sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Blair Waldorf eli Leighton Meester Biothermin keulakuvaksi

Kirjoitin marraskuussa siitä, kuinka Gossip Girl tv-sarjan Serena van der Woodsen eli näyttelijätär Blake Lively oli valittu L'Orealin uudeksi kauneuslähettilääksi. Vaikka kaunis blondi Serena oli täydellinen valinta tehtävään, mietin silloin, että oma suosikkini Blair Waldorf eli näyttelijä Leighton Meesterkin olisi sopinut siihen oikein hyvin. Tai vielä parempaa jos nämä kaksi New Yorkin Upper East Siden parasta ystävätärtä olisi valittu tehtävään yhdessä. 

Ei mennyt kuitenkaan kauankaan, kun toinen saman L'Oreal-konsernin sarja, ihonhoitomerkki Biotherm ilmoitti valinneensa Leighton Meesterin eli Blair Waldorfin keulakuvakseen. 
Olin hieman hämmästynyt valinnasta, sillä itse liitän Blair Waldorfin ensisijaisesti Dioriin tai Chaneliin, johonkin äärimmäiseen luksukseen ja tyylikkyyteen. Gossip Girl -sarjassa Blairilla on usein myös hienoja meikkilookeja. Ehkä luotettavan ihonhoitomerkin maineessa oleva Biotherm kuitenkin tarvitsee enemmän nostetta Blairin kautta. Ja onhan Biothermkin perinteikäs ranskalainen talo. 

Biothermin mainoskuvissa Blair/Leighton on hyvin luonnollisessa au naturel lookissa. Virheetön, raikas iho on pääosassa. Olen ymmärtänyt, että Biothermilta tulisi alkuvuodesta Aquasource -kasvovoidetta koskeva mainoskampanja, jonka mainoskuvissa olisi Blair/Leighton. 

Biotherm itse perustelee valintaa näin: "Leighton Meester on tämän päivän ikoni, nuori tähti, jonka luonnollinen lahjakkuus, energia ja kauneus ovat tehneet hänestä sukupolven kasvot. Hän ilmaisee täydellisesti Biothermin ihonhoidon tärkeimpiä arvoja: raikasta moderniutta sekä luonnollista kauneutta. Hän oli ilmiselvä valinta edustamaan brändiämme.". 

4 kommenttia:

 1. Oi, Leighton on ihana!! Hyvä valinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Olenkin toivonut että Leighton/Blair näkyisi edes jossakin mainoskampanjassa, kun Serena/Blake Livelyhan on ollut ainakin L'Orealin ja Chanelin Mademoiselle-käsilaukun mainoskasvoina, joka olisi kyllä sopinut tosi hyvin myös Blairille/Leightonille. :)

   Poista
 2. Jotenki tätä ja edellistä postausta samankaltaisesta aiheesta kun luki tuli auttamatta mieleen, että et oikeen ymmärrä että gossip girlin hahmot ovat täysin eri maata kun näytteliät jota heitä näyttelevält, siis että he ovat täysin eri ihmisiä kun näyttelemäsä roolihahmot. Siis ylipäätään ymmärrätkö sinä etteivät nuo näytteliät ole Blair Serena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Ymmärrän toki, että kosmetiikkamerkkien mainoskasvoina ovat oikeastaan näyttelijät Blake Lively ja Leighton Meester, mutta itse ajattelen niin, että heidät on valittu näihin mainoskampanjoihin ensisijaisesti Gossip Girl -tvsarjan rooliensa vuoksi. Itselleni nämä naiset ovat tunnetuimpia sitä kautta, joten siksi en osaa ajatella heitä vain tavallisina näyttelijöinä joilla on useita rooleja, vaan enemmän Serenana ja Blairina. Ikävää jos se ei jutuista riittävän selvästi välittynyt. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)