sunnuntai 27. syyskuuta 2015

IsaDoran ja Clarinsin syksyn 2015 meikkikokoelmat

IsaDoran syksyn meikkikokoelman nimi on Rock & Romance. Ensivaikutelma oli, että se ei inspiroinut minua yhtään.
Jotenkin tämä on niin nähty, vahva silmämeikki ja tumma huulipuna samassa meikissä sekä tuuheat kulmakarvat. So 1990-luku, Brooke Shields ja Cindy Crawford.
 
Käsitys alkoi parantua, kun luin kokoelman esittelytekstiä: "IsaDoran syksyn 2015 meikkikokoelmassa yhdistyvät romantiikka, boheemit rokkarit ja barokkivaikutteet.".
 
Tarkemmin katsottuna tuo tummanvihreä silmämeikki näyttää aika hyvältä viininpunaisen huulipunan kanssa... Kokoelmassa on poikkeuksellisesti 3 lookia, joista Dark Romance, Urban Green & Dark Burgundy on toteutettu mainoskuvaan. Muut ovat Rocker Edge, Black/Grey & Dark Burgundy ja Bohemian, Nude & Brown. 

IsaDora seuraa tyypillisesti meikeissään tarkasti muotitrendejä. Tänä syksynä muotia ovat viininpunainen, tummanvihreä ja 1970-luku.  
Clarinsin syyskokoelma Pretty Day & Night on tyylikäs, mutta vähän tylsä. Takuuvarma myymään silti varmaan ruskeine mattaluomiväreineen. 
 
Kokoelmassa on kaksi luomiväripalettia: nude Pretty Day ja tummempi Pretty Night. Hauskasti Pretty Dayssa pakkaus on kullanvärinen ja Pretty Nightissa tummanruskea.
 
En ymmärtänyt näistä mainoskuvien naisista, että onko kyseessä siis sama nainen, ja kuvien on tarkoitus näyttää päivä- ja iltalookit kokoelman tuotteilla? Vai ovatko naiset eri: Mademoiselle Day ja Mademoiselle Night, kun hiukset ainakin ovat eri väriset? 

Naisten kuvat ovat myös syyskokoelman myymälädisplayssa, en muista ennen nähneeni vastaavaa.

 


Ruskeiden luomivärien sijaan ihastuin kokoelman Ombre Matte -luomiväriin sävyssä Heather, kanerva. Se on violettiin taittava harmaa ja koostumukseltaan levitettäessä voidemainen, joka kuivuu puuteriseksi.
Olin sattumalta Clarinsin esittelijän meikattavana Sokoksella muutama viikko sitten. Minun piti alunperin mennä IsaDoran kansainvälisen meikkitaiteilijan, upean Stephan Oienin meikkiin. Hän oli kuitenkin erehtynyt ajasta ja vielä hotellissa aamiaisella kun seisoin Sokoksen aulassa lauantaiaamuna klo 10 suoraan kotoa tulleena, pelkkä kosteusvoide kasvoillani. Minulla oli sinä päivänä vaikka mitä ohjelmaa, tärkeimpänä ehkä muotinäytös illalla. En enää ehtinyt kotiin välissä, joten joku meikki oli pakko päiväksi saada. Meikittömyys ei vain ollut vaihtoehto. Sokoksella ymmärrettiin hätäni, ja hyvän asiakaspalvelun hengessä pääsin korvaukseksi Clarinsin meikkiin.

Clarinsilla minulle tehtiin aivan ihana, herkkä ja romanttinen syysmeikki Pretty Day & Night -kokoelman Heather-luomivärillä ja punaisella huulipunalla. Sen jälkeen olen itsekin käyttänyt paljon tätä yhdistelmää, eleganttia!

4 kommenttia:

 1. Ihanan meikin taikoivat sulle, vaikka aluksi meinasi tulla vähän katastrofipäivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun ymmärrät tilanteen niin täydellisesti! Jollekin muulle se ei ehkä olisi ollut niin big deal, mutta minulle oli täysi mahdottomuus kuvitella, että voisin mennä koko päivän ohjelman läpi meikittä. Hirveä tilanne, kun oli aivan poikkeuksellisen kiireinen päivä ja paljon ohjelmaa, eikä minulla olisi ollut mitään mahdollisuutta enää mennä kotiin välissä meikkaamaan. Onneksi tavaratalossa on paljon eri kosmetiikkamerkkien esittelypisteitä ja osa konsulenteista myös meikkaa asiakkaita, niin pääsin tuonne Clarinsille.

   Meikistä tuli ihana, ja sopi aivan täydellisesti kaikkeen päivän ohjelmaan, joten loppu hyvin kaikki hyvin. :)

   Poista
 2. Kuulostaa kiinnostavalta tuotteelta tuo Ombre matte ja huh, mikä tilanne - onneksi sait palvelua, ei kiva tilanne ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tosi paljon tuohon Clarinsin Ombre Matte -luomiväriin Heather. Violetti-harmaa väri sopi todella hyvin vihreisiin silmiini, ja korostaa upeasti niiden väriä. Erinomainen valinta siis meikkaajalta käyttää juuri sitä!

   Joo, oli kamala tilanne, varmaan jokaisen meikkiasiakkaan painajainen. Ihan eri asia jos ei olisi ollut mitään tärkeää menoa tai kiireistä aikataulua, mutta useimmilla meikkiajan varanneilla varmaan on. Siksi oli niin mahtavaa, että Sokokselta järjestivät korvaavan meikin Clarinsilta. Se osoittautuikin sitten todella hyväksi. Kokenut esittelijärouva teki nopeasti hätätilanteessa hienon meikin. Aion mennä sinne meikattavaksi joskus uudelleenkin, niin paljon tykkäsin meikistä!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)