lauantai 13. elokuuta 2011

L'Oreal Perfect Red -huulipuna ja IsaDora Khaki Bronze -luomiväripaletti

Värjäsin hiukseni tällä viikolla vaaleista punaiseksi, ja mikä hyvä tekosyy se onkaan ostaa lisää meikkejä.






Minulla on jo ennestään kaksi L’Oreal Color Riche -huulipunaa, jotka näkyvät kuvassa oikealla.

Keskimmäinen on Color Riche Made for Me Intense 285 Pink Fever. Melko räväkkä kirkas pinkki, joka on ihonsävyyni ehkä aavistuksen kylmä.

Oikeanpuolimmaisin Color Riche Made for Me Lip Blush 254 Kiss & Blush on taas noussut yhdeksi suosikeistani. Sen väri on pehmeän nude, mutta kuitenkin näkyvä. Eli ei nude sillä karmealla ihonvärisellä vaaleanruskealla tavalla, vaan nätin beigen punertavana. Saa huulet näyttämään tosi herkullisilta!

Molempien L’Oreal Color Riche huulipunien koostumus on erittäin hyvä. Ne ovat riittävän peittäviä ja levittyvät tasaisesti ja hyvin. Niiden erona on ilmeisesti se, että nuo Intense-sarjan huulipunat ovat nimensä mukaisesti voimakkaampia sävyjä, kun taas Lip Blushit ovat pehmeämpiä ja luonnollisempia.

Ainoa valituksen aihe minulla on näissä Lorkun Color Riche -huulipunissa niiden vanhanaikainen, parfyymimainen haju. Voitte uskoa, että se vanhanajan kemikaalion lemu oli melkoinen kun minulla oli kaikki nuo kolme huulipunaa samaan aikaan auki kuvausta varten.

Huulipunista vasemmanpuoleisin on sitten uusin hankintani, eli Color Riche Intense 377 Perfect Red. Se on todella kaunis peruspunainen. Halusin nimittäin klassista punaista huulipunaa uuden punaisen tukkani kanssa.






L’Oreal Color Riche -huulipunat on muuten jaoteltu hiusten värin mukaan niin, että niitä on ainakin blondeille (blondes), tummille blondeille (dark blondes), bruneteille (brunettes) ja tummille bruneteille (dark brunettes). Oikein erikseen kysyin Sokoksen myyjältä, mutta punatukkaiset on kyllä nyt valitettavasti tässä jaottelussa unohdettu kokonaan.

Huulipunistani Pink Fever ja Kiss & Blush ovat blondeille tarkoitettuja. Ja tuo uusin Perfect Red on tummille blondeille.

Jos muuten etsitte jotakin tiettyä sävyä näistä, kannattaa varmaan kiertää vähän kauppoja, sillä jokaisessa kaupassa tuntuu olevan vähän eri valikoima näitä. Esim. Helsingin keskustan Stockalla ei ollut lainkaan tuosta kirkkaanpunaista Perfect Redia.

L’Orealin mukaan sen Color Riche -huulipunat ovat maailman eniten myytyjä huulipunia. En ihmettele yhtään: koostumus, värisävyt ja hinta ovat kaikki näissä kohdallaan. Ainoastaan tuo vahamainen parfyyminhaju on vähän tylsä.

L’Orealin Color Riche -huulipunien normaalihinta on nyt 12,20 euroa. Se on aavistuksen noussut siitä kun ostin nuo ensimmäiseni toukokuussa. Silloin ne maksoivat 11,90 euroa. 

Vähän harmittaa, että en ollut liikkeellä jo kesäkuusssa, jolloin nämä olivat Sokoksella ja Emotioneissa tarjouksessa 7,90 euroa. No, silloin on ostettava kun tarvitsee. Sama periaate pätee niin asuntomarkkinoihin kuin kosmetiikkaankin.






Ajattelin, että Lorkun Perfect Red voisi olla melko samanvärinen MACn kirkkaanpunaisen, loistavasti nimetyn Russian Red -huulipunan kanssa. Russian Red eli Venäjän punainen on kuitenkin tummempi, ja lisäksi se on mattakoostumuksella.

MACn Russian Redista sanotaan, että sen pitäisi olla juuri sellainen punaisen sävy, joka sopii kaikille ihonväreille. Ei liian kylmä eikä liian lämmin.

L’Orealin kirkkaampi ja lämpimämpi Perfect Red -punainen tuntuu silti sopivan lämpimään ihonsävyyni vielä paremmin. It's the perfect red!

Samaa mieltä ovat olleet muuten myös Pupulandian Jenni (joo, tunnen tiettyä sisaruutta täällä Pumpulipupussa, vaikka Pupulandia onkin muotiblogi) ja Miten niin liikaa? -blogin Elisa.






Tässä vielä swatchit.

Ylempänä kirkkaampi ja vähän oranssimpi L'Oreal Perfect Red ja alempana tummempi punainen MAC Russian Red.






Punaisen huulipunan lisäksi ostin IsaDoran Jungle Fever Bronzing make-up 2011 -kesäkokoelmaan kuuluvan ihanan luomiväripaletin 65 Khaki Bronze.

Khaki Bronzessa on lämpimiä, shimmerisiä ruskeita luomivärejä ja yksi vihreä. Ajattelin, että sen värit sopisivat uuteen punaiseen tukkaani hyvin.

Nämä IsaDoran nelikot maksavat Sokoksella 15,90 euroa.






Olin jo aiemmin keväällä ostamassa tätä IsaDoran kesäkokoelman Khaki Bronze -luomiväripalettia. Silloin kuitenkin kallistuin ennemmin ruskeaan Muddy Nudes -nelikkoon, joka puolestaan on IsaDoran Rock Chic  -syyskokoelmasta vuodelta 2010.

Olen kyllä varsinainen IsaDora keräilijä, voi luoja!

Nyt sitten sorruin tähän Khaki Bronzeenkin, kun Karkkipäivän Sanni kehui sen pigmenttiä ja teki sillä nätin meikin. Aiemmin epäröin vähän, sillä Khaki Bronzen värit tuntuivat aika hohtavan kimalteisilta. Se koostumus ei nimittäin aina ole IsaDoran vahvimpia.







No mutta, löytyyhän minulta toki Khaki Bronzen kanssa osittain samoja värejä ennestäänkin.

Tässä kuvassa on Make Up Storen Microshadow-luomiväreistä beigen kimaltava Passion for Fashion, kylmänruskea Velvet ja tummanvihreä A Girls Best Friend.

Ihan kivoja värejä, mutta en ole käyttänyt niitä kuitenkaan hirveän paljon. Sen lisäksi, että ne ovat kaikki erillisiä luomivärejä eivätkä tuolla tavalla kätsysti paletissa kuten IsaDora, en jotenkin tykkää Make Up Storen luomivärien koostumuksesta. Ne ovat jotenkin kuivan oloisia, ja varsinkin näissä tummemmissa sävyissä epätasaisia levittymään ja jyrkkiä häivyttymään. Esimerkiksi IsaDoran luomivärit ovat yleensä paljon satiinisempia.






Tuollaista kullansävyistä ruskeaa luomiväriä, joka löytyy Khaki Bronzen oikeasta alakulmasta, minulla ei ole kuitenkaan niin paljon ennestään. Kuitenkin se sopisi niin hyvin uuteen punaiseen tukkaani.

Yksi hyvin samantyyppinen kullanruskea on kyllä tässä oikeanpuolimmaisena olevassa IsaDoran 331 Gold -paletissa. Kuvassa alimmaisena olevan IsaDoran ihanan kevätkokoelman 2009 Blooming Spring nimipaletin 53 Blooming Spring ruskea on sen sijaan vähän eri sävyä, jotenkin pronssisempi. Samoin sen vihreä on huomattavsti kirkkaampi ja puhtaampi vihreä kuin Khaki Bronzen.

Elikkäs jotenkin sain nyt kuitenkin perusteltua tämänkin uuden luomivärihankinnan itselleni. Olen kyllä toivottoman heikko mitä tulee luomiväreihin. Sorrun AINA!

9 kommenttia:

  1. Onpas herkullisia värejä! Näytät noissa huulipunissa ja uudessa tukassa aivan tyrmäävän upealta! Siihen lisäksi vihreät luomet, niin persoonallinen ja näyttävä look olisi taattu. Mulla on maanantaina mallina punatukkanen jolle teen vihreän meikin. Ihan mielettömän upea yhdistelmä. :)

    Tiesitkö, että minä olin joskus aikoinaa vuosia punapää? Vuosina 2000-2002 olin erilaissa punaisissa hiuksissa. Joskus oli todella räikeän punaisetkin. Nykyään tykkään mustasta, koska minusta se antaa minulle särmää ja sopii omasta mielestä parhaiten. Lisäksi etuna on se, että väri kun väri menee, kun hiukset on mustat. ;)

    Eikös muuten ole ihanaa, kun saa itselleen niitä "oikeita" syitä hankkia lisää kosmetiikkaa? ;D

    VastaaPoista
  2. Minna: Kiitos paljon! Sä luot aina niin ihania mielikuvia noista: vihreät luomivärit ja punainen tukka on kyllä aika hehkuva yhdistelmä. Ehdottomasti täytyy koittaa! Ja olisi superkiva jos saisit sun maanantain mallista kuvia myös blogiisi, olisi niin kiva nähdä! :)

    Sulle on kyllä varmaan sopinut se punainen tukkakin todella hyvin. Kaikki näyttävä ja dramaattinen sopii! :) Punaisessa tukassa on kyllä se sama hyvä puoli kuin tummassakin, että voi rohkeammin käyttää meikissä värejä. Vaalean tukan kanssa joutuu olemaan vähän varovaisempi. Mutta kyllä se punainen myös vähän rajoittaa värivalikoimaa: tummaan sopii kyllä melkein kaikki niin kuin kirjoitit. :)

    Joo, kerrankin mulla oli EDES JOKU SYY ostaa uusia meikkejä. Vähän huono kyllä, kun osin samoja värejä löytyi kyllä jo ennestäänkin. :) Mutta onhan se kiva saada jotakin uutta uuden tukan lisäksi.

    Tämän jälkeen täytyy kyllä taas yrittää vähän rajoittaa, mutta damn, kun kohta ilmestyy kaikki ihanat syyskokoelmat. Sorrun varmasti, tiedän sen jo nyt!

    VastaaPoista
  3. Haluisin kovasti nähdä sun version tuosta Khaki-meikistä! :) Sopii varmasti aivan upeasti punaiseen tukkaan.

    Hassua kun ollaan ihan samaa mieltä noista Lorkun punista ja nyt vieläpä MUS-mielipiteistä löytyy yhteneväisyyksiä :D Munkin mielestä varsinkin MUSin mattaisempaan menevät sävyt ovat kuivia ja aavistuksen jauhoisia, ostin onneksi alesta niin hirveästi en köyhtynyt. Tai sitten mun häivytystekniikassa on vielä paranneltavaa :) Mäkin oon ihan hulluna IsaDoran luomiväreihin, muista tuotteista en sitten taas niin siltä merkiltä tykkää. Tai ainakaan en oo tullut testanneeksi niin paljoa. Aion kyllä tehdä ripsaripostauksen jossa yhtenä ripsarina on IsaDoran sellainen :)

    VastaaPoista
  4. Moii, sulle olis tunnustus mun blogissa. ;-)

    http://anunmeikkiblogi.blogspot.com/2011/08/you-have-sweetest-blog.html

    VastaaPoista
  5. Elisa: Kiitos, tarkoituksenani on kyllä tehdä Khaki Bronzella meikki ja esitellä se täällä. :)

    Ajattelin niin, että tekisin ensin meikin IsaDoran Khaki Bronzella ja sitten samanlaisen meikin noilla MUS:n samansävyisillä luomiväreillä, ja sitten vertailisin niitä keskenään. Minusta olisi itsestänikin hauska nähdä, että kummalla tulee parempi! :) Voi olla, että siihen menee tosin vielä hetki, sillä vielä ei tee yhtään mieli käyttää mitään syksyisiä ruskeita ja vihreitä luomivärejä. Olen nyt niin hulluna kaikkiin oransseihin ja kultaisen sävyihin, joten olen meikkaillut viime ajat vain niillä. Mutta eiköhän se syksy sieltä valitettavasti taas pian tule! :)

    Aika jännä, että säkään et niin tykkää noista Make Up Storen luomiväreistä! Kun yleensä ne ovat niin kovin suosittuja ja arvostettuja. Sitä on kyllä vaikea selittää, mikä mua niiden koostumuksessa häiritsee, mutta sä ainakin selvästi ymmärsit kun sanoin, että se kuivuus. Ja voihan se myös olla, että mäkin oon aika huono häivyttelijä. :)

    Noissa Lorkun huulipunissa mua todella harmittaa se haju, kun muuten ovat kaikin puolin hyviä. MACn huulipunat ovat osin siksikin niin ihania, että tuoksuvat tosi hyvälle vaniljaiselle. :)

    IsaDora on kyllä myös mun ehdottomia lempparimerkkejä vähän edullisemmista meikkimerkeistä. Tykkään kanssa erityisesti niistä luomiväreistä ja lisäksi kynsilakoista, ja nyt olen löytänyt myös IsaDoran huulipunat. Mulla on myös IsaDoran ripsiväri Flashy Curl, josta pidän myös paljon. Hinta-laatusuhde on minusta IsaDoran tuotteissa hyvä, ja niissä on mielestäni usein kivoja värejä. :)

    Tosi kiva jos teet ripsarivertailua, odotan jo innolla! :)


    Anu: Oi, kiitos tosi paljon! Mikä kunnia! Menen heti tutustumaan! :)

    VastaaPoista
  6. Höh! Mä olin missannu tämän vastauksen... :/

    Joo, kuvia tulee punatukkaisesta ja vihreä meikkisestä, kun kuvaaja ehtii ne kuvat työstämään. ;) Kuvat ovat fantasiakuvia, mutta näkeehän niistä silti idean ja sen miltä näyttää. ;) Tavallisessa käytössä meikkiä laitetaan sitten reilusti vähemmällä kädellä. ;D

    Minusta blondeille sopii kaikista parhaiten musta smokey meikki. Muuten vaalea hiuksista tarvii meikata hieman varovaisemmin, mutta minusta klassinen smokey näyttää blondilla kaikkein parhaimmalta. :)

    Hei, mutta eikös se ole hyvä, että tiedostat jo sortumisesi, niin ei sitten harmita se heikko luonne niin paljoa. ;D

    VastaaPoista
  7. Minna: Tosi ihanaa, että julkaiset ne kuvat siitä punaisesta tukasta ja vihreästä silmämeikistä. En malta odottaa, niin kivaa!! Onkohan mallina muuten miehesi pikkusisko I, joka oli sulla myös näyttötöiden mallina? Kun hänellähän oli upea kirkkaanpunainen tukka!

    Blondilla on kyllä hyvännäköinen tuo tumma smokey eye -look, niin kuin mainitsit. Se muistuttaa ihanasti 60-luvun meikkejä. Minulle siitä tulee aina mieleen ihana Brigitte Bardot ja vähän myöhemmän ajan kaunottarista huippumalli Claudia Schiffer. Varsinkin iltameikkinä se on kyllä upea!

    Joo todellakin ikävä kyllä tiedän jo, että tulen sortumaan johonkin noista syksyn uutuksista. Melko varmaa on, että jotakin ainakin hankin taas IsaDoran syyskokoelmasta, ja lisäksi YSL:n tämän syksyn Midnight Garden -luomiväripaletti on kerrassaan upea. Eli ehkä ainakin ne! :)

    VastaaPoista
  8. onko nois lorkun huulipunis hyväki pigmentti? vai pitääkö päivän mittaan useinki lisäillä? :)

    VastaaPoista
  9. Miu: Mielestäni on aika hyvä pigemntti, esim. ihan MACiin verrattava. Mä joudun kyllä aina silti lisäämään huulipunaa päivän aikana, mutta olen ollut kyllä ihan tyytyväinen noiden pysyvyyteen. Eli suosittelen kyllä, mielestäni niissä on ihan hyvä hinta-laatusuhde. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)