maanantai 9. kesäkuuta 2014

Maybelline Baby Lips ja Krista Siegfrieds

Olette ehkä jo kuulleetkin iloisen uutisen: Maybelline New York lanseerasi viimein Suomeen maailmalta tunnetun uutuuden, Baby Lips -huulirasvat.






Tapahtuman kunniaksi Maybelline piti bileet Helsingin kattojen yllä lämpimänä kesäiltana viime viikolla.

Tässä uutuushuulivoiteet juhlallisesti paljastetaan. 






Ja tässä ne babyt sitten ovat. Kuinka hauskan näköisiä, värikkäitä tuubeja!

Kauppoihin Baby Lipsit tulevat elokuussa, Sokoksille kuitenkin jo heinäkuussa. Suositushinta on 3,90 euroa, eli ei kovin paljon.






Baby Lips -huulirasvoja on 6 erilaista. Maailmalla versioita on ilmeisesti vielä lisääkin.

Kuvassa ylimmällä rivillä näkyvät 3 sävytettyä vaihtoehtoa eli: 1. Pink Punch, tuoksu passionhedelmä, 2. Cherry Me, tuoksu kirsikka ja 3. Peach Kiss, tuoksu persikka.

Alemmalla rivillä ovat sävyttämättömät huulirasvat. Niissä on aurinkosuojakerroin SPF 20 ja ne ovat: 4. Hydration, tuoksu sitruuna ja basilika, 5. Intense Care, tuoksu manteli ja 6. Mint Fresh, tuoksu minttu. 






Saimme heti tuotteiden paljastuksen jälkeen valita tältä tarjottimelta suosikkimme kokeiltavaksi. 

Halusin ehdottomasti sävytetyn huulirasvan, vaikka värittömissä olisi ollut kesällä hyödyllinen aurinkosuoja. Mietin pinkin Pink Punchin, punaisen Cherry Men ja nuden Peach Kissin välillä. Lopulta päädyin pinkkiin, koska se on aina huulilla raikas väri, myös vähän läpikuultavana.    






Ihmettelen, että mikään muu kosmetiikkasarja ei ole kunnolla hyödyntänyt ideaa söpöstä huulirasvasarjasta aikaisemmin. Huulirasva on kuitenkin todella käytetty tuote - varsinkin Suomessa - ja mikäs olisi hauskempaa kuin jos se on paketoitu näin iloisiin pakkauksiin ja tuoksuu hyvältä. Ei huulirasvankaan tarvitse välttämättä olla mikään asiallinen ja tylsä putkilo, vaan sen käyttö voi olla kivaa ja siitä voi tulla hyvä mieli! 

Maybelline on ollut edelläkävijänä iloisenvärisissä ja käyttökelpoisissa huulituotteissa aiemminkin. Viime keväänä 2013 Maybelline julkaisi Color Sensational Vivids -huulipunasarjan, jossa oli kirkkaita, pirteitä värejä ja miellyttävä koostumus. 






Baby Lips -huulirasvojen pitäisi olla myös kosteuttavia. Niiltä luvataan 8 tunnin kosteutusta ja pehmeämmän tuntuisia huulia 1 viikossa. Baby Lipsit sisältävät markkinointimateriaalin mukaan aloeta, hunajaa, karitevoita ja E-vitamiinia. Lisäksi niissä on Centella Asiatica -uutetta, jota en tunnista ennestään. 

Inci-listaa en löydä tuotteista mistään, mutta epäilen että ei se ihan luonnonkosmetiikkaa ole, koska kyseessä ovat Maybellinen tuotteet. Myöskään mehiläisvahasta ei puhuta mitään, vaikka yleensä yritän suosia sitä huulirasvoissa, sillä se estää kuivattavaa huulirasvakierrettä. Tiedättehän sen, kun huulirasvaa joutuu lisäämään sitä useammin mitä sitä käyttää.






Saimme juhlista lähtiessämme testiin koko Baby Lips -sarjan tässä upeassa keräilypakkauksessa. 

Vaaleanpunaista Pink Punchia olen jo ehtinyt testata. Sen väri on kiva kevyt ja kuultava pinkki. Passionhedelmän tuoksu on vähän esanssinen, mutta makea ja kesäinen. Huulirasva tuntuu mukavan kosteuttavalta.






Baby Lipsien julkkarijuhlissa oli teemana New York, koska Maybellinekin on sieltä.

Tarjoiluina oli street style -syötävää kuten hampurilaisia ja näitä herkullisia cup cakeja.  







Juhlapaikka oli hieno, siellä oli kattoterassit ja näkymät suoraan Esplanadin puistoon.

Kieltämättä tuli vähän New York -fiilis helteisenä iltana. New Yorkissa tosin voi olla joskus tukahduttavan kuumaakin kesällä.






Ohjelmassa oli mm. pikamanikyyreja Maybellinen kynsilakoilla.

Lisäksi olisi ollut myös pikameikkejä meikkitaiteilija Laura Anderssonin tekemänä, ja mahdollisuus päästä Suomen huippumalli haussa -ohjelmasta ja muotikuvista tutun valokuvaaja Sakke Majantien kuvattavaksi.  






Manikyyreissa käytettin tietenkin Maybellinen edellistä menestystuotetta: Express Remover -kynsilakanpoistoainepurkkia. Tosi kätevä kapistus tuollaisissa pikamanikyyreissa, joissa pitää saada äkkiä ja tehokkaasti vanhat kynsilakat  pois!






Illan ehdoton kohokohta oli Suomen ex-euroviisuedustaja Krista Siegfriedsin yksityiskeikka.

Hän esitti muutamia omia kappaleitaan (tietenkin Ding Dong!), ja coverina mm. Duffyn Mercyn ja Janis Joplinia, joka sopi hyvin New York -tyylisiin penthouse-juhliin.

Krista Siegfrieds itse taas on erinomainen keulakuva Baby Lipseille: yhtä iloinen ja kuplivan hyväntuulinen.

Ihastelin Kristan laulun lisäksi hänen asuaan. Upeasti hän oli yhdistänyt Maybelline Baby Lipsien väriteemassa kukkashortsit ylelliseen valkoiseen silkkipaitaan. 

Kiitokset Maybellinelle ja Krista Siegfriedsille ihanasta kesäisestä illasta! 


P.S. Jutut Baby Lips -julkkaribileistä ja kivoja kuvia myös Glitz & Glam ja Kissaämmä -blogeissa.

6 kommenttia:

  1. Miksi vasta ELOKUUSSA? Tää on niin selkeä kesätuote! *murjote* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että varsinkin nuo suojakertoimelliset värittömät huulirasvat olisi ehdottomasti kannattanut yrittää saada myyntiin jo keväällä, vaikka toivottavasti vielä elokuussakin niitä aurinkoisia säitä riittää. Muutenhan varsinainen huulirasvan huippusesonki alkaa syksyllä, mutta olen jo kyllä nyt ihastunut tuohon Baby Lips Pink Punchiin, kun kyllähän huulet kesälläkin kosteutusta tarvitsevat. :)

      Mietin muutenkin, että kirjoitanko tästä vasta heinä-elokuussa, kun itsestänikin on niin ärsyttävää lukea jostakin joka ei ole vielä kaupoissa. Olin vain niin innoissani, etten malttanut odottaa! :)

      Poista
  2. Saako baby lipsejä Tallinnasta tai eckerö line laivalta😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Katsoin oikein varta vasten nyt viikonloppuna Tallinnan Stockmannilta ja Kaubamajasta, mutta ei näkynyt kummassakaan. Eckerö Linelta en erikseen katsonut, mutta nyt en ole varma myytiinkö siellä Maybellinea ollenkaan. L'Orealia ja Lumenea kyllä oli edullisemmista merkeistä.

      Mielestäni Maybellinen edustaja sanoi, että Ruotsissa Baby Lipsit olisi jo lanseerattu, mutta en ole aivan varma.

      Olen itse nyt niin ihastunut Baby Lips Pink Punchiin, että ymmärrän hyvin malttamattomuutesi. Mutta heinäkuussa pitäisi ainakin Sokoksilta saada, joten siihen asti pitää ainakin Suomessa odottaa. :)

      Poista
  3. Mä sain tuon pink punchin 199 muun kanssa instagram kuvan avulla. :D

    Yritin olla tuhoamatta pakkausta jotta olisin voinut katsoa incin tarkemmin testailujen jälkeen, mutta näillä nakkisormilla se tuhoutui niin, ettei incistä saanut enää kunnolla selkoa. :< En kuitenkaan huomannut äkkiseltään rasvassa olevan mehiläisvahaa...

    Ja kiva olisi jos noissa sävyä antavissa olisi myös aurinkosuojakerroin. Ehkä pitää tyytyä vain värittömään sitten. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, koska Pink Punch on ihana! Tosi kiva juttu! :)

      Hyvä tietää, että ilmeisesti myyntikappaleissa on inci (ja varmaan pitääkin olla lainsäädännön mukaan, tai ainakin jossain netissä helposti saatavilla jos ei mahdu pakkaukseen). Olisi kyllä kiinnostavaa nähdä se. Täytyy käydä ehdottomasti katsastamassa se kun Baby Lipsit ilmestyvät kauppoihin, minua kiinnostaa kovasti. Ainakin Pink Punch kyllä tuntuu ihanan kosteuttavalta, mutta you never know. :)

      Olen samaa mieltä, että myös värillisissä Baby Lipseissa olisi tosi hyvä jos olisi aurinkosuoja. En tiedä minkä takia se puuttuu, mutta epäilen että olisi vaikuttanut koostumukseen jotenkin. Muutenhan se olisi kannattanut ehdottomasti lisätä. Mietin itse, että voisikohan Baby Lipseja käyttää aurinkoisena päivänä päällekkäin: ensin väritön alle aurinkosuojaksi ja tarvittaessa värillinen päälle. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)