keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Muotitrendi: beige ja roosa

Vähän MAC Lightness of Being -meikkikokoelmankin hengessä, josta kirjoitin viimeksi (täällä), on yksi muotitrendi, joka näkyi jo syksyllä selvästi Euroopassa.






Lokakuussa Rivieralla Guccilla kaikki oli beigeä ja roosaa. Kolmantena väritrendinä Guccilla oli vihreä, jonka ennustan myös tulevan muotiin keväällä.






Rivieran ongelmia: valo oli niin kirkas, että en millään tahtonut saada kuvaa näyteikkunasta näistä Guccin laukuista. Tässä näkyy kuitenkin vielä yksi trendi eli snakeskin, joka sopiikin hyvin beigeen ja roosaan.

Yhdistäisin beigeen ja roosaan myös esim. mustaa pitsiä, sillä nämä hienostuneet värit hillitsevät senkin vaikutelmaa.






Beige ja roosa kevyttoppatakki Benettonin ikkunassa Nizzassa.






Wolfordin kevään mallistoon tutustuessani huomasin, että siinä oli myös paljon ihanaa roosaa.

Wolfordilla sävyn nimi on rosepowder, joka hyvin kuvaa sitä.






Tässä on lempparini Wolfordin kevään mallistokuvista, Cordoba Tulle Pullover (160 euroa, huh huh).






Myös tämä Colora Pullover musta-roosana näyttää ihanalta. Ihana on kyllä hintakin, 195 euroa. Hinnasta huolimatta himoitsen jotakin rosepowderia tästä Wolfordin mallistosta. 






Wolfordilta on pakko nostaa myös nämä beiget tekonahkahousut, joiden istuvuus oli aivan super.

Hinta oli muistaakseni n. 300 euroa, mutta ovat varmasti sen arvoiset.





Samaa beige-roosa trendiä Gantilla. Mm. ruutupaidassa on yhdistetty beigeä ja vaaleanpunaista.

Sisustussuunnittelussa neuvotaan rikkomaan roosan ja beigen väriyhdistelmän harmonia haluttaessa keltaisella tai oranssilla (linkki Avotakan juttuun). Sitä voivat rohkeat kokeilla vaatepuolellakin.






Italialaisen Max Maran kevään uusi mallisto on pelkkää beigeä. Sävyjä on useita: hiekka, kameli, kerma...





Myös suomalainen Lumi on trendissä mukana puuterisilla sävyillään.






Muodin huipulle -ohjelmassa näin eräällä vaatesuunnittelijalla kivan idean siitä, millaisen meikin pehmeän puuteriseen beigeen tai roosaan voi yhdistää.

Punainen huulipuna erottui hienosti pehmeänvärisestä taustasta, ja erityisen hyvältä haalean vaaleanpunainen paita ja punainen huulipuna näytti punaisen tukan kanssa!



J.K. Viime keväänä suurin trendi Euroopassa muodissa oli sininen väri, juttuuni tästä.

9 kommenttia:

  1. Hahaa, en sitten suotta viilettänyt viime aikoina käärmekuviolegginsseissä (beigen ja luonnonvalkoisen sävyjä) ja roosanvärisissä tunikoissa! :)
    Vaalea roosa on kiva väri mut oon sen verran vaalea että tämä väri helposti tekee kalvakaksi, kaikki kontrastit katoaa. Nimenomaan punainen huulipuna ja reipas pinkki poskipuna ovat pelastukseni! Pitääpä kokeilla yhdistellä keltaista joukkoon. Oranssia en ehkä laittaisi mut sellaista kullankeltaista voisin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi ihanalta sun asu, ja myös siis aivan uskomattoman trendikkäältä! Sain itse Wolfordilta testiin käärmekuvioiset sukkahousut, enkä ole oikein osannut yhdistää niitä mihinkään kun ovat tuntuneet liian erikoisilta, mutta nyt tajusin että näiden puuteristen sävyjen kanssahan sopisivat aivan erinomaisesti. :)

      Itse olen tähän asti yhdistellyt hentoon vaaleanpunaiseen shampanjanväriä ja muita hillittyjä meikkejä, kunnes tuosta Muodin huipulle -ohjelmasta tajusin, että näihin neutraaleihin väreihinhän sopii erinomaisesti myös kirkas punainen ja pinkki. Keltaista en ole kyllä koskaan kokeillut yhdistää, ja oranssi tuntuu vielä oudommalta, mutta aion itsekin kokeilla nyt keväällä. Keltaista lähellähän on myös kulta, joka varmaan sopisi myös upeasti beigeen ja roosaan. Sitä lookia näki ainakin paljon Rivieralla, Le look de Monaco! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja tuulahduksia keväästä :) Mulla kans menossa roosakausi, mutta olen nyt vielä yhdistänyt sen khakin vihreään ja kyllä; nimenomaan mustaan pitsiin, kuten ehdottelit. Nytkin mustan pitsikauluspaidan kanssa roosa pellavablazer ja khakit pillifarkut.
    Longchampilta tulossa myös ihania kevätjuttuja pastelliväreissä.
    Katsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beige ja roosa sopivat kyllä niin ihanasti kevääseen!

      Hei, khakinvihreähän sopii tosi hyvin myös roosan kanssa, samoin kuin tummansininen. Olen nyt niin paljon lueskellut värioppia, että tiedän että vihreä ja punainen ovat vastavärejä, joten siksi varmaan toimivat niin hyvin tuolla tavalla laimennettuna ja taitettuna yhdessä.

      Tykkään itse kovasti pitsistä, mutta sitä on tosi vaikea käyttää varsinkin päivällä ilman että näyttäisi liian uskaliaalta. Tajusin jossain vaiheessa, että näillä neutraaleilla väreillä sitä saa hillittyä ja luotua tyylikkäämpää vaikutelmaa. Asusi kuulostaa aivan ihanalta!

      Oi, kiitos tiedosta, pitääkin ehdottomasti tutustua Longchapin kevätmallistoon. Helsingissä Kluuvikadun Longchampin ikkunassa oli jo kirkkaan kalpean keltaisia, lähes neonvärisiä laukkuja, näyttivät superhyviltä! :)

      Poista
  3. Beige on kyllä ikisuosikki. Helppo yhdistää useisiin väreihin. Ja mikä parasta, mätsää koirani kanssa. Tai siis koiran karvojen kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla beigen käyttö menee selvästi kausittain. Välillä käytän tosi paljon, ja sitten saattaa taas olla useamman vuoden tauko, kunnes nyt olen taas innostunut.

      Beigehän on neutraali samalla tavalla kuin musta ja valkoinen, ja siksi niin helppo. Ihanaa kun tulee taas kevät, ja voi kaivaa kaikki beiget ihanuudet kaapista. Sinähän olet todella tyylikäs sitten, kun koirakin on sävysävyyn! :)

      Poista
    2. Tai laiska käyttämään teippiharjaa :)

      Poista
  4. Katselin Malagassa noita samoja Wolfordin bodyja ja sukkahousuja. Puuterimainen roosasävy näytti syötävän ihanalta tummien talvivaatteiden jälkeen. Hintaahan noilla Wolfordin tuotteilla on, mutta laatu on superhyvä. Varmaan vanhin Wolfordin bodyni on seitsemänvuotta vanha enkä raaski vieläkään sitä pois heittää. Samoin on sukkahousujen kanssa. Kyllä kalliimmat Wolfordin, tai Falken sukkahousut kestävät paljon kauemmin ehjänä, kuin parin euron tarjousjutut.
    Ihania nämä blogisi kuvat. Sen verran vielä tuosta beigeroosasta, että jos roosa olisi hiukan oranssiin menevä, niin kaksi kissaani olisi sitten ihan sävy sävyyn.

    Inkeri Valtonen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingissä Wolfordia myydään omassa liikkeessään Aleksanterinkadulla ja Stockmannilla, joten minun pitää mennä nyt sinne katsomaan ovatko kevään roosat ihanuudet jo tulleet. Sukkahousuja oli tosiaan kevätmallistossa myös samoissa roosan ja puuterin sävyissä (sävyt rosepowder ja smoothie), nekin näyttivät näteiltä.

      Olen samoin käyttänyt jo vuosia Wolfordin paksuja mustia villaisia sukkahousuja, ja ne ovat aivan huippulaadukkaita. Kalliita ostettaessa, mutta muutamalla parilla pärjää hyvin koko talven. Ne ovat myös miellyttäviä päällä, istuvat hyvin eivätkä kutita kuten jotkut halvempien merkkien sukkahousut. Myös Falket ovat tosi hyviä!

      Wolfordin vaatteita en ole ennen tätä raaskinut ostaa, sillä ne tuntuvat niin huikean kalliilta, vaikka uskonkin että kestävät tosiaan pitkään kuten sukkahousutkin. Nyt olen kyllä valmis investoimaan, sillä niin ihania nuo kevätmalliston vaaleanpunaisen sävyiset asut olivat.

      Tosi kivaa lukea sinun kokemuksiasi Wolfordista, kiitos! Ja miten hauskaa, että kissasi ovat melkein samansävyisiä, kuinka harvinainen ja ihana väri! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)