tiistai 28. tammikuuta 2014

Essie talvi 2014 Shearling Darling -kokoelma

Oi, oi, oi: L'Orealilta lähetettiin minulle testattavaksi Essien talven 2014 Shearling Darling -kokoelma.

Shearling Darling -nimi tulee kokoelman inspiraatiosta, merkin perustajan Essie Weingartenin näytöslavalla näkemistä talvitakeista. Shearling tarkoittaa tietynlaista lampaannahkaa, ja takkina se on mielestäni suomeksi kelsiturkki. 

Kokoelman nimi kuulostaa minusta sanottuna aivan ihanalta! Essien päämaja on New Yorkissa, ja Shearling Darling -nimestä minulla tulee mieleen myös tv-sarja The Real Housewives of New York City ja LuAnn, joka usein sanoo "darling" ja voisi hyvin käyttää ylellistä kelsiturkkia.

Essiehän on itseasiassa kerran aikaisemminkin inspiroitunut kokoelmissaan lämpimistä vaatteista. Syksyn 2009 kynsilakkakokoelman kynsilakkojen nimet olivat sellaisia kuin Angora Cardi, Midnight Cami ja Mink Muffs. Kokoelmassa oli myös toinen Parka, neonpinkki Pink Parka.   






Tämän talven 2014 kynsilakkojen nimet ja kuvaukset by Essie ovat (alarivi ensin):

Mind Your Mittens - After ski vai after hours? Timantinhohtoisen tumman turkoosin turvin luovit ammattilaisen varmuudella niin rinteessä kuin viihteellä.

Toggle to the Top - Astele säkenöiden ja lanteet keinuen muodin huipulle verhoutuneena tähän katseet kääntävään kimmeltävään graniitinpunaiseen.

Sable Collar - Kulta, ulkona on kylmä. Kumoa koleus yltäkylläisen helmiäishohtoisella luumunruskealla, joka tuo tyyliin kuin tyyliin ripauksen luksusta.

Shearling Darling - Silkkisen sileällä, täyteläisellä mahonginpunaisella on syväntumma sydän, mikä saa mielikuvituksen laukkaamaan.

Warm & Toasty Turtleneck - Tämä angorainen pinkki on hienotunteisen viettelyn ilmentymä. Mutta muistathan: hento sävy ei tarkoita että olet helppo tapaus.

Parka Perfect - Viehättävä. Sivistynyt. Huomaavainen. Tämä hienostuneesti hohtava kasmirharmaa tekee sinusta näppäränäppisen tapakulttuurin taitajan. 


Yleisvaikutelma kokoelmasta on aika tumma ollakseen talvikokoelma, kun kevättä kohtihan tässä nyt kuitenkin ollaan jo kovaa vauhtia menossa. Kokoelman punaiset ovat kuitenkin aivan upeita ja nuo kaksi jäätynyttä talvipastellia - roosa Warm & Toasty Turtleneck ja mintunharmaa Parka Perfect - aivan ihania!







Kokoelman punaiset kynsilakat ovat tosi hienoja.

Nimilakka Shearling Darling on tumman viininpunainen. Ajatelkaa miten hieno tämänvärinen kelsitakki olisi!

Toggle to the Top on minusta nimenä vähän hassu, mutta itse kynsilakka kimmeltää punaista glitteriä. Se on myös kokoelman ainoa tämäntyyppinen lakka, ja siksi siitä tulee vähän mieleeen Essien talvikokoelman 2012 Leading Lady nimilakka, joka oli myös kokoelmansa ainoa kimaltava punainen glitter. Tämä Toggle to the Top oli muuten jo loppu ainakin Helsingin Stockmannilta ja Sokokselta, mitä en ihmettele yhtään, niin kiinnostava se on. 

Ennakolta kokoelman lempparini on Sable Collar, joka on ruskeaa, viininpunaista, violettia ja jopa vihreää heijasteleva shimmer. Aivan upean näköinen!







Punaisten lisäksi kokoelmassa on yksi tumma vihreä, ja harmaalla taitettuja pastelleja.

Tummanvihreä Mind Your Mittens kiinnostaa minua etukäteen ajatellen vähiten. Hyvin muodikas sävy kuitenkin, ja varmaan oikean asun kanssa fashion statement.

Harmaanminttu Parka Perfect on mielestäni myös hyvin trendikäs sävy. Ei varsinaisesti kaunis, mutta niin erikoinen, että tekee kynsillä heti vaikutuksen. Mielestäni kokoelman modernein sävy. 

Sitten yksi ihanimmista, eli huurteinen roosa Warm & Toasty Turtleneck. Tämä on vain niin kaunis väri, ja ihana tähän lumiseen keskitalveen odotellessa kevään kirkaampia pastelleja!






Olin tosi onnellinen, että sain L'Orealilta koko Shearling Darling -kokoelman, sillä kokonainen, yhtenäinen kynsilakkakokoelma on niin käyttökelpoinen.

Aiemmin olen saanut blogin kautta testattavaksi tämän kevään 2012 Navigate Her -kokoelman. Olen käyttänyt sen kynsilakkoja tosi paljon, koska siitä löytyy aina sopiva sävy joka tilanteeseen, ja Essien laatu on vain niin erinomainen. 

Oikeastaan pärjäisin varmaan loppuelämäni näillä kahdella Essien kokoelmalla, vaihdellen vain aina vuodenajan, mielialan ja tilanteen mukaan niiden värejä.

Näitä kokonaisia kokoelmia ei valitettavasti saa ostaa varmaan kaupasta. Taloudellisesti se olisikin iso satsaus, sillä Essien kynsilakat maksavat normaalisti 15,90 euroa, joten tällaiselle kokonaiselle kokoelmalle tulisi hintaa lähelle 100 euroa. 






Minun on tehnyt jo pitkään mieli käyttää pastelleja kevättä odottaessani. Valitsin siis kynsilleni kokoelman fashion-kynsilakan, harmaalla taitetun mintun Parka Perfectin.

Huhuttiin, että Parka Perfectin nimi olisi vahingossa mennyt kokoelmassa sekaisin, ja kuuluisikin oikeasti tummanvihreälle Mind Your Mittens -kynsilakalle. Minustakin ne olisivat sopineet paremmin toisin päin, sillä miellän parka-takin tummemman vihreäksi ja lapaset taas tällaisiksi pastellisiksi.

Parka Perfect -kynsilakka on joka tapauksessa Essien loistavaa laatua. Näissä L'Orealin Essieissä on vielä parempi, leveämpi sivellin. Vaikka Parka Perfectin väri sinänsä on tosi erikoinen ja varmaan tavallisena cremenä lähinnä omituinen, Essien erinomainen kiilto tekeekin siitä harkitun ja viimeistellyn. Joukossa on myös harvassa pieniä, hopeisia glitterhiutaleita, mutta kynsillä ne eivät näy. 








Parka Perfectin päälle olisi ollut täydellinen Essien Luxeffects-joulukokoelmassa 2013 ilmestynyt hopeinen hiutalelakka Set in Stones. Harmi, että sitä ei nyt enää löydy kaupoista kun joulukokoelma on väistynyt tämän talvikokoelman tieltä. Kyseessä olisi nimittäin ollut varmaan a match made in heaven.






Koska minulla ei ole Essien Set in Stonesia, laitoin Parka Perfectin päälle kynsien kärkiin Wet n Wildin tavallista hopeista hologlitteriä Kaleidoscope. 






Näistä tuli ihanat talvikynnet, jotka kimmelsivät auringossa kuin lumihanki. 


Essien Shearling Darling -kokoelman ovat esitelleet myös mm. Charming Nails, Polish ThisShiny Nail Art ja Zigi Ztyle -blogit. 

6 kommenttia:

  1. Tuo kokoelma on kyllä ihana- ja Parka Perfect lähes täydellisen värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essiellä on aina nykyään niin onnistuneita ja kiinnostavia kokoelmia! Tämäkin on minusta kiva kun ei tummine sävyineen ja punaisine kynsilakkoineen ollut mikään itsestäänselvyys juuri talvikokoelmaksi.

      Oma suosikkini kokoelmasta on roosa Warm & Toasty Turtleneck ja shimmeri Sable Collar, ihania! :)

      Poista
  2. PP taitaa olla mun suosikki näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parka Perfect on varmaan kyllä ainakin kokoelman erikoisin sävy. Jos siinä ei olisi tuota kiiltoa, niin se näyttäisi lähinnä sinitarralta, mutta kiiltävä pinta tekeekin siitä kiinnostavan ja muodikkaan. :)

      Poista
  3. Mä kävin ostamassa Sable Collarin, vieä en ole ehtinyt kokeilla. Mind Your Mittens näytti kanssa kivalta, mutta mulla on muutama hyvin samanlainen lakka, joten jätin hyllyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin itsekin Sable Collariin heti kun sen näin, hieno sävy. Kiinnostavaa nähdä se myös kynsillä, veikkaan ainakin että se on tosi kiiltävä ja varmasti myös kaunis. :)

      Jos olisin itse ostanut vain yhden kynsilakan kokoelmasta, olisin varmaan päätynyt Warm & Toasty Turtleneckiin, koska olen heikkona kaikenlaisiin vanhoihin roosiin. :)

      Mind Your Mittens on kuulemma kynsillä lähes musta, hyvin tumma vihreä. Sopisi kyllä sekin varmasti sinulle hyvin! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)