin. Näkyyhän se muissakin Guerlainin tuotteiden nimissä, ihmettelen miksi tässä on sitten yhtäkkiä Baby Glow.

      Persikanväristä luomiväriä ei tässä kokoelmassa tosiaan ollut, enkä tiedä onko muissakaan kevätkokoelmissa. Chanelin Collection Reverie Parisienne -kevätkokoelman näin tänään, ja se oli aivan ihastuttava. Mutta ei persikkaa sielläkään.

      Se on juuri näin, kevääseen ei ole enää pitkä matka. Nyt ovat kaikki ihanat kevään meikkikokoelmatkin jo kaupoissa. Vielä kun saadaan tähän vähän aurinkoa, niin se alkaa taas olla siinä. Niin ihanaa! :)

      Poista
    2. Olen mielenkiinnolla seurannut näitä keskusteluja kommenttiboksissa! Minäkin olisin tykännyt enemmän enkelivertauksesta kuin vauvajutuista. Törmään aika usein YouTubessa siihen, että jenkkivloggaajat valittavat meikkibrändien ranskankielisistä nimistä, kun eivät osaa lausua niitä. He toivovat tilalle englanninkielisiä nimiä.. En kyllä itse ole samaa mieltä heidän kanssaan.

      Poista
    3. Voi olla että nimet eivät ole linjassa, kun puuterit ja Baby Glow jäävät ilmeisesti normi valikoimaan. Luultavasti tavalliset, vähemmän kosmetiikan ihmeellisyyksiä miettivät kuluttajat pitävät nimestä.

      On kyllä junttitunnelmat, kun ranskalaisen merkin esittelijä lausuu nimet niin kuin ne on, oman yritelmän jälkeen. Ovat varmasti kuulleet kaikki versiot, joten ihanan ammattimaisesti ottavat asian, ei tarvitse nolostella. Saatan myös sanoa vain, että se tuote millä on hurjan pitkä ja vaikea nimi. Tosin olen sitä koulukuntaa, joka lausuu Emotioninkin niin kuin se kirjoitetaan. Se hyvä puoli näissä pohdinnoissa on, että tekisi mieli opiskella hieman ranskan alkeita.

      Toivottavasti ei Baby Glown tuoksu ylitä minun sietorajaa. Meteoritesit jätin ilman kantta tuulettumaan hieman, vaikka tuoksusta tykkäänkin. Voiteelle ei sama oikein onnistu.

      Poista
    4. Kiva Päivi, että sinäkin olet seurannut keskustelua! Olen itse tosi ilahtunut siitä, kuinka paljon kiinnostusta tämä Guerlainin kevätkokoelma on herättänyt. Ennen itsekin seurasin vain Dioria, Chanelia ja YSL:ää, mutta viime vuosina Guerlain on noussut aivan siihen rinnalle, pois pelkän hajuvesitalon maineesta.

      En ole tiennytkään, että ranskalaiset nimet eivät ole niin suosittuja USA:ssa, mutta makes sense, tietenkin. Chanelhan jossakin vaiheessa nimesi tuotteensa englanniksi Amerikan markkinoille, mutta en tiedä onko niin enää. Legendaarista Rouge Noir -kynsilakkaa ainakin myytiin 1990-luvulla USA:ssa nimellä Vamp. Tämähän onkin hauskaa selvittää, onko niin edelleen, kun menen USA:han nyt keväällä. :)

      Itse taas rakastan ranskalaisia nimiä, ja siksi ihmettelen miksi Guerlainilla on yhtäkkiä tässä nyt englanniksi Baby Glow. Nimellä sinänsä on varmaan selityksensä kerubeissa, nehän ovat niitä vauvaenkeleitä kuten Amor, joten sieltä varmaan se enkelimäinen Baby Glow -iho tulee.

      Memmuli on varmasti oikeassa siinä, että Baby Glown ja Compactin nimet poikkeavat muista Les Tendres -kokoelman tuotteista, koska ovat jäämässä vakiovalikoimaan. Nimi on ainakin helppo muistaa, mutta itseäni se vähän ärsyttää, kun Maybelline jo leimasi babyt niin vahvasti Baby Lipseihin. Mutta jos en muista väärin, niin Guerlainilla on ollut joku Baby-niminen tuote aiemminkin, ehkä huulipunissa. Itse vain kiinnitin siihen huomiota, sillä ranskaksi ei ymmärtääkseni paljon babyista puhuta, ne ovat bébéjä. :) Se olisi ollut suloinen nimi tässäkin. :)

      Vaikka ranskaa vähän osaankin, minusta kuulostaa välillä oudolta sanoa Suomessa nimi ranskalaisittain kesken suomenkielisen puheen. Siksi sanon itsekin usein niin kuin se kirjoitetaan, jotta myyjäkin varmasti ymmärtää. Ei siis ole mitään hävettävää, pääasia että tulee ymmärretyksi. Ja niitä kauniita ranskalaisia nimiä (ja tuotteita!) voi sitten ihastella kotona. :)

      Minunkin täytyy nyt käydä tuoksuttamassa Baby Glow kaupassa, kun tuoksusta on täällä niin paljon puhuttu. En itsekään välitä kauheasti Meteoritesien tuoksusta, vaikka jotkut siitä pitävät kovastikin, joten minunkaan mielestäni tuoksun ei tarvitsisi ainakaan vahvempi olla. Tuntuu aika turhalta hajustaa meikkivoiteita!

      Poista
  6. Juuri samaa olin tulossa kommentoimaan kuin Maittis, että Natalia on "jo" 32 ja 4 lapsen äiti.
    Kyllä tuo mainoskamppis iskee ainakin minuun. Ihania kuvia ja kaunis nainen. Tilasin netistä tuon Baby Glow meikkivoiteen ja se saapui tänään. Huomenna aion testata. Mikäli on samaa laatua, kuin aiemmat Guerlainin meikkivoiteet, niin tuskin tulen pettymään.
    Katsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kun te tiedätte, että kyseessä onkin kolmekymppinen Natalia Vodianova. Voimme siis pitää mainosta onnistuneena, kun minäkin hämäännyin luulemaan, että kuvassa oli joku teinityttö. :)

      Jos tarkoitus oli mainostaa sitä vauva-ihoa, niin todellakin onnistuttiin. Hyvä mainos sekä uusille meteoriitti-tuotteille että poskipunalle. Harvoin meikkikokoelman keskipisteenä onkin tällä tavalla iho ja kasvomeikki. Hienoa Guerlain!

      Toivottavasti olet tyytyväinen Baby Glowhun! Minua kiinnostavat erityisesti poskipuna-meteoriitit ja tietysti ihana Les Nuees -luomiväripaletti. :)

      Poista
    2. Otin valitettavasti sen kaikkein vaaleimman sävyn ja se onkin minulle ehkä hieman liian vaalea jopa näin talvella, mutta voihan sitä käyttää korostusvärinä tummemman meikkivoiteen kanssa.
      Parempi kevätkokoelma tämä on joka tapauksessa kuin Dior, vaikka siitäkin aion kyllä hankkia sen lilan ripsivärin. Innolla jäämme siis odottelemaan Diorin kesäkokoelmaa, vaikka kyllä siitä viimekesän teemastakin on vaikea pistää paremmaksi; ihana Transatlantic!
      Katsku

      Poista
    3. Tavallaan hyvä tietää, että Baby Glown vaalein sävy voi olla jollekin jopa liian vaalea, kun Maittis kommentoi tähän juttuun, että hänelle vaalein sävy taas oli liian tumma. Inhoan itse meikkivoiteiden sävyn valintaa, kun tuntuu että oikeaa on niin vaikea löytää. Siksi yritänkin olla vaihtamatta sävyä kovin usein, ja pysyn vain niissä samoissa, meikkaajien tai kosmetiikkaosastojen myyjien minulle varta vasten valitsemissa. Mutta liian vaalea meikkivoide on minusta tosiaan melkein helpompi kuin liian tumma, kun sitä voi aina käyttää valovoiteen tavoin kasvojen korkeimpien kohtien korostamiseen.

      Oi, Diorin kesä, mitähän ihanaa sieltä tulee! Pakko olla parempi kuin tämä Kingdom of Colors. Vaikka itseasiassa Kingdom of Colors näytti kaupassa kyllä paremmalta kuin mitä etukäteismainonta antoi odottaa. Kerrankin niinkin päin. House of Pinks ja House of Greens -luomiväripaletit näyttivät hauskoilta, samoin kuin kynsilakat. Ja se violetti ripsiväri kuulostaa tosiaan kiinnostavalta. Ehkä Dior onkin taas niin paljon trendien edellä, ettemme vaan ymmärrä ja osaa arvostaa riittävästi.

      Mutta Transatlantic oli tosiaan kesäkokoelman aiheeksi aivan super! :)

      Poista
    4. Vielä pakko jauhaa tästä, mutta se Baby glown vaalein sävy menee kyllä näin talvella, kun keksin pyöräyttää siihen päälle ruskeita kesäsävyisiä meteoritesejä. Ihanan nude vaikutelman sillä kyllä loihtii.
      Mehän voimme herkutella tämänkin kevään niillä viime kevään Trianon hankinnoillamme. Minulla ne ovatkin vielä korkkaamatta luomivärejä ja huulipunia lukuunottamatta. Se ihana palettikin, jonka löysin alelaarista on vielä kokonaan kokeilematta.
      Violetti ripsiväri sopii hyvin meille vihreäsilmäisille. Sen kerran, kun joku meikkisarja sen julkaisee, niin ostan välittömästi. Nytkin minulla on käytössä lila Clarinsin ripsiväri. Lancomella oli aikoinaan myös täydellinen metsänvihreä ripsiväri, mutta tuskin sitäkään on enää valmistettu vuosiin. Niitä sävyjä löytyi aina alesta.
      Katsku

      Poista
    5. Tosi hyvä vain kun kerrot kokemuksiasi Baby Glowsta! Varmasti monia kiinnostaa, kun kyseessä on aivan uusi tuote ja sävyn valinta aina niin vaikeaa. Ehkä se vaalein sävy voisi sitten minunkin vaalealle iholleni mennä, jos kerran on jo sinulle liiankin vaalea. Keski- ja Etelä-Eurooppalaisissa merkeissä voi vain usein olla se ongelma, että meikkivoiteet on tehty tummemmille ihoille kuin meidän pohjoismaalaisten maidonvaalea.

      Ehdottomasti, Trianonin kanssa kannattaa viettää toinenkin kevät! Hyvä että hankit niitä runsaasti viime keväänä, kun nyt nähtiin, että toista samanlaista kokoelmaa ei välttämättä tule. Minua on jäänyt jopa vähän harmittamaan Diorin kevään 2012 Garden Party. Siitäkin kokoelmasta olisi kannattanut hamstrata enemmän, koska tykkään kovasti kukista, ja vastaavaa meikkikokoelmaa ei ole millään merkillä sen jälkeen näkynyt.

      Ehkä minunkin pitäisi vihreäsilmäisenä kokeilla violettia ripsiväriä. Tiedätkö, minulla ei ole koskaan ollut sellaista, kun jotenkin värillinen ripsiväri on tuntunut ajatuksena liian hurjalta. Mutta nythän olisi mahdollisuus testata Diorilla. Jäisiköhän violettiakin aleeseen, hyvä vinkki, kiitos! :)

      Poista
    6. Yritin eilen vielä kommentoida tätä, mutta en saanut kännykästäni vastausta lähtemään. Sitä vaan, että minulta se Garden Party kokoelma meni jotenkin ihan ohi ja minulla on siitä ainoastaan se vihreä kynsilakka.
      Tosiaankin kannattaa kokeilla violettia ripsiväriä vihreisiin silmiin. Aivan loistava lopputulos :)
      Katsku

      Poista
    7. Voi ei, I hate when that happens, niin turhauttavaa jos vastaus kommenttiin häviää. Kiitos kuitenkin paljon, että jaksoit kirjoittaa uudelleen, kommentteja on niin mukava saada!

      Garden Party oli minusta aivan ihana, mutta minullakin on siitä vain harmaa-vaaleanpunainen keräilypaletti Garden Clutch Milly Garden. Nimenomaan sitä vihreää Waterlily-kynsilakkaa ja liilaa Forget Me Not:ia jäin kaipailemaan, vaikka osinkin silloin lohdutukseksi IsaDoran huomattavasti halvemman vaaleanvihreän Marzipan-kynsilakan. Ihanaa että sinulla on se Waterlily. Keväällä käyttöön, eikös! :)

      Tiedätkö, näin niin inspiroivan meikkilookin punatukkaisella näyttelijä Julianne Moorella American Airlinesin mainoslehdessä äskeisellä USA:n matkalla nimenomaan violetilla ripsivärillä toteutettuna. Meikissä oli violetit, häivytetyt rajaukset ja violetti ripsiväri, ja se näytti aivan huikean hyvältä! Julianne Moore on sitäpaitsi jo 55-vuotias, mutta violetti ripsiväri ei ollut yhtään too much, vaan nimenomaan tyylikäs.

      Nähdessäni meikin muistin neuvomasi Diorin ripsivärin, mutta Helsinki-Vantaan lentokentällä ei ainakaan vielä ollut Diorin kevätkokoelmaa. USA:ssa Nordstromilla olisi ollut, mutta olin silloin jo kotimatkalla. Ehkä on siis taivuttava ostamaan se ripsiväri täältä Suomesta täyteen hintaan. :)

      Poista
  7. Voi voi, Baby Glow ei sovi mulle :( Vaaleinkin esillä ollut sävy hiukan liian tumma. Lisäksi tuotteen tuoksu niin voimakas etten pystyisi käyttämään. Ei ehkä hajuna paha, sellainen puuterinen & hajuvesimäinen, mutta ei mikään suosikkihaju. Ja vahva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kerroit kokemuksistasi! En olisi arvannutkaan, että sävyt voisivat olla liian tummia, kun ymmärsin että kyseessä olisi ennemminkin pohjustustuote kuin meikkivoide. Mutta tämä on juuri ongelma näiden eurooppalaisten suurten merkkien sävyvalikoiman kanssa, naiset ovat täällä pohjoisessa niin paljon vaaleampia.

      Parfyymitalona Guerlain varmaan mielellään hajustaa myös meikkituotteensa. Meteoritesien orvokintuoksuhan on jo ihan legendaarinen. Ehkä se on sitten mennyt Baby Glowssa överiksi, tai sitten tuoksu voimistuu nestemäisessä tuotteessa. Tosi harmi kyllä, ja rajoittaa varmaan käyttäjäkuntaa, sillä harva loppujenlopuksi haluaa tuoksuvia kasvomeikkejä. :(

      Poista
    2. Mä veikkaan että syynä vahvaan tuoksuun on juuri voidemainen koostumus. Mielestäni puuterimaiset tuotteet, vaikkapa ne puuterihelmet, eivät tuoksu läheskään yhtä vahvasti.

      Poista
  8. Vau, kerrankin jollain meikkifirmalla on kokoelma, joka uppoaa muhun aivan täysin. Les Nuees-paletti ei ehkä niin, mutta kaikki muu näyttää ihan täydellisen herkulliselta (promokuvaa myöten, vaikka en tiedä, olenko vielä rouvaikäinen - kolmekymppinen kuitenkin). Mulle usein meikkikokoelmat ovat liian tunkkaisia ja kirjavia ja vanhanaikaisia, kiva tällainen superfreesi välillä, missä on panostettu ihoon ja poskiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olen täysin ihastunut Les Nuees -luomiväripalettiin. Pitkästä aikaa uutta inspiraatiota silmämeikkiin: vaaleanpunainen, vaaleansininen ja tummansininen näyttävät niin ihanilta yhdessä. En silti vielä tiedä olenko ostamassa palettia, toistaiseksi olen käyttänyt olemassaolevia luomivärejäni samaan yhdistelmään. Inspiraatiota näistä kevään meikkikokoelmista voi saada niinkin!

      Minäkin olen yli kolmekymppinen, vaikka en vielä ehkä rouva-ikäinen, mutta ensivaikutelmani mainoskuvasta oli: not for me. Olin yllättynyt kun kuulin, että kuvassa onkin 32-vuotias 4 lapsen äiti Natalia Vodianova. Mainoskuvan tarkoituksena onkin siis ilmeisesti myydä Baby Glowta meille kolmekymppisille. Natalia Vodianovakin näyttää kuvassa ihan kaksikymppiseltä. Onnistunutta mainontaa siis! :)

      Tässä kokoelmassa ei ole todellakaan mitään tunkkaista, kaikki on vain pelkää hohtavaa, kimaltelevaa ja kuulasta ihoa. Harvinainen teema tosiaan meikkikokoelmalle - mutta hyvä! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)