keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Stockmannin kosmetiikka-alen kynsilakat

Vuoden viimeisten hetkien kunniaksi vielä perinteinen lyhyt katsaus Helsingin kosmetiikka-aleisiin, tällä kertaa keskittyen tavaratalojen kuningattareen Stockmanniin.

Niin kuin arvelinkin, Stockmann aloitti alensa heti joulun jälkeen ensimmäisenä arkipäivänä eli lauantaina 27.12.2014. Aleprosentti oli suoraan - 40 %, joten joulumyynti ei varmaan ollut mitenkään huimaavaa.

Koska 27.12. osui tänä vuonna lauantaille, liikkeellä ei ehkä ollut heti alennusmyyntien alussa niin paljon asiakkaita. Sen vuoksi tavaraa oli vielä kivasti jäljellä myös tällä viikolla.


Kiinnostavimpia olivat tällä kertaa mielestäni kynsilakat.

Yves Saint Laurentin alepöydässä oli uudenvuoden juhliin erittäin sopiva syvänsininen Bleu Cyclades. Se ilmestyi alunperin kesän 2014 Bleus Lumière -kokoelmassa, jossa oli Yves Saint Laurentille rakkaita sinisen sävyjä. Minulla on yksi YSL:n La Laque Couture -kynsilakka (blogin kautta saatu nude Beige Leger), ja se on laadultaan aivan poikkeuksellisen hyvä.

Chanelilla oli alessa viime kesän 2014 Reflects d’Été de Chanel -kokoelman kynsilakat. Valkoinen Eastern Light ja vaaleanliila Sweet Lilac ovat mielestäni edelleen muodikkaita ja tuoreita sävyjä. Valkoiset creme-kynnet olivat hetki sitten todella trendikkäät, ja sopivat mielestäni edelleen kevääseen, samoin kuin liila väri, jolle odotan nyt uutta tulemista.

Poissa ovat silti ilmeisesti ne ajat, kun Chanelin kynsilakoilla luotiin maailmanlaajuisia trendejä. Muistatteko, erityisesti mintunvärinen Jade syksyllä 2009 ja mudanvärinen Particuliere keväällä 2010? Mutta jos nyt pitäisi sanoa kaksi trendiä keväälle 2015, ennustaisin valkoista ja liilaa kynsilakkaa. Myös mintunvihreä on taas alkanut kummasti kiinnostelemaan minua.
Diorin alepöydässä nähtiin kynsilakoissa viime kevään 2014 värejä. Silloin ilmestyi Diorin ylitsevuotavan ihana Trianon Collection, joka otti inspiraationsa Marie Antoinettesta ja pastellisävyistä. Sen kolme kynsilakkaa, fuksia Bloom, vaaleanpunaisen persikkainen Bouquet ja kaiken kruununa vaaleansininen Porcelaine olivat nyt alessa. Näitäkin keväisiä ihanuuksia saisi siis nyt Stockalta - 40 %! 

Ihanaa uutta vuotta ruusunnuput!

5 kommenttia:

 1. Kiitos taas loistovinkeistä ja hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos näistä oli iloa! Itse pystyin tuskin vastustamaan tarjouksia, ja vieläkin haaveilen Diorin vaaleansinisestä Porcelaine-kynsilakasta tai Chanelin vaaleanliilasta Sweet Lilacista. Tuskaa vähän helpotti edes kirjoittaa niistä.

   Jos en itse sorru nyt ostamaan näitä kynsilakkoja, toivon että ne saavat hyvän kodin jonkun aleostajan luota, jossa ne saavat enemmän käyttöä ja ihailua osakseen kuin osana minun n. sadan kynsilakan kokoelmaani. :)

   Poista
 2. Ihanaa uutta vuotta! Minä kävin katsastamassa Stockan kosmetiikka-aletarjonnan pikaisesti maanantaina, mutta minulle jäi sellainen olo, että kosmetiikkaa oli aika vähän alessa. Eipä sitten tarvinnut kovin paljon ostella, pari IsaDoran luomiväripalettia sentään tarttui mukaan, ettei tarvinnut ihan tyhjin käsin poistua. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samoin, ihanaa uutta vuotta myös sinulle! Toivotaan että tulee hyvä vuosi.

   Olen samaa mieltä, että kosmetiikka-alessa oli vähemmän tuotteita kuin aiempina vuosina. Ehkä tavaraa oli tilattukin ennen joulua maltillisemmin kun on ollut vähän huonommat ajat, tai sitten joulumyynti oli luuloistani huolimatta hyvää. Useinhan varmaan kosmetiikka ym. pieni luksus myy lama-aikoina paremmin, niin on mielestäni aikoinaan sanottu ainakin huulipunista.

   En nähnyt Stockalla IsaDoraa ollenkaan alessa, vaikka ehkä ne olivat siellä jossakin. Sen sijaan Sokoksella oli oikein houkutteleva, runsas IsaDora-alennuspöytä. Kivaa että löysit luomivärejä, niitä on aina ihanaa hankkia ja IsaDoralla on jo ennen alennuksiakin mielestäni aika hyvä hinta-laatusuhde!

   Poista
 3. Moikka. Jos tahdot testailla Oriflamen kosmetiikkaa, voit kauttani saada asiakasnumeron ja tilata niitä -25% luettelohintoja edullisemmin. Ota yhteyttä; katilaitinen82@gmail.com ;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)