sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Gloria Fashion Show 2015

Olen kirjoittanut Gloria Fashion Showsta varmaan joka vuosi (2012 täällä, 2013 täällä ja 2014 täällä).
Tänä vuonna muotinäytös pidettiin Helsingin Suvilahdessa Kattilahallissa. Tila oli onnistunut valinta.

Hyvänä seurana Moet & Chandon.

Näytöksen oli stailannut Minttu Vesala ja pidin siitä kovasti. Minimalistista ja selkeälinjaista, rockia, power dressingia, kukkakuoseja sekä paljon pastelleja, harmaata ja mustaa. 

Black is todellakin back, sitä oli yli puolet näytöksestä. Mustasta ja valkoisesta oli luotu myös paljon herraintyylisiä asukokonaisuuksia.

Asusteista voi nostaa esiin nilkkasukat korkokenkien kanssa, nahkavyöllä kiristetyt toppatakit ja huopahatut. Oliivinvihreää käytettiin jonkun verran erityisesti asustevärinä, näytti tosi hyvältä.

That's fashion for you! Mustien mekkojen kanssa valkoisia kenkiä. 

Mustaan pitsimekkoon oli yhdistetty ranskalaisittain luonnonvalkoiset lakerikorkkarit. Tässä Boutique Kaarina K:n sisääntulossa huikeankorkeat valkoiset Balmainit.

Ja sama toisinpäin: Pariisista lennätetty senegalis-malilainen huippumalli.

Minttu Vesala tietää silti kyllä mitä tekee ja hänellä on "savoir fairea": pariisilaismallista huolimatta näytöksen avasi ja closasi suomalainen Kirsi Pyrhönen Marimekossa.

Tykkäsin kovasti talvipastelleista. Ihanilta näyttivät myös pehmeät silkkihousut.

Stockmannin syksyn Brooklyn-kampanjassa on ihan samoja värejä kuin Glorian muotinäytöksessä. 

Huurteista harmaata, vaaleanpunaista ja vähän viininpunaista (esim. huulipuna) ja violettia. Ihania värejä!

Muodissa saa ihan vapaasti varastaa, joten tämä Eurokankaan inspiroiva asukokonaisuus oli kuin suoraan Raf Simonsin ensimmäisestä näytöksestä Diorille syksyllä 2012 ja hatut Burberry Prorsumilta syksyltä 2009.

Minttu Vesala on minusta nykyään Suomen ykkösstylisti, ja Gloria taas osaa tehdä näytöksensä tyylillä, joten nautittava kokonaisuus!

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä huikean hieno show! mukavaa syksyä terkuin, Bubble bath time http://rosebath.blogspot.fi/2015/09/gloria-fashion-show-2015.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin, Gloria Fashion Show on aina syksyn ehdottomia kohokohtia. Tämä vuosi oli vielä erityisen onnistunut, paikka, järjestelyt, mallit ja Minttu Vesala olivat vain niin hyviä!

   Oli tosi hauskaa lukea myös sinun blogijuttusi, kiitos linkistä!

   Ihanaa syksyä myös sinulle!

   Poista
 2. Kiitos kuvista ja näytöstunnelmista. Tällä kertaa en päässytkään mukaan lomamatkani vuoksi. Mielenkiintoinen paikkavalinta ja toivottavasti tilavampi kuin viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi ettet päässyt tänä vuonna katsomaan Gloria Fashion Showta, oli tosi hyvä. Parempi mielestäni kuin viime vuonna, ja osittain varmaan myös tilan vuoksi. Kattilahalli toimi oikein hyvin, siellä on mielestäni pidetty paljon muitakin muotinäytöksiä. Myös järjestelyt sujuivat: yhtään ei joutunut jonottamaan ja henkilökunta oli tosi ystävällistä. Siihen lisäksi vähän shampanjaa ja muotia, niin oli aivan täydellinen ilta. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)