sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Stockmann, Paris ja Tara JarmonStockmannin juuri päättynyt kevään Paris-kampanja oli minusta aivan ihana! 
Helsingin Stockmannilla sai shoppailla maaliskuussa taustamusiikkina ranskalaiset chansonit. Edith Piaf vain lauloi "je ne regrette rien"! 

Pariisi Stockmannilla oli musta-valkoisia pilkkuja, raitoja ja nyt muodikasta vaaleanpunaista. Superchic!
Sinne tänne tavarataloon oli aseteltu tauluja, joissa oli ranskalaisia tyylivinkkejä.

Bohème: "Asun saa maustettua runsaaksi hatuilla, huiveilla ja näyttävillä koruilla." 
Ihanasti teema myös toistui kaikissa tavaratalon kerroksissa. Ensimmäiset kuvat olivat 1. kerroksen asusteosastolta, tämä on 3. kerroksen naistenosastolta Vero Modalta.

Rakastan tätä väriyhdistelmää. Mokkanahkatakki pitsihameen kanssa on kiinnostava valinta.
Stockmann oli kutsunut Paris-kampanjan aikana Helsingin tavarataloon vierailemaan myös aidon pariisittaren, Tara Jarmonin. En edes tiennyt, että Tara Jarmon -merkin takana on suunnittelijanainen. Tara Jarmonin olisi tavannut myös lauantaiaamuna aamiaistapahtumassa Tara Jarmonin liikkeessä Mikonkadulla. Stockmann tarjosi ranskalaisittain asiakkaille macaronseja. 

Tara Jarmon oli hurmaava ja ystävällinen. Hän oli itse pukeutunut ranskalaisille tyypillisesti yksinkertaisesti mustaan ja laadukkaaseen luonnonvalkoiseen silkkipuseroon. Ranskalaisten naisten asussa on kuitenkin yleensä joku clue, katseenkiinnittäjä, ja Tara Jarmonilla ne olivat kengät hänen omasta mallistostaan. 
Tara Jarmonin kevät-kesä/printemps-été 2016 mallisto oli yllätys. Ei mitään hillittyä musta-valkoista, vaan kirkkaita värejä! 

Vähän vaikea näitä on Pariisin kaduille kuvitella. Ehkä ranskalaiset käyttävät näitä mekkoja sitten lomallaan esim. Rivieralla tai tropiikissa. 

Vastapainona mallistossa on kyllä myös esim. romanttisia valkoisia pitsimekkoja.
Huomaattehan, että mallinuket on asustettu hauskasti päähän sidotuilla silkkihuiveilla ja leopardikuosilla. Näyteikkunassa pitääkin olla jotain näyttävää, inspiroivaa ja huomiotaherättävää!

Mallinuken edessä oikealla näkyvät ne kengät, jotka Tara Jarmonilla oli vierailullaan.
Itse haluaisin hirveästi mallistosta Stockmannin muotinäytöksessäkin olleen pitkän punaisen pitsihameen, mutta hinta on huikeat 379 euroa, joten pitää vähän harkita. 

Yhdistäisin hameen kuten muotinäytöksessäkin pariisilaisittain mustaan tai tummansiniseen yksinkertaiseen yläosaan.
Oli Stockmannin Pariisi-kampanjassa siis vähän kirkkaampiakin värejä. Tässä ranskalainen tricolor.

Bleu Foncé: "Raikas ja ajaton tummansininen on aina varma valinta". 

Huomasitteko muuten, että Stockmannilla parhaillaan käynnissä olevien Hullujen Päivien katalogissa moneen musta-valkoiseen asuun oli yhdistetty nimenomaan punaiset kengät? Näytti tosi kivalta!

4 kommenttia:

 1. Edith Piaf! Jos satut pörräämään Lontoossa, mene ihmeessä katsomaan Charing Crossin teatterissa menevä PIAF! Todella loistava, ja pääosan esittäjä lauloi itse kaikki laulut, uskomaton nainen! Piafilla oli todellakin rankka elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, sinulta saa aina parhaat vinkit maailmalle! Ja aika hassu sattuma, koska juuri tämän jälkeen minulle meinasi tulla kaikista maailman paikoista työmatka Lontooseen nyt huhtikuussa, mutta se peruuntui.

   Edith Piaf on so french! En kyllä pystynyt katsomaan sitä Piaf-elokuvaa joka tuli vähän aikaa sitten tv:stä, kun se vaikutti niin hurjalta. Mutta uskomaton menestys, ja vaatii todellista lahjakkuutta ja tahdonvoimaa päätyä Pariisin kaduilta esiintymislavoille. Voi Pariisin varpunen!

   Poista
 2. Piaf on ihana ja puhdas punainen yhdistettynä musta-valkoiseen, toimii! Terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin Je ne regrette rien sopi aika hyvin soundtrackina shoppailuun Stockalle. :) Olen huomannut että siellä on alkanut muutenkin nyt soida taustamusiikkina välillä sellaisia glamour 1930-1940-1950 -luvun oldies goldieseja, luovat viehättävää tunnelmaa tavarataloon!

   Punaiset asusteet tai punainen huulipuna näyttävät upeilta mustan ja valkoisen kanssa. Suosikkini on yhdistää niitä musta-valkoisiin pilkkuihin tai raitoihin, näyttää niin nätiltä!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)