perjantai 25. marraskuuta 2011

31 viikon kynsilakkahaaste: viikko 2, oranssit kynnet

No niin neidit, nyt sitten on vuorossa osa 2 tästä 31 viikon kynsilakkahaasteesta eli oranssit kynnet. 


Haaste on siis tässä, ja noiden 31 päivän sijaan toteutan tätä omalla tahdillani 31 viikon haasteena.

Oranssi ja sen haaleampi sovellutus persikanväri on nykyään yksi ehdottomista lemppariväreistäni. Niinpä tämä oranssit kynnet ei ollut haaste eikä mikään, vaan vaikeinta oli vain päättää minkä ihanista oransseista kynsilakoistani valitsisin. 
 

Ja tässä ne sitten koreilevat kaikessa upeudessaan.

Vasemmanpuoleisin rivissä on China Glaze Sun Worshipper. Aurinkoinen neonoranssi, uskomattoman kirkas väri. Vaatii kyllä alleen valkoisen kynsilakan, jotta levittyy tasaisesti, mutta muuten fantastinen.

Sun Worshipperin olen ostanut viime talvena Kicksin alesta noin 3 euron hintaan.

Sun Worshipperin vieressä hempeämpi persikkainen creme China Glaze Peachy Keen, jonka ostin hiljattain Glitz & Glam -blogin meikkikirppikseltä à 4 euroa. Ihana Marie Antoinette elokuva -sävy!

Sitten rivissä IsaDora 609 Apricot Coral, IsaDoran kevään 2009 kuuluisasta Blooming Spring -kokoelmasta. Blooming Springin viiden luomivärin paletti pastellisen heleine sävyineen on jo lähes legendaarinen. Apricot Coral on kokoelmaan kuulunut kynsilakka, jonka löysin tänä kesänä Riiasta hintaan 3,50 euroa.

Ja viimeisenä oikealla sitten Zoyan kesän 2011 Sunshine -kokoelmasta Zoya Tanzy. Appelsiinimarmeladia muistuttava oranssi glitterlakka, oikein nätti sekin.

Jos minulla ei olisi ollut töissä tällä viikolla tärkeitä tapaamisia ja kokouksia, olisin valinnut näistä oransseista kynsilakoista varmaan neonoranssin China Glaze Sun Worshipperin marraskuutani piristämään.


Olosuhteiden pakosta tyydyin kuitenkin vähän hillitympään, herkullisen hedelmäiseen IsaDora Apricot Coraliin.

Oikein nätti pehmeän persikkainen kynsilakka sekin!


31 viikon kynsilakkahaasteen edellisiin osiin pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)