maanantai 18. tammikuuta 2016

Muotitrendi; vihreä

 
 
Vihreää väriä näkyi kauppojen näyteikkunoissa aika paljon jo ennen joulua.
 
 


Vihreän käyttäminen vaatii vähän kansalaisrohkeutta, mutta oikein toteutettuna vaikutus on aika energinen ja säväyttävä.

Tässä trendikäs vihreä housupuku H&M:ltä.
 
 


Kämp Gallerian Gantin näyteikkunan somistaja osaa kerrospukeutumisen käytön. Siellä kannattaa käydä katsomassa mallia jos kaipaa apua yhdistelmiin.

Vihreät housut ovat mielestäni esimerkiksi supervaikea yhdistettävä muuhun kuin mustaan, valkoiseen tai beigeen, mutta tässä ne on onnistettu yhdistämään toiseen vaikeaan väriin keltaiseen, ilman että vaikutelma olisi liian värikäs.
Kampaajalla ollessani myös joulukuun Voguen kannessa oli vihreää.

Voguen kansikuvassa vihreä oli yhdistetty sen vastaväriin punaiseen. Vaativa, mutta tehokas yhdistelmä, jos sen osaa toteuttaa oikein. 
Tämä vihreä yhdistelmä COS:n ikkunassa oli aivan upea. (Pahoittelen näyteikkunan läpi otetun kuvan heijastuksia.)
 
Pörröinen iso vihreä neule ja kapea kultainen vyö.

  


Stockmannilla on huomattu vihreiden asusteiden muodikkuus, ja niitä on runsaasti tarjolla.

Esimerkiksi vihreä baskeri maksaa vain 9,90 euroa.

Helpoin ja edullisin tapa toteuttaa vihreää trendiä on tietenkin asusteilla. Hyviä vaihtoehtoja ovat myös vihreä kynsilakka, luomiväri tai silmänrajaukset. Vihreä kynsilakka oli muotia ainakin syksyllä 2011 kun Chanel julkaisi kullanvihreän Peridotin.

Musta korostaa ja kirkastaa vihreää. Vihreä näyttää hyvältä myös beigen kanssa, joka rauhoittaa sitä. Jos haluaa vielä raikkaampaa näin kevääksi, voi väriyhdistelmään lisätä vielä valkoista.
Näin kaupungilla eräällä tyylikkäällä naisella muuten neutraalin musta-beige-värisen asun, mutta siihen oli yhdistetty kirkkaanvihreä laukku. Valitettavasti en ehtinyt napata kuvaa, mutta näytti huikean hyvältä!
Fantastiset riikinkukkomaisen vihreät silkkihuivit Stockmannilta (vain 16,90 euroa).

Grönt är skönt!

9 kommenttia:

 1. Mulla on myös menossa petroolinsinivihreän kausi par'aikaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä upea väri! Minulle tulee siitä aina mieleen riikinkukot. Erityisen hyvin se sopii punatukkaisille, niin kuin muutkin vihreät. :)

   Poista
  2. Oikeastaan se sopii kaikenvärisille, kun tarkemmin ajatellaan, vai mitä :)

   Poista
 2. Mä tykkään tosi paljon vihreästi, ennen tätä musta-harmaata kautta vihreä oli se väri, jossa tunsin itseni kotoisaksi, ehkä voisi harkita jotain huivin tynkää tähän nykyiseen tylsyyteen väriä tuomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Vihreä suurina pintoina on vaativa väri. Riippuu tietysti myös vihreän sävystä, esim. pastellit ovat helpompia ja ihania nyt kevääksi. Mutta vihreä huivi musta-harmaata taustaa vasten pääsee oikein esiin, ja tekee heti kiinnostavamman vaikutelman kuin pelkkä musta tai harmaa. Itseasiassa opin alunperin meikkauskirjasta, että vihreän viereen kannattaa laittaa mustaa, joka kirkastaa sen entisestään. :)

   Poista
 3. Jes! Mä oon ollut tietämättäni muodikas vihreiden asusteiden ja meikkien kanssa ennen joulua. Mulla oli oikea buumi vihreiden meikkien suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Satu!

   Vihreää näkyi kaupoissa tosi paljon ennen joulua. Liittyi tietysti myös joulun väreihin. Tänä vuonna vihreää oli mielestäni jopa lähes yhtä paljon kuin punaista ja kultaa.

   Kiinnostavaa nähdä miten vihreä muoti jatkuu keväällä ja jatkuuko. Mutta vihreä silmämeikki näyttää mielestäni aina hyvältä, oli muotia tai ei. :)

   Poista
 4. Ihana vihreä! Syvästä luomivärirakkaudesta huolimatta en omista vihreitä vaatteita tai asusteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta Pirjo, kun sinä olet niin tunnettu nimenomaan vihreistä luomiväreistä!

   Nyt ehdottomasti kokeilemaan vaikka omenanvihreää tai lehmuksenvihreää huivia vihreän silmämeikin kanssa, näyttäisi varmasti upealta sinulla!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)