perjantai 31. tammikuuta 2014

Muotiperjantai; Camparin muotikalenteri 2014 ja Uma Thurman

Italialainen Campari on nyt jo 15 vuoden ajan julkaissut omaa muotikalenteriaan.

Campari Design Calendaria valmistetaan vain 9999 kpl, ja Campari jakaa sitä ystävilleen ympäri maailman. Kalenteria ei voi siis valitettavasti ostaa mistään, mikä tekeekin siitä halutun keräilykappaleen.

Olin tosi onnekas kun sain blogin kautta tämän muotimaailman upean harvinaisuuden.  Kalenterissa on joka vuosi eri teema. Malleina on ollut Hollywood-tähtiä kuten Penelope Cruz (2013), Milla Jovovich (2012) ja Jessica Alba (2009) ja kuvaajina huippumuotikuvaajia kuten Mario Testino useampaan kertaan.

Tämän vuoden tähti on ihana Uma Thurman ja kuvat ovat Koto Bolofon.

Vuoden 2014 kalenterin teema on Worldwide Celebration, ja siinä Uma Thurman on kuvattu ympäri maailmaa joka kuukausi eri maan juhlissa. Teema sopiikin hyvin kansainväliseen kalenteriin.

Vuosi alkaa Kiinalaisesta uudestavuodesta Pekingissä, joka on itseasiassa tänään, 31.1.2014. 

Uma Thurmanilla on yllään italialaisen Puccin punainen mekko ja musta peruukki. Itseasiassa hän muistuttaa kuvassa aika paljon kuuluisaa rooliaan Pulp Fictionin Mia Wallacea.  Kalenterin julkistustilaisuudessa sai luettelon, johon oli merkitty kaikki kalenterin kuvat ja niiden asujen ja kenkien suunnittelijat. 

Itse kalenteri on aika iso, ei mikään A4, vaan kunnonkokoinen, jossa näyttävät, värikylläiset muotikuvat pääsevät oikeuksiinsa. 

Mutta katsotaanko lisää niitä kuvia?


Maaliskuu oli yksi suosikeistani.

Silloin on New Orleansissa Mardi Gras, eli karnevaalikauden huipentuma.

Uma Thurmanilla on yllään Atelier Versacen versacenpunainen toppi ja Salvatore Ferragamon kengät. 

Kalenterissa ei ole pelkkiä italialaisia asuja vaikka Campari onkin italialainen, vaan myös mm. Stella McCartneya ja Vivienne Westwoodia. 

Kuvassa näkyvät myös Mardi Grasin fantastiset värit: vihreä, violetti ja kulta sekä Mardi Gras -helmet. 


Kalenterin upein kuva on minusta tässä, yllättävää kyllä marraskuu.

Juhla on Australian Melbourne Cup. Se on laukkakilpailu, joten Uma Thurman ratsastaa tässä asiaankuuluvasti hevosella. High fashionia kuvasta tekee se, että kyseessä on jättimäinen keinuhevonen sisätiloissa ja Uma Thurmanin asuna on tulipunainen Versacen iltapuku. Kengät ovat taas Salvatore Ferragamon.

Kyllä kuulkaa italialaiset osaavat, ihan huikean kaunis, upea muotikalenteri! 


Camparin kalenterien kaikki kuvat Camparin nettisivuilla täällä.

2 kommenttia:

 1. Hevoskuva on minunkin mielestäni upein! Aivan mahtava, tuon haluaisin isona printtinä seinälle :)

  Aika ihanaa, että koko kalenterin teema on ikään kuin myös Camparin punainen väri. Niissäkin kuvissa, joissa Umalla ei ole punaista pukua, punainen on vahvasti läsnä. Myös joulukuussa, pienenä mutta tarpeellisena punaisena ruusuna joka suorastaan hyppää silmille muuten vaaleasta kuvasta.

  Mahtava kalenteri, onpa onni että sait tämän itsellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta hevoskuva on juuri sellainen kuin inspiroivan muotikuvan pitääkin olla: kaunis, ylellinen, surrealistinen ja aivan tyrmäävän upea! Minusta on myös mukavaa, että se on nimenomaan Australian Melbourne Cupin kuva, sopii jotenkin tosi hyvin siihen. :)

   Tosi hyvin analysoitu Elisa! Kaikissa kuvissa on tosiaan Camparin punaista, mutta eri tavoilla toteutettuna. Suurimmassa osassa kuvia se on punainen mekko, mutta maaliskuun Mardi Grasissa pelkkä toppi, elokuun Argentiinan tangossa housut ja joulukuussa tosiaan vain hienovarainen punainen ruusu. Näin kalenteri ei ole myöskään tylsä: että joka kuvassa olisi vain eri suunnittelijan punainen mekko.

   Katselin Camparin nettisivuilta myös aiempien vuosien kalenterikuvat. Viime vuoden 2013 Penelope Cruzin kalenteri oli minusta hienoin. Aiheena oli taikausko, ja se oli toteutettu aivan fantastisilla kuvilla. :)

   Olen tosi kiitollinen itsekin, että sain kalenterin. Laitan sen työhuoneeni seinälle tuomaan vähän kauneutta ja glamouria työpäiviin. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)