keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Ziaja appelsiinituotteet ja arvonta!

Olen niin iloinen saadessani emännöidä teille ihanat lukijat tämän arvonnan.

Face Helsinki tarjoaa arvonnan palkinnoksi kosmetiikkamerkki Ziajalta ihanan runsaan appelsiinituotepaketin.






Ziaja-tuotepaketissa on seuraavat appelsiininraikkaat tuotteet:

Appelsiini suihkusaippua 500 ml
Appelsiini vartalovoi 200 ml
Appelsiini vartalokuorinta 200 ml
Appelsiini huulivoide 10 ml
UUTUUS: Appelsiini vartalovoide 400 ml pumppupullo

Paketin arvo on 40 euroa.

Lisätietoa tuotteista: http://www.ziaja.fi/


Toivoisin, että kertoisitte kommenteissanne parhaan kauneus- tai tuotevinkkinne kesäksi. Näin me kaikki saamme hyviä neuvoja, ja voittaja saa lisäksi tuon ihanan tuotepaketin.

Osallistumisaika arvontaan päättyy torstaina 23.6. klo 14.00, jonka jälkeen Herra Pumpulipupu arpoo voittajan.




Voitte jättää kommenttiinne sähköpostiosoitteenne tai jos ette halua sitä kaikkien näkyville, niin ei huolta, sillä huhuilen kyllä voittajaa täällä tarvittaessa vielä juhannuksen jälkeenkin. Ja anonyymit, muistakaa jättää joku nimimerkki niin että erotan teidät.

Palkinto postitetaan voittajalle heinäkuun aikana.

Huomaattehan myös, että Glitz & Glamissa on samanlainen arvonta käynnissä maanantaihin 20.6. klo 20 asti, joten kannattaa tuplata mahdollisuutenne osallistumalla myös siihen!







Sain Face Helsingiltä itsekin kokeiltavakseni Ziaja-appelsiinivartalovoin.

Ziaja on vuonna 1989 perustettu puolalainen perheyritys. Se on tavallaan ”Puolan Lumene”, eli Puolan eniten myyty päivittäiskosmetiikkamerkki. Kiinnostukseni ja luottamukseni puolalaiseen kosmetiikkaan on suuri, onhan mm. Inglotkin Puolasta.

Ziajan tuotteisiin kuuluu kasvo-, vartalo- ja hiustenhoitotuotteita. Yleisimmät tuoteperheet ovat Cocoa Butter (kaakaovoi), Coconut (kookos), Goat’s Milk (vuohenmaito), Natural Olive (oliivi) sekä tämä Orange Butter (appelsiinivoi). Sarjoista löytyy samoissa raaka-aineissa ja tuoksuissa yleensä ainakin vartalovoi, suihkusaippua ja käsivoide. Lisäksi on vartalovoiteita, kuorintoja ja huulivoiteita.

Tuotteissa käytetyt ainesosat ovat Ziajan mukaan korkealaatuisia ja luonnollisia. Kyseessä ei ole silti kuitenkaan sertifioitu luonnonkosmetiikka. Ziajan tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja allergiatestattuja. Eläinkokeita ei ole myöskään käytetty. Hinnatkin ovat ilmeisesti aika edulliset; mielestäni esim. nuo vartalovoit maksavat noin 10 euroa, joten ainakin edullisempaa kuin Body Shopissa. Kuulostaa siis oikein hyvältä, joten suurella mielenkiinnolla testasin appelsiinivartalovoin.  

Ziajan nettisivuilla on lista Ziajan tuotteiden ainesosista. Appelsiinivoista siellä sanotaan seuraavasti:

Appelsiinivoi saadaan appelsiinin kuoresta. Sillä on appelsiinin luonnollinen väri ja tuoksu. Appelsiinivoissa on runsaasti luonnollisia flavonoideja. Se silottaa ja kiinteyttää ihoa, sekä rauhoittaa ihoärsytystä ja neutralisoi vapaita radikaaleja.






Ziaja appelsiinivartalovoi tuoksuu aivan ihanalta. Tuoksu on hyvin raikas aito appelsiini, eikä tippaakaan teollinen tai esanssinen.

Vartalovoin koostumus on ihanan pehmeä ja helposti levittyvä. Useinhan vartalovoit voivat olla sellaista tahnaa, että niitä on vaikea saada levittymään. Esim. Body Shopin ihana kookosvartalovoi on aika paksua junkkia ja käytänkin sitä yleensä tavallisen vartalovoiteen päälle. Toisaalta se sitten kosteuttaakin tosi hyvin.

Ziajan vartalovoi levittyi helposti, imeytyi nopeasti ja jätti ihon kosteutuksi ja pehmeäksi. Mielestäni aivan huipputuote, ihastuin siihen tosi paljon! Kevyen koostumuksensa ja herkullisen trooppisen tuoksunsa vuoksi sopii erityisesti kesään. 







Vertaisin Ziajan appelsiinivartalovoita lähinnä vanhaan suosikkiini Body Shopin vadelmavartalovoihin. Koostumus on hyvin samantyyppinen pehmoinen, kevyt ja notkea, ja tuoksu samalla tavalla aito. Harmi vaan, että Body Shopin vadelmavartalovoi on kampanjatuote, joten sitä saa Body Shopeista vain harvakseltaan. Olen säästellyt omaa purkkiani viime kesästä asti.

Toinen kokeilemani vartalovoi, jota Ziajan appelsiinivartalovoi vähän muistuttaa, on Hawaiian Tropicin Coconut Body Butter. Sen koostumus on samalla tavalla vähän kevyempi kuin Ziajan, mutta se on toisaalta vähän karkeampaa ja heikommin imeytyvää ja kosteuttavaa.

Olipa muuten ihanan huumaava ja herkullinen tuoksu kun avasin nuo kaikki kolme vartalovoipurkkia samaan aikaan kuvaamista varten!

Tämän appelsiinivartalovoin lisäksi haluaisin testata Ziajalta myös ikisuosikkiani kaikissa kosmetiikkasarjoissa eli kookosvartalovoita. Myös kaakaovartalovoi kuulostaa ihanalta.

Appelsiinivartalovoin lisäksi sain näytteet mm. Ziajan appelsiinisuihkusaippuasta, kaakaovartalovoiteesta ja oliivivartalovoista. Niistä siis lisää heti kun olen testannut niitä!

Ziaja-tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä.

Ziajan maahantuojan Face Helsingin myymälä sijaitsee Kalliossa (Vaasankatu 6). Sen pitäisi olla auki ma-pe klo 10-18. Aion ehdottomasti mennä käymään siellä lähiaikoina!

Aika lähellä Kalliossa (Helsinginkatu 16) on myös Make Up For Everin noutotukku, joka on auki ma-pe ainakin klo 10-17. Ja kuulkaa, vielä naapurikaupunginosassa Kruununhaassa Pitkäsillan toisella puolella (Liisankatu 12) on Konadien ja Color Clubin maahantuoja Cesarsshop/Studio Nailfix, jonka pitäisi olla auki ti-to 10-16. Kaikki nämä myyvät ihania tuotteitaan myös meille yksityisasiakkaille.   

Elikkä nyt kaikki kosmetiikka-kesäretkelle noihin! Samalla pääsette tutustumaan Kallion rosoiseen romantiikkaan ja tyylikkääseen Krunikkaan. Maahantuojilla on vielä usein hyviä alennuksia ja tarjouksia, ja olen aina saanut siellä erinomaista palvelua. Varmistakaa kuitenkin vielä kesän aukioloajat, jos lähdette liikkeelle kauempaa.

Ja nyt kaikki sitten vain osallistumaan tähän ihanaan appelsiinituotearvontaan. Onnea, good luck!

30 kommenttia:

  1. Oma vinkkini on mattapinnan jättävä kosteusvoide kasvoille ja itselle sopivan aurinkopuuterin käyttäminen. :) kesällä saa iho vähän hiota, kivasti kuitenkin aurinkopuuteri tuo lisää hehkua.

    Oikeasti miten IHANA palkintosetti, voisin antaa oikean käteni tuosta. <3 olen ihan friikahtanut appelsiiniin muutenkin, ja edellinen avalonin appelsiinirasva loppui. Sitten ei ole ollut rahaa tilatakkaan :/

    todellaupealaura@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mun kesävinkki on kasvopaperit! Kesällä rasvaa kertyy kasvoille ja iho kiiltää toisilla epämiellyttävästi rasvaisuuden takia, kuten esim. minulla. Paperi imee iholta rasvan ja jättää freesin näköisen ja tuntuisen ihon, jonka päälle ei välttämättä tarvitse lisätä puuteria. Suosikkituotteitani ovat NYXin Blotting Paper ja Bodyshopin Blotting Tissues.

    Osallistun arvontaan, vaikka vähän toivon, että en voittaisi, sillä olisi noloa voittaa, kun itsellä on sama arvonta käynnissä. ;D

    Eli mars, mars osallistumaan minun blogini arvontaan myös! ;)
    http://glitz8glam.blogspot.com/2011/06/ziaja-tuotteita-arvonnassa-ja-muutaman.html

    minttura@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Oma kesävinkkini on ripsien ja kulmien värjäys. Helteellä ei muuta tarvitse :)

    pulilakka@hotmail.fi

    VastaaPoista
  4. Oma kesävinkkini on jalkojen kuorinta vaikka itsetehdyllä kuorintavoiteella. On mukavampaa käyttää sandaalejakin tai juosta paljoin jaloin, kun jalat ovat kunnossa!

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Säärille paras itseruskettaja on ehdottomasti Oriflamen Autobronzant-tuotteet! Yötä vasten kun laittaa niin ei haittaa rusketusaineen haju (joka ei joissain tuotteissa ole edes paha) ja aamulla on kivat päivettyneet sääret jo ekan laiton jälkeen :) Päiväksikin näitä kärsii laittaa, sillä tuotteissa on ihanaa shimmeriä joka näyttää tosi upealta.

    Näin ei myöskään tarvi grillata itseään auringossa, siis lierihatut ja varjossa sangrian siemailu kunniaan! :>

    S-postiani en nyt uskalla tähän laittaa, mutta nimimerkkini,

    - Elisa

    VastaaPoista
  6. Ihana arvonta! Nyt kesällä suosin mineraalimeikkipohjaa tai sitten sävyttävääpäivävoidetta, johon olen sekoittanut vähän itsestään ruskettavaa, ja värikkäitä rajauksia niin ei meikiksi oikein muuta tarvitsekaan!:) Paitsi aurinkosuoja tietysti pitää muistaa. Mineraalimeikkien kanssa saa tosin olla varuillaan ettei suoja sisällä avobenzoeta kun se (Virven mukaan) reagoi sinkki oksidin kanssa, jota mineraalimeikeissä usein on suojaamattomana. (toivottavasti muistin nuo aineet oikein)

    Oot muuten tosi ihana kun laitoit ton Face Helsingin myymälän osoitteen tuohon, niin että minäkin huomasin, että asunpas ihan tässä lähellä. Ei tarvitse lähteä enää Selloon asti Ziajojen perässä:P (tyhmä minä) :D

    VastaaPoista
  7. Oih! Hurmaannuin jo Minnan blogin arvonnan nähtyäni ajatukseen appelsiinisesta kuorinnasta ja nuista muistakin ihanuuksista.

    Oma kesätuote suosikkini on body spray tuoksut. Ne on kevyitä ja huolettomia, koska eivät yleensä sisällä alkoholia. Tavalliset hajuvedet jäävät yleensä kesällä kaapin pohjalle, kun kaivan esiin bodyspray armeijani. Uusin ostos on H&Mn herkullinen Sweet Fruit Body Spash.

    niin ja sposti on sani-ma(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Oma vinkkini on se, että kesän tärkeimmäksi tuotteeksi kannattaa hankkia tarpeeksi korkean suojakertoimen omistava aurinkovoide, ja mahdollisuuksien mukaan sitä kannattaa kantaa mukana laukussa :) Eipähän ainakaan pala!

    Tämä on niin itsestään selvä asia, mutta liiankin moni ei edes omista aurinkovoidetta...

    iinaysikasi@hotmail.com

    - Iina

    VastaaPoista
  9. Vinkkini on yksinkertainen meikkipohja ja voidemainen poskipuna, joka pysyy kauemmin kuin puuterinen :)


    bambooh@luukku.com

    maijaijai

    VastaaPoista
  10. Moi !

    Kokeilkaapas tytöt auringonpalvonnan jälkeen puhtaille kasvoille tuorekurkkuraaste naamiota...vaikutusajan jälkeen kaavitta vain kurkut pois kasvoilta, ei huuhtelua...

    paloan123@windowslive.com

    VastaaPoista
  11. Oma suosikki kesälle on tuoksuöljyt, joita saa esim. Pienestä Tuoksukaupasta. Ostaa pienen pullon tiivistettyä tuoksuöljyä ja pullon hajutonta öljyä, sekoittaa ja siinä on kesälle hyvä tuoksu jota sipaista ranteille, korvan taa, kaikkialle missä tuntuu pulssi. Tuoksuöljyt ovat tuoksultaan pehmeitä, eivät niin teräviä kuin hajuvedet. Pienestä Tuoksukaupasta saa ihania Gracefuitin öljyjä, sekä hyvää tuoksutonta ja kevyttä kookosöljyä johon sekoittaa Gracefruitin öljy. Oma suosikki on Japanese Plum. Ja ei oo edes kallista! Tykkään. :)

    Mun sähköposti näkyy blogissa... :)

    VastaaPoista
  12. paras vinkki kesälle on ihoa heleyttävä voide.. talvella se ei oikein toimi mutta kesällä ihanasti! kesällä iho saa kimmeltää,. :)

    VastaaPoista
  13. Apua, onko mulla edes mitään kesävinkkiä! :D No sen jälkeen kun niksani paloi niin on hyvä muistuttaa aurinkosuojan käytöstä ja itse suosittelisin enemmän niitä jotka sisältävät titaanidioksidia ja sinkkioksidia kuin oksibentsonia, sillä oksibentsonin tiedetään imeytyvän ihon läpi verenkiertoon kun puolestaan nuo kaksi muuta suoja-ainetta muodostavat eräänlaisen suojakalvon iholle, joka heijastaa säteitä pois. Myös A-vitamiinia tulisi aurinkosuojavoiteissa välttää. :)

    VastaaPoista
  14. Oma kauneus- tai tuotevinkkini kesäksi on, että puhdistusmaidon/voiteen vaihtaisi kesäksi puhdistusgeeliin (joka on normaalisti tarkoitettu sekaiholle/rasvaiselle iholle) mutta kesällä se on paras mahdollinen tapa saada ihon rasvaisuutta vähenemään ja se ehkäisee epäpuhtauksien (papuloiden ja pusteleiden) ilmestymistä ihon pintaan. Kesällä, kun iho tahtoo olla rasvainen ja finnnejä pukkaa sen, kuin tulemaan.

    VastaaPoista
  15. voi miten ihana paketti! :)

    voisin vaikka vinkiksi muistutella kosteutuksen tarpeesta kesähelteillä, myös rasvaisen ihon kohdalla. oma naamani tupaa lämmön vaikutuksesta rasvoittumaan, ja meinaanhelposti unohtaa kosteuttaa sitä, kun jatkuva rasvaisuus tuntuu jo "ajavan asian", mutta kosteutushan on ihan eri juttu. lisäksi voisin suositella pirkan muutaman euroa silmänympärysvoidetta, se on mainio kesätuote reilulla kädellä lätkittäväksi erityisesti auringonottopäivien jälkeen - silmänympärykset janoavat kosteutta, eikä voiteen kanssa tarvitse pihistellä hinnankaan puolesta :)

    VastaaPoista
  16. Mulla olisi tällainen itsestäänselvyys kuin aurinkolasit, suojaisivat silmiä myös UV-säteilyltä.. itse en moisia omista (en ole saanut aikaiseksi hankkia kun pitäisi ostaa vahvuudelliset), ja auringossa siristellessä silmien alla olevat juonteet on kivasti syventyneet.
    sinistapintaa@gmail.com

    VastaaPoista
  17. KKesän parhaita vinnekä linevät kiorket suojakertoimet ettei iho pala, kukaanhan ei varmaan halua ollan vanhana ryppyinen rusina, ja jalkapohjien ihon hoitaminen, mikään ei ole kamalampaa kun se että sandaaleista vilkkuu täysin korppu kantapäät.

    VastaaPoista
  18. ihana paketti ! :)

    En viitsi laittaa samoja kuin muilla mutta tämä on mulle tullu ainaki kesäsin aina tavaks :) Jos ottaa paljon aurinkoo kannattaa vaihtaa kesäksi hiustuotteet. Öljyshampoo ja hoitoaine torjuu auringon, meriveden ja kloorin aiheuttamaa kuivumista ja hapettumista. :)) ite ainaki uin kesäl tosi paljon. Ja värjäytän hiuksii kesäl enemmä ku yleensä koska ne suojaavat hiuksia ja antavat haalistuneille hiuksille kiiltoa ja eläväisyyttä :)) tässä mun vinkit.

    VastaaPoista
  19. Ihana paketti!

    Itse kesäisin suosin kulmien ja ripsien värjäystä.

    VastaaPoista
  20. Kunnon juoksulenkki niin että ihohuokoset avautuvat.Sitten pesu viileällä vedellä.

    VastaaPoista
  21. Mun vinkki näin kesään ja talveenkin on -vähemmän on enemmän. Paksu pakkelikerros ei kesäkadunkulkijaa kaunista :)

    VastaaPoista
  22. Kesälomalla tulee välillä valvottua todella pitkään, ja aamulla pitäisi olla kuitenkin hehkeänä. Laita lusikka pakastimeen, ja aamulla laita koverretut osat silmien päälle. Vie turvotuksen ja aamu-unisen luukin keneltä tahansa pois!

    VastaaPoista
  23. Mun keinoni selviytyä kesästä on kiiltävät, kirkkaanpunaiset huulet. Muu meikki saa vapaasti jäädä vähemmälle (se sulaisi kuitenkin vaan auringossa), räiskyvä suu kun vie kaiken huomion :)

    VastaaPoista
  24. Täällähän on vaikka mitä ihania kesäisiä kauneusvinkkejä! Kiitos, ja kiva kun olette kaikki keksineet vähän erilaisia!

    Ajattelin, että tekisin näistä ihan oman postauksen voittajan arvonnan yhteyteen, niin kivoja ja hyödyllisiä vinkkejä täällä on! :)

    VastaaPoista
  25. Vinkkejä:

    Raskaan kävelypäivän jälkeen (shoppailu, lenkki, ym) suosittelen lämmintä jalkakylpyä rasittuneille jaloille! Ämpäriin vettä, jalkasuolaa ja sinne jalat rusinoitumaan! Kylvyn jälkeen jaloille tarkoitettua rasvaa, joka viilentää ja rentouttaa, sekä mukavat ja pehmeät sukat, jotta jalat ja varpaat saavat "muhia" ja parantua! :)

    Toisena vinkkinä kertoisin aurinkoisen päivän aurinkovoiteista ja -suihkeista! Perinteisten voiteiden lisäksi myynnissä on tuotteita, jotka suojaamisen lisäksi päivettävät ihoa samalla! Suosittelen heille, jotka epäröivät aurinkovoiteen käyttöä sanoen, että sitten ei rusketu! (minä olen sellainen:D) rusketuthan ja samalla suojaat ihosi ja päivetyt kauniisti! :)

    www.tahtipolya.blogspot.com

    stardust-@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Hei,

    Mun kesävinkki on lähinnä puolipitkien tai pitkien hiusten omaaville; Eli illalla ennen nukkumaanmenoa normaalisuihkun yhteydessä hiusten pesu ja pyyhkeellä kuivaus. Sitten hiusten harjaus/kampaus ja kosteina rullalle/nutturalle hiuslenkillä sitoen nukkumisen ajaksi. Näin hiukset ovat saaneet tehokosteusta koko yön ajan ja ovat aamulla todella silkkiset ja yhteistyöhalukkaat.

    Ja toinen vinkki on jalkapohjien ja erityisesti kantapäiden hoitaminen. Eli aina kun mahdollista niin hienoon hiekkaan veden rajaan (veteen)seisomaan ja kävelemään, niin hieno hiekka ja vesi yhdistelmä saa jalkojen pohjat pehmeiksi kuin vauvan peppu. =D

    T. Rva Omenapuu

    VastaaPoista
  27. Nam mikä palkinto!

    Oma kesävinkki on laittaa tukka nutturalle (ponnari- jaa ponnari kahteen osaan ja pyöritä toisiensa ympäri- kerää nutturaksi ja ponnarilla kiinni) yöksi ja aamulla tukassa on ihanan rennot ja pehmeät surffiaallot! Vain vähän lakkaa/ surffisprayta tukkaan ja that's it :)

    S-posti on mirjam_ligi@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Osallistun!

    Minun vinkkini on se, että vartalo kannattaa kuoria kuorinta kuorintahanskoilla niin rusketus tarttuu ja pysyy paremmin! ;)

    pia.korhonen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  29. Mäkin haluan mattimyöhäisenä tulla mukaan :) . Aivan ihana päivettyneellä iholla on Lilylolon Bronzeri. Laitan sitä t-alueelle ihoon ja poskipäihin. Sitten vaalea turkoosi silmämeikki, vähän persikan väristä poskipunaa ja ihana koralliin vivahtava oranssi huulikiilto. Vaalea turkoosi ei ole liian vahva väri ruskettuneen ihon kaveriksi.

    VastaaPoista
  30. Osallistumisaika arvontaan on nyt päättynyt. Lämpimät kiitokset kaikille teille jotka osallistuitte! Ilmoitan voittajan piakkoin, ja samassa postauksessa ihanat kesäiset kauneusvinkkinne! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)