torstai 11. joulukuuta 2014

Have some Dior - and a nice day!

Muuttohäslinkiä on täällä riittänyt sen verran paljon, että edes kynsiä en ole kunnolla ehtinyt lakkailemaan (oh no!).
 
 

 
 
 
Kiireiden ja pahvilaatikoiden keskelle olen kuitenkin saanut kaivattua ylellisyyttä Diorin tuotteista.
 
Kuvassa on Diorin ihana puuterisen-kukkainen Miss Dior Blooming Bouquet -parfyymi, jonka olen saanut aikoinaan blogin kautta ja joka on nyt ilahduttanut minua päivittäin.
 
  
 
 
 
 
Helsingissä on ollut myös harmaata ja pimeää jo ties kuinka monetta viikkoa.
 
Asfaltti on samanväristä kuin taivaskin tällä hetkellä. Näistä ankeista sävyistä voi kuitenkin repiä myös meikki-inspiraatiota, ja kun käyttää siihen Dioria, saa samalla vähän ylellisyyttä arkipäivään.
 
 
  Olen meikkailut viime aikoina paljon Diorin Garden Clutch Milly Garden -luksuspaletilla. 
 
Paletissa harmaisiin luomiväreihin on yhdistetty vaaleanpunaiset huulikiillot. Väriyhdistelmä on hyvin elegantti ja hienostunut.
 
Garden Clutch Milly Garden ilmestyi Diorin kevään 2012 Garden Party -kokoelmassa (alkuperäinen juttuni siitä täällä), joka oli mielestäni yksi Diorin parhaista viime vuosina. Tai kaikki Diorin kevätkokoelmathan ihania ovat!
 
Samalla Milly Gardenin keveän valoisat sävyt saavat ajatukset jo tulevaan kevääseen!  
 

 


 
Arkimeikissä Milly Gardenista voi käyttää esim. hohtavaa vaaleanpunaista ja helmenharmaata liikkuvalla luomella. Mustalla rajauskynällä tehdyt rajaukset olen häivyttänyt Milly Gardenin tummanharmaalla luomivärillä.
 

Milly Gardenin värit ovat hyvin hohtavia, joten tähän vähän tummempaan meikkiin lainasin lisäksi ulkonurkkaan Make Up Storelta mattaista siniharmaata Pablo-luomiväriä, joka on tämän syksyn uutuuksia (saatu sekin blogin kautta).

Tällaiset meikkikuvat ovat muuten amatöörille hyvin paljastavia, sillä tästäkin huomaan, että ulkonurkan muoto on vähän kulmikas ja häivytyssivellintäkin sille olisi saanut näyttää vähän enemmän.

Oh well, ainakin Diorin luomivärit hohtavat kuvassa lumoavasti!


6 kommenttia:

 1. Valokuvat paljastaa kyllä kaiken, olen itsekin sitä joskus kiroillut kun muuten niin nätti meikki näyttääkin kuvissa aivan kamalalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle käy kyllä valitettavasti aika usein niin. Livenä meikki näyttää ihan kivalta, mutta kuvasta huomaan kaikenlaisia ikäviä virheitä, ja haluaisin päästä vain korjailemaan meikkiä ja häivyttämään lisää. Parasta olisi varmaan ottaa ensin kuva meikistä, ja palata sitten korjaamaan virheet, mutta liian harvoin siihen on aikaa. Luotan kyllä toisaalta siihen, että jos virheitä ei omin silmin heti näe, eivät niitä toivottavasti muutkaan niin huomaa, tai sitten kuljen vain ympäriinsä hirveissä meikeissä itse sitä huomaamatta. :)

   Poista
 2. Ihanaa luksusta :) Mäkin tarvisin jotain piristystä tähän ankeaan talveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Muuttokaaoksen keskellä kaikki ihanat asiat korostuvat, ja tuntuu erityisen kivalta käyttää kaikkia hemmottelevia ja ylellisiä kosmetiikkatuotteita. Nyt on kyllä niin ankeaa ja pimeää, että mikä tahansa millä saa mielen valoisaksi on sallittua: itse olen Diorin käytön ohella sortunut myös syömään suklaata joka ilta. :)

   Poista
 3. Blooming Bouquet on ihana tuoksu, sopii hyvin talvenkin keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tosi ihastunut Blooming Bouquetiin. Sen puuterisen hienostunut tuoksu leijuu mukana kaikkialle, tehden arkipäivästäkin vähän Diorin. Ihana! Kevään se tuo eniten mieleeni, mutta toimii varmasti myös hyvin lumihankien ja pakkasten keskellä, kunhan niitä tänne saadaan. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)