tiistai 2. elokuuta 2011

Haasteita ja palkintoja

Hei Ladies,

Minut on haastettu, ja vielä useampaankin kertaan. Kiitos teille kaikille ihanille!

Lazy Dynamiten Nekku, Nonnulan Nonnu ja Make-up Everydayn Anu haastoivat minut ilokseni tähän Top 10 Award -leikkiin.






The name of the game on seuraava:
  1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
  2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
  3. List your top 10 cosmetics.
  4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Valitsin omalle Top 10 -listalleni tuotteita, joita ostan kerta toisensa jälkeen uudelleen. Kokeilen mielelläni kaikkia uutuuksia, mutta näiden tuotteiden osalta en enää etsi aina vain parempaa, sillä nämä ovat jo mielestäni parhaita lajissaan.

Ja tässä ne sitten ovat:

  1. Lanvin Eclat D'Arpege -parfyymi. Suosikkini jo vuodesta 2007.
  2. Bath & Body Works Body Splash/Fragrance Mist -tuoksut. Valitettavasti näitä saa vain Yhdysvalloista. Kuin hajuvesiä, mutta kevyempiä ja virkistävämpiä. Suosikkejani ovat mustaviinimarja, vadelma, kookos ja vanilja.
  3. The Body Shop Coconut Body Butter -vartalovoi. Aito, makea kookoksen tuoksu, miellyttävä koostumus ja hyvä kosteuttaja. Olen kokeillut muiltakin merkeiltä kookosvartalovoita, mutta Body Shoppia parempaa ei ole vielä löytynyt.
  4. L'Occitane Dry Skin Shea Butter -jalkavoide. Kermainen, ylellinen ja kosteuttava, jalkavoiteiden aatelia.
  5. Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder -kasvokuorinta. Riittävän hellävarainen herkälle iholleni. Jättää ihon ainutlaatuisen hehkuvaksi ja kauniiksi. Myös riittoisa, sillä olen käyttänyt omaa purkkiani noin kerran viikossa vuodesta 2006, ja nyt vasta alkaa loppu häämöttää.
  6. Sensai ES 04 Murasaki No Nihohi -luomiväripaletti. Tämän luomiväripaletin vaaleanpunaiset ja violetit värisävyt saavat vihreät silmäni hehkumaan, ja luomivärien laatu on pehmeän silkkinen. Mielestäni vielä parempi kuin toinen samanvärinen suosikkini, Diorin Stylish Move -paletti. Murasaki No Nihohilla tehty silmämeikki on saanut kehuja jopa tuntemattomilta kadulla.  
  7. Dior Diorskin Forever Compact -meikkipuuteri. Peittää riittävästi, näyttämättä kuitenkaan liian paksulta. Minulla on näitä varmaan jo kymmenes kappale menossa.
  8. Dior Crayon Eyeliner Waterproof -rajauskynä. Tekee tarkkaa jälkeä, sopivan pehmeä ja kova samaan aikaan. Helppo käyttää ja riittävän tumma, pysyvä jälki. Ennen tätä Diorin rajauskynää luulin, että en ikinä oppisi tekemään siistejä rajauksia.
  9. NARS Orgasm -poskipuna. Ihana kullanhohtoinen persikka. Huhutaan, että sopisi melkein kaikille ihonsävyille. Minulle ainakin sopii täydellisesti.
  10. MACn meikkisiveltimet. Meikkaus on myös välinelaji, ja nämä ovat ne parhaat. Olen pikkuhiljaa vuosien varrella uusinut melkein koko sivellinkokoelmani MACiin ja on kannattanut. Meikkaus ei ole vain taidoista kiinni, vaan taitamatonta auttavat hyvät siveltimetkin.


Lisäksi ihanat Meikkileikkejä-blogin Mansikka ja Glitz & Glam -blogin Minna lahjoittivat minulle tämän palkinnon:






Tämän palkinnon säännöt ovat seuraavat:
  1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla hänen bloginsa linkkiä.
  2. Jaa palkinto seuraavalle 10 blogille.
  3. Ilmoita palkinnon saajille palkinnosta.

Olen aivan liikuttunut ja otettu, että tätä pikkuista Pumpulipupu-blogianikin on muistettu näin paljon. Kiitos teille kaikille, olette niin kilttejä!

Itse rakastan lukea noita muiden kosmetiikan Top 10 -listoja, joten haastan oman listansa tekemään seuraavat asiantuntevat ja kivat blogit, joiden en ole ainakaan huomannut vielä listausta tehneen:

All them Shiny Things
Asetonihuuruja
Beauty Box
Des Plumes Noires
Fashioned in Finland
Manicure Madness
Miten niin liikaa?
Pink Fantasy
Sinistä pintaa
Smoky/Clean
Tyttö ilman helmikorvakorua


Palan halusta saada tietää mitä listaatte tytöt!

Edellä olikin jo linkit minut haastaneiden ihanien naisten Top 10 -listoihin, mutta laitan ne tähän vielä näin yhdessä peräkkäin:

Glitz & Glam
Lazy Dynamite
Make-up Everyday
Meikkileikkejä
Nonnula

Ja tästä pääsette vielä lukemaan seuraavien ladyjen Top 10 -listoja:

Beautification Box
Charming Nails
Gently Out of Time
Let Your Nails Shine
My Beauty Diary
My Make-Up Steps
One of Beauty's Daughters
Pretty Sweet
Serrated Beauty
Zuzzurullona


Minusta nämä Top 10 -listaukset ovat aivan mahtavia, olen löytänyt näistä monia uusia, hyviä suosikkeja. Toivottavasti tekin!

One Lovely Blog Award -palkinnon suhteen olen sen sijaan vähän tylsä, ja haluan antaa sen vain yleisesti kaikille minut haastaneille ihanille blogeille ja lisäksi niille, jotka itse haastoin. Tosi kivaa kun Suomessa alkaa olla nyt niin paljon hyviä meikki- ja kosmetiikkablogeja!

8 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, eikun miettimään :) Oli kiva lukea myös sinun top kymppiä, sillä siinä oli monta tuotetta mitä en ainakaan muista maininneesi aiemmin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta, mietin täällä jo pää höyryten omia suosikkejani. Minäkin rakastan lukea muiden listauksia. Nämä TOP 10 -listat kiinnostavat erityisesti, sillä kymmenen suosikkituotteen valinta on melkoinen vaikeaa! :)

    VastaaPoista
  3. Hellin: Olepas hyvä, oikein mielenkiinnolla odotan mitä listaat!

    Kiva että mun listalla oli myös sulle uusia tuttavuuksia. Olenkin miettinyt, että mun pitäisi ehdottomasti esitellä täällä laajemmin myös vanhoja suosikkeja. Kun helposti tyrkkään tänne vain kaikkia uusia ostoksia kun olen niin innoissani niistä, vaikka vanhoja helmiäkin löytyisi. Mähän voisin ottaa projektiksi vaikka esitellä vielä paremmin tässä listassa mainitsemani hyvät tuotteet. :)


    Shania: Ole hyvä, eikun listailemaan sitten vaan! :) Tosi kiinnostavaa nähdä sitten mitä valitset!

    Voin kertoa, että oli mullekin vaikeata. Hirveää karsintaa jouduin tekemään, ja laitoin sitten listalle vain nuo takuuvarmat suosikit. Ja silti unohdin mm. Bobbi Brownin loistavan silmänaluspeitevoiteen Creamy Concealer, mikä vähän harmitti mua! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos haasteesta! :) Teen sen heti kun vaan ehdin. Tiedän jo, että karsimista tulee täälläkin suunnalla olemaan... On kuitenkin niin paljon kosmetiikkatuotteita joille haluaisi antaa tunnustusta, mutta sitten pienet virheet/viat karsivat osan välttämättä pois tältä Parhaiden Listalta. Katsotaan siis mitä saan aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  5. Elisa: Ole hyvä, kiva nähdä mitä valitset listallesi!

    Karsinta oli kyllä lähes toivottaman vaikeaa, ja lopulta huomasin unohtaneenikin ainakin yhden tuotteen eli Bobbi Brownin Creamy Concealerin. En vain tiedä mitä olisin sen sijaan listalta pudottanut pois. :)

    Onnea matkaan, minusta tätä oli ainakin tosi hauskaa tehdä! :)

    VastaaPoista
  6. Olen niin blogihehkutuksen uhri, kävin tänään Emotionissa, kun -15% -kuponki poltteli näpeissä, ja heti piti päästä hipelöimään noita Sensain paletteja. Olen aiemminkin ihastellut niitä, mutta pystyin hillitsemään itseni kun samoja sävyjä löytyy jo ennestään. Mutta olisi tosiaan kiva silti lukea tuosta lisää ja vaikka nähdä sillä tehty meikki :).
    Nyt menen kirjustamaan top 10 -postausta!

    VastaaPoista
  7. Oooh kiitos kaunis haasteesta! Teen oman listaukseni tuota pikaa! 8)

    VastaaPoista
  8. Hellin: Voi sua, mullekin on käynyt jo monta kertaa noin. :)

    Kiva kun kerroit, voin oikein kuvitella sut siellä tutkiskelemassa ja kuolaamassa! :) Mäkin ostin muuten aikoinaan oman Sensain luomiväripalettini nimenomaan sellaisella Sokoksen - 15 %:n alennussetelillä, joten ne on kyllä aika pahoja. :)

    Toisaalta olen sitten löytänytkin blogien ansiosta monia tosi hyviä tuotteita, joita en olisi muuten varmaan ikinä kokeillut. Ja uusien houkutusten lisäksi myös säästänyt rahaa, kun ei ole tullut niin paljon ostettua vahingossa esim. heikkolaatuisempia tuotteita. :)

    Joo, esittelen ehdottomasti sen Sensain Murasaki No Nihohini täällä joskus (toivottavasti lähiaikoina!) tarkemmin, ja koitan laittaa samalla meikkikuvia. On kyllä ihana!

    Jännityksellä jään odottamaan sun Top 10 -listaa! :)


    Jonna: Olepas hyvä, tosi kiva jos viitsit tehdä listan! Oikein innolla odotan, että mitä tuotteita valitset siihen! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)