maanantai 7. marraskuuta 2011

Kikon luomivärien swatchit, OPI Oh So Glam! ja Gosh Rainbow

Väriä marraskuuhun!







Teistä muutamat ihastuivat aiemmin tähän Italiasta ostamaani milanolaisen kosmetiikkamerkin Kikon hehkeään luomiväripalettiin 04 Daring Fire Hues, ja minä lupasin swatchata sen teille.







Ja tässä ne swatchit sitten tulevat.

Paletin tähti on selvästi tuo oranssi luomiväri. Hello, it's bright! Hehkuva, lämmin, todella voimakas oranssinkeltainen. Upea!

Pinkki osoittautui yllättäen punaisemmaksi kuin miltä se paletissa näyttää. Vaaleanpunainen on myös kaunis ja hohtava. 

Mutta paletin heikoin lenkki onkin yllättäen tuo violetti. Se on jo koostumukseltaankin jotenkin karhea, kuiva ja varisevan oloinen. Todellinen floppi, väriäkään siitä ei irtoa juuri yhtään. Se vaikuttaisi olevan matta, kun muut paletin luomivärit ovat selvästi shimmerisiä. 

No, ei haittaa, sillä violetteja luomivärejä minulta löytyy kyllä ennestäänkin yllin kyllin. Mutta aika yllättävää, sillä violetti on paljon yleisempi väri kuin nuo upeat pinkki ja oranssi, joten luulisi, että siinä olisi helpompi onnistuakin.

Mutta hyvä näin, sillä tuollaista kirkasta pinkkiä ja oranssia minulta ei löydy ennestään, joten paljon tärkeämpää, että ne ovat onnistuneita.

Kikon neljän luomivärin Color Fever Eyeshadow -luomiväripaletin hinta oli Roomassa 12,90 euroa. Se on vielä reilun kokoinenkin, joten siitä riittää hehkuvaa pinkkiä, oranssia ja vaaleanpunaista pitkäksi aikaa! 








Ostin Rooman Kikosta myös kulta-ruskean Colour Sphere -luomiväriduon numero 108 ja liila-violetin numero 100.

Colour Sphere -luomiväriduot maksoivat Kikossa 6,90 euroa.








Swatchatessa aivan upeita olivat tuo kulta ja vaalea violetti. Tumma violettikin heijastelee hienosti kirkkaampaa violettia glitteriä.

Kikon vahvuus näiden swatchien perusteella näyttäisivät olevan erityisesti vaaleammat värit. Se on kivaa, koska useat merkit tekevät vakuuttavasti tummia värejä, mutta Kiko siis nähtävästi onnistuu tämän kokemuksen perusteella paremmin vaaleissa, mikä onkin huomattavasti harvinaisempaa!

Swatchailu on muuten mielenkiintoista, sillä se paljastaa luomiväreistä paljon enemmän kuin pelkkä ulkonäkö. Ja sen kun aina ostaessa muistaisikin, sillä minä myönnän kyllä ostavani luomivärejä pelkän ulkonäön perusteella, vaikka olisi testeritkin tarjolla. Kotona sitten meikatessani ihmettelen, että millainen luomiväri oikeastaan todellisuudessa onkaan. Monelta harhaostokselta olisi siis säästytty, jos olisin malttanut swatchata luomivärin kunnolla ennen ostamista. Tyhmä minä!







Kynsiin halusin jotakin vaaleaa ja kevyttä.

Minulla on kolme kaunista vaaleaa kynsilakkaa OPIn kevään 2008 Beyond Chic -kokoelmasta.

Vasemmalta Oh So Glam!, She's Golden ja Pearls Night Out.

Näistä Oh So Glam! ja She's Golden ovat vaaleita kultaisella hohdolla ja Pearls Night Out hopeisella. Todella kauniita kynsilakkoja kaikki!

Ainoa mikä minua noissa aina hämmentää on se, että Oh So Glam! on keltaisempi ja kultaisempi kuin She's Golden. Joka kerta ihmettelen, että ovatkohan nimet menneet vahingossa sekaisin. 








Tällä kertaa valitsin lämpimän kullanhohtoisen Oh So Glamin.

OPIn mukaan se on "A glam-girl platinum white touched with gold.".

Kyllä vaalea kynsilakka vain on kaunis ja tyylikäs. Loppujen lopuksi se sopii minulle varmaan parhaiten kaikista väreistä. Olen vain niin vaihtelunhaluinen, että käytän mielelläni usein muitakin värejä.








Oh So Glam! olisi ollut yksinäänkin ihana, mutta halusin päästä kokeilemaan Goshin nyt jo valikoimasta poistunutta, legendaarista Rainbow-hiutalelakkaa.

Rainbown hiutaleet heijastavat oranssia, keltaista ja vihreää.







Ja oi miten kauniisti se sopikin OPI Oh So Glamin päälle. Goshin Rainbow selvästi took it to another level.

Katsotaan miten Rainbow jaksaa marraskuun vähässä valossa loistaa. Ainakin se ilahduttaa minua. Iloa ja valoa marraskuuhun myös teille!


11 kommenttia:

  1. Oi miten ihana toi Kikon värikäs paletti! <3 voisitko muuten joskus laittaa kolmelle kynnelle kerralla noita kaikkia kolmea opin lakkaa ja laittaa kuvan blogiin? :D Pulloissaan näyttää samalta.. olis kiva nähdä kunnolla :P

    VastaaPoista
  2. I-ha-na tuo oranssi! Voi vitsit. Minäkin tarviin!

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos ihana Pumpulipupu swatch-kuvista! :)

    Laitoin itsekin kuvista merkille sen, että vaaleat luomivärit ovat pigmenttisimpiä, kuin tummat. Yleensä tosiaan ne tummat ovat upeimpia ja pigmenttisimpiä, mutta näistä ostamistasi Kikon luomiväreistä vaaleat ja kirkkaat jyrää tummat. :) Aika kiva juttu! :) Kunnollisia vaaleita luomivärejä on paljon vaikeampi löytää kuin tummia.

    Komppaan Layrää ja minäkin kyselen OPIn lakoista swatchia missä kaikki 3 olisi rinnakkain. Pulloissa näyttää samalta, mutta niissä on varmasti eroja. Itse tarvisin jonkun todella upean valkoisen lakan ja jospa noista vihtiksista se löytyisi, niin ostaisin itsellenikin. ;)

    VastaaPoista
  4. (todellaupea) Layrä: Kiko Daring Fire Hues on kyllä ihana, niin inspiroivat ja iloiset värit! :)

    Kiitos ideasta, voin toki laittaa kynsilakkakuvia! Nuo OPIt ovat kyllä niin samanvärisiä pullossa, että niitä on vaikea erottaa. Pearls Night Out on kyllä selvästi kylmempi ja hopeisempi, mutta itsestänikin olisi kiva nähdä kuinka paljon Oh So Glam! ja She's Golden lopulta eroavat toisistaan. Täytyy koittaa vielä valita valoisa päivä kuvailuun, että erot varmasti näkyvät! :)


    Elisa: No eikö olekin, harvoin näkee noin kirkasta väriä. Jännittävää nähdä sitten vielä miltä se näyttää meikissä, mutta ainakin noin on upea. Ihana! :)


    Minna: Olkaas hyvä, oli kyllä kiinnostavaa itsekin swatchata nuo!

    Pinkki ja oranssi yllättivät positiivisesti, mutta tuo Kiko Daring Fire Hues -paletin violetti oli ihan uskomattoman huono, varmaan huonoin koskaan kokeilemani luomiväri. Aivan järkyttävä! :)

    Olin tosiaan tosi tyytyväinen siihen, että ainakin nuo Kikon vaaleammat sävyt olivat onnistuneita. Olisi vain kannattanut haalia niitä lisääkin sieltä tuohon hintaan. :) Täytyy toivoa, että pääsen pian uudestaan. :)

    Joo, laitan ehdottomasti kynsilakkakuvat noista OPIn Beyond Chic -kokoelman vaaleista. En ole ihan varma onko niistä mikään täydellinen juuri sulle, mutta sittenhän näet. :) Minusta ihana vaalea oli myös se Wet n Wildin Break the Ice jonka sait, mutta se on tietysti hyvin erityylinen kuin nuo OPIn glamour-kynsilakat.

    Luulen, että noita OPIn Beyond Chic Collectionin kynsilakkoja vielä saakin ihan hyvin, kun niistä monet taitavat nykyään kuulua OPIn Soft Shades -linjaan. Minä olen muistaakseni ostanut nuo She's Goldenin ja Pearls Night Outin New Yorkista vuonna 2009 (2 dollarilla alesta!), ja tilannut sitten Oh So Glamin jostakin nettikaupasta myöhemmin.

    Beyond Chic oli minusta kyllä kaunis, vähän hillitympi ja tyylikäs kokoelma OPIlta aikoinaan. :)

    VastaaPoista
  5. Onpas ihanan sävyisiä luomivärejä joista tuo oranssi on kyllä ylivoimaisesti paras ;) Varmasti näyttää myös upealta kesällä ruskettunutta ihoa vasten!

    VastaaPoista
  6. Serrated B: Minustakin oranssi on upea. Ja poikkeuksellisen hyvä vielä pigmentiltään. Todella hieno!

    Tosi kivaa kyllä sitten nähdä kesällä miltä nuo lämpimät oranssi ja pinkki näyttävät. Aurinko saa ne varmaan säteilemään, ja yleensäkin tuollaiset värit ovat parhaimmillaan ruskettuneella iholla, juuri niin kuin kirjoitit.

    Voi kesä, siihen on kyllä nyt vielä niin pitkä aika, mutta onneksi nuo värit piristävät näin marraskuussakin! :)

    VastaaPoista
  7. Mielettömän herkullisia tuo pinkki ja oranssi Kikon paletissa, niistä saisi varmasti näyttävän silmämeikin =)

    VastaaPoista
  8. Nova: Eivätkö olekin, minusta ne ovat todella aivan poikkeuksellisen voimakkaat ja hehkuvat värit. :)

    Aion kokeilla niitä tositoimissa ekan kerran, kun minut on kutsuttu naamiaisiin joulukuun alussa. Aion pukeutua perhoseksi ja käyttää noita meikkiin. Samalla näkee senkin, että taipuvatko ne myös arkimeikkiin, vai ovatko parempia vain tuollaisessa enemmän fantasiameikkikäytössä. Ihaniahan ne ovat joka tapauksessa! :)

    VastaaPoista
  9. Oijoi, toivottavasti pistät kuvia sitten tännekin :)

    VastaaPoista
  10. Nova: Ehdottomasti laitan, jos vain mitenkään kehtaan. :)

    En ole todellakaan mikään tottunut fantasiameikkaaja, itseänikin jännittää miten haasteesta selviän! Mutta jos vain suinkin jotakin julkaisukelpoista syntyy, niin varmasti laitan tänne. Ihanaa kun jaksat olla kiinnostunut! :)

    VastaaPoista
  11. Hyvä siitä tulee, usko pois! Eli ei muuta kuin meikkailemaan... =)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)