perjantai 4. marraskuuta 2011

IsaDora Cool Browns -silmämeikki

Täällä Pumpulipupussa on viime aikoina hössötetty niin paljon kaikkea muuta - Rooman matkaa ja Kauneusmessuja - että huomasin, että en ole pitkään aikaan esitellyt mitään peruskauraa kuten esimerkiksi silmämeikkejä.

Ei sillä, että olisin niin ihmeellinen meikkailija, että maailma olisi siinä menettänyt mitään. Ajattelin vain, että joskus olisi varmaan kiva nähdä mm. näitä ihania luomivärejä käytössäkin, eikä aina vain uutuuksien esittelyjä tyyliin, että ostin taas tällaisen ja tällaisen ja se on muuten tosi ihana.  






Elikkä siksi ohjelmassa seuraa nyt silmämeikki tällä IsaDora 81 Cool Browns Eye Shadow Triolla IsaDoran syksyn 2011 Forest Groove -kokoelmasta.  

Halusin esitellä tämän silmämeikin myös siksi, että eräs lukijani pohdiskeli jossakin vaiheessa, että onkohan tämä Cool Browns liian kylmä hänen lämminsävyiselle iholleen. Minullakin on aika lämmin iho, ja vastasin hänelle silloin, että minulla tämä ei ole ainakaan ollut liian kylmä, vaan enemmänkin sellainen neutraali.






Tässä perusarkinen silmämeikki Cool Brownsilla.

Luomivärit luomella ihan klassisessa järjestyksessä, eli vaalein sisäkulmassa, beige liikkuvalla luomella ja tumma ruskea ulkonurkassa varjostuksissa.

Kuten kuvasta huomaatte, eivät nämä toki kovin lämpimiä ruskeita ole, mutta eivät mielestäni näytä pahaltakaan minulla.

Arjessa on usein tarpeen tällainen melko neutraali ja hillitty luomiväripaletti, joka sopii kaikkeen.






Tällä kertaa yhdistin silmämeikin vähän lämpimämpiinkin sävyihin. Tosin tuo H&M:n ratsastushenkinen bleiseri on aika harmaanruskea, mutta siinä on kyynärpäissä ihanat konjakinruskeat nahkapaikat. Ja Mulberryn huivissa, joka oli syntymäpäivälahja itselleni, on sitten taas klassisia lämpimiä ruskeita ja vihreitä sävyjä.

Viikon päätteeksi ollaan täällä Pumpulipupussa siis näin arkisissa tunnelmissa. Mutta arkikin voi olla kivaa ihanien meikkien ja vaatteiden ansiosta!





Tähän loppuun vilautan teille vielä yhteiskuvaa IsaDoran tämän syksyn Forest Groove -kokoelman luomiväripaleteista.

Minulla on sattumalta ne kaikki. Vasemmanpuoleisimman 81 Cool Brownsin olen itse ostanut, hinta on 15,10 euroa. Oikeanpuoleisen 84 Forestin ja alimman 80 Precious Pearlsin olen saanut tuotelahjoina IsaDoran maahantuojalta Berneriltä.

Ja nyt takaisin siihen lukijani huoleen; ikävä kyllä Cool Browns osoittautui hänelle liian kylmäksi. Olen tykännyt ja kehunutkin täällä aika paljon IsaDoran tämän syksyn Forest Groove -kokoelmaa, mutta tämä lämpimien sävyjen puuttuminen on kyllä merkittävä heikkous siinä.






Usein nimittäin IsaDora tekee samaan kokoelmaan niin kylmän kuin lämpimämmän vaihtoehdon, samaan tapaan kuin myös Lancome usein. Esimerkiksi viime syksyn Rock Chic -kokoelmassa oli lämpimämpi luomiväripaletti 44 Muddy Nudes ja kylmä 47 Heavy Metal.

Olen kyllä käyttänyt molempia, vaikka noista minulle sopiikin ehdottomasti paremmin tuo lämmin Muddy Nudes. Mutta joskus tyttö vain haluaa vaihtelua!

Ehdottomaksi lempparikseni on kuitenkin IsaDoran viime aikojen luomiväreistä noussut IsaDoran kesäkokoelmasta 2011 Jungle Fever tämä 65 Khaki Bronze.






Rakastan siinä erityisesti tuota vasemman yläkulman jännittävää punertavan beigeä sävyä sekä oikean alakulman lämmintä suklaanruskeaa.

Nämä värit sopivat täydellisesti tuohon Mulberryn kaulaliinaankin!

Khaki Bronze jäi kesän jälkeen IsaDoran pysyvään valikoimaan, eli sitä saa edelleen. Hintaa IsaDoran luomivärinelikoilla on 15,90 euroa.

Myös noihin uusiin IsaDoran Eye Shadow Trioihin (linkki on IsaDoran ruotsalaisille sivuille, koska suomenkielisiltä sivuilta en noita vielä löytänyt) on ilmestynyt syyskokoelman kolmen luomiväripaletin lisäksi uusia sävyjä, joista 83 Havanna Browns voisi ehkä olla lämpimämpään suuntaan.

Mitenkäs tässä muuten taas näin kävi... Minun piti esitellä teille silmämeikki IsaDoran Cool Browns -paletilla, mutta harhauduinkin taas haaveilemaan ja ihailemaan noita kaikkia muitakin rakkaita IsaDoran luomiväripalettejani! 

7 kommenttia:

  1. Hehheh, siksi minä taidan tästä blogista tykätäkin, että täällä aina välillä harhaillaan! ;-)

    Olen tainnut jonnekin joskus ennenkin kommentoida IsaDoran luomiväreistä, että suhtaudun niihin jotensakin epäilevästi. Myönnettäköön, että minulla on kokemusta vain yhdestä neljän luomivärin paletista ja sekin tooooooodella monen vuoden takaa eli lienisi aika päivittää tilanne... Kyseinen kvartetti vain sattui olemaan aika huonopigmenttinen ja varisevainen ja nakkasin sen melko vähäisen testailun jälkeen jonnekin pois silmistä.

    Tasaisin väliajoin, kun yritän siivoilla meikkejäni ja heittää vanhoja pois (huonolla menestyksellä, en ikinä meinaa raaskia heittää menemään mitään meikkejä, ihan sama miten antiikkisia ovat) se osuu käsiini ja ihailen miten ihanalta se näyttää. Ja laitan takaisin piiloonsa. Hmm...pitäisiköhän joku kerta rohkaistua ja jopa oikein kokeilla sitä... ;-)

    VastaaPoista
  2. Oi miten kivasti sanottu, kiitos!

    Minua itseänikin välillä huvittaa se harhailu, sillä saatan aloittaa kirjoittamisen vaikka silmämeikistä niin kuin nyt, ja samalla kun kirjoitan keksin kaikkea lisää kerrottavaa, otan lisää kuvia jne. Se tekee blogin kirjoittamisesta kyllä luovaa, että ei itsekään oikein tiedä mihin juttu tulee päättymään, ja osin siksi tämä onkin niin hauskaa!

    Mielestäni IsaDoran luomivärit ovat hintaansa nähden oikein hyvälaatuisia. IsaDoran vahvuudet ovat satiinikoostumus ja osin mattakin. Glittereissä IsaDora ei ole kyllä kovin hyvä, ne saattavat helposti olla heikkopigmenttisiä ja varisevia, joten ehkä sulle on harmi kyllä sattunut juuri sellainen luomiväripaletti! Siinä tapauksessa en suosittele sulle myöskään noita Forest Groove -syyskokoelman uutuuksia, sillä ne ovat aika helmiäisiä, eivätkä ehkä koostumukseltaan aivan parasta IsaDoraa. Mutta normaalikokoelmasta löytyy kyllä hyviä luomivärejä, mutta kannattaa swatchata kyllä ennen kuin ostaa. :)

    Olisi kyllä tosi kiinnostavaa nähdä se sun IsaDora! Ehkä olet sen blogissasikin esitellyt, täytyy tarkistaa! :)

    VastaaPoista
  3. Jääkö tuo cool browns ja precious pearls sävyt pysyvästi valikoimiin? voitko tehdä meikin tuolla presious pearls sävyllä? :)

    mitkä sävyt siinä presicous pearls paletissa on? hakusessa olisi luonnonvalkea, ruskea ja tummanruskea :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Valitettavasti en tiedä. Yleensä IsaDoran kausikokoelmissa ilmestyneet luomivärit eivät jää normaalivalikoimaan. Tosin kevään 2009 kokoelmassa ilmestynyt Blooming Spring -paletti jäi, samoin kuin nyt tuo kesän 2011 Khaki Bronze. Varmaan best sellerit jäävät. :)

    Mutta kannattaa olla tarkkana myös joulun alennusmyynneissä, sillä ainakin IsaDoran tämän kevään ihanan Fanciful-kokoelman luomivärejä jäi runsaasti aleeseen, eli niitä sai aika edullisesti ainakin Stockan ja Sokoksen aleista. :)

    Kiitos toiveesta, teen mielelläni meikin Precious Pearlsilla!

    Precious Pearls on aika kylmä, harmaa paletti. Siinä on valkoinen joka heijastaa vähän vaaleanpunaiseen, hiirenharmaa ja vähän violettiin menevä graffitinharmaa. Ei siis valitettavasti etsimiäsi sävyjä. :(

    Etsimääsi vastaa ehkä enemmän tuo Cool Browns paletti, vaikka siinäkään ei ole kyllä valkoista, vaan tuo vaalein sävy on ehkä sellainen kerma. Ja lisäksi IsaDoran normaalivalikoimastakin varmasti löytyy nuo sävyt esimerkiksi neljän luomivärin kvartetissa. Mieleeni tulee ainakin Capuccino, jossa mielestäni on melkein nuo tarkottamasi sävyt, mutta tosin siitä puuttuu kyllä taas se tummanruskea. Myös Rimmelin Smokey Brun -luomiväripalettia on kehuttu hyvänä ruskeana peruspalettina, mutta en nyt muista onko siinä valkoista. Sitä minulla ei ole itsellänikään, joten en voi valitettavasti nyt tarkistaa. :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Hei vielä, googlasin sen Rimmelin Smokey Brunin, niin se vastaisi kyllä muuten kuvaustasi, mutta senkään vaalein sävy ei ole puhtaan valkoinen, vaan näyttäisi olevan enemmän sellainen vaalea beige. Ja se on neljän luomivärin paletti, eli ei valitettavasti trio.

    Mutta toivottavasti löydät etsimäsi! :)

    VastaaPoista
  6. Minun tekisi mieli kotiuttaa Khaki Bronze. Siinä on niin simppelit värit juuri omalta mukavuusalueelta. Se että mulla on vastaavia sävyjä vaikka kuinka monessa paletissa häiritsee minua valitettavan vähän.

    VastaaPoista
  7. Eiko: Minäkin mietin Khaki Bronzen ostamista tosi pitkään, kun minustakin tuntui että minulla on samat värit jo monessa paletissa ennestään.

    Kun sen vihdoin ostin, en ole katunut, vaan päinvastoin käyttänyt sitä tosi paljon. Siinä on tosi kauniit sävyt ja sillä saa kyllä nättejä meikkejä.

    Erityisen ihastunut olen tuohon paletin vasemman yläkulman punertavaan beigeen. Se on harvinainen sävy ja hirvittävän nätti. :)

    Mutta sellainen varoituksen sana, että Khaki Bronzen luomivärit ovat aavistuksen glitterisiä, eli eivät todellakaan sitä IsaDoran satiinikoostumusta. Eivät nyt aivan mitään pahimpia hilepommejakaan, mutta sellaisia shimmerisiä kuitenkin. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)