perjantai 13. helmikuuta 2015

Cliniquen osasto laajenee Helsingin Sokoksella

Clinique on laajentanut myyntipistettään Helsingin Sokoksella ja kutsui tutustumaan siihen sekä uuteen ihoanalyysiinsä, joka tehdään tekonologian ja konsulentin avulla.

Epäilen, että asiallisesti ja vakavasti ihonhoitoon suhtautuva Clinique myy hyvin Suomessa, ja siinä myös syy laajennukseen.


Cliniquen ihoanalyysiin voi kuka tahansa mennä joko ajanvarauksella, tai jos tilaa on, walk in -asiakkaanakin.

Ihoanalyysissä etsitään sopivia tuotteita Cliniquen valikoimasta tiettyihin kysymyksiin kuten jokapäiväiseen ihonhoitoon, kuivuuteen, ihohuokosiin tai silmänympäryksiin.

Osan työstä tekee tietokone ja osan konsulentti tarkastelemalla ja tunnustelemalla ihoa. Aika moneen kysymykseen pitää myös asiakkaan itse osata vastata.


Omaksi ihotyypikseni määrittyi Cliniquella 3 eli rasvainen sekaiho.

Sopivien tuotteiden löytämisen helpottamiseksi pullot on Cliniquella numeroitu, kuten tässä legendaarinen puhdistava ja kuoriva kasvovesi Clarifying Lotion.


Muistan Cliniquen jo 1990-luvun lopusta, jolloin siitä kohuttiin Suomessa. Cliniquen kliinisen apteekkimaisten tuotteiden uskottiin tekevän ihmeitä iholle. 

Ostin itse Cliniquen ihonhoitosetin vuonna 2000 USA:sta, jossa ne olivat huomattavasti halvempia.

Yksi ilmiö nuorten tyttöjen keskuudessa oli myös Cliniquen tuoksu Happy, joka lanseerattiin 1998. 

Nykyään Clinique kuuluu Estee Lauder -yhtiöillle, kuten MAC, Bobbi Brown, La Mer, Michael Kors, Smashbox ja Jo Malone. 


Eräs Cliniquen suosituimpia tuotteita on myös nerokkkaasti nimetty Take The Day Off -silmämeikinpoistoaine, joka ei minusta ole kuitenkaan tehokkaampi kuin Lancomen erinomainen Bi-Facil.


Sain testiin Cliniquen uusinta meikkivoidetta Beyond Perfecting. Se on melko peittävää, ja sopii varmaan parhaiten ongelmaiholle. 

Vaaleinkaan sävy ei ole hirveän vaalea, joten vitivalkoisten Lumikkien ei kannata vaivautua. Tosin meikkivoide vaalenee kuivuessaan iholla.


Kadulla on myös kohistu Cliniquen uudistuneista luomiväreistä, joiden pitäisi olla kuulemma aika hyviä.

Luomivärejä saa singleinä, duoina ja 4 luomivärin paleteissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)