tiistai 2. joulukuuta 2014

Maailman suloisin hatturasia ja kosmetiikkakaappi

Pumpuli(pupun) päämaja eli toisin sanoen omistajatar eli minä olen muuttanut viikonlopun aikana uuteen osoitteeseen. 





Vaikka sängyt eivät vielä ole edes kunnolla pystyssä, prioriteetit olivat heti selvillä, eli isoäidiltäni perimäni vanha kampauspöytä on jo kauniisti asennettuna paikalleen.

Kyllästyin kampauspöydällä jatkuvasti ajelehtivaan hiustarvikkeiden ja meikkien mereen. Muistin Stockmannilla näkemäni suloiset Bigso Box of Swedenin pilkulliset säilytysrasiat ja ajattelin josko niistä olisi apua ongelmaan.

Kampauspöydälle sopi parhaiten mielestäni pyöreänmallinen hatturasia. Niitä oli Stockalla valkoisia mustilla pilkuilla ja mustia valkoisilla pilkuilla. 

Suorakulmion muotoisia rasioita oli myös harmaana valkoisilla pilkuilla. Bigso Box of Swedenin valikoimaan näyttäisi kuuluvan myös mm. vaaleansinisiä, vaaleanvihreitä ja liiloja rasioita valkoisilla pilkuilla. Voiko ihanampia edes olla? 






Pyöreitä hatturasioita oli eri koossa. Tämä oli toiseksi suurin, halkaisijaltaan n. 34 cm. Hinta oli 7,90 euroa. 

Rasian päällä on valkoinen rusetti, jolla sen saa kiinni.

Eikö olekin suloinen, niin french chic tai New York?






Rasian sisälle mahtuu mylläkkä hiustarvikkeita. Jopa kampaamosta ostamani iso valkoinen hiustenkuivaaja ja hiusharjat mahtuvat sinne siististi. 







Toinen uusi tulokas seisoo kylppärin nurkassa niin kuin olisi aina ollut siinä. 

Sain yhtäkkiä vision, että kylppäriin sopisi korkea, kapea kaappi, johon mahtuisivat kaikki kosmetiikkani. Tarpeen vaatiessa sinne voi laittaa myös esim. käsipyyhkeitä. 







Kaappi on Ikeasta ja sen malli on nimeltään Lillången. 

Hinta oli kyllä lähes hämmentävän halpa, 89 euroa. 






Olipa hauskaa käydä pitkästä aikaa Ikeassa!

Jos kaipaatte piristystä ja kuin pienen ulkomaanmatkan keskellä Suomen talvea, kannattaa mennä Ikeaan. Siellä oli kaikkea kaunista ja mielenkiintoista katseltavaa, ruotsalaisen ystävällinen palvelu sekä glögitarjoilua ja raparperi-vadelmapaistosta.

Ylpein olen siitä, että kokosin valkoisen kaapin aivan itse. Alku oli hieman järkytys: Ikean varastosta piti itse hakea kaksi isoa pahvilaatikkoa ja kasa ruuveja. Mutta ei muuta kuin askartelemaan, ja siellä kaappi nyt seisoo kylppärissä odottamassa että ehdin purkaa sinne kaikki kosmetiikkani!

12 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! <3 Tärkeimmät jutut tottakai ensin ;) Mä en ole hetkeen käynyt Ikeassa, kun en koskaan pääse sieltä ilman heräteostoksia ulos. Aina tulee joitain visioita, jotka pitää tietenkin heti toteuttaa. Muutto on täälläkin lähitulevaisuudessa edessä, joten sitten isken Ikeaan kunnon kokopäiväreissun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos toivotuksista, tuntui niin mukavalta kun elätte hengessä mukana! Muutto on henkisesti ihan hirveän rankkaa kun kaikki tavarat pitää siirtää. Nyt alkaa kuitenkin onneksi olla voiton puolella, niin voi alkaa myös iloita uudesta, hienosta asunnosta. Tsemppiä sinnekin, it ain't fun, erityisesti pakkaus! :)

      Ikeassa pitäisi mennä vain hyvin päämäärätietoisesti ennalta valittujen tuotteiden luo eikä yhtään lähteä haahuilemaan, kun siellä on niin paljon houkutuksia. Kaikkea kivaa sitä voidaankiin kotiin piristykseksi keksiä! Tykkään kovasti siitä hyväntuulisesta ja helposta fiiliksestä mikä Ikeassa on, ja uskon että se on myös osasyy menestykseen. Ja kun asiakas on hyvällä mielellä, ostaakin hän oletettavasti enemmän, joten älykästä business-strategiaa myös! :)

      Poista
  2. Näpsä tyttö! Kiva kaappi ja niin söpöt rasiat. Ja ennen kaikkea, paljon-paljon onnea uuteen kotiin! 💐

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jestas, en olisi ikinä uskonut että osaan koota Ikean kaapin, mutta niinpä se vain onnistui, palanen ja vaihe kerrallaan. Sitä pystyy näköjään paljon enempään kuin uskoo. Ihan valtavasti itseluottamusta tuollaisesta uroteosta saa, tämän jälkeen melkein mikä vain on mahdollista. :)

      Pilkullinen hatturasia oli minusta aivan älyttömän suloinen. Stockalla oli niitä myös mustana ja taupen värisenä sekä neliönmallisia rasioita harmaana valkoisilla pilkuilla.

      Oi kiitos! Muutto oli aivan hirveää, mutta nyt on ihan iloinen fiilis, koska uusi asunto on tosi kaunis ja muutenkin kaikin puolin hyvä. Toivotukset lämmittävät kovasti, kiitos paljon! <3

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana! <3

      Herra Pumpuli(pupu) rohkaisi minua kokeilemaan kaapin kokoamista, itse en olisi siihen ikinä uskaltanut ryhtyä. Ja kannatti, kun sen jälkeen tuntui että mikä tahansa on mahdollista. Kokosin sen jälkeen myös meidän Ikean kenkäkaapit, niin hauskaa se minusta oli. Suosittelen kokeilemaan, jos joskus tarvitset kaappia tai muuta Ikea kalustetta. :)

      Poista
  4. Ihana hatturasia! Mulla taitaa olla samanlainen kaappi vessassa (tosin lasiovella) ja harmikseni se pullistelee pahasti. Pitäisi varmaan yrittää tehdä pikasiivo sen sisällölle ja yrittää järjestellä se uudestaan. Minulla on paha tapa onnistua sotkemaan vaikka miten olisin tip top järkestykseen kaiken laittanut.... :-( Voisi muutenkin vähän vaihtaa kaapista löytyvää kosmetiikkaa koska mun tulee käytettyä arkisin vain mitä sieltä löytyy, kun en jaksa pidemmältä hakea jotain muuta enkä edes aina muista, että voisi sitä jotain muutakin luomiväripalettia käyttää kuin aina niitä samoja mitkä kaapin uumenissa majailevat....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hatturasia oli minusta aivan löytö! Olin katsellut niitä koko syksyn Stockalla, mutta en keksinyt oikein mihin niitä voisi käyttää. Muuton jälkeen murehdin kampauspöydällä ajelehtivaa hiustuotteiden määrää ja siivoamisen hankaluutta, ja yhtäkkiä keksin että hatturasiaan mahtuisi varmaan hiustenkuivaajakin. Ja sinne upposi, ihan uskomattoman tilava ja niin nätti! :)

      Oi voi, minunkin kaappini täyttyi heti, ei sinne mahtunutkaan kuin puolet siitä kosmetiikkamäärästä mitä toivoin. Olisi pitänyt ostaa samantien kaksi, kun tuohon tilaan olisi kuitenkin mahtunut. Ja kaappeja oli tosiaan myös lasiovilla, joten varmasti sama kaappi on. :)

      Kaappi on kuitenkin osoittautunut oikein toimivaksi kosmetiikan käytön kannalta. Minulla on siellä kaikki meikit, kosteusvoiteet ja shampoot nätisti järjestyksessä, ja ne on kyllä helppo ottaa sieltä kun tarvitsee. Ja olen jo huomannut ihan saman, että kauemmas ei jaksa lähteä mitään hakemaan, joten tuonne kaappiin kannattaa todellakin laittaa kaikki se mitä päivittäin käyttää. :)

      Poista
  5. Onnea uuteen kotiin!
    Täälläkin muuton jälkeen meikkipöytä oli huonekaluista ensimmäisenä paikallaan siististi. First things first!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon muru! <3

      Jotenkin se henkisesti helpotti kaiken kaaoksen keskellä, että sai edes kampauspöydän nätisti. Kun muutossa huomaa kyllä nopeasti että mitkä ne ihmiselämän prioriteetit on: ensin pitää päästä syömään ja nukkumaan, mutta sen jälkeen minulla ainakin tulee tarvehierarkiassa jo meikkaus, hiustenlaitto ja vaatteet. Siitä tulee parempi mielikin, kun muuton jälkeen muuten kaikki on niin hujanhajan ja vinksinvonksin. :)

      Poista
  6. Onnea uuteen kotiin! <3 Tuo hatturasia on tosi suloinen! Ja Ikeasta löytää kyllä niin kivoja ja edullisia juttuja. :-) Minullakin on muutto kohta edessä ja juuri tässä visioin, että jos en laittaisikaan kirjahyllyä vaan meikkihyllyn? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana, onnittelut lämmittävät mieltä niin paljon, kiitos! <3

      Hatturasia oli kyllä aivan ihana. Samanlaisia oli myös mustana valkoisilla pilkuilla ja taupen värienä jos tarvitset. Harvoin Suomesta löytää jotain näin kivaa! :)

      Ikeassa oli tosi mukavaa käydä pitkästä aikaa, siellä oli vaikka mitä hyödyllistä ja suloista. Ja ne hinnat, kivaan kodin sisustukseen ei todellakaan tarvitse paljon rahaa.

      Voi ei, osanottoni muuton johdosta, joka on siis ihan kamalaa, vaikka lopputulos varmasti palkitseekin jos uusi asunto on kiva. Vaikka tiesin yli puoli vuotta että muutto ja pakkaaminen olivat edessä, silti yllätyin kuinka henkisesti rankkaa se oli. Mutta hauskinta on juuri uuden sisustuksen suunnittelu. Meikkihylly, why not, minäkin laitoin kaikki parfyymini esille koriste-esineinä ja näyttävät tosi ihanilta! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)