perjantai 30. tammikuuta 2015

MAC Lightness of Being -inspiraatio

MAC:n Lightness of Being -meikkikokoelman mainoskuva inspiroi minua kovasti.





Lightness of Being kehoittaa vapautumaan tummista sävyistä ja tutkimaan vapaata liikettä huurteisen laventelin (frosted lavender), helmiäisen shampanjan (pearlized champagne) ja kalpean mintunvihreän (pale mint green) kanssa.

Aivan ihana idea talvikokoelmalle! Kevyttä, valoisaa leikittelyä. Minulle tulee kokoelmasta mieleen myös juuri aloittamani jazztanssi. 






Lightness of Being -kokoelmaan kuuluu mm. luomivärejä harmaalla taitetuissa pastellisävyissä, Mineralize Glass -huulikiiltoja huurteisen pastellisina ja puuterinvärisiä kynsilakkoja. Kaikkia tuotteita oli vielä aika hyvin jäljellä Helsingin Stockmannilla.

Mainoskuvassa ei ole näkyvää meikkiä juuri ollenkaan lukuunottamatta täydellistä kermaista ihoa, kalpean roosia poskia ja aavistusta persikkaista luomiväriä sekä vähän voimakkaampaa huulipunaa. Luomiväri on varmaan Natural Vigor, huulipuna Style Surge ja poskipuna Please. Ei rajauksia eikä ripsiväriä.

MAC julkaisi uudelleen Lightness of Being -kokoelmassa myös legendaarisen Lightscapade Mineralize Skinfinish -korostuspuuterinsa (30 euroa). Lightness of Beingin Lightscapade on marmoroitu ja pinta kuvioitu neulekuviolla. Sävynkin huhutaan olevan vähän eri kuin alkuperäisessä, vaikka ainakin MAC:n myyjien mukaan sen pitäisi olla sama.

Oma Lightscapadeni on hyvin vanha, mutta jatkuvasti päivittäisessä käytössä. Se on ehdottomasti paras valopuuteri jonka tiedän.






Sain Lightness of Being -kokoelman mainoskuvasta inspiraatiota myös pukeutumiseeni. 


Beigen ja sinisen yhdistelmä näyttää huikean hyvältä myös näin!

4 kommenttia:

  1. Wau, ihanat kengät ja tietenkin, onnea uudelle harrastuksellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät ovat Clarksilta ja hienot sähkönsiniset. Ne ovat muistaakseni viime kevään 2014 mallistosta. Syksyllä Clarksilla oli myös ihania savuisemman sinisiä korkkareita samassa mallissa.

      Kiitos paljon! Jazz-tanssi on tosi vaikeata, mutta samalla myös ihanaa luovuuden ja vapaan liikkeen vuoksi. Suosittelen! :)

      Poista
  2. Päheät kengät! Clarksilla on myös hyvä lesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihastuin niihin heti. Niillä saa sähköä asuun kuin asuun! :)

      Se on totta, Clarksin kengät ovat tosi hyviä jalassa. Aina mallit eivät ole niin muodikkaita, mutta on joukossa tosi ihaniakin. Joskus Clarksilla on myös vähän vintagevaikutteisia korkokenkiä. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)