keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kauneuden juhlaa Stockmannilla ja MAC Swish -luomiväri

Stockmannilla vietetään taas tällä viikolla 4.-12.11.2011 Kauneuden juhlaa -tapahtumaa.

Oi, miten piristävää onkaan tällainen luksus keskellä synkintä ja tylsintä marraskuuta. 

Tarjolla on uutuuksia, juhlameikkejä sekä tarjouksia ja etuja selektiivisestä kosmetiikasta.






Tapahtuman esitteen meikki on minusta mielettömän inspiroiva.

Sähäkän sininen, syvä silmämeikki ja vadelmanpunainen huulipuna.

Ei sovi minulle, mutta oikealla kaunottarella todella hieno!

Sininen luomiväri kiehtoo minua muutenkin nyt kovasti. Se on aika vaativa, mutta jos sen onnistuu toteuttamaan tyylikkäästi ilman liikoja viittauksia ihanalle 1980-luvulle, se voi olla myös uskomattoman hieno. Erityisesti sateisina päivinä minun tekee mieli meikata sinisellä.

Stockmannin esitteen sisäsivulla esitellään kauden sinisiä luomivärejä ja vadelmaisia huulipunia. Mielenkiintoisin minusta näistä oli maininta Estée Lauderin Pure Color Five Color 01 Blue Dahliasta. Upea sininen Blue Dahliahan oli Estee Lauderin syksyn 2010 kausilook, jonka erikoinen sininen Blue Dahlia -luomiväripaletti myytiin aikaa sitten loppuun. Olisikohan vapaan markkinatalouden kysynnän ja tarjonnan laki tuonut sen nyt takaisin Estee Lauderin valikoimaan?

Kauneuden juhlaa -tapahtuman eduista voi mainita ainakin tietyn hintaisista ostoksista kaupan päälle saatavan meikkilaukun samalta merkiltä täynnä näytekokoisia tuotteita. Näitä on ainakin Lancomella, Estee Lauderilla, Guerlainilla, Diorilla, Shiseidolla, Clarinsilla, Sensailla, Sisleyllä, Cliniquella, Biothermilla, Yves Saint Laurentilla, Helena Rubinsteinilla, Elisabeth Ardenilla ja Giorgio Armanilla, eli oikeastaan kaikilla kampanjan suurilla nimillä.

Myös Nuxella on kiva etu, eli kahden Nuxe-tuotteen, joista toinen on kasvovoide, ostajalle kaupan päälle Baume Prodigieux Lèvres 04 -huulikiilto.  







Ensimmäisen kerran ainakin minun muistini mukaan myös MACilla on etu tapahtuman ostajalle. MAC mainostaa uutta Glitter & Ice -juhlameikkikokoelmaansa ja tarjoaa kaupan päälle pikameikkiopastuksen kun ostaa kolme tuotetta, joista ainakin yksi on Glitter & Ice -kokoelmasta. Mutta, mutta, mutta ladies: eikö MACilla ole normaalistikin ilmainen meikkaus/meikkiopastus kolmen tuotteen ostajalle, joten mitäs tämä nyt sitten tarkoittaa?

Eri merkeiltä on paikalla myös meikkitaiteilijoita, mm. Helsingissä Lancomella Ilkka Ruotsalainen ja National Make-up Artist Sara Murto, Estee Lauderilla Tuija Luukkainen ja YSL:llä ja Helena Rubinsteinilla Outi Broux.

Hyviä tarjouksia tapahtumassa on mielestäni erityisesti Lancomella Teint Miracle -meikkivoide, jota olen halunnut kokeilla, 38 euroa (normaalisti 49 e) ja loistava Hypnose -maskara 24 euroa (normaalisti 34 e). Myös Clarinsin Gloss Appeal -huulikiillot ovat aika edullisia 13,90 euroa (normaalisti 19,20 e). Sensain 38 C -maskaran tarjous on myös hyvä niille, jotka siitä tykkäävät, eli 17,50 euroa (normaalisti 24 e).  

Kauneuden juhlaa -esitteen mukana tuli myös perinteinen - 20 %:n alennuskuponki tapahtumaan.

Minun esitteeni on muuten på svenska, koska sain sen jalomielisesti äidiltäni, joka ei ollut kiinnostunut käyttämään etua.

Minulla oli maanantaina vähän huono päivä, joten tarvitsin some serious retail therapy.

Olen päättänyt, että jatkossa ostan noilla Stockan alennusseteleillä aina yhden MACin luomivärin kerrallaan, sillä ne eivät ole muuten koskaan normaalisti alennuksessa.






Tällä kerralla valitsin kuulaan, vähän marjapuuron värisen Swishin.

Sitä suositteli minulle alun perin lukijani Nina, jolle oli Pariisin Sephorassa suositeltu Urban Decayn vaaleanpunaista Hot Pants -luomiväriä. Ninan mukaan MACn Swish vaikuttaa melkein samanlaiselta jäiseltä vaaleanpunaiselta, ja suurena vaaleanpunaisten luomivärien fanina minähän tietysti kiinnostuin ja innostuin heti.

MAC Swish heijastaa vähän hopeaan ja vähän liilaan. Kaunis hohtava sävy, joka sopii meikissä varmaan hyvin sekä viininpunaisten että violettien seuraan.

MACn luomivärit maksavat normaalisti 16 euroa. Tuon - 20 %:n alennussetelin ansioista sain Swishin kuitenkin hintaan 12,80 euroa, eli ihan kiva näin!


11 kommenttia:

  1. Joo, nythän siniset silmämeikit ovat hot, hot, hot, jos ne eivät näytä kasarilta, sillä silloin ne ovat ihan out, out, out. :D

    Itse arastelen sinistä aika paljon. Olen halunnut kokeilla sinistä smokeyta, sillä tumma ja sininen utuisen dramaattinen silmämeikki voisi vielä toimiakin minulla. Jospa saisin seuraavien vapaiden aikana kokeiltua vaikka vain kotimeikkinä testimielessä. ;)

    Oi miten mahtava Sensai 38 C tarjous! Harmi kun tosiaan asun täällä susirajan toisella puolella, niin en pääse noita tuollaisia hyödyntämään. :( Nii minä olen niitä jotka tykkää ja rakastan Sensai 38:n kestävyyttä, mutta kuitenkin suhteellisen helppoa puhdistusta. Minulla on se ongelma, että jos käytän jatkuvasti vedenkestävän silmämeikin putsaria, niin minun silmäluomeni ärtyvät ja kuivuvat. Syy on ilmeisesti se, että öljy tukkii ihohuokoseni ja jää vain pintaan. Silmänympärysvoiteeni ei pääse antamaan kosteutta kuivuuteen taipuvaisille luomilleni.

    Oi miten nätti tuo Swish! Minäkin voisin käyttää, koska se on kylmä ja jäinen. En saisi itkusilmä efektiä tuollaisella.

    Tosi näppärää ja fiksua käyttää aina MACiin ne -20 % alekupongit. Ei jää enää pahan hintaiseksi sillä tavalla. No ei ne nyt norminakaan kalliita ole, mutta säästöä se on pienikin säästö. ;)

    VastaaPoista
  2. Mäkin kantiksena sain ton ihanan mainoslehden himaan jo hyvissä ajoin, ja odotinkin tohkeissani kamppiksen alkua. Kävin katsastamassa maanantaina Macin uutuudet mutta etusetelin hyödynsin Chanel Vitalumiere Aquaan. Myös toi Lancomen Teint Miracle on erinomainen meikkivoide, itse tosin valitsisin mieluummin Photogenic Lumessencen joka oli mulla käytössä ennen tätä uutta Chanelia. Tietty tuli tsekattua myös tuoksuosasto - voit vaan arvata kuinka teki tiukkaa tän tuoksufriikin kohdalla olla törsäämättä kuponkia sille osastolle.. :D

    VastaaPoista
  3. Tapahtuma esitteen meikki on kyllä todellakin hieno! En taida kyllä tällä kertaa käydä tuolla Stockalla:( ...Aivan ihanan herkulliselta näyttää tuo ostamasi Swish :) Oletko jo koittanut sitä? :)

    VastaaPoista
  4. Odotan innolla, että millaisen meikin loihdit tuolla luomivärillä. Täytyy joku päivä laittaa se Urban Decay laukussa kulkevaan meikkipussiin ja käydä tekemässä vertailu MAC:n tiskillä. Oon töissä melkein vieressä ja tulee kyllä pyörähdettyä usein MAC:n tiskillä luomassa tarpeita.

    Sun blogisi ansiosta kävin ostamassa pari Isadoran palettia. Olen ollut tyytyväinen niihin. Tätä menoa mulla alkaa olla luomivärejä pian yhtä paljon kuin kynsilakkoja. Mutta eihän se oo kiva harjoitella aina vaan samoilla tuotteilla.

    VastaaPoista
  5. Minna: Just niin, ihana! :)

    Minä taas uskoisin, että sulle voisi sopia sininen oikein hyvin, varsinkin tumma sininen sellaisesssa smokeyssa, ehkä vielä vaikka hopealla terästettynä. Voisi olla todella upea! Eli kiva jos kokeilet sitä, ja kuvia täytyy tietenkin laittaa blogiin, niin että me kaikki nähdään. :)

    Etkä sä missään susirajalla asu, siellähän on Sokokset ja kaikki! :)

    Itse mietin nyt kun katselin tuota Stockan meikkaajien listaa, että jos asuisi vähän kauempana ja pääsisi vain harvoin Stockalle, tulisi ehkä käytyä tuolla meikissäkin ja se olisi tosi hieno kohokohta. Nyt kun asun aika lähellä ja pääsen Stockalle vaikka joka päivä, tuntuu että noita eri meikkaustapahtumia on niin usein, että koskaan ei ole oikein hyvä aika meikille, ja sitten sinne ei tule mentyä, kun periaatteessa koska vain voisi. Eli kaikessa on puolensa! :)

    Mulle ei sopinut se Sensain kolmekasi yhtään! En saanut sillä kovinkaan ihmeellistä jälkeä aikaiseksi, ja sen poistaminen oli aivan tuskaa. Ei lähtenyt minulta kuumallaakaan vedellä, kauheasti sain hinkata ja tuntui aina, että puolet ripsistä lähti mukana. :( Ihmeellistä, että se voi olla eri ihmisillä niin erilainen. Tiedän monia muitakin, jotka ovat tosi tyytyväisiä siihen!

    Swish on kyllä nätti! Luulisin, että sopii minullekin, eli toivottavasti ei ole liian kylmä. Sullakin Swish olisi hieno, vaikka sen tummansinisen kaverina. :)

    Minäkin ostan niin paljon meikkejä, että pyrin aina huolellisesti hyödyntämään kaikki alennukset ym. Jotenkin tulee parempi mieli ja omatunto sillä tavalla, että en ole maksanut ihan täyttä hintaa. Alennusseteleitä tulee aika usein muihinkin kauppoihin, mutta siellä ei ole MACia, niin ajattelin että ostan muualta muuta ja Stockalta sitten alennuksella MACia. :)

    Voi sua tyttö kun jaksat aina kommentoida mun postauksiin, tulen aina niin iloiseksi sun kommenteista. Kiitos! :)


    Tiia: Eli säkin sait sen kampanjalehden ajoissa, niin mun ystäväkin sai! Mulla on jostakin syystä tosi satunnaista Stockan mainospostin kanssa, välillä saan niitä ja välillä en. Sama juttu on vanhempieni kanssa, eli joskus heille tulee jotkut postit ja joskus ei, vaikka ollaan kaikki jopa siinä exclusiveohjelmassa. Mutta siksi oli tosi kiva, että sain tuon äitini alennuskupongin, kun minä en tällä kertaa saanut mainoslehteä.

    Tosi kivaa ja kiinnostavaa kuulla mihin sä käytit alennuksen! Ostamalla kallis meikkivoide siitä onkin suhteessa eniten hyötyä! Minäkin olen joskus ostanut alennussetelillä Giorgio Armanin meikkivoiteeni, joka maksaa normaalisti 50 euroa pullo. Niissä hinnoissa nuo alennukset alkaa jo kivasti tuntuakin, eli sama homma varmaan Chanelin kanssa. :)

    Chanel Vitalumiere Aqua kiinnostaa minua kovasti. Vaikka olen ihan tyytyväinen tuohon Giorgio Armanin meikkivoiteeseenkin, uusia on aina hauska kokeilla, joko löytyisi joku vielä parempi. :)

    Minulla on itseasiassa näytteet sekä Lancomen Teint Miraclesta että Photogenic Lumessencesta, joten pitäisi kokeilla ensin niitä ennen ostohaaveiluja. Kiitos kovasti vinkistä, että pidät Photogenic Lumessencea vielä parempana kuin Teint Miraclea! Mielelläni lukisin myös mielipiteesi tuosta Chanelin Vitalumiere Aquasta kun olet ehtinyt testailemaan. Eiköhän sinne sun parfyymien joukkoon yksi meikkivoidejuttukin mahtuisi. :)

    VastaaPoista
  6. Shiny: Eikö olekin! Minusta meikki oli jotenkin poikkeuksellisen upea! Kiva ettei lähdetty tekemään jotakin maanläheistä ja turvallista, vaan kunnolla näyttävää, jossa on näkemystä. Todella inspiroivaa, hienoa sinistä!

    Swish vaikuttaa todellakin upealta! Swatchatessakin se vaikutti hyväpigmenttiseltä ja siinä oli hieno hohto.

    Valitettavasti en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta odotan oikeaa päivää kun on Swishin vuoro. Katson jos saisin tänne kuviakin. Tekisi mieli pitää melkein vaaleanpunaisen luomivärin teemaviikko, niin kuin minulla oli joskus kesälläkin, mutta en ole ihan varma riittääkö valo enää. Ainakin keväällä sitten kun ihana kevätaurinko alkaa taas paistella! :)


    Nina: Minäkin jo ihan innoissani suunnittelen, että yhdistänkö Swishin tummansiniseen, violettiin vai hopeiseen. Olen varma, että se sopii niihin kaikkiin loistavasti! Kiitos vielä sulle hyvästä vinkistä! :)

    Olisi kyllä tosi kiinnostavaa jos viitsisit tehdä vertailun Urban Decayn Hot Pantsin ja Swishin välillä. Jännittävää, kuinkakohan samanlaiset ne on. Veikkaan kyllä, että Swish voi mennä vähän enemmän liilaan...

    Minulla on sama työpaikka"etu", eli olen aika lähellä Stockaa ja MACia. Ehkä joskus tulee jotakin turhaakin sen takia ostettua, mutta pääasiassa se on hyvä juttu, kun kaikki ostokset voi aina tehdä lounastauolla, eikä tarvitse erikseen lähteä illalla kaupungille. Samalla voi tehdä vähän vertailujakin, kun ei ole pakko vain ostaa nopeasti jostakin, vaan voi vähän kierrellä ja katsella. Aika usein kyllä "kiertelen ja katselen" myös siellä ihanalla MACin tiskillä. :)

    Ai miten kiinnostavaa, että lähdit kokeilemaan IsaDoraa! Muistatko mitkä paletit sinulla on? Toivottavasti hyvät, sillä niissä on kyllä eroja, vaikka IsaDora aika tasalaatuinen ja laadukas merkki onkin.

    Minäkin sorruin juuri eilen IsaDoran joulukokoelman luomiväreihin. Se tässä keskustassa työskentelyssä on myöskin hyvä puoli, että kaikki uutuudet huomaa heti ja ensimmäisenä! :)

    VastaaPoista
  7. Eipä kestä ! Olen iloinen, että aloittelevana luomiväri-ihmisenä onnistuin antaan hyvän vinkin :D Vietin hetken jos toisenkin Isadoran pisteessä Stockalla ja oli vaikeaa valita. Lopulta päädyin Cappuccinoon ja Goldiin. Goldia olen enemmän käyttänyt. Molemmista pidin kovasti. Cappuccino vaatii mulla kunnon pohjustuksen. Mä oon niin kateellinen niille, joilla luomivärit pysyy piiitkään.

    Matte Chocolates jäi vaivaamaan, sekin ois ollut hieno. Samoin ne pari palettia, jossa oli vaaleanpunaisia ja vaaleita violetteja.

    Mulla on vihreänruskeat silmät, joten olen ihastunut myös noihin vaaleanpunaisiin, jotka korostavat vihreyttä.

    Macin Expensive Pinkiin ihastuin luettuani siitä muutamasta blogista ja pitihän sekin hankkia. Ja tänään kotiutin Seppälästä kaksi Wettiksen trioa, kun niitäkin on kehuttu. Walking on Eggshells on aivan ihana ja Cool as a Cucumber oli jossain poistolaarissa ja hintaa sillä oli vain 3 € ! Alkaa karata pian käsistä tää touhu...

    Päätin kokeilla samalla Wettiksen kynsilakkaa Bijou Blueta, kun ei sekään maksanut juuri mitään. Mulla ei ole heidän kynsilakoistaan henk.koht. kokemusta, vielä.

    VastaaPoista
  8. Nina: Oikein hyvät IsaDora valinnat olet kyllä mielestäni tehnyt! Minulla on myös nuo molemmat ostamasi paletit (joo, ylläri!).

    Cappuccino on suosikkini erityisesti kesäisin. Sillä saa todella nätin, ihanan pehmeän meikin. Siitä puuttuu tumma varjostusväri, mutta kesällä se ei haittaa, kun meikki saa olla muutenkin kevyempi. Cappuccinon vaalea hehku pääsee oikein oikeuksiinsa vähän päivettynellä iholla.

    Goldsin ostin aikoinaan Stockkan Hulluilta Päiviltä, ja se oli minulla aluksi pitkään käyttämättä. Sitten värjäsin hiukseni lämpimän punaiseksi, ja yhtäkkiä se Goldsin keltainen kulta alkoi sopia minulle loistavasti. Lisäksi olen ihastunut siihen Goldsin vaaleimpaan sävyyn yhdessä sen vieressä olevan kylmemmän vaalean ruskean/taupen kanssa. Yhdessä niillä saa kauniin kuulaan, yksinkertaisen meikin.

    IsaDoran vaaleanpuna-violeteista luomiväripaleteista ikisuosikkini on 52 Purple de Luxe. Sen kauniit värit liukuvat häivyttäessä saumattomasti toisiinsa, eli sillä saa aina pomminvarmasti onnistuneen meikin, joka on todella upea nimenomaan vihreiden silmien kanssa. Se oli pitkään minulla matkapalettina, kun sillä onnistuu aina, ja tällä hetkellä se on ainoa IsaDoran palettini, josta minulla on jo varmuuden vuoksi olemassa tupla, jos se joskus loppuu.

    Nyt olen kyllä viime viikkoina innostunut uudestaan myös vaaleanpuna-hopea-tummansinisestä 59 Mauve Delightista, vaikka se ei kyllä olekaan aivan yhtä hyvä kuin tuo Purple de Luxe.

    Matte Chocolates on myös oikein hyvä perusruskea paletti.

    Huomaan, että minulla riittää kyllä taas niin paljon juttua näistä IsaDoran paleteista, että pitäisi varmaan joskus esitellä ne kaikki yhdessä postauksessa, niin kuin tein joskus Diorin viisikoiden kanssa. :)

    Hankin itsekin aiemmin syksyllä MACn Expensive Pinkin, mutta en ole ehtinyt sitä vielä kunnolla kokeilemaan. Ostin sen pääasiassa käytettäväksi MACn viininpunaisen Plum Dressingin kanssa, jälleen pitäisi olla hyvä yhdistelmä vihreille silmille. :)

    Ja Wet n Wildin Walking on Eggshells on kyllä myös yksi ehdottomasti suosikeistani! Kiva kun sinäkin tykkäät siitä! Ihanan pehmeälaatuinen paletti, ja se alin vaalea persikkainen beige on siinä kyllä aivan ihana. Todella nätti!

    Cool as a Cucumber minulla on myös. Väriyhdistelmä vaikuttaa hauskalta, mutta jotenkin tuntuu että se on kuitenkin niin räväkkä, että koskaan ei ole oikein hyvä aika sille, ja siksi se on ollut toistaiseksi minulla vielä käyttämättä.

    Voi, voi kun tuntuu että minulla on kyllä paljon näitä luomivärejä, ovat ehdottomasti suurin heikkouteni. Welcome to the club, siis! :)

    VastaaPoista
  9. Kävin tänään vertailemassa Urban Decayn Hot Pantsia ja MAC:n Swishiä. Swish oli hitusen voimakkaampi väriltään ja punaisempi UD:n Hot Pantsin ollessa, noh, vaaleampi ja hopeisempi. Mutta hyvin samankaltaisia olivat. Näin iltahämärässä sisävalaistuksessa eroa ei juurikaan huomaa. Kaupassa eron huomasi paremmin.

    Toivottavasti pääsit kärrylle eroista ;-)

    VastaaPoista
  10. Nina: Siis tosi kiva että viitsit käydä vertaamassa Hot Pantsin ja Swishin, kiitos paljon! :)

    Veratailuhan ratkesi ainakin minun kannaltani Swishin eduksi, eli punaisempi ja voimakkaampi sopii minulle paremmin, kylmät hopeiset eivät aina välttämättä niinkään. Todella mielenkiintoista!

    Oikein hyvin ymmärsin selityksesi, kiitos vielä että ratkaisit tämän meitä molempia mietityttäneen asian. Nyt minunkin on vain vielä päästävä jonnekin missä näen Hot Pantsin livenä, sen verran kiinnostavaa tämä on. :)

    Olet niin ihana, kiitos vielä! :)

    VastaaPoista
  11. Eipä kestä :D Olen viereisessä rakennuksessa töissä, joten MAC:n putiikki on ikään kuin työmatkan varrella. Sen verran monta kertaa olin sitä Swishiä katsellut ja miettinyt, että eroaako se riittävästi Hot Pantsista. Vielä jäi ostamatta, mutta eihän sitä tarvita kuin yksi huono työpäivä, niin ehkä kotiutan sen ilahduttamaan itseäni.

    Tosin nyt mä oon jonkin aikaa luomivärien ostolakossa. Eri asia on, että kauanko lakko kestää.

    Tässähän ihan punastuu kiitoksista :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)