tiistai 29. marraskuuta 2011

IsaDora Holiday 2011 Red Rush -kokoelma

Ihanan IsaDoran tämän joulun Holiday 2011 -kokoelma on nimeltään Red Rush.

Red Rush -look sisältää pääasiassa kahta jouluun hyvin sopivaa väriä: punaista ja kultaa. Lämmintä, tunnelmallista ja aavistus vanhan ajan Hollywood-glamouria with a modern twist! 






Red Rush -kokoelman upea mainoskuva on varmaankin tehty kokoelmaan kuuluvalla kolmen luomivärin triolla 86 Leopard, josta epäilen tuon silmämeikin tummimman sävyn olevan sekä kokoelman toisella triolla 87 Golden Fig, jossa on puolestaan tuollainen lämmin, hohtava kulta. 

Huulipunana on oletettavasti kokoelman kirkas punainen Perfect Moisture Lipstick 148 Red Rush, ja ehkä päällä vähän kokoelman punaista Express Star Finish -huulikiiltoa sävyssä 62 Sugar Rush. Ja kynsilakkana on selvästi kokoelman punainen glitter 727 Merry Red

Hehkeää ja kaunista! Kyllä kuulkaa kulta ja punainen vain sopii meikissä yhteen!

Ja aivan toista maata kuin IsaDoran viime joulun 2010 Holiday-kokoelma Glitzy, joka oli täynnä kylmiä ja vähän savuisia violettisia ja hopeisia glittersävyjä. 






Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi Red Rush -kokoelmaan kuuluu myös kylmäsävyisille neideille parhaiten sopiva sini-vihreä luomiväripaletti 88 Peacock. Sillä ja kokoelman hopeisella tai kultaisella glitter-eyelinerilla saisi varmasti upean lookin uudenvuoden juhliin!

Pakko muuten antaa tähän väliin vinkki, että näin tänään askartelukauppa Sinellissä Helsingissä (Simonkatu 10) hyvin aidon näköisiä riikinkukonsulkia à 3 euroa kappale. Eli jos satutte  etsiskelemään niitä juhlakäyttöön esimerkiksi kampauksenne koristeeksi...

Lisäksi IsaDoran Red Rush -kokoelmassa on ilmestynyt perinteisen Perfect Moisture Lipstick Red Rush -huulipunan lisäksi myös kosteamman ja geelimäisemmän koostumuksen omaava IsaDora Jelly Kiss -huulipuna 59 Merry Berry. Vaniljantuoksuiset ja kevyet, ihanat Jelly Kissithän ilmaantuivat IsaDoran valikoimiin tämän kevään Fanciful -kokoelman myötä.

Huulikiiltoa löytyy Red Rush -kokoelmasta punaisen lisäksi myös kultaisena 61 Gold Rush. Edellisen kerran kultaista huulikiiltoa oli big time Lancomen syksyn 2009 sini-kultaisessa Declaring Indigo -kokoelmassa. Nyt IsaDora toteuttaa vähän samaa ajatusta punaisella ja kullalla, ja epäilen että myy huomattavasti paremmin.   

Kynsilakkoja on Red Rush -kokoelmassa kolme: punainen glitter 727 Merry Red, jo aiemmin julkaistu kultainen glitter 652 Gold Sparkles ja musta 728 Black Galaxy. Aivan upeilta vaikuttavat jokainen. 

Lisäksi löytyy tillbehöriä ripsiväri, punainen huultenrajauskynä sekä kullan ja vaniljansävyinen Glow Stick Blusher. 






Tiedän että olen kyllä kaukana objektiivisuudesta kun hehkutan näitä IsaDoran uusia kokoelmia, mutta ne saavat minut aina innostumaan ja ihastumaan joka kerta! 

Muistattehan, että synkkään ja pimeään marraskuuhunkin voi saada iloa ja kiinnostavuutta tekemällä kivoja, värikkäitä meikkejä. Ja kohtahan on joulukin, jolloin voi hyvällä omallatunnolla viimeistään levittää kultaista glitteriä silmiin ja punaista huulipunaa huulille. 



  


Ostin Red Rush -kokoelmasta heti sen ilmestyttyä kauppoihin marraskuun puolivälissä Golden Fig -luomiväripaletin (15,10 euroa) ja punaisen Jelly Kiss -huulipunan Merry Berry (13,50 euroa).

Molemmat ovat lämpöisiä, nättejä sävyjä, joihin olen ihastunut jo kovasti.

Ainakin Helsingin Stockalla on muuten nyt ollut tarjous, jossa kaksi tuotetta IsaDoran joulukokoelmasta ostamalla saa kaupan päälle leopardikuosisen nätin pienen iltalaukun.

Luulen, että saatan ostaa Red Rush -kokoelmasta vielä ainakin vaaleanruskean Leopard -luomiväripaletin, niin pehmoiselta ja hyväpigmenttiseltä se vaikutti.






Jo aiemmin olen hankkinut nyt Red Rush -kokoelmassa uudelleen julkaistun kultaisen glitterkynsilakan Gold Sparkles (8 euroa). Sen viileämpi sisar, hopeinen glitter 651 Silver Sparkles sopisi mielestäni tähän kokoelmaan myös hyvin, vaikka yhdessä tuon Peacock -luomiväripaletin kanssa.

Gold Sparkles ja Silver Sparkles ilmestyivät alun perin käytettäväksi IsaDoran ensimmäisten graffitikynsilakkojen alla muistaakseni syksyllä 2010. Ne peittävät glitterlakoiksi hyvin, eli sopivat kynsille yksinäänkin.

Ihana, ihana joulukokoelma jälleen IsaDoralta!


Kokoelman mainoskuvat on julkaistu IsaDoran luvalla.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

11 kommenttia:

  1. Noniin, nyt innostit minut jonkin sortin kultavillitykseen! Haluan ehdottomasti tuon kultaisen huulikiillon ja glitterkynsilakan, tästä en voi enää edes keskustella järkevämmän minäni kanssa :D Ja eihän tuo punainen lakkakaan ole ollenkaan paha... Tai Leopard-luomivärit... No mutta onneksi tuli IsaDoralta kokoelma josta minäkin tykkään :)

    Tuntuu vaan aivan kamalalta, nimittäin laitoin juuri menemään 40e MAC-meikkeihin. Mutta ostokset olivat kyllä sitäkin ihanammat. Niistä lisää kun olen saanut muut elämän kiireet hoidettua pois alta :)

    VastaaPoista
  2. Kokoelma on tosi kaunis, samoin kun mallin meikki. Kyseiset sävyt kuuluvat vielä minun mukavuusalueellekin. Siltikin tämä kokoelma jää multa hankkimatta sillä kokoelmassa esiintyviä sävyjä löytyy jemmoistani useammaltakin merkiltä.

    IsaDoran trio-paletit varsin glitterisellä laadullaan eivät vain iske minuun niin paljon että näkisin juuri tämän kokoelman tarpeelliseksi kun vastaavia sävyjä löytyy muista paleteistani.

    VastaaPoista
  3. Oi ihailin just noita kynsilakkoja Stockalla, ja houkutus oli hirvittävän suuri! Onnistuin kuitenkin perääntymään, sillä olen juuri haalinut pari kultaista ja hopeista lakkaa lisää. Muutenkin tuo kokoelma on todella houkuttelevan oloinen, ja juuri nuo kultaisen ja punaisen sävyt sytyttävät minua suuresti! :)

    VastaaPoista
  4. Aika hauska juttu se, että olen tässä marraskuussa suosinnu kultaista silmämeikkiä ja punaisia huulia. Yhden version esittelin Glitz & Glamissakin. :D

    Mitään en tästä kokoelmasta silleen himoitse, mutta todella kaunis ja kiinnostava kokoelma se kuitenkin on. Ihanan perinteikästä joulukosmetiikkaa. :)

    Kiitos taas kun kirjoitit meille näin ihanan ja informatiivisen jutun Isadoran joulukokoelmasta. :)

    VastaaPoista
  5. Tämä on kyllä aivan uskomattoman hieno veto IsaDoralta! Aivan upeita meikkejä kaikki. Nuo luomivärit oli kyllä omaan makuun vähän liiankin kimaltavia, mutta värit on tosi nätit. Kynsilakat on kyllä kaikki upeita, tosin tuon mustan valitseminen joulukokoelmaan vähän ihmetyttää.. :)

    VastaaPoista
  6. i love the look on the model and i absolutely HAVE to recreate it besides isa dora products are quit good for their price range a definite do!

    VastaaPoista
  7. Elisa: Kultahan on ihanaa, ja sopii niin hyvin tähän joulunaikaan. Vähän valoa ja kimallusta pimeään. :)

    Uskon, että kultainen huulikiilto voi näyttää aika hyvältä. Ystävälläni on Lancomen Declaring Indigo -kokoelman kultainen huulikiilto, ja se näyttää aika kivalta. Sellaiselta lämpimältä ja kimaltavalta, ei mitenkään epäluonnollisen kultaiselta.

    IsaDoran Gold Sparkles -kynsilakka on myös ihan kiva, mutta melkein vielä hienompi on minusta tuo hopeinen Silver Sparkles. Siinä on ihan uskomattoman kirkas ja hopeinen peilaava pinta. Vaikka kulta kyllä sopii minullekin värinä paremmin. :)

    Vau, olet käynyt oikein kunnon MAC-ostoksilla! Tosi mielenkiinnolla odotan, kiva jos viitsit tehdä blogiisi jutun niistä. :) Ja eikös me nähdä sitten sunnuntain blogitapaamisessakin, kivaa!


    Eiko: Eikös, tosi onnistunut kokoelma taas IsaDoralta! Oikein perinteiset jouluvärit, mutta todella hyvänä toteutuksena mielestäni. Ja tuo meikkikuva on aivan upea, niin kuin IsaDoralla yleensäkin. :)

    Värit ovat tietysti sillä tavalla aika tavanomaisia, että löytyvät minullakin monelta merkiltä. Mutta silti en voinut vastustaa tuota Golden Fig -luomiväripalettia ja Merry Berry -huulikiiltoa. Onneksi olen ollut niihin myös tosi tyytyväinen, ihanat!

    Mutta oikeassa olet, taas näitä glitter-luomivärejä IsaDoralta. Ei vieläkään sitä perinteistä satiinista koostumusta. Glitter taitaa nyt olla kovasti muotia. Kaikki nuo IsaDoran uudet triot ovat noita glitterpommeja. Katsotaan mitä kevääksi tulee, nyt jo jännittää. Kevään 2009 Blooming Spring oli upea, joten hienoa jos saataisiin jotakin sen kaltaista. Ainakin pastelleja, please! Tai joku sininen tai vihreä kokoelmakin olisi hieno! :)


    Piia: Minustakin ne kynsilakat ovat upeat, kuten IsaDoralla yleensäkin! :)

    Minuakin kiinnostaisi kovasti se punainen Merry Red, mutta minulla on jo China Glazen punainen glitter Ruby Pumps, enkä usko että sen parempaa vain löytyy. Ja tuo musta Black Galaxykin vaikuttaa upealta. Todella hieno esim. uuteenvuoteen sopiva kynsilakka!

    Ihanaa kun tämä Red Rush -kokoelma on nyt niin lämminsävyinen. Tähän aikaan vuodesta tuntuukin, että tarvitsee vähän kirkasta punaista, kimaltavaa kultaa ja glitteriä! :)

    VastaaPoista
  8. Minna: Kulta ja punainen valaisee kyllä kivasti tätä pimeää marraskuuta!

    Muistan hyvin sen sun puna-kultaisen meikin, todella upea. Sehän oli hyvin samanlainen kuin tuo IsaDoran lookkikuva. Eikä IsaDoran kokoelma ollut silloin vielä edes ilmestynyt, eli olit selvästi trendeissä edellä. :)

    Ihanaa kun tulee joulu, se on niin tunnelmallista aikaa. Nyt on tästä ikävästä marraskuusta selvitty, jee!

    Tämä on loppujen lopuksi aika tavallinen kokoelma IsaDoralta, tyypilliset joulun värit. Mutta juuri siksi myös niin hyvä, aina ei tarvitse olla mitään kovin kummallista, ja silti toimii hyvin. Moniahan noita sävyjä löytyy kaikilta jo ennestään, mutta jos haluaa hyvät joulun perusmeikit, niin tästä löytyy. Uskon, että tämä kokoelma myy kyllä hyvin. :)

    Kiitos itsellenne että jaksoitte lukea. Ilohan rakkaasta IsaDorasta on kirjoittaa, vielä vuosien jälkeenkin jaksan aina inspiroitua uudesta kausilookista. :)


    Hiutale: Eikös olekin, jotenkin tulee tosi hyvä mieli tuosta kokoelmasta. Niin tunnelmallinen ja lämmin. Kyllä punainen ja kulta toimii näköjään aina!

    Jos ei tykkää kimalluksesta ja glitteristä, niin sitten tämän kokoelman luomivärit kannattaa kyllä ohittaa, mutta kauniitahan ne ovat, ehdottomasti!

    Ja kynsilakat ovat myös hienot. Minua kiehtoo kyllä aika paljon tuo punainen Merry Red kun sitä minulla ei ennestään ole. Myös musta Black Galaxy vaikuttaa tosi hienolta. Luulen, että se on ennemminkin tarkoitettu joulun jälkeiseen juhlintaan, ehkä tuon sini-vihreän Peacock-luomiväripaletin ja hopeisen tai kultaisen silmänrajauksen kanssa. :)


    Fedu: Thanks for reading, even though I'm not sure if you understood anything since it's all in Finnish! :)

    But the pictures are very beautiful too, I love this look from IsaDora. I've been a fan for a long time, over 15 years already. I think this collection is exceptionally good from IsaDora, gorgeous red and gold. And the prices are very affordable too compared to the quality, what more can you ask! :)

    VastaaPoista
  9. Fedu: P.S. I put your blog also on my blogroll, hope it's okay. Gorgeous looks you have there, wow!

    VastaaPoista
  10. Voi että, valitettavasti mulle paukahti sunnuntaiksi työvuoro jota en saanut millään vaihdettua, joten minua ei blogimiitissä nähdä :( Olisin niin halunnut sinne! Toivotaan että joku jaksaa järjestää myöhemminkin tällaisia miittejä, siellä on varmaan ihan superihanaa.

    Yritän tehdä MAC-postauksen, itse asiassa voisin ehtiä jopa tänään moisen kasata. En tosin lupaa mitään, kiireitä kun on niin auttamattoman paljon. Huomenna onneksi pitkästä aikaa vapaapäivä, siis ihan kokonainen vapaapäivä, harrastuksista ja töistä... Eikun, onhan sitä yksi improkeikka iltasella mutta viime aikojen menoon näinkin vähän täyteen ahdettu päivä tuntuu vapaalta.

    VastaaPoista
  11. Elisa: No voi harmi, että et pääse! Olisi ollut niin kiva tavata sinut!

    Mutta varmasti tulee vielä uusia tapaamisia. Tämäkinhän lähti siitä, että tavattiin tyttöjen kanssa Kauneusmessuilla, ja juttua olisi riittänyt vaikka kuinka. Nytkin aikaa on varattu koko päivä, ja uskon että silti tulee kiire. :) Eli toivottavasti nähdään sitten edes seuraavalla kerralla!

    Ihanaa jos tulossa on MAC-postausta, niin kivaa! Mutta teet toki sitten kun hyvin ehdit, ei mitään kiirettä. Tosi kiva että sulla on ollut tänään vapaapäivä, ihanaa. Olisikin ollut kiva päästä näkemään sun improvisointia ehkä jopa blogitapaamisessa, mutta ensi kerralla sitten. :)

    Oikein mukavaa ja leppoisaa viikonloppua sulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)