tiistai 1. marraskuuta 2011

Suuri Rooman kosmetiikkapostaus: Osa 2 Kiko ja MAC

Nyt pääsemme toiseen osaan tätä Rooman suurta kosmetiikkapostausta.






Ensimmäisessä osassahan käsiteltiin Sephoraa ja erityisesti siellä myytäviä varsin kiinnostavia amerikkalaisia merkkejä Urban Decayta, Too Facedia ja Benefitia, ja tässä toisessa osassa on sitten vuorossa Italian oma merkki Kiko ja MAC.

En olisi varmaan edes ymmärtänyt Kikon olemassaoloa ja ihanuutta, elleivät Lazy Dynamiten Nekku ja Sinistää Pintaa -blogin Hellin olisi siitä etukäteen minulle tipsanneet. Kiitos vielä siitä tytöt!






Milanolaisella Kikolla on myymälä ainakin Rooman pääostoskadulla Via del Corsolla.

En ensin ollut löytää sitä, sillä etsin väärästä päästä Corsoa. Eli Kikon myymälä löytyy siis Piazza Venezian päästä eli etelästä, ei läheltä Espanjalaisia portaita. Tästä vinkistä voi olla teillekin hyötyä jos joskus olette Roomassa, sillä Via del Corso on 1,5 kilometriä pitkä!

Itse myymälä oli modernisti sisustettu avaruusmainen kapseli. Hyvin ahdas, kapea ja täynnä tungosta sekä tuotteita ihastelevia tyttösiä. Konsepti muistutti aika paljon MACn myymälöitä, eli ei hirveästi tilaa, mutta sitäkin enemmän ihanaa värikosmetiikkaa.

Kiko tekee ainakin luomivärejä, huulipunia, kynsilakkoja, ripsivärejä ja meikkipohjia. Hintataso on hyvin maltillinen, eli esim. kynsilakat maksoivat 3,90 euroa, huulipunat 6,90 euroa, single-luomivärit 5,90 euroa ja duot 6,90 euroa.






Ihastuin ensimmäiseksi Kikon kynsilakkoihin. Kirkkaita ja hehkuvia karkkivärejä ja glittereitä, todella herkullisia!






Valitsin kaksi Kikon kynsilakkaa blogini arvonnan voittajalle; oranssinpunaisen glitterin ja vaalean hiutalelakan, joka shiftasi pinkkiin, turkoosiin ja keltaiseen.







En voinut myöskään vastustaa kiusausta ostaa itselleni tämä kalpean kultainen glitterkynsilakka.

Se on aika läpinäkyvä, mutta heijastaa täysin uskomattomasti kylmää pinkkiä. En tiedä mistä se johtuu, sillä pinkkiä glitteriä ei mielestäni näy kynsilakassa, mutta todella hieno efekti. Aivan ihana!






Seuraavaksi siirryin sitten ihailemaan Kikon luomivärejä. Ne olivat enimmäkseen baked-muotoisia, ja muistuttivat aika paljon MAC Mineralize -sarjan luomivärejä.

Koko Kikon liike oli suunniteltu tuotteiden testailuun sopivaksi, sillä joka puolella oli pumpulipuikkoja ja paperilappusia swatchaamista varten. Lisäksi myyjät jakelivat pieniä mustia kasseja, joihin tuotteita sai kerätä. Seurasin vain muiden esimerkkiä - when in Rome do like the Romans do - ja kuljin kassini kanssa ympäriinsä aivan innoissani.

Minulla on menossa voimakas kultainen ja ruskea kausi, joten halusin ehdottomasti kulta-ruskean Colour Sphere -luomiväriduon numero 108.

Sitten ajattelin, että ehkä minun kannattaa ottaa myös joku useammin käyttämäni sävy, jotta näen laadun ja pystyn vertaamaan sitä muihin. Niinpä valitsin myös violetin Colour Sphere -duon numero 100, joka sopii kyllä vihreille silmilleni varmaan paremmin kuin tuo kultainen ja ruskea.

Hintaa näillä Colour Sphere -luomiväriduoilla oli 6,90 euroa.  






Ostin Roomasta myös Sisleyn vaaleanruskean pitsitopin ja neuleen, joihin kulta-ruskea luomiväri varmaan sopii.






Jos tykkään jostakin vaatteesta, ostan sitä usein monessa eri sävyssä (nähtävästi vähän samaan tapaan kuin luomivärejäkin!), joten tässä vielä savuisen violetti versio samasta teemasta.

Sanonpa vain, että tuon violetin luomivärin ei kannata kyllä mennä mihinkään kosmetiikkablogiin töihin, niin paljon se nimittäin kiukutteli kameralle. Otin siitä varmaan 20 kuvaa, ja tämä on paras niistä (sic!).

Muodin osalta muuten sellainen vinkki sitten Roomasta, että pitsi on nyt selvästikin hot!







Olin jo lähdössä Kikosta ulos kun huomasin myyjän esittelevän italialaiselle naiselle huikean värisiä neljän sävyn luomiväripaletteja. Ne olivat selvästi Kikon tämän syksyn kokoelmasta Chic Chalet, sillä sävyt olivat aivan samat kuin sen mainoskuvissa.

En ole koskaan tehnyt mitään fantasiameikkejä tms., mutta jotenkin tämä vahva ja lämmin väriyhdistelmä kiehtoi minua. Sähäkkä pinkki, hehkuva oranssi, hempeä vaaleanpunainen ja tumma violetti. Mieleeni tuli aivan Lazy Dynamite -blogin Nekun upeat meikit. Ajattelin, että jos en nyt osta tätä insiproivaa auringonlaskun palettia Kikosta, niin missä seuraavan kerran näen jotakin vastaavaa!

Näitä Color Fever Eyeshadow Paletteja oli myös turkoosi-sini-violetti-pinkkinä, siinäkin upeat syvät, säihkyvät jalokivivärit.

Lisäksi kokoelmaan kuului kirkkaanvärisiä eyelinereita mm. pinkki, violetti ja vihreä.

Minun palettini nimi on 04 Daring Fire Hues, ja sini-vihreä paletti olisi ollut 05 Sensational Cool Shades.

Minun paletissani on kuin trooppisen papukaijan värit, ja se sini-vihreä paletti olisi ollut sitten kuin riikinkukko.

Neljän luomivärin Color Fever -luomiväripaletit maksoivat Kikossa 12,90 euroa.







Tiedättehän sanonnan "When you're ready, the opportunity will come"? No juuri näin kävi nyt tuon värikkään Kikon luomiväripaletin kanssa, eli sain kutsun naamiaisiin, joihin pitäisi pukeutua viidakon eläimeksi.

Olen ajatellut trooppista lintua tai perhosta, ja kumpaankin meikkiin tuo Kikon paletti sopii täydellisesti.

Naamiaiskutsun värit inspiroivat minua muutenkin: kuparia, oranssia ja turkoosia. Niillä toteutettu silmämeikki voisi olla upea! 






Tässä vielä kaikki Kikon ihanuudet yhdessä kuvassa.

Väriterapiaa marraskuuhun!






Roomassa oli ainakin yksi MACn liike, joka on vielä pro store eli ammattilaisvalikoimalla. Se sijaitsi Espanjalaisten portaiden lähellä Via del Babuinolla.

Kävin sen ulkopuolella kahtena eri iltana turhaan, sillä kaikki kaupat menivät Roomassa kiinni viimeistään klo 19.

Yhtenä päivänä olin sen sijaan liikkeellä valoisan aikaan, ja silloin MAC oli auki.

Pienessä liikkeessä oli varmaan ainakin 5 myyjää ja saman verran asiakkaita.

Minä olin metsästämässä MACilta Social Light -huulikiiltoa tämän syksyn MAC Me Over -kokoelmasta. Helsingin Stockmannilta ja Kööpenhaminan lentokentältä se oli jo loppunut.

Aluksi vaikutti toivottomasti siltä, että sitä ei Rooman MACillakaan enää ollut. Naismyyjä kuitenkin hävisi takahuoneeseen selvittämään asiaa. Ensin ajattelin, että hän unohti sen kokonaan, mutta palasikin sitten sieltä kädessään tukku Social Lightseja. Eli ainakin Rooman MACilla niitä vielä riittää!






Minulla on ollut ennestään MACilta vain yksi huulikiilto, tämän kesän 2011 Surf Baby -kokoelmassa uudelleen julkaistu, alun perin Venomous Villains -kokoelmassa ilmestynyt persikanvärinen Strange Potion.

Olen tykännyt siinä kaikesta: vaniljaisesta tuoksusta, pigmenttisyydestä, levittyvyydestä ja väristä. Ihana luksushuulikiilto!






Niinpä hurjan kalliista 16,50 euron hinnasta huolimatta halusin myös neutraalimman ja nudemman Social Lightin. Rakastan vielä kaiken lisäksi tuon Social Lightin oivaltavaa nimeä, tulee heti hyvä mieli kun sitä käyttää!   

Nämä molemmat huulikiillot ovat muuten Fashioned in Finlandin Nean suosituksia. Meillä on niin samat värit, että ostan usein samoja MACeja kuin hänkin.

Kaikista ihanista pigmenteistä, luomiväripaleteista ja sen semmoisista en jaksanut kuitenkaan MACilla enää innostua, sillä olin vielä niin Kikon lumoissa! 

11 kommenttia:

  1. Kaikkee ihanaa!!! Hoitolassa lakkasin yhden asiakkaan kynnet hänen omalla Kikon lakalla ja kuulin ko. sarjasta silloin ja oli muuten hyvä lakka!

    VastaaPoista
  2. Social Light on ollut suosikkikiiltoni tänä syksynä. Oli pitänyt tajuta ostaa kaksi, sen verran tiuhaan tuota on tullut käytettyä. :) Kikon paletti näyttää tosiaan upealta, tuollaisen olisin ehdottomasti ostanut itsekin!

    VastaaPoista
  3. Ihastuttava tuo Kikon paletti, kultainen kynsilakka myös ja huulikiillot :). Hyvä, ettei ollut turha reissu tuon Social Lightin suhteen.

    VastaaPoista
  4. Oijoi miten upeita luomivärejä! Minulla meinasi muljahtaa silmät päästä kun luin noiden Kikojen hintoja. Eli ei ole pahan hintaista! Odotan innolla, että kerrot kokemuksistasi tarkemmin ja jos millään viitsit swatcheja laittaa? *vetäisee anelevan koiranpentu ilmeen*

    Ihan mielettömän upea tuo nelikko Kikolta!!! Minullekin tuli heti mieleen papukaija, mutta syy voi olla siinäkin, että koko perheemme vuokrasi eräs päivä Rion Filmdownista ja katselimme animaationa värikkäitä tipuja. ;D

    Kiitos tästä postauksesta. Mieheni on vuosia jo hinkunut, että menisimme Roomassa käymään, sillä hän on siellä käynyt lapsena, mutta ei harmikseen muista juuri mitään. Aina vaan valitettavasti tulee muita rahanmenoja, joten eipä ole vielä tullut käytyä. :( Jos ja kun vihdoin sinne pääsemme, niin minä palaan lukemaan nämä Rooman shoppailut 1 & 2 postauksesi. ;) Hyvät kosmetiikkakauppa vinkit ovat arvokkaita. :)

    VastaaPoista
  5. Oi, tuo vaalea hiutalelakka korvaisi varmaan kivasti Goshin Rainbown... :)

    VastaaPoista
  6. voi vitsi miten upea tuo quatrro-paletti Kikolta! Täytyy lähteä Roomaan pelkästään sen takia!!! Ab fab!!!!
    t. Rva Omenapuu

    VastaaPoista
  7. *Täällä toinen asettuu Minnan viereen ja ottaa myös kasvoilleen koiranpentuilmeen pyytäen swatcheja* :)

    Näyttää nimittäin aivan törkeän upealta tuo neljän värin paletti! Olisi niiiin mun värit nuo. Oliskohan seuraava matkakohde siis Rooma...

    VastaaPoista
  8. Maiju: Eikös ookin!!! :)

    Minulla on kokemusta nyt toistaiseksi vasta tuosta yhdestä Kikon kynsilakastani, mutta olen täysin samaa mieltä kuin sinä: se on erinomainen!

    Kiinnostavaa kuulla, mitä mieltä blogini arvonnassa voittanut Serrated B Serrated Beauty -blogista on noista kahdesta muusta Kikon kynsilakasta, kun minusta nekin näyttivät tosi ihanilta. Jos olisin tiennyt että laatu on NÄIN hyvä, olisin varmaan ostanut noita enemmänkin! :)


    Nekku: Tosi kiva kuulla, että sinäkin olet tykännyt Social Lightista! En muistanutkaan yhtään, että sinullakin on se. Ehkä sitä voisi vielä Tukholman MACeilta saada, jos haluat ostaa varastoon. Tai sitten toivotaan, että MAC julkaisee sen pian uudelleen jossakin muussa kokoelmassa, niin kuin tuon Strange Potionin kanssa kävi. :)

    Ja ihana, että sinäkin olisit tykännyt tuosta Kikon paletista, kun ajattelin sinua ja upeita meikkejäsi niin paljon kun näin sen. Ehkä se kylmempi sini-vihreä-violetti-pinkki luomiväripaletti olisi kuitenkin sopinut sulle vielä paremmin, niin sun värit! :)

    Ja kiitos vielä paljon tästä mahtavasta Kiko-vinkistä, olisin kyllä missannut niin paljon jos en olisi siellä Roomassa ollessani käynyt!


    Hellin: Eikö olekin ihania, mitkä värit! :)

    Erityisen iloinen olin myös siitä, että sain pitkän metsästyksen jälkeen myös tuon Social Light -huulikiillon. Kannatti olla sitkeä, melkein olin jo luopunut toivosta. Pelkästään sen nimi on minusta niin hieno, että ajattelin että haluan ehdottomasti omistaa sen! :)


    Minna: Totta kai laitan swatcheja, hassu! :)

    Mitä ehdin noita siellä kaupassa testailemaan, niin pigmentti oli aivan hyvä. Tuohon hintaan nähden voisi sanoa jopa että poikkeuksellisen hyvä, kun ei nuo olleet kyllä kalliita mitkään.

    Kynsilakan olen jo ehtinyt testaamaan, ja ainakin se on aivan erinomainen. Ihanaa löytää tällainen uusi hyvän hinta-laatusuhteen merkki, jossa on vielä näin hienoja värejä! :)

    Tuo neljän luomivärin paletti oli kyllä minustakin aivan upea! Ja ihana, että sinullekin tuli siitä mieleen papukaijat. :)

    Minäkin olen nyt ollut jotenkin aivan lintujen lumoissa, vaikka aiemmin en ole juurikaan tykännyt niistä. Se alkoi nyt syksyllä Mulberryn peippo-kuosista, ja villitys jatkuu vain. Kesällä näin Kroatiassa Dubrovnikissa myös aitoja isoja papukaijoja, ja ne olivat kyllä uskomattoman hienoja! :)

    Toivottavasti pääsette yhdessä Roomaan joskus! Ehkä se ei kuitenkaan aivan lapsiperheen paikka ole, vaikka italialaiset rakastavatkin bambinoja. :) Ihan hirveästi liikennettä ja kaaosta, ja tosi kalliit hotellihinnat, mutta vastapainoksi kyllä sitten kaikki upeat nähtävyydet ja lämmin välimeren ilmasto. Minusta on aina kiva matkustaa, mutta kivaa on myös päästä kotiin. Tuolta Roomasta palatessa olin aivan kypsä italialaiseen menoon, mutta nyt kaipaan sinne jo taas vähän takaisin. :)

    VastaaPoista
  9. Gloss: Minustakin tuo vaalea hiutalelakka muistuttaa tosi paljon Goshin Rainbowta. Kuvasinkin ne vierekkäin Beyoncé Heat -arvonnan voittajaa koskevaan postaukseeni.

    Tuo Kiko oli kyllä mielestäni melkein vielä hienompi kuin Gosh. Kuulas ja jotenkin raikas, kun Gosh menee selvästi enemmän keltaiseen. Tosi, tosi ihana! :)


    Anonyymi/Rva Omenapuu: Samat sanat kyllä sinullekin kuin Nekulle tuolla yläpuolella, että sinulle sopisi varmaan vielä paremmin se Kikon vastaava turkoosi-vihreä-violetti-pinkki -luomiväripaletti. Aivan ihania molemmat! :)

    Jos lähdet Roomaan noita metsästämään, niin mä voin lähteä mukaan, kunhan olen ensin ehtinyt toipua tästä matkasta. Roomassa on paljon kyllä kaikkea muutakin kivaa! :)


    Elisa: No täytyyhän mun teille niitä swatcheja ehdottomasti laittaa ihanat, kun jaksatte olla näin kiinnostuneita näistä! :)

    Toivottavasti viikonloppuna olisi valoisaa, niin saisin kunnon kuvat, eli tulossa siis on. :)

    Ja ehdottomasti kannattaa matkustaa Roomaan, melkeinpä jo yksistään tuon Kikon takia. :) Luulisin kyllä, että sitä voi löytyä myös muista Italian kaupungeista, ainakin varmaan Milanosta, mistä se on nimensä perusteella kotoisin.

    Olin Firenzessä muutama vuosi sitten, mutta siellä en Kikoon törmännyt. Toisaalta tuo liike Roomassakin Via del Corsolla oli loppujen lopuksi aika pieni, eli siitä olisi voinut mennä ihan vahingossa ohikin. Varsinkin kun se oli vielä niin ultramoderni, että oli vaikea ensin sanoa, että mitä siellä oikein myytiin. :)

    VastaaPoista
  10. Ihania vinkkejä :) Olen itse lähdössä Roomaan vajaan kahden viikon päästä:) Pitääkin laittaa nämä liikkeet korvan taakse:)

    VastaaPoista
  11. Viivi: Kiitos paljon, tosi kiva kuulla että tästä oli sinulle hyötyä. :)

    Oh, Rome! Vietin siellä ihanan viikon syksyllä yksinäni, joten minulla oli aikaa kiertää kaikki kosmetiikkaliikkeet ja muutama vaatekauppakin moneen kertaan. Nauti, tulee varmasti ihana matka! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)