tiistai 1. syyskuuta 2015

Joe Blasco Hollywood makeup

Joe Blasco on kuuluisa peittävistä meikkivoiteistaan, joista moni ongelmaihoinen on löytänyt avun. Jos mikään muu ei peitä riittävästi, Blasco yleensä peittää. Niitä ostettiin jo teineinä kun olin koulussa Stockalta murrosiän iho-ongelmiin.
Toinen asia, mikä minulle tulee Joe Blascosta mieleen on klassinen Hollywood-meikki: mustat kissarajaukset ja punainen huulipuna elokuvatähdillä punaisella matolla. 
Herra Joe Blasco aloitti todellisuudessakin meikkitaiteilijan uransa Hollywoodissa. Hänen asiakkaisiinsa ovat kuuluneet mm. Lauren Bacall, Bette Midler ja Olivia Newton-John.

Hollywood-tunnelmaan sopien sain blogin kautta kutsun Joe Blasco -meikkiin näiden Hollywood-lamppujen alle.

Onko kukaan niin vanha, että muistaa vielä, miten Haikon kartanon omistajatar Katriina Wuoristo markkinoi maahantuomaansa Joe Blascoa mainoskuvissa? Herra Blasco kävi aina välillä Suomessa tervehtimässä ja meikkaamassa Katriina Wuoristoa ja naistenlehdet kirjoittivat juttuja. Tämä oli siis varmaan kultaisella 1980- tai 1990-luvulla, sarja on perustettu 1985. Osa Haikon kartanon glamourista tarttui Joe Blascoon ja toisinpäin. Pikkutyttönä luin juttuja, ja ihailin kuvissa kartanonrouva Katriina Wuoristoa.   
Minä halusin Joe Blascolla tietenkin Hollywood-meikin, ne kuuluisat punaiset huulet ja koko glamourin. 
Meikkaajan vinkkinä tällaiseen klassiseen meikkiin oli, että kulmakarvat kannattaa ehdottomasti huolitella kunnolla. Meikissäni niihin on käytetty Joe Blascon Ultamatte voidemaista rajausväriä, jota voi siis käyttää myös silmänrajauksiin. 

Silmämeikki on neutraali ruskea, jotta punaiset huulet saavat pääosan. Huulipuna on Joe Blascon Coral Ecstacy.

Kasvojen varjostukset kannattaa myös tehdä hyvin, jotta iho näyttää vähän ruskettuneelta ja poskipunaa saa käyttää runsaasti. Hyvä neuvo oli, että poskipunaa ja varjostuksia kannattaa lisätä tarvittaessa vielä huulipunan laittamisen jälkeen, sillä kirkas väri vaatii, että ne ovat voimakkaammat kuin normaalisti.

4 kommenttia:

 1. Upea hyvin blascomainen meikki, kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minullekin tulee Joe Blascosta aina mieleen klassinen punainen huulipuna -meikki, joka ei mene kyllä koskaan pois muodista. Tässä oltiinkin mielestäni aivan Blascon ytimessä! :)

   Poista
 2. Voi minä muistan nuo vanhat Blasco-mainokset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä sanoa, että on ollut tehokasta mainontaa, kun vielä vuosienkin jälkeen muistamme Katriina Wuoriston ja Joe Blascon meikit, ihan mahtavaa! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)