keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uudenvuoden look

Ihanaa uutta vuotta kaunokaiset!






Ajattelin esitellä teille eilistä uudenvuoden lookiani, sillä kerrankin ehdin panostaa vähän enemmän, enkä mennyt juhliin suoraan töistä. 







Kynsissäni on pohjalla IsaDoran Shine Bright -joulukokoelman hohtavan kaunis Angel Wings -kynsilakka* (merkitsen tämän jutun blogin kautta testattavaksi saadut tuotteet tähdellä, sillä ne ovat melkein kaikki sellaisia). 

Ihana Angel Wings on melko läpikuultava. Tässä on kaksi kerrosta, mutta jos haluaa peittävämpää jälkeä kannattaa alle laittaa toinen valkoinen kynsilakka. 






IsaDoran Angel Wingsin kuorrutin vielä Make Up Storen Glam-joulukokoelman Teresa-glitterkynsilakalla*.

Teresassa on sinisiä, hopeisia ja pronssinvärisiä glitterhiutaleita ja se sopi upeasti yhteen kylmän hohtavan IsaDora Angel Wingsin kanssa.

Teresa on glittertopperi, eli se ei sovi mielestäni käytettäväksi yksinään, sillä glitterit ovat harvassa ja pohja on väritön. Toisen kynsilakan päällä kuitenkin valloittava!






Meikissä lisää Make Up Storen Glam-joulukokoelmaa.

Silmämeikkiin käytin keskellä kuvassa näkyvää violettia Microshadow-luomiväriä Minimalism* ja jauhemaista kultaista Eydust-luomiväriä Sand* sekä ruskeaa glitterrajausta Sparkling Brown*.

Apuna rajauksessa oli myös Sensain pomminvarma nestemäinen eyliner sekä Make Up For Everin silmämeikinpoistoaine Sens'Eyes.

Poskipunana käytin luonnonkosmetiikkamerkki Zuiin aivan ihastuttavaksi osoittautunutta Diamond Sparkle Blushia sävyssä Raspberry*, koska iltameikissä on hyvä jos poskipunassakin on vähän kimallusta tai hohtoa.







Halusin tehdä näyttävän, iltaan sopivan silmämeikin vähän samaan tyylin kuin Make Up Storen meikkitaiteilija Glam-kokoelman promotilaisuudessa.

Opin Meikkaus-kirjaa lukiessani, että violetti ja keltainen ovat vastavärit, ja voimistavat vierekkäin laitettuna toistensa vaikutusta. Glamin tummanvioletti Minimalism ja kalpean kultainen Sand-luomiväri hyödyntävät selvästi tätä kontrastia. Vaikutelma on hyvin paljon silmää suurentava, erityisesti tällä meikkityylillä.

Make Up Storen meikkitaiteilija laittoi meikissään kultaista Sandia koko liikkuvalle luomelle ja varjosti sen tyylitellyllä banaanivarjostuksella tummanvioletilla Minimalismilla. Silmissä oli lisäksi kaksoisrajaus mustalla nestemäisellä rajauksella sekä ruskealla Sparkling Brown -glitterrajauksella.

Nyt kuvasta huomaan, että minun olisi kannattanut joko tehdä banskuvarjostus ohuempana tai sitten nostaa ulkonurkkaa lennokkaammin kulmaluuta kohti. Nyt meikki näyttää suuntautuvan vähän alaspäin, vaikka silmän auki ollessa se kyllä mukaili silmän muotoa. 

Live and learn, nämä blogia varten otetut tarkat kuvat meikistä auttavat kyllä kovasti kehittymään meikkaamisessa, siksi julkaisen tämänkin, vaikka se on kaukana täydellisestä.

MUS:n Minimalism-luomiväri on hyvin pigmenttistä ja voimakasta. Siksi silmämeikki kannattaa tehdä ennen meikkipohjaa, ja muutenkin korvaamattomana apuna meikissä oli Make Up For Everin Sens'Eyes -silmämeikinpuhdistaja, jolla saa topsipuikon kanssa pyyhittyä pois poskille varissutta tummaa luomiväriä. 






Make Up Storen Minimalism ja Sand -luomivärit soveltuvat hyvin iltameikkiin, sillä ne ovat lähtökohtaisesti kylmän sävyisiä ja kimaltavia. Iltameikissähän ei kannata käyttää mitään ruskeita tai muita luonnollisia sävyjä, vaan juuri esimerkiksi kylmä violetin-sininen on erinomainen. Jonkin verran Glam-lookissa on kyllä käytetty myös kylmien ja lämpimien sävyjen kontrastia, erityisesti jos rajaukseksi laittaa glitterruskeaa. Tärkeintä iltameikissä on kuitenkin varmaan kimallus ja hohto.

Olen kyllä tehnyt samoilla Glam-meikeillä myös arkimeikkejä, jollainen on tässä. Silloin pitää vain laittaa tummaa Minimalismia huomattavasti vähemmän ja myös kultaa olen käyttänyt kevyemmällä kädellä. Banskuvarjostuksen kanssa musta nestemäinen rajaus sopii yleensä parhaiten.






Nyt halusin kuitenkin näyttävämpää tyyliä, sillä hiuksenikin olivat näin upeat. 

Kiharsin hiukset Remingtonin Pearl Wand -kiharruspuikolla, joka on osoittautunut todella käteväksi. Hiuksissa on koristeena Teesin' Designin Ofelia Marketista ostamani sulkakoriste. Ihanaa, vähän Moulin Rouge -tyyliä!


Oikein hyvää uutta vuotta teille ihanat! Toivottavasti vuosi 2014 kohtelee meitä kaikkia hyvin!

12 kommenttia:

  1. Oi miten upea kokonaisuus! Olet todellakin jaksanut panostaa. :)
    Ihanaa uutta vuotta sinulle!! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Oli ihanaa kun minulla oli pitkästä aikaa vapaata uudenvuodenaattona, niin ehdin vähän miettiä asua ja valmistautua rauhassa illan juhliin. Jatkossa aion tehdä aina näin, paljon kivempaa kuin kiirehtiä väsyneenä suoraan töistä from day to night -lookissa juhlimaan. :)

      Kiitos samoin myös sinulle! Toivotaan että tulee hyvä vuosi! :)

      Poista
  2. Tsiisus miten upea iltameikki, melkein tipuin tuolilta!! Siis olen ihan sanaton, vau! Olet ollut tosi kauniina uuden vuoden juhlissa. Oikeasti, mä vaan rullaan koko ajan takaisin tuohon silmämeikkikuvaan ja tuijotan. Upea :)

    Ihanaa, että tykkäsit Meikkaus-kirjasta! Munkin pitäisi jatkaa siihen tutustumista, kun se on syksyn pimeydessä jäänyt. Kiitos muistutuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kivasti sanottu, kiitos paljon! Ihanaa oli kyllä meikkailla pitkästä aikaa ajan kanssa. Yleensä joudun tyytymään työaamuina siihen mitä saan aikaiseksi 10 minuutissa, ei siinä paljon tummilla banaanivarjostuksilla säädetä. :) Itse näin silti kuvassa pelkkiä virheitä, mutta pääasia että oppii lisää, hyvä kyllä kuvata silmämeikkejä välillä. MUS:n Glam-lookin luomivärit ovat kyllä hienoja, kaikki kauneus on niiden ansiota! :)

      Meikkaus-kirja oli minusta aivan erinomainen! Opit varmasti lisää siitä, en usko että petyt. Lainasin sen itse kirjastosta, mutta nyt harkitsen sen hankkimista myös omaksi, olisi erittäin hyvä lisä käsikirjastoon. Nyt vain loppiaisena lueskelemaan meikkausohjeita! :)

      Poista
  3. Ihan mieletön iltameikki, UPEA! Ja ah, sun hiukset on ollu niin kauniisti-ja tuo sulkakoriste on niiiiin sievä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon! Olen aivan hämmentynyt näistä kehuista, erityisesti kun ne tulevat teidän kaltaisilta mestarimeikkaajilta. Kiitos! :)

      Hiukset oli tosi helppo laittaa, vain kiharoita kiharruspuikolla rennosti sinnetänne, voimakas tupeeraus ja tuo Teesin' Designin upea hiuskoriste oikeastaan teki kampauksen. Superhelppoa mutta näyttävää, aion kokeilla toisenkin kerran. :)

      Poista
  4. Upea look, tuo hiuskoriste on todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! :)

      En arvannut kyllä ihan ostaessani että tuo Tiisin' Designin hiuskoriste olisi hiuksissa noin hieno, olin itsekin tosi positiivisesti yllättynyt. Herra Pumpulipupu sanoi, että se näytti siltä että päähäni olisi laskeutunut pieni lintu - siis hyvällä tavalla. Herätti kyllä myönteistä huomioita myös muissa, moni kehui sitä. :)

      Poista
  5. Wau, upea meikki, upea tukka ja upea hiuskoriste! Niin ja vielä kynnetkin! Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihanaa kun oli kerrankin aikaa panostaa. Yleensä menen uudenvuodenjuhliin niin kuin melkein kaikkialle muuallekin nuhjaantuneena suoraan töistä. Nyt oli kerrankin aikaa miettiä koko kokonaisuus: hiukset, meikki ja kynnet, yleensä ainakin jostakin joutuu tinkimään. Tuli itsellekin kiva juhlamieli kun ehti valmistautua kunnolla. :)

      Ihanaa uutta vuotta Sara! <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)