tiistai 14. tammikuuta 2014

Victoria's Secret Brysselin lentokentällä!

Amerikkalainen alusvaateketju Victoria's Secret leviää nyt vauhdilla Eurooppassa. 

Ensimmäinen Euroopan liike on ollut Lontoon Heathrown lentokentällä vuodesta 2005. Amsterdamin lentokentän kaukolentoterminaaliin avattiin Victoria's Secret syksyllä 2011. Lontooseen New Bond Streetille tuli oikea jättimäinen Victoria's Secret konseptiliike syksyllä 2012.   






Ja nyt Brysselinkin lentokentällä on Victoria's Secret. 

Brysselin liike on aivan tuore, se oli kuulemma avattu joulukuussa 2013. Vähän tulee mieleen toisen amerikkalaisen ketjun Starbucksin levittyminen Eurooppaan, joka sekin alkoi lentokentiltä.

Brysselin lentokentän Victoria's Secretissa pääpaino on kosmetiikassa ja asusteissa. Alusvaatteista on vain pikkupöksyjä, mutta asusteista löytyy jopa passikuoria (passport holder). Valikoima oli varmaan suunniteltu lentomatkustajille sopivaksi. Minua tietysti kiinnosti eniten kosmetiikka, jota oli laajat valikoimat.  

Lentokentän liikkeen sävymaailma oli sliipattu musta eikä boudoirmaisen rönsyilevä vaaleanpunainen, niin kuin Victoria's Secretin isoissa myymälöissä. Ovensuussa oli kuitenkin isot julisteet, joissa oli kuvat Victoria's Secretin Angelseista eli supermalleista. Myös liikkeessä sisällä pyöri kuvaruudulla Victoria's Secretin muotinäytös.   






Victoria's Secretilla on erilaisia Fantasies -sarjan tuoksuperheitä, joihin kuuluu mm. suihkugeeli, vartalovoide, vartalotuoksu ja vartalovoi.

Nimestä ei voi välttämättä päätellä tuoksua, sillä tuoksuperheiden nimet ovat sellaisia kuin Love Spell (kirsikankukkia ja persikkaa), Pure Seduction (punaista luumua ja freesiaa) ja Endless Love (omenankukkia ja ylang ylangia). 

Osasta nimiä voi kyllä myös arvata mitä ne sisältävät: Vanilla Lace (vaniljaa ja myskiä) ja Mango Temptation (mangoa ja hibiscusta).

Vaihtoehtoja Fantasies-tuoksuissa on huikea määrä, yhteensä 23 erilaista tuoksua.

Minä tuoksuttelin koko Brysselin Victoria's Secretin valikoiman läpi, ja päädyin pitkän harkinnan jälkeen valitsemaan Coconut Passion vartalotuoksun (fragrance mist). Coconut Passion sisältää kookosta ja vaniljaa. Se on ihanan lämmin ja trooopinen, herkullinen tuoksu.

Toinen ihana olisi ollut myös kukkaisempi ja puhtaan raikas Pure Seduction. Se sitten seuraavalla kerralla.

Vartalotuoksujen hinta oli Brysselin Victoria's Secretissa 15,50 euroa, ja muiden vartalotuotteiden samaa luokkaa. 

Brysselin lentokentällä tapahtuu Victoria's Secretin lisäksi muutakin kivaa, sillä lentokentällä oli mainos, että englantilainen parfyymiliike Jo Malone on myös avaamassa sinne pian!

14 kommenttia:

  1. Oi, ihana tietää, että VS löytyy nyt Brysselinkin kentältä! Kuulemma ainakin Tukholman ja Kööpenhaminan kentiltä myymälä löytyy myös. Ja miten nyt tuntuukin, että törmään näihin Victoria's Secretin vartalotuoksuihin joka paikassa! :-) Olisin tilannut niitä VS:n omasta nettikaupasta, jonne tein joulun jälkeen taas tilauksen, mutta tuoksuja ei toimitetakaan Suomeen (tai ehkä ulkomaille ylipäätään). Onneksi ystäväni kävi juuri Kööpenhaminassa ja toi minulle yhden tuoksun ja lisäksi olen blogikollegoiden avustuksella onnistunut löytämään pari nettikauppaa, joista noita saa ostettua. Ihanaa, sillä olen aivan hullaantunut niihin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Kööpenhaminan kentältä löytyy myös! Oli positiivinen yllätys, kun olimme Kööpenhaminassa keväällä kaverini kanssa. Sillä kertaa emme tosin ostaneet mitään, mut oli hauska päästä katsomaan liikkeeseen. :) Suomeen tuloa odotellessa... :D

      Poista
    2. Samaten tosiaan Arlandan liike on aika uusi.

      Poista
    3. Olinkin kuullut että Kööpenhaminassa on nyt Victoria's Secret, mutta Arlanda oli mennyt minulta ohi. Ihan mielettömän kivaa, että VS on tullut nyt Eurooppaan. Ehkä joskus Helsnki-Vantaallekin, kun Starbuckskin on jo. Mikään ei ole mahdotonta! :)

      Muutoksia voi kyllä hyvin olla Helsinki-Vantaallakin odotettavissa, sillä uutisissa oli ennen joulua, että Duty Free Shopit olisi myyty jollekin ulkomaiselle yhtiölle, ja tarkoituksena olisi lisätä kansainvälisten merkkien tarjontaa lentoasemalla. Hieno juttu, jään jännityksellä odottamaan! :)

      Mahtavaa, että Victoria's Secretin vartalotuotteita ja tuoksuja saa nyt sitten ainakin Tukholman, Kööpenhaminan, Amsterdamin, Brysselin ja Lontoon lentokentiltä. Olettaisin että Saksan suurilla lentokentillä olisi myös. Muuten on kiva että VS:n nettikauppakin toimittaa tuotteita nykyään Suomeen asti, mutta noita tuoksuja ei siis valitettavasti ilmeisesti saa. :(

      Poista
  2. Jes, Amsterdamin lentokenttä, täältä tullaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mahtavaa! Varaa vain tarpeeksi aikaa jos ette ole jo valmiiksi kaukolentoterminaalissa, sillä ainakin siitä terminaalista jota Finski käyttää matka oli tosi pitkä, enkä itse ehtinyt sinne siinä vajaassa tunnissa joka mulla oli aikaa ennen paluulentoa. Good luck! :)

      Poista
  3. Juuri tein esittelyn blogiini ostamasta VS:n minituoksujen setistä, ja kuinka ollakaan munkin suosikkini on Coconut Passion! :) Tuo täytyy ehdottomasti hankkia myös täysikokoisena, aivan ihanan lämmin ja pehmeä tuoksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Elisa, minun pitää lukea juttusi vielä uudelleen, kun luin sen ennen Brysselin matkaa, ja kun olin itse Victoria's Secretilla, minulla vain vilisivät päässä nuo Love Spellit ja Pure Seductionit, etten muistanut mikä sun suosikki oli. Tuoksusarjoilla on mielestäni kaikilla niin samankaltaiset nimet että niitä on vaikea nopeasti erottaa, ellei sitten muista pullon väriä. Mutta lämpöisen herkullinen Coconut Passion erottui kuitenkin heti edukseen, ja myös ihanan Pure Seductionin nimen painoin mieleen seuraavaa kertaa varten. :)

      Tuollainen minituoksusettikin olisi ollut tosi kiva, en valitettavasti huomannut katsoa olisiko sitä ollut Brysselin lentokentällä. Mutta Lontoon iso liike se varmasti vasta oli jotakin, niin kivaa että pääsit sinne! :)

      Poista
  4. Arlandasta ja Kastrupista tosiaan löytyy myös pienet myymälät. Valikoimathan näissä eurooppalaisissa lentokenttäkaupoissa ei ole mitkään kummoiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivaa kuulla, kun todennäköisyys on varmaan suuri että niihin joskus johtaa matka. :)

      Valikoima tai tunnelma ei noissa lentokenttäkaupoissa toki ole mitään verrattuna kunnon isoihin Victoria's Secret -liikkeisiin, mutta ehdottomasti parempi kuin ei mitään. Pidän itse kovasti näistä Victoria's Secretin Fragrance Misteista ja muista vartalotuotteista, joten kiva että lentokenttäkaupat ovat keskittyneet niihin. Ja Lontoossahan kävi niin, että VS tuli ensin lentokentälle ja sitten Cityyn, joten se on varmaan mahdollista muuallakin. :)

      Poista
  5. Näistä kaupoista pääsee tilaamaan Suomeen, tai liekö kyseessä suomalaiset nettikaupat....

    http://www.parfyymi.fi/Search.aspx

    http://www.nordicfeel.fi/search/category/kategori.tuotemerkkeja-naisille.v.victoria-s-secret

    Mä tilasin tuolta parfyymi.fi:stä 29.12 (su), paketti tuli Ruotsista ja oli haettavissa 3.1., välissä oli siis uusi vuosi. Nopeaa toimintaa, olin todella tyytyväinen. :)

    VastaaPoista
  6. Voi miten kiltti olet että neuvoit ja laitoit linkit, kiitos paljon! Toivottavasti Sarakin huomaa nämä. :)

    Nuo näyttäisivät olevan molemmat ruotsalaisia nettikauppoja, ja varmaan ihan luotettaviakin. Ja hinnat ovat jopa edullisemmat kuin lentokentällä, hienoa! :)

    Tosi kivaa kuulla että sinulla oli positiivinen tilauskokemus Parfyymi.fi:sta. Sinne voi sitten laittaa tilausta jos Victoria's Secret kuume taas iskee! :)

    VastaaPoista
  7. Ei liity postaukseen (vaikka VS ihana onkin), mutta oli tosi kiva tavata tänään :) Jään odottelemaan postauksiasi tämänpäiväiseen tapahtumaan ja tuotteisiin liittyen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli, ihan mahtavaa! Ihanaa oli tavata sinut ja kiva kun tunnistit minut. Todella kiva ja kiinnostava ilta oli, ja samoin! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)