torstai 23. kesäkuuta 2011

Ziaja appelsiinituotearvonnan voittaja ja kauneusvinkkejä kesäksi!









House of Pumpulipupu arpoi Ziajan appelsiinisten vartalonhoitotuotteiden arvonnan voittajan.

Voittaja saa siis Ziajalta seuraavat ihanat tuotteet:

Appelsiini suihkusaippua 500 ml
Appelsiini vartalovoi 200 ml
Appelsiini vartalokuorinta 200 ml
Appelsiini huulivoide 10 ml
UUTUUS: Appelsiini vartalovoide 400 ml pumppupullo


Arvonnassa onnettarena ja virallisena valvojana toimi Herra Pumpulipupu.








Perinteisenä arvontahattuna toimi Fredriksonin söpöinen haalean korallin värinen Karhuherra Paddington -hattuni, jota käytän aina purjehtiessa.








Minua jännitti niin paljon kaikkien teidän puolesta, että kuka teistä oikein voittaa tuon ihanan Ziajan tuotepaketin.

Ja Ziajan 40 euron arvoisen appelsiinituotepaketin voitti siis:







Lämpimät onnittelut Rva Omenapuu!

Tykkäät varmasti näistä herkullisen tuoksuisista ja ihoa kosteuttavista Ziajan appelsiinituotteista!

Laitatko sähköpostiosoitteeseeni pumpulipupupupu@gmail.com osoitetietosi, niin palkinto postitetaan Sinulle Face Helsingistä heinäkuun aikana.


Arvontaan liittyen kyselin teiltä myös parhaita kauneus- ja tuotevinkkejä kesäksi. Vastauksenne olivat aivan loistavia! Kivaa myös, että mukana oli paljon aivan ilmaisia tai hyvin edullisia vinkkejä, eli kaunis kesä ei ole nyt myöskään rahasta kiinni. 

Tässä siis ihania kauneus- ja tuotevinkkejä vaikka nyt juhannukseksi, olkaa hyvät:


Kasvot

- Mattapinnan jättävä kosteusvoide kasvoille. (Todella upea Layrä, Manicure Madness)

- Ripsien ja kulmien kestovärjäys. Helteellä ei muuta tarvitse. (Pulilakka ja Heidi) 

- Auringonpalvonnan jälkeen puhtaille kasvoille tuorekurkkuraastenaamio. Vaikutusajan jälkeen kaavitaan vain kurkut pois kasvoilta, ei huuhtelua. (Paloan)

- Ihoa heleyttävä voide. Talvella se ei oikein toimi mutta kesällä ihanasti. Kesällä iho saa kimmeltää. (Linda R.)

- Puhdistusmaidon/voiteen vaihtaminen kesäksi puhdistusgeeliin (joka on normaalisti tarkoitettu sekaiholle/rasvaiselle iholle), mutta kesällä se on paras mahdollinen tapa saada ihon rasvaisuutta vähenemään. Se ehkäisee epäpuhtauksien (papuloiden ja pusteleiden) ilmestymistä ihon pintaan. Kesällä kun iho tahtoo olla rasvainen ja finnnejä sen kuin pukkaa tulemaan. (Beauty Box)

- Kosteutus on tarpeen kesähelteillä, myös rasvaisen ihon kohdalla. Lämmön vaikutuksesta kasvot voivat alkaa rasvoittumaan ja kosteutus voi helposti unohtua, kun jatkuva rasvaisuus tuntuu jo ajavan asian, mutta kosteutushan on ihan eri juttu. (Maijuemilia, Neiti Gnuun päiväkirja)

- Pirkan muutaman euron silmänympärysvoide. Se on mainio kesätuote reilulla kädellä lätkittäväksi erityisesti auringonottopäivien jälkeen. Silmänympärykset janoavat kosteutta, eikä voiteen kanssa tarvitse pihistellä hinnankaan puolesta. (Maijuemilia, Neiti Gnuun päiväkirja)

- Kesälomalla tulee välillä valvottua todella pitkään, ja aamulla pitäisi olla kuitenkin hehkeänä. Laita lusikka pakastimeen, ja aamulla laita koverretut osat silmien päälle. Vie turvotuksen ja aamu-unisen luukin keneltä tahansa pois. (Aada, Cosmétique a la!)


Meikki

- Omiin sävyihin sopiva aurinkopuuteri. Tuo lisää hehkua iholle. (Todella upea Layrä, Manicure Madness)

- Kasvopaperit. Kesällä rasvaa kertyy kasvoille ja iho voi kiiltää epämiellyttävästi rasvaisuuden takia. Paperi imee iholta rasvan ja jättää freesin näköisen ja tuntuisen ihon, jonka päälle ei välttämättä tarvitse lisätä puuteria. Tuotesuosituksina mm. NYXin Blotting Paper ja Bodyshopin Blotting Tissues. (Minna, Glitz & Glam)

- Mineraalimeikkipohja tai sitten sävyttävä päivävoide, johon voi sekoittaa vähän itseruskettavaa, ja värikkäät rajaukset, niin ei meikiksi oikein muuta tarvitsekaan. Paitsi aurinkosuoja tietysti pitää muistaa. Mineraalimeikkien kanssa saa tosin olla varuillaan ettei suoja sisällä avobenzoeta kun se (Ostoslakon Virven mukaan) reagoi sinkkioksidin kanssa, jota mineraalimeikeissä usein on suojaamattomana (toivottavasti muistin nuo aineet oikein). (Shiny, Shiny Nail Art)

- Yksinkertainen meikkipohja ja voidemainen poskipuna, joka pysyy kauemmin kuin puuterinen. (Maijaijai) 

- Vähemmän on enemmän. Paksu pakkelikerros ei kesäkadunkulkijaa kaunista. (Tanjus, Minerva)

- Kiiltävät, kirkkaanpunaiset huulet. Muu meikki saa vapaasti jäädä vähemmälle (se sulaisi kuitenkin vaan auringossa), räiskyvä suu kun vie kaiken huomion. (Bubbs)

- Aivan ihana päivettyneellä iholla on Lilylolon Bronzeri. Sitä voi laittaa t-alueelle ihoon ja poskipäihin. Sitten vaalea turkoosi silmämeikki, vähän persikan väristä poskipunaa ja ihana koralliin vivahtava oranssi huulikiilto. Vaalea turkoosi ei ole liian vahva väri ruskettuneen ihon kaveriksi. (Vauhtimamma, Tämän mamman matkassa)


Vartalo

- Jalkojen kuorinta vaikka itsetehdyllä kuorintavoiteella. On mukavampaa käyttää sandaalejakin tai juosta paljain jaloin, kun jalat ovat kunnossa. (NoobaX) 

- Säärille paras itseruskettaja on ehdottomasti Oriflamen Autobronzant-tuotteet. Yötä vasten kun laittaa niin ei haittaa rusketusaineen haju (joka ei joissain tuotteissa ole edes paha) ja aamulla on kivat päivettyneet sääret jo ekan laiton jälkeen. Päiväksikin näitä voi laittaa, sillä tuotteissa on ihanaa shimmeriä joka näyttää tosi upealta. (Elisa)

-  Body spray -tuoksut. Ovat kevyitä ja huolettomia, koska eivät yleensä sisällä alkoholia. Tavalliset hajuvedet jäävät yleensä kesällä kaapin pohjalle, kun kaivan esiin bodyspray armeijani. Uusin ostos on H&M:n herkullinen Sweet Fruit Body Spash. (Hiutale, Shiny & Glossy)

- Tuoksuöljyt, joita saa esim. Pienestä Tuoksukaupasta. Voi ostaa pienen pullon tiivistettyä tuoksuöljyä ja pullon hajutonta öljyä, sekoittaa ja siinä on kesälle hyvä tuoksu jota sipaista ranteille, korvan taa, kaikkialle missä tuntuu pulssi. Tuoksuöljyt ovat tuoksultaan pehmeitä, eivät niin teräviä kuin hajuvedet. Pienestä Tuoksukaupasta saa ihania Gracefuitin öljyjä, sekä hyvää tuoksutonta ja kevyttä kookosöljyä, johon sekoittaa Gracefruitin öljy. Oma suosikki on Japanese Plum. Eikä ole edes kallista. (Milla, All them Shiny Things)

- Jalkapohjien ihon hoitaminen. Mikään ei ole kamalampaa kun se, että sandaaleista vilkkuu täysin korppukantapäät. (Ruu)

- Kunnon juoksulenkki niin että ihohuokoset avautuvat. Sitten pesu viileällä vedellä. (Ansku, Shoe lover)

- Raskaan kävelypäivän jälkeen (shoppailu, lenkki, ym) lämmin jalkakylpy rasittuneille jaloille. Ämpäriin vettä, jalkasuolaa ja sinne jalat rusinoitumaan. Kylvyn jälkeen jaloille tarkoitettua rasvaa, joka viilentää ja rentouttaa, sekä mukavat ja pehmeät sukat, jotta jalat ja varpaat saavat "muhia" ja parantua! (pinkPINK, Tähtipölyä)

- Jalkapohjien ja erityisesti kantapäiden hoitaminen. Eli aina kun mahdollista niin hienoon hiekkaan veden rajaan (veteen)seisomaan ja kävelemään, niin hieno hiekka ja vesi yhdistelmä saa jalkojen pohjat pehmeiksi kuin vauvan peppu. (Rva Omenapuu)

- Vartalo kannattaa kuoria kuorintahanskoilla niin rusketus tarttuu ja pysyy paremmin. (Pia)


Auringonotto

- Kesän tärkein tuote on tarpeeksi korkean suojakertoimen omistava aurinkovoide, ja mahdollisuuksien mukaan sitä kannattaa kantaa mukana laukussa. Eipähän ainakaan pala. (Iina)

- Muistakaa aurinkosuojan käyttö. Itse suosittelisin enemmän niitä, jotka sisältävät titaanidioksidia ja sinkkioksidia kuin oksibentsonia, sillä oksibentsonin tiedetään imeytyvän ihon läpi verenkiertoon kun puolestaan nuo kaksi muuta suoja-ainetta muodostavat eräänlaisen suojakalvon iholle, joka heijastaa säteitä pois. Myös A-vitamiinia tulisi aurinkosuojavoiteissa välttää. (Serrated B, Serrated Beauty)

- Aurinkolasit. Suojaavat silmiä myös UV-säteilyltä. Auringossa siristellessä silmien alla olevat juonteet  syventyvät helposti. (Hellin, Sinistä pintaa)

- Korkeat suojakertoimet, ettei iho pala. Kukaanhan ei varmaan halua ollan vanhana ryppyinen rusina. (Ruu)

- Aurinkovoiteet ja -suihkeet! Perinteisten voiteiden lisäksi myynnissä on tuotteita, jotka suojaamisen lisäksi päivettävät ihoa samalla. Sopivat erityisesti heille, jotka epäröivät aurinkovoiteen käyttöä sanoen, että sitten ei rusketu. Rusketut ja samalla suojaat ihosi ja päivetyt kauniisti. (pinkPINK, Tähtipölyä)


Hiukset

- Kesäksi kannattaa vaihtaa hiustuotteet, jos ottaa paljon aurinkoa. Öljyshampoo ja hoitoaine torjuvat auringon, meriveden ja kloorin aiheuttamaa kuivumista ja hapettumista. Lisäksi hiusten värjäyttäminen kesällä enemmän kuin yleensä suojaa hiuksia ja antaa haalistuneille hiuksille kiiltoa ja eläväisyyttä. (Moonshine, Last Bouquet)

- Puolipitkät tai pitkät hiukset omaavat: illalla ennen nukkumaanmenoa normaalisuihkun yhteydessä hiusten pesu ja pyyhkeellä kuivaus. Sitten hiusten harjaus/kampaus ja kosteina rullalle/nutturalle hiuslenkillä sitoen nukkumisen ajaksi. Näin hiukset ovat saaneet tehokosteusta koko yön ajan ja ovat aamulla todella silkkiset ja yhteistyöhalukkaat. (Rva Omenapuu)

- Tukka nutturalle (ponnari - jaa ponnari kahteen osaan ja pyöritä toisiensa ympäri - kerää nutturaksi ja ponnarilla kiinni) yöksi ja aamulla tukassa on ihanan rennot ja pehmeät surffiaallot! Vain vähän lakkaa/surffisprayta tukkaan ja that's it. (Mirssiina, Pretty Sweet)


Omat vinkkini

Omat vinkkini ovat osin aivan samoja kuin teillä, eli here you go:

- Ammattilaisen tekemä kunnon pedikyyri heti kesän alkuun. Kestää hyvänä viikkoja, ja sen jälkeen jalkoja on helppo hoitaa itsekin. Itse aion mennä ihanaan jalkahoitoon ensi viikolla Tallinnassa, jossa se on vähän halvempaa kuin Suomessa.

- Aurinkosuojan sisältävä itseruskettava. Ruskettaa samalla kun suojaa, niin malttaa pysyä paremmin myös poissa vahingollisesta auringosta. Aiempi luottotuotteeni oli Nuxen Soleil Prodigieux Multi-Purpose -voiteet. Nyt kun niiden valmistus on lopetettu, en ole valitettavasti vielä löytänyt kunnollista korvaavaa tuotetta.

- Kirkkaan punainen, korallinvärinen tai oranssi huulipuna. Kevyesti päivettävän voiteen tai meikkipohjan, raikkaan poskipunan ja aurinkopuuterin lisäksi kesämeikiksi ei tarvita mitään muuta kuin näyttävä huulipuna ja ehkä aurinkolasit and you´re good to go! Luulen, että tämä tulee olemaan myös lookkini tänä juhannuksena purjeveneessä, miinus ehkä ne aurinkolasit, sillä sadetta on ikävä kyllä luvattu.







Kuvassa Kicksin kesäalesta puoleen hintaan (normaalihinta 12,80, alennuksella 6,40 euroa) ostamani korallinpunainen IsaDora Perfect Moisture Lipstick 120 Creamy Coral. Tarkempaa esittelyä on tulossa myöhemmin! 


Bonusvinkki

Ja sitten vielä bonusvinkkinä tälle päivälle hyvin varjeltu salaisuuteeni. Eli useinhan ajatellaan, että alennusmyynnit alkavat juhannuksen jälkeen. Totuus on kuitenkin se, että moni virallisesti juhannuksen jälkeen alensa aloittava kauppa saattaa alkaa siirtää tuotteita aleen nyt jo juhannuksen aatonaattona torstaina. Eli silloin on parhaat apajat mm. selektiivisen kosmetiikan osalta, sillä harva lähtee alennusmyynteihin juhannuksen aatonaattona klo 18. Olen usein mennyt tänä päivänä aleisiin suoraan töiden jälkeen ja tehnyt loistavia löytöjä.

Mm. Helsingin Sokos aloitti alensa jo tänään. Alennukset selektiivisestä kosmetiikasta olivat vielä aika maltillisia, eli pääosin - 20 %. Siellä oli kuitenkin tarjolla todellisia löytöjäkin, eli esimerkiksi molemmat Diorin kevätkokoelman 2011 Gris Montaigne -luomiväripaletit Gris-Gris ja Soft Pink Design olivat - 20 %:n alennuksessa. Lisäksi Diorin kuuluisan Lady Dior Cannage -käsilaukun inspiroimana keväällä 2011 julkaistut, samalla tikkauskuosilla ja Diorin charmeilla koristellut Dior Cannage Palette -luomiväripaletit olivat myynnissä - 20 %. Kaikki tietysti very, very limited edition. Eli jos vain malttaa odottaa ja luottaa, niin himoittuja kevätkokoelmia voi saada kesäalesta nyt huomattavasti edullisemmin.

Kannattaa kuitenkin kyttäillä varmaan vielä vähän lisääkin aleja, sillä Stockahan räväytti viime vuonna samat tuotteet suoraan - 40 %:n alennukseen juhannuksen jälkeen.

Kicksin ale alkoi Helsingissä jo maanantaina 27.6., mutta tänä vuonna en löytänyt sieltä mitään ihmeellistä tuon kuvassa olevan IsaDoran Creamy Coral -huulipunan ja yhden toisen IsaDoran huulipunan lisäksi, jotka esittelen teille heti lähitulevaisuudessa.


Kaunista ja ihanaa juhannusta teille kaunottaret!

7 kommenttia:

  1. :( harmi...... Mutta onnea Rva Omenapuu! :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut voittajalle! :)


    Ihana tuo hatusta veto! :D Minunkin ensimmäinen arvonta tapahtui niin, että kuvasin tilanteen, kun tyttäreni veti omasta Hello Kitty -pipostaan nimilappuja. :D

    Tosi upea juttu, että laitoit yhteenvedon jokaisen vinkistä! Ja olet kyllä nähnyt vaivaa linkittämällä jokaisen blogin sivuille.

    Rauhallista ja leppoisaa juhannusta teidän perheelle! :)

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajalle. Hyviä vinkkejä. Geelaukset varpaisiin auttaa myös kummasti siinä, että jalat pysyy siistinä. Mulla on varpaan luonnolliset kynnet niin katkeilevaa sorttia, että paraskaan kovettaja ei niissä toimi. Lyhytripsisille (kuten itelleni) pidennykset on ihan ehdottomasti paras kaveri kesäksi :) . Ja jos liikaa ammattilaisen tekemä pidennys tuntuu lompakossa, niin parashermoisimmat voivat opetella kyseisen homman tekemään itse. Omia pidennyksiä en kyllä vaihtais pois. Mutta minxeihin oon ajatellut seuraavaksi vaihtaa tavistikut, kun nyt kukkii kaikki heinät ja nyt on jotenkin alkanut tavalliset pidennykset välillä unien jälkeen tuntua ikävältä.

    VastaaPoista
  4. Superisti kiitoksia upeasta palkinnosta! Kyllä tulee tarpeeseen! =)
    T. Rva Omenapuu
    (P.S. tämä oli eka kerta kun missään olen voittanut.) =)

    Parhainta kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Aada: Voi harmi tosiaan, kun olisin niin mielelläni antanut tuollaisen ihanan appelsiinipaketin vaikka teille kaikille, kun niin upeita kesäisiä kauneusvinkkejäkin sain teiltä kaikilta. Toivotaan parempaa onnea ensi kerralla! :)


    Minna: Joo, mä muistankin sen sun arvonnan, sekin oli ihana idea. Lapsille tuollainen onnettarena toimiminen on vielä niin tärkeä juttu, herra Pumpulipupu oli ehkä aavistuksen vastahakoisempi... :) Mäkin olisin oikein mielelläni antanut jonkun pienistä kummipojistani arpoa jos olisivat olleet lähettyvillä, mutta ehkä ensi kerralla sitten. :)

    Musta oli niin kiva koostaa nuo erinomaiset kauneusvinkit postaukseksi, kun ajattelin että ne ansaitsisivat tulla julkaistuksi oikein kunnolla, niin että mahdollisimman moni huomaisi ne, kun kaikki eivät lue kommentteja. :)

    Toivottavasti teilläkin oli oikein kiva juhannus Minna. Meillä oli, vaikka blogia olikin vähän ikävä. :) Ensi viikonkin olen Tallinnassa, joten täällä tulee olemaan valitettavasti vähän hiljaisempaa vähän aikaa... :)


    Vauhtimamma: Olin kanssa oikein iloinen, kun sain niin paljon hyviä ja mietittyjä vinkkejä. Kiitos vielä kaikille!

    Tuo geelaus varpaankynsillekin olisi kyllä erinomainen! Pysyisi varmaan suurin piirtein koko kesän, kun musta tuntuu että tavallinenkin kynsilakka pysyy ammattitaidolla tehdyssä pedikyyrissä hyvänä varmaan kuukauden. Harmi vaan, että siellä minne olen ensi viikolla pedikyyriin menossa ei ymmärtääkseni tehdä geelauksia :( Mutta on kyllä tosi hyvä vinkki!

    Joo, ja samoin ripsenpidennykset olisivat tosi hyvät kesäksi. Ihana kun sulla on vielä lisääkin näin hyviä vinkkejä!

    Mutta huh, huh, en tajua miten pystyt tekemään ne pidennykset itsellesi, olen tosi paljon sitä ihaillut ja ihmetellyt. Olet kyllä niin taitava! Säästät siinä kyllä myös todella paljon rahaa, kun eihän ne pidennykset niin paljon sinänsä ehkä maksa, mutta se jatkuva huoltaminen. Vielä kun niihin jää varmasti koukkuun niin, että sen jälkeen omat ripset näyttää aivan nysältä. :)


    Rva Omenapuu: Lämpimät onnittelut tosiaan vielä voitosta! Varmasti meni oikeaan osoitteeseenkin jos et ole kerran koskaan aikaisemmin voittanut mitään. :) Onnea vielä, ihana kun tämä ilahdutti sua! Olen varma, että tykkäät tuotteista todella paljon, ne ovat niin ihanan ja raikkaan appelsiinin tuoksuisia, hyvin kosteuttavia ja laadukkaita! :)

    Ihanaa kesän jatkoa myös sulle!

    VastaaPoista
  6. Oli mukava juhannus meillä. Luinkin jo uudesta postauksestasi, että olet Tallinnassa... minäkin olen siellä muutaman viikon päästä. ;) Shoppailun iloa sinne vaan! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos Minna, Tallinnassa oli oikein kivaa! Laitan ostoksiani tänne heti kun ehdin, vaikka shoppailtua ei tullutkaan tällä kerralla niin kovin paljon. Ei ollut jotenkin innostusta, hinnat eivät olleet niin alhaiset kuin joskus aiemmin, eikä valikoimakaan nyt mikään niin inspiroiva kuin yleensä... Mikähän mua vaivaa?! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)