sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Helsinki-Vantaan lentokentän alkusyksy ja Amsterdam

Lennähtelin viime viikolla Amsterdamiin ja takaisin, ja samalla tuli checkattua mikä oli state of the affairs Helsinki-Vantaan lentokentän tax freessa.

Olisin oikeastaan tarvinnut Bobbi Brownilta lisää vakiovarjostuspuuteriani, jonka on alunperin minulle valinnut Bobbi Brownin meikkitaiteilija vuonna 2009 New Yorkissa.

Helsinki-Vantaan lentokentän kosmetiikkatarjontahan nousi kesällä aivan uusiin ulottuvuuksiin, kun lentokentälle avattiin MAC:in, Bobbi Brownin, Tom Fordin ja Jo Malonen myymälä. Nyt sen vieressä myös uusi Victoria's Secret oli auki.

Lentokentän Bobbi Brownin valikoimaan ei kuitenkaan valitettavasti suosikkisävyni 13 Sandstone (oikeastaan poskipuna, Blush) kuulunut. Valikoima on laajempi Helsingin Stockmannilla, ja lentokentällä ovat myynnissä vain suosituimmat sävyt meikeistä.
Turvatarkastusten vieressä isossa tax freessa oli vielä esillä Chanelin kesäkokoelma Méditerranée

Minusta se oli aivan ihanaa, koska olemme lähdössä taas Rivieralle lokakuussa. Kynsilakat olivat erityisen kiinnostavia kesäkokoelmaksi: punainen Coquelicot, violetti Lavanda, turkoosi Mediterranee ja ruskea Terrana. 

Ranskalaisille naisille suunnitellut Chanelin voimakkaat ja täyteläiset värit sopivat hyvin myös meidän loppukesäämme!
Finnairin lentokoneessa myytiin myös OPI:n Hawaii-kevät/kesäkokoelmaa.

Niin herkullisia kesävärejä! 
Diorilta oli lentokentälle tullut jo myyntiin syksyn Cosmopolite-kokoelma.

Tästä teen vielä erikseen jutun.
Lempikauppani Hollannissa on The Sting -ketju, joka myy surffityylisiä vaatteita.

Mintunvihreää ja valkoista, niin ihanaa!
Amsterdamin Schipholin lentokentältä kannattaisi ostaa tulppaaneja. Tax free on tosi perus. 

Jotenkin näin syksyllä ei ollut tulppaaneille fiilistä, mutta keväällä ne olivat mitä viehättävin tuliainen. 
Toinen Hollannin oma juttu on Rituals, jolla on iso liike Amsterdamin lentokentällä. Myös hyvä tuliaisostospaikka. 

3 kommenttia:

 1. Schipholissa on myös iso Leonidaan suklaamyymälä! Siinä transitalueen ulkopuolella. Hollannissa kannattaisi käydä keväällä/kesällä kun sipulintuotannon takia kaikki kukat leikellään pelloilta isoiksi jätekasoiksi. Joskus siellä asuessa ekaa kertaa kun ne läjät näin niin todella suu loksahti auki. Kannattaa myös vuokrata auto ja pöräyttää Keukenhofiin. En eläissäni ole nähnyt niin isoja tulppaaneja kuin siellä on!

  Jaha, ai jopa Jo Malone lentokentällä? Olen valitettavan perso juuri noille tuoksuille... Hyvä kun kuljen aina Tukholman tai Kastrupin kautta, muutenkin menee fyffeä ihan tarpeeksi tuoksutuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanoa, että hienoa, Tom Fordinkin liike! Maailman paras ripsiväri tulee sieltä, olen kirjoitellut siitä omassa blogissani. Kokeilkaapa, ehkä ei maailman halvin, mutta niin hyvä!

   Poista
  2. Amsterdamin lentokentällä on tosiaan aivan huikea suklaamyymälä, varmaan läheisen suklamaa Belgian ansiosta. Hyvä tuliaisten ostospaikka myös!

   Tulppaanit ovat minusta aivan ihana juttu Hollannissa. Erityisesti ne ilahduttivat minua viime keväänä kun olin siellä viimeksi. Nyt syksyllähän olisi voinut ostaa myös sipuleita, niitäkin myytiin lentokentällä.

   Kiitos paljon Hollannin matkavinkistä, en olekaan oikaestaan ollut siellä muualla kuin Amsterdamissa ja Haagissa, joten en ole nähnytkään niitä kuuluisia tulppaanipeltoja. Vau!

   Ihan mahtavaa, että Jo Malone on nyt tullut Helsinki-Vantaan lentokentälle. Rakastan myös Jo Malonen tuoksuja, ja olen oikeastaan pelkästään siirtynyt käyttämään Rose Water & Vanilla (ilmeisesti kyllä valitettavasti lopetettu) ja Peony & Blush -parfyymeja. Mikään muu ei vain enää tuoksu yhtä voimakkaalta ja yksinkertaisen hienostuneelta. Tykkään aivan valtavasti. Omani olen ostanut Brysselin lentokentältä ja Cannesin liikkeestä Ranskasta, mutta aivan uskomatonta, että nyt niitä saa myös Helsinki-Vantaalta!

   Kiitos myös Tom Ford -vinkistä! Olen tiennyt, että merkki on korkeatasoinen, mutta en oikein että mistä meikeistä tutustuminen kannattaisi aloittaa. Siksi ripsiväri-vinkkisi on tosi hyvä!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)