lauantai 27. joulukuuta 2014

Mulberry - Win Christmas!

Hei pupuset,

joululahjat on nyt jaettu, mutta englantilainen Mulberry kertoi jo ennen joulua, miten joululahjaruletin voi varmasti voittaa. 


Mulberryn superhauskaan #WinChristmas -mainokseen youtubeen pääset tästä linkistä.


Omista lahjapaketeistani ei tänäkään vuonna valitettavasti löytynyt punaista Bayswateria. 


Sen sijaan joulun paras lahjani oli tässä. Mad Men, Madison Avenue Men, mainosmaailma ja 1960-luvun New York!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään myös kovasti! Aluksi ajattelin, että onko teennäistä kun sarja sijoittuu 1960-luvulle, mutta on kuvattu nykyaikana, mutta ei yhtään, vaan päinvastoin tosi kiinnostavaa! Mad Menia onkin kiitelty tarkasta ajankuvasta ja aidosta 1960-luvun tyylistä, hyvän juonen ja henkilökuvien lisäksi. Jokainen jakso on näin jouluna kuin ihana suklaakonvehti! :)

   Poista
 2. Onpa ihana lahja! Mä aina vähän salaa toivon noita sarjajuttuja lahjaksi, vaikka tiedän että katson ne vaan kerran ja siinä se... :) Viime vuonna ostin itselleni Doctor Who -tuotantokauden ja sitä oli ihana joulunpyhinä katsella kotona koirien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Tämä ei ollut varsinaisesti mikään toive, koska tavaran vähentämisen tavoitteessa en ollut toivonut lahjaksi yhtään mitään, mutta nyt kun sarjan ystävältäni kuitenkin sain, olin tosi iloinen. Joulunaika muuttui ihan 1960-luvun New Yorkin tunnelmiin, nyt kun olen katsellut 1-2 jaksoa päivässä. Eli vaikka dvd oli tavallaan turha, on kuitenkin mitä ihaninta turhuutta, ja sopii niin hyvin näihin rauhallisiin vapaapäiviin, jolloin on oikein aikaa nauttia sarjan katselusta. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)