keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Bernerin kosmetiikan ystävämyynti 18.-19.11.2014

Kosmetiikan maahantuontifirma Berner pitää perinteistä ystävämyyntiään näin marraskuussa kahtena päivänä alusvaateliike Patrician tiloissa Unioninkadulla Helsingissä. 






Myytävänä on Bernerin maahantuomista merkeistä mm. Clarinsia, Sensaita, IsaDoraa, Rimmeliä ja suomalaista Herbinaa.  

Yritin vähän selvitellä mikä Bernerin ja Patrician yhteys on. Patricia ei vaikuta ainakaan kuuluvan monialayhtiö Berneriin. Synergiahyöty on silti erinomainen, sillä Bernerin ystävämyynti-crazyness tuo paljon naisia Patrician muuten vähän syrjäiseen lippulaivamyymälään Helsingin keskustassa. Alusvaatteet ja kosmetiikka sopivat muutenkin hyvin yhteen.






Noin klo 9.30 tiistaina Patrician edessä jonotettiin ystävämyyntiin. Lounasaikaan ei tarvinnut enää jonottaa. Tavaraa oli silti runsaasti jäljellä, mutta tungoskin oli melkoinen. 

Kuhina on kovaa, kun kaikki lähikorttelien toimistojen naiset ja kauempaakin tulevat haalivat halpoja kosteusvoiteita ja ripsivärejä. Ja kannattaa kyllä vähän tungeksiakin, sen verran halvalla mm. anti-ageing voiteita täältä lähtee.  






Tarjolla oli Sensain 1. puhdistusvaiheen Cleansing Milkia hintaan 15 euroa (normaalihinta 52 euroa). Lisäksi vanhemmalle iholle sopivasta, erittäin kalliista Sensai Cellular Performance -sarjasta oli lukuisia tuotteita 20 euroa. 

Clarinsilta oli myynnissä meikkivoiteita (10 euroa) ja luomiväripaletteja (mm. Nudes, Forest, Violets, Indigo) 15 euroa (normaalisti 51,50 euroa) ja viime kesän persikka-ruskea-sininen kausipaletti Colours of Brazil 10 euroa. Clarinsin huulipunien hinta oli 5 euroa.  






Joululahjaksi sopisivat ihanasti nämä IsaDoran Glitter Nails -setit hopeisena tai kultaisena 5 euroa.

Mavalan kynsilakat maksoivat 2 euroa kpl, tai uskomattomana paljoustarjouksena 5 euroa 6 kpl. 

Tarjolla oli myös viime syksyn uutuuksia, Sally Hansenin Fuzzy Coat "tikkulakkoja" 5 euroa kpl (tai 3 kpl 10 euroa, jos niihin on oikein ihastunut). 






Minä ostin IsaDoran Smoky Eyes Pink -luomiväripaletin 2 eurolla (normaalihinta 17,50 euroa) ja mustan rajauskynän 2 eurolla. IsaDoran rajauskynissä on minusta ihan hyvä laatu. Toisena vaihtoehtona olisivat olleet Clarinsin rajauskynät ruskean värisenä (8 euroa). Smoky Eyes Pink -luomiväripaletissa oli kauniit, vähän kimaltavat värit. Se on viime joulun 2013 Shine Bright -kokoelmasta.

IsaDoran luomiväripaleteista alennuksessa oli myös kevään 2013 pastellinen Gelato. IsaDoralla olisi lisäksi ollut tuuheuttavaa Big Bold -ripsiväriä ja mustaa rajauskynää paketissa 5 euroa. Lisäksi myynnissä oli viime vuosien ihanaa uutuutta, Twist-Up Gloss Stick -huulipunakyniä vaaleanpunaisissa sävyissä Sorbet ja Baby Doll hintaan 3 euroa (olisivat sopineet muuten nätisti tuohon luomiväripalettiin!) sekä IsaDoran valikoimasta jo poistuneita jättimäisiä aurinkopuutereita (6 euroa).

Ainakin edellisillä kerroilla ystävämyynnin varastoja on täydennetty seuraavana päivänä, ja nytkin Patrician aulassa oli lupaavan näköisiä pahvilaatikkoja, joten huomenna keskiviikkona ehtii vielä! 


J.K. L'Orealilla on myös tietojeni mukaan legendaarinen selektiivisen kosmetiikan ystävämyynti Espoossa keskiviikkona 19.11. klo 8.30-18 ja torstaina 20.11.2014 klo 8.30-13 (Niittykatu 6 B).

18 kommenttia:

  1. Keskustassa työskentelemisessä olisi etua tässökin asiassa. Viime vuonna piipahdin ystävämyynnissä ensimmäisenä päivänä neljän jälkeen. Lähes kaikki fiksut tuotteet oli loppu. Osa asiakkaista oli myyjän mukaan käynyt aamulla haalimassa korin täyteen esim Clarinsin huulikiiltoja, jättänyt sen kassalle säilytykseen ja tulivat vasta iltapäivällä maksamaan ostoksensa. Harmitti tietty katsella kun jollain korissa läjäpäin sellaista tavaraa, mikä oli "loppu jo aamulla".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin eilen tuolla neljän jälkeen ja kaikkia Clarinsin luomiväripaletteja oli hyvin jäljellä paitsi sitä Brazilia. Muutenkin kamaa oli enemmän ja paremmin kuin viime keväänä. Ostin Clarinsin meikkivoiteen 10e, huulikiillon 2e ja rajauskynän 8e.

      Poista
    2. Kuorotipu: Kyllä, itse olen Helsingin keskustassa töissä, ja Bernerin ystävämyyntiin on helppo pistäytyä. Kauempaa on vaikea päästä heti klo yhdeksäksi, jolloin on parhaat apajat. Itse olen yleensä käynyt ensimmäisenä päivänä lounastauolla. Silloin on aina ollut vielä hyvin tavaraa jäljellä. Mutta voin kuvitella, että myöhemmin iltapäivällä ei enää niinkään, sen verran kova huiske ainakin aamupäivisin on aina ollut. Mutta Berner on varmaan tyytyväinen kun saa varastonsa tyhjennettyä. :)

      Aika järkyttävää tuo varausten etukäteen tekeminen, luulisi että se ei olisi edes sallittua. Tehokasta toimintaa kyllä, sillä itselläni on kestänyt aina ehdottomasti kauiten se kassalle jonottaminen. Ei kyllä vähiten siksi, että kassapöydälle on vielä sijoitettu pikkukoreissa kaikkea kiinnostavaa kosmetiikkaa lisää. :)

      Anonyymi: Onpa hauska lukea muiden ostoksista ja kokemuksista, kiitos tiedoista! Clarinsin luomiväripaletteja oli tänä vuonna mielestäni paljon enemmän myynnissä kuin aiempina vuosina, joten siksi niitä jäi varmaan vielä hyvin iltapäiväänkin. Minua kiehtoi kyllä kovasti se Brazil, mutta koska en ole sini- tai ruskeasilmäinen, joille se mielestäni parhaiten sopisi, pystyin nyt pidättäytymään. Mutta hieno paletti! :)

      Clarinsin tuotteet ovat mielestäni tosi hyviä ja tasaisen laadukkaita. Ja tähän hintaan aika bargain. :)

      Poista
  2. Ää, en kestä, kun en ikinä pääse tuonne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväällä olisi sitten toinen mahdollisuus, mielestäni huhtikuussa on ollut seuraava kierros. :)

      Itse odotan aina eniten jännityksellä mitä kausikokoelmien tuotteita Clarinsilla ja IsaDoralla on myynnissä. Tänä vuonna iloinen yllätys olivat myös nuo Sensain kaksoispuhdistuksen 1. vaiheen tuotteet, vaikka itse en tuota Cleansing Milkia käytäkään. Alennus oli kyllä huima!

      Poista
  3. Yäääh, miksen asu Helsingissä!! Onneksi diilauksen kautta pari palettia saapuu luokseni, mutta oishan se kiva päästä itse hypistelemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa jos joku toinen kosmetiikka-hullu uhmasi puolestasi toimistotätien kyynärpäitä ja hankki sinulle meikkipaletteja! Ainakin Clarinsin Colours of Brazil voisi olla sinulla aika ihana. Muuten oli aika nude- ja liilapainotteista, yllättäen, kun olisi luullut että alennusmyyntiin olisivat jääneet kaikki räväkämmät sävyt. :)

      Poista
  4. Voi miten harmittaa etten päässyt tuonne :) Aika hyvin hillitsit itsesi! Clarinsin rajauskynät olivat muuten vuosi sitten vitosella, hinta on noussut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mutta ehkä sitten ensi kerralla. Bernerillä on perinteisesti ollut nämä ystävämyynnit marraskuussa ja huhtikuussa. :)

      Ihana kun huomasit, itsehillintää kyllä kysyttiin, varsinkin halpojen Sensaiden ja Clarinsien äärellä. Olen vähentänyt meikkien ostelua radikaalisti, kun minulla on ennestään niitä niin paljon, mutta tuosta IsaDoran violetti-vaaleanpunaisesta Smoky Eye -paletista tykkäsin kovasti, ja mustaa rajauskynää tarvitsee aina. Ja hei, yhteensä 4 euroa! :)

      Poista
  5. ystävälleni ostin synttärilahjaksi Marc Jacobsin lahjapakkauksen, itselleni Clarinsin seerumin ja pari (samaa) huulikiiltoa, joista toinen on myös lahja. Tarkoitus oli joku seerumi löytää ja nuo muut oli sitten kyllä ihan puhtaasti heräteostoksia. Tietenkään noita lahjoja ei lasketa, nehän ovat lahjoja :) katselin kyllä niitä IsaDoran luomiväripaletteja sillä silmällä, mutta maltoin mieleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kuulla sinun ostoksistasi! Tuoksut ja seerumit ovat kyllä todella hyviä hankintoja tuolta, alennukset ovat niin tuntuvat. Unohdinkin mainita ne Clarinsin huulikiillot, ne ovat mielestäni kerrassaan erinomaisia. Olen itsekin ostellut niitä välillä tuolta ystävämyynneistä.

      Joo, lahjoja ei todellakaan lasketa, nehän tuottavat iloa toisille. :)

      Minä taas meinasin sortua niihin Clarinsin seerumeihin, joten tasoissa ollaan. IsaDoran luomiväripaletit olivat niin halpoja, että niiden kohdalla en kyennyt enää vastustamaan. :)

      Poista
  6. Mä niin haluaisin tälläsen Tampereelle!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä Berner voisi lähteä joku kerta on the road, kun ainakin täällä Helsingissä kauppa käy kuin häkä. Lahtelainen OPI sitä jo harrastaa, välillä pitävät ystävämyyntejä myös täällä Helsingissä ja muistaakseni joskus muissakin kaupungeissa. Toki varaston rahtaaminen ympäri maata maksaa. :)

      Poista
  7. Mä kävin tuolla piipahtamassa keskiviikkona, heti aamusta. Osa tuotteista oli siinä vaiheessa jo loppu, ens kerralla pitää mennä heti ekana päivänä. Mukaan tarttui kolme Sallyn kynsilakkaa, kuusi Mavalan lakkaa, Clarinsin meikkivoide sekä kaksi IsaDoran luomiväripalettia, juurikin toi sama Smoky Eyes Pink minkä säkin ostit, sekä Gelato. Mutta mitä ihmettä, keskiviikkona noi luomivärit maksoi 4e/kpl, onko niillä ollut eri hinnat eri päivinä? :-0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin itseasiassa myös kääntymässä ystävämyynneissä toisen kerran vielä keskiviikkona lounasaikaan, ja omastakin mielestäni tarjonta oli silloin paljon huonompi kuin tiistaina samaan aikaan. Eli nähtävästi kannattaa todellakin panostaa ensimmäiseen päivään, vaikka varastoja ilmeisesti täydennetäänkin siinä välissä.

      Hei, sinä siis hyödynsit ne Sally Hansenin ja Mavalan paljoustarjoukset! Mavalan diili oli minusta erityisen hyvä, 6 kynsilakkaa 5 eurolla. Siinä sai jo monta kivaa sävyä. Pullotkin ovat niin pieniä, että voi hyvin rohkeasti kokeilla kaikkia erilaisia värejä.

      Pidän itse kovasti IsaDoran luomivärien laadusta, mutta valitettavasti tuo Gelato ei ollut minusta kovin ihmeellinen. Mutta toivottavasti saat sen pastellisävyistä silti iloa varsinkin kun kevät tulee. Sen sijaan Smoky Eyes Pink on minusta aika ihana. :)

      Voi, en tiedä hinnoista varmasti, olin itsekin vähän ihmeissäni että luomiväripaletti ja rajauskynä maksoivat vain 4 euroa. Olisikohan sekin ollut joku pakettitarjous vai mikä, tai sitten hinnat vaihtelivat päivittäin tuotteiden määrän mukaan? :)

      Poista
  8. Mistä näistä ystiksistä oikein saa tietoa? Tätäkin olin jo odotellut ja meni sitten kuitenkin tänä vuonna ohi. Harmittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi, että Bernerin ystävämyynti meni sinulta nyt ohi. Seuraava on kuitenkin ehkä keväällä, perinteisesti nämä ystävämyynnit on mielestäni pidetty marras- ja huhtikuussa.

      Berner ilmoittaa ystävämyynnistään ainakin Upea -netti/facebooksivuillaan, sieltä minäkin muistaakseni sen taas huomasin. Myös Patrician eteen kadulle on joskus laitettu mainoskyltti pari päivää aikaisemmin. L'Oreal ei juurikaan mielestäni ilmoittele etukäteen ystävämyynnistään. Joillekin tietyille laitetaan asiasta s-postia, mutta minäkään en saa joka kerta. Ystävämyynnissä on joskus ollut lista, johon saa laittaa s-postiosoitteensa jos haluaa jatkossa tietoa. Ja sitten kannattaa tietysti lukea kosmetiikkablogeja, niissäkin on välillä etukäteen tietoa ystävämyynneistä. :)

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)