torstai 9. tammikuuta 2014

Acorelle R de Rose

Kirjoitin alkuvuodesta 2012 alennusmyyntiostoksista, ja kuinka kohtalo johdatti minut hankkimaan lisää kasvovoidetta Tallinnasta. 

Nyt kuulkaa minusta tuntui, että sama johdatus puuttui peliin taas.

Mietin nimittäin aamupäivällä, että olisiko yksi harvoista (ne uudenvuodenlupaukset!) kosmetiikkaostoksistani tälle vuodelle luonnonkosmetiikkamerkki Acorellen R de Rose -ruusuparfyymi.  







Lounasaikaan kävelin sitten Stockmannin päivittäiskosmetiikan osaston läpi, ja siellähän olivat - 40 %:n alennuksessa Acorellen suihkugeelit ja vartalovoiteet, joukossa myös R de Rose. 

Muut tuoksut olivat Jardin des Thes ja White Orchid.

Acorellen vartalovoiteiden oikea hinta on 16,50 euroa, mutta nyt alesta ne irtosivat 8,90 euron hintaan. Alennus on kyllä minusta melkein - 50 %.

R de Rose ei ole nimestään huolimatta puhdas ruusuntuoksu vaan tuoksusekoitus. Siinä on ruusun lisäksi alkutuoksussa geraniumia, sydäntuoksussa freesiaa ja pohjatuoksussa vadelmaa. Ihastuttava ruusu kuitenkin selvästi dominoi.

Vartalovoiteen incikin näyttää luonnonkosmetiikan tapaan ihan hyvältä: Aqua, Aloe Barbadensis Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Octyldodecanol Glyceryl Behanate, Sodium Stearoyl Glutamate, Anthemis Nobilis Extract...

Ainoastaan tuo loppupään kamomilla minua näin jälkikäteen vähän mietityttää, sillä olen kuullut monen herkistyneen sille.






Olen aiemmin saanut testattavakseni Acorellelta Vanille Ambrée -parfyymin ja Absolu Tiaré Eau Fraichen. Absolu Tiaréen ihastuin niin paljon, että ostin sitä itsekin pullon vahvemmassa Eau de Parfum -koostumuksessa. Se on nykyään kesätuoksuni. 

Nyt keväänodotuksessani olen ihastunut R de Rose ruusutuoksuun, joten saa nähdä hankinko sitä vielä parfyyminkin tuon vartalovoiteen lisäksi.

Acorellen Eau de Parfumet maksavat n. 35 euroa ja Eau Fraichet n. 20 euroa. Niitä saa mm. luontaistuotekaupoista kuten Ruohonjuuresta ja esim. Sokokselta ja Stockmannilta. 

Myös ihanassa Karkkipäivä-blogissa oli hiljattain juttu Acorellen tuoksuista.






Inspiroiduin muutenkin Stockmannin kanta-asiakaslehden välissä tulleesta Syö hyvin, voi hyvin -liitteestä, jossa oli terveellisten syötävien lisäksi mukana myös kosmetiikkatarjouksia. Alennukseen valitut kosmetiikkatuotteetkin olivat luonnonkosmetiikkapainotteisia, kuten Madaran Pihlaja Daily Defence with Noora Schingler -voide ja Melvitan öljyt.

Kyllä kuulkaa Stockmannin markkinointiosasto tietää, mitä asiakas näin joulun jälkeen haluaa!

4 kommenttia:

  1. Acorellen Jardin de Thés parfyyminä on jotain maailman ihaninta! Ja toinen kanssa on se, että nuo kaikki Acorellen tuoksut saa pieninä testereinä yhdessä pakkauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut että se on monen muunkin suosikki. Minustakin se on ihan kiva, mutta ehdoton suosikkini Acorellen tuoksuista on trooppinen Absolu Tiare. Sopii ihanasti kesään! :)

      Olen saanut myös tuon testeripakkauksen aikoinaan Acorellelta. Sekin oli minusta ihan mahtava, kun siitä pääsi kätevästi testaamaan kaikki tuoksut. Pidin myös kovasti siitä, että siihen oli merkattu niiden vaikutukset kuten anti-stress ym. Loistava idea myydä sellaista! :)

      Poista
  2. Muhun vetoaa tuo Acorellen voidepullo. Kaunis ja tykkään pumpuista vartalonhoidossa. Merkin tuoksut onkin sitten tuntemattomampia itselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se on yksinkertainen, mutta kuitenkin funktionaalinen. Mahtavaa kun on pumppupullo, minullakin se on ehdottomasti plussaa ja tekee voiteen käytöstä helpompaa. :)

      Acorelle tekee yhtenä harvoista merkeistä luonnonkosmetiikan tuoksuja. Ne ovat tosi aitoja ja miellyttäviä. Kannattaa ehdottomasti testata jos tulee vastaan, tosi kivoja! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)