lauantai 12. marraskuuta 2011

IsaDora Red Rush -kokoelma, teaser

Ihanaa, IsaDoran joulukokoelma Red Rush on nyt kaupoissa!

Kirjoitan varmaan kokoelmasta vielä tarkemminkin, mutta nyt vilautan teille vain nopeasti nappaamaani kuvaa displaysta.






Olin ihan muilla asioilla, kun yhtäkkiä huomasin kaiken tämän ihanuuden ilmestyneen kauppoihin.

Red Rush -kokoelman päävärit ovat hyvin jouluiset; punaista ja kultaa.

Kritisoin aiemmin vähän IsaDoran Forest Groove -syyskokoelmaa siitä, että siinä oli pääosin vain kylmiä värejä. Nyt taas on tarjolla kaikille jotakin, sillä Red Rushista löytyy lämpimän punaisen ja kullan lisäksi myös syviä riikinkukon värejä ja hopeaa.  

Red Rush -kokoelmaan kuuluu kolme Eye Shadow Trio -luomiväripalettia: vaaleanruskea 86 Leopard,  lämpimän persikka-violetti 87 Golden Fig ja sinivihreä 88 Peacock.

Swatchasin luomivärit nopeasti kaupassa, ja erityisen pigmenttiseltä vaikutti Leopard. Golden Figin keskimmäinen persikkainen sävy oli myös erittäin hyvä. Peacockissa oli hienot tummat jalokivivärit, mutta valitettavasti pigmentti ei vaikuttanut kovin voimakkaalta. Kunnon pohjustuksella kuitenkin varmaan toimii.

Luomivärien lisäksi kokoelmaan kuuluu punainen (727 Merry Red), kultainen (852 Gold Sparkles, julkaistu jo aiemmin ja löytyy myös minulta) ja musta (728 Black Galaxy) glitterkynsilakka.

Lisäksi on punaista huulipunaa ja huulikiiltoa, sekä kultainen ja hopeinen glitter-rajaus.

Ihana, lämminhenkinen kokoelma joulunaikaan taas IsaDoralta!






Aikaa kului noin 20 sekuntia, kun valitsin suosikkini tästä kokoelmasta.

Ostin Golden Fig -luomiväripaletin ja IsaDora Jelly Kiss -huulipunan sävyssä 59 Merry Berry.

Luomiväripaletin hinta oli 15,10 euroa ja Jelly Kiss -huulipunan 13,50 euroa, mutta hyödynsin Sokoksen - 15 %:n alennuksen, ja maksoin vähän vähemmän.  

Olin toivonut, että IsaDora tekisi uusia kolmen luomivärin triojaan myös lämpimämmissä sävyissä kuin tähän mennessä ilmestyneet harmaa 80 Precious Pearls, vaaleanruskea 81 Cool Browns, vihreä 82 Khaki Green, ruskea 83 Havana Browns, tummanvihreä 84 Forest ja violetti 85 Purple Vain.

Hiljainen toiveeni oli ilmeisesti IsaDoran pääkonttorilla Ruotsin Malmössa kuultu, sillä sekä holiday-kokoelman Golden Fig että Leopard ovat nyt aika lämpimiä. 






Golden Figissa on vaalea harmahtavan beige sävy, lämmin kultainen persikka ja luumuisen viininpunainen sävy. Aivan minun värini, rakastuin heti!

Minulle kävi kuitenkin heti kättelyssä tuon Golden Fig -paletin kanssa varmaan kosmetiikkabloggarille tyypillinen onnettomuus. Ryntäsin innoissani ottamaan siitä teille kuvia. Toisessa kädessäni oli kamera ja toisessa tukku IsaDoran Jelly Kiss -huulipunia ja Golden Fig, kun Golden Fig jotenkin luiskahti siitä lattialle, nyyh!

Golden Figista murtui kuitenkin onneksi vain tuon ensimmäisen harmaanbeigen sävyn dome irti, ja sain sen ihan nätisti painettua takaisin paikalleen. Kuvassa se kuitenkin valitettavasti vähän näkyy. Casualties of war, you know.

Onneksi harmaa-beige sävy oli vähiten suosikkini tässä paletissa. Olisi ollut hirveä tragedia, jos tuolle ihanalle kultaiselle persikansävylle olisi tapahtunut jotakin. Olisin varmaan alkanut itkeä, kun nytkin olin lievästi järkyttynyt tästä ikävästä onnettomuudesta koko loppupäivän.






Tässä swatchit Golden Figista.

Voimakkain on ehdottomasti tuo keskimmäinen kulta-persikka. Todella kaunis sävy, ehkä yksi IsaDoran kaikkien aikojen parhaista. And I've been around.

Eikö olekin ihana lämmin hehku näissä väreissä! Samanlaista upeaa hehkua oli myös Leopard-paletin väreissä. Pigmentiltään vähän heikompi sini-vihreä Peacockin on varmasti oikealla henkilöllä hieno!






Toinen ostokseni Red Rush -kokoelmasta, punainen Jelly Kiss -huulipuna 59 Merry Berry ei sitten liittynyt Golden Figiin mitenkään. Eli lähtökohtaisesti en ole ajatellut käyttäväni niitä yhdessä, vaan olen vain tykännyt niin paljon IsaDoran Jelly Kiss -huulipunista, että halusin ehdottomasti myös punaisen Merry Berryn.

IsaDoran Jelly Kiss -huulipunien koostumus on geelimäinen ja hyvin kostea. Tykkään niistä hirveästi, sillä ne ovat tarpeeksi kevyitä, kuin jotakin huulipunan ja huulikiillon väliltä. Luulen, että käsite jota haen, on kuultopuna. Lisäksi Jelly Kissit tuoksuvat ihanan vaniljaisilta, täsmälleen samalta kuin MACin huulipunat.

Minulla on Jelly Kissejä nyt viidessä iloisessa ja kirkkaassa värissä.

Vasemmalta alkaen IsaDoran Red Rush -joulukokoelman 59 Merry Berry ja sitten IsaDoran kevään 2011 Fanciful-kokoelmasta 57 Coral Punch, 53 Pink Parfait, 54 Lilac Tulle ja Ocean Drive -kesäkokoelmasta 2011 55 Chic Cerise.

Kuvastakin näkee liilasta Lilac Tullesta, että Jelly Kissien koostumus on hyvin pehmeä, jonka vuoksi ne osuvat helposti huulipunahylsyn reunoihinkin, josta jää siis tuollaisia jälkiä huulipunaan. Mutta pehmeä ja notkea koostumus on samalla niiden hyvä puoli. Jelly Kissit on helppo levittää. Ei tarvitse leikkiä rajauskynän, siveltimen tai peilin kanssa, sillä huulipunan voi levittää vaan suoraan puikosta huulille on the go. Kiireisen naisen ystäviä siis!

Ihanaa, joulu tulee ja sitten taas kevät, eli kyllä tämä taas tästä ystävät! Nauttikaa viikonlopusta! 

13 kommenttia:

  1. Ai että, pitäisiköhän kaivella varastoja, muistelen, että mulla on tuollaista kullanhohtoista luomiväriä (arkikäyttömeikit vain on esillä, muut yläkerran vessassa jemmassa). Kun tekis muuten mieli juosta ostamaan tollainen paletti. Jotenkin syksyyn kuuluu kullansävyiset luomivärit! :)

    VastaaPoista
  2. Asetonihuuruja: Ehdottomasti kannattaa kaivella varastoja, vanhoillakin ihanuuksilla pärjää hyvin! :)

    Minusta onkin melkein parasta se, kun uudet kausikokoelmat ja niiden hyvät oivallukset saavat näkemään vanhatkin meikit uudessa valossa ja keksimään uusia yhdistelmiä niillä. Aina ei todellakaan tarvitse ostella uutuuksia, vaan vanhoilla meikeilläkin voi pärjätä oikein hyvin ja inspiroituakin niistä uudelleen. :)

    Kulta sopii kyllä kivasti joulunaikaan. Toinen hyvä sesonki sille on mielestäni loppukesä, kun iho on jo aika ruskettunut, ja aurinko vielä kruunaa sen lämpimän kimalluksen. :)

    VastaaPoista
  3. Olen kiitänyt viime aikoina sellaista vauhtia paikasta toiseen että tämä kokoelma on kokonaan bongaamatta. Jos Estée Lauder kuuluu niihin joiden kausikokoelmat kiinnostaa, herättää IsaDora vieläkin enemmän uteliaisuutta.

    IsaDoran eduksi voi vielä lisätä varsin edulliset hinnat ja erinomaisen saatavuuden. Edellinen kokoelma jossa esiteltiin nämä uudistetut triot ei juurikaan innostanut ja pelkään aidosti, että tämän uuden ns. hohtotrendin tieltä unohdetaan IsaDoran upea silkkinen luomivärilaatu joka on mielestäni merkin parasta antia.

    Kimallus ja hohto on ihan jees, mutta oikeati toivon, että myös silkkisemmät luomivärit ovat tulleet jäädäkseen. Äkkiseltään pystyy nimeämään useamman merkin jolla on valikoimassaaan upeita silkkisiä luomivärisävyjä, mutta jotka ovat viimeaikoina tuoneet markkinoille nimenomaan hohtavia, shimmerisiä tai glitterisiä sävyjä joiden pigmentti ja kestävyys ei ole verrattavissa.

    VastaaPoista
  4. Eiko: Minäkin hämmästyin vähän, kun tämä IsaDoran uusi kokoelma oli yhtäkkiä hups vaan ilmestynyt kauppoihin!

    Olen aivan samaa mieltä, että kiinnostaa aina kovasti mitä Estée Lauder ja muut selektiiviset merkit tuovat kausikokoelmiin, mutta harvoin kuitenkaan ostan niistä yhtä tai kahta yksittäistä tuotetta enempää. IsaDorassa on kivaa se, että se seuraa aika tarkkaan trendejä, ja tuo samantyyppisiä tuotteita ihan hyvälaatuisina markkinoille juuri silloin kuin ne ovat kuumimmillaan. Esim. tässä Red Rush -lookissa on samaa punaista huulipunaa ja kynsilakkaa kuin Lancomen Rue St Honore -syyskokoelmassa tänä vuonna ja Estée Lauderin Modern Mercuryssa. Samaa ajatusta voi siis toteuttaa kuin niissäkin vähän edullisemmin, mutta kuitenkin hyvälaatuisesti ja tarkkaan kopioimatta. Hyvä IsaDora!

    Mutta voi, voi kun IsaDora on tosiaan viime aikoina tehnyt pelkkiä helmiäis- ja glitterluomivärejä! Viime vuoden Holiday-kokoelmasta Glitzysta ne mielestäni alkoivat, joka oli pelkkää glitteriä. Kevään Fancifulissa oli helmiäistä ja nyt sekä syksyn Forest Groove että tämän vuoden Holiday tämä Red Rush näitä hyvin, hyvin kimaltelevia luomivärejä. Vaikka koostumus on mielestäni niissäkin ihan ok, eivät ne minukaan mielestäni vedä vertoja sille erinomaiselle satiiniselle koostumukselle josta puhut. Nämä glitterit näyttävät kivoilta paleteissa ja varmaan sikäli myyvät oikein hyvin, mutta meikissä satiiniset ovat varmasti monikäyttöisempiä ja pitkäikäisempiä. Ihan sama kuin sinulla, eli en edes enää tiedä mistä lähtisin etsimään hyvää satiinista sävyä jos sellaista kaipaisin. Ehkä kuitenkin vielä IsaDoran normaalivalikoimasta löytyy!

    Kiitos muuten taas kommenteista, kivaa kun ehdit taas kommentoimaan kun meillä on aina niin mielenkiintoiset keskustelut! :)

    VastaaPoista
  5. Ostin juuri itselleni tuon Isadora Cool Browns trio-luomivärisetin. Minulla on kirkkaan vaaleanvihreät silmät, toisessa silmässä ehkä ripaus keltaista seassa ja toisessa sinistä.

    Yllätys oli suuri, kun nämä luomivärin ruskeat sävyt muuttuivat omilla luomillani violetin sävyisiksi!!! Aivan uskomatonta, kun ihan selkeitä ruskeita ovat. No, se ei haitannut, kun näytti korostavan oikein kivasti silmien vihreyttä. Miehen kans kyllä ihmeteltiin tätä oikein kunnolla.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Oi, silmien värisi kuulostaa upealta! Voisin hyvin kuvitella, että harmaat luomivärit sopisivat. :)

    Mutta todella hassu tuo ilmiö IsaDoran Cool Brownsin kanssa. Minulla on se sama trio, mutta minun ihollani ne luomivärit muuttuvat huomattavasti lämpimämmän ruskeiksi kuin mitä ovat paletissa. Ilmeisesti tässä laadussa se ihon oma väri vaikuttaa, eli sinulla puskee sinisyys violettina sieltä läpi ja minulla keltaisuus ruskean eri sävynä. Onpa erikoista! Hyvä silti että violettikin väri sopii sinulle! :)

    VastaaPoista
  7. Oli kyllä tosiaan erikoista tuo selkeän ruskean muuttuminen violetin sävyiksi. Kokeilin tätä vielä uudelleen ilman meikkivoidetta ja tulos oli sama. Kivasti kyllä korostaa silmiä. :)Alunperin meinasin ostaa sen "pearls"-setin ja ehkä haen vielä senkin. Aiemmin olen käyttänyt sitä neljän värin Gold-settiä.

    Minun on ollut aina todella hankala löytää sopivia violetteja sävyjä, kun suurin osa niistä ovat saaneet silmäni näyttämään itkettyneeltä. Tämä olikin siinä mielessä tosi positiivista, kun nyt sain "tavallaan violetin" meikin olematta liian violetti.

    Tuosta pohjaihonväristä. Minulla on luonnostaan todella vaaleat hiukset, joissa ripaus kultaa tai hunajaa (äiti on punahiuksinen), kesäisin hiukset ovat lähes valkeat. Keväällä ja kesällä minulle tulee pisamia ja rusketun helposti. Toisaalta myös palan helposti. Minun onkin aina ollut tosi hankala mieltää, olenko väreiltäni kylmä vai lämmin. Yleensä olen käyttänyt silmissäni esim. pronssia, kultaa tms. Joskus joku meikkaaja tosin meikkasi silmäni valkoisen, vaaleanpunaisen ja harmaan sävyin ja silmät oikein loistivat. Hankala tapaus siis. :)

    VastaaPoista
  8. Oli kyllä tosiaan erikoista tuo selkeän ruskean muuttuminen violetin sävyiksi. Kokeilin tätä vielä uudelleen ilman meikkivoidetta ja tulos oli sama. Kivasti kyllä korostaa silmiä. :)Alunperin meinasin ostaa sen "pearls"-setin ja ehkä haen vielä senkin. Aiemmin olen käyttänyt sitä neljän värin Gold-settiä.

    Minun on ollut aina todella hankala löytää sopivia violetteja sävyjä, kun suurin osa niistä ovat saaneet silmäni näyttämään itkettyneeltä. Tämä olikin siinä mielessä tosi positiivista, kun nyt sain "tavallaan violetin" meikin olematta liian violetti.

    Tuosta pohjaihonväristä. Minulla on luonnostaan todella vaaleat hiukset, joissa ripaus kultaa tai hunajaa (äiti on punahiuksinen), kesäisin hiukset ovat lähes valkeat. Keväällä ja kesällä minulle tulee pisamia ja rusketun helposti. Toisaalta myös palan helposti. Minun onkin aina ollut tosi hankala mieltää, olenko väreiltäni kylmä vai lämmin. Yleensä olen käyttänyt silmissäni esim. pronssia, kultaa tms. Joskus joku meikkaaja tosin meikkasi silmäni valkoisen, vaaleanpunaisen ja harmaan sävyin ja silmät oikein loistivat. Hankala tapaus siis. :)

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Kävi kyllä hyvä tuuri, että myös violetti sopii sinulle. :) Mutta on kyllä erikoinen ilmiö!

    Älä ihmeessä osta sitä IsaDoran Precious Pearls trioa jos et aivan hirveästi halua. IsaDoran neljän luomivärin paletit ovat minusta paljon parempilaatuisia kuin nuo uudet triot, ja Cool Browns ja Precious Pearls ovat aika samanlaisia. Tosin jos haluat harmaita niin niitä ei muistaakseni noissa neljän luomivärin paleteissa oikein kunnolla ole, mutta sen sijaan kannattaa katsastaa myös IsaDoran viiden luomivärin paletit, ne ovat usein tosi hyviä. :)

    Kuulostaa kyllä, että olisit lämmin/keltasävyinen kuten minä. Tai sitten olet oikeastaan värianalyysissä kevät kuten minä, jolle sopivat parhaiten heleän lämpimät sävyt, eivät siis lämpimän murretut. Tykkään itse käyttää meikissä kultaa, pronssia ja ruskeaa, vaikka ne eivät sovikaan minulle yhtä hyvin kuin esim. violetit ja vaaleanpunaiset. Toisaalta voi myös ajatella, että meille sopii kaikki, lämpimät sävyt ja heleän viileät. Hyvä niin! :)

    VastaaPoista
  10. Mitä sinä suosittelet tai käytät itse värinä mahdollisimman luonnolliseen, mutta silmiä kirkastavaan meikkiin? Jotain kulta-kuparia vai jotain muuta?

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Minulla ainakaan kulta-, kupari- ja ruskeat sävyt eivät kirkasta tai heleytä yhtään, pikemminkin päinvastoin. Siihen tarkoitukseen käyttäisin mielummin vaaleanpunaisia tai liiloja. Joka tapauksessa jotakin pastellista ja kevyttä, ei ruskeita. :)

    Jos hakee mahdollisimman luonnollista vaikutelmaa, ehkä suloinen vaaleanpunainen voisi olla hyvä. Kun laittaa samaa sävyä myös poskipunaan ja jonkun vaaleanpunaisen huulikiillon, vaikutelma on aika raikas ja suloinen. :)

    VastaaPoista
  12. Hei taas,
    Onko sinulla kokemusta isadoran neljän luomivärin Golden Sunset-setistä? Miten se toimii vihreillä silmillä? :) Entä jotain ihanan ihanaa kultaista tai kuparista kynsilakkaa?

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Heippa! Ja pahoittelen kovasti, että vastaan kommenttiisi vasta nyt, olen ollut matkoilla Pietarissa...

    IsaDora Golden Sunsetia minulla ei itselläni ole. Luulen, että se on kesäkokoelmasta 2009, mutta ilmeisesti siis edelleen jossakin saatavilla. :)

    IsaDoran vähän samanlainen nelikko Golds minulla on, ja se ei toiminut itselläni yhtään ennen kuin värjäsin hiukseni punaisiksi. Siihen saakka se oli jotenkin liian lämmin ja tunkkainen. Nyt se on taas kiva, kun sointuu punaruskeisiin - voisi ehkä sanoa kuparinvärisiin - hiuksiini. :)

    Perusruskea paletti on varmaan hyvä olla olemassa neutraalimpia meikkejä varten. Mutta jos haluat että vihreä silmissäsi korostuu, niin suosittelen ehdottomasti violettia. Myös metsänvihreä ja viininpunainen ovat kauniit. :)

    Etsin itsekin jatkuvasti hyvää kuparista kynsilakkaa. Etsintä ei ole vielä oikein tuottanut tulosta, eli sitä täydellistä ei ole valitettavasti löytynyt enkä siksi oikein uskalla suositella mitään.

    Kullanvärisistä kynsilakoista olen kokeillut IsaDoran Gold Sparklesia, joka on aivan kiva, aika kalpea kulta. Myös Orly Luxe Orlyn Foil FX -kokoelmasta on hieno, jos hakee vähän lämpimämpää ja kiiltävää kultaa. Kalpeammista ja ruskeammista kullansävyistä haaveilen OPIn Glitzerlandista OPI Swiss -kokoelmasta. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)