maanantai 11. tammikuuta 2016

Gwen Stefani for Urban Decay

Gwen Stefania parempaa yhteistyökumppania meikkifirmalle on vaikea kuvitella. Erityisen hyvin sopii yhteistyö räväkän, trendikkään ja vähän punkahtavan Urban Decayn kanssa.   

Gwen Stefani ja UD ovat vielä kotoisin samalta suunnalta Los Angelesissa eli O.C:stä, Orange Coyntysta.
Gwen Stefani ei ole mikään luonnollisen au naturel -meikin ystävä tai nude-tyttö. Hänen tyypillinen lookinsa ovat klassiset mustat 1950-luvun tyyliset silmänrajaukset ja punainen huulipuna. 

Esimerkiksi Early Winter -videossa (linkki Youtubeen) nähdään kyllä muunkinlaisia meikkejä kuten viininpunainen huulipuna sekä musta smoky eye ja nudet huulet. What You Waiting For? -videossa (linkki Youtubeen) huulipuna ei taas ole kirkaanpunainen vaan herkullisen persikkainen tai vaaleanpunainen.

Gwenin tyyli on taidokas ja persoonallinen sekoitus Old Hollywood -glamouria, high fashionia, trendejä ja punkia.

Tähti on jo 47-vuotias, ja siinäkin mielessä hyvä esimerkki meille kaikille kuinka age doesn't matter when you've got so much style.
Aiemmin Gwen Stefani on tehnyt kynsilakkakokoelman OPI:n kanssa keväällä 2014.

Gwen Stefani for OPI -kokoelmaan oli hienosti kerätty kaikki Gwen Stefanin suosikkivärit: punainen, kulta, musta, viininpunainen ja pinkki.

  


Gwen Stefanin Urban Deacy -luomiväripaletti on aito yhteistyö, sillä se on Gwenin suunnittelema ja hän on valinnut siihen luomivärit.

Musta-valkoinen ja kultainen ulkoasu on kuin suoraan Gwen Stefanin Sweet Escape -videosta. 

Luomiväreissä moni odotti rohkeampia valintoja, mutta vintage-tyyliseen Gwen Stefani -meikkiin tarvitaan nimenomaan neutraaleja sävyjä. Siihen nudet ja vaaleanpunaiset ovat parhaimpia.

Gwen on myös itse nimennyt paletin 15 luomiväristä 12. Kolme luomiväreistä on Urban Decayn vakiovalikoimasta. Vaalea satiininen nude Skimp on Gwenin suosikki Urban Decaylta ja matta nudepinkki Stark toinen. Musta Blackout on vain ehdottoman tarpeellinen Gwen Stefani -meikkiin.

Uusista luomiväreistä esim. Blonde-nimi tulee Gwenin hiustenväristä, Anaheim kaupungista, jossa Gwen vietti lapsuutensa, Bathwater No Doubtin biisistä, Baby Gwenin L.A.M.B.-vaatemerkistä jne.

Luomiväripaletin kaksi erikoisempaa sävyä ovat oikeastaan vain sininen Danger ja keltainen 1987. Minulle ne olivat samalla ainoat syyt olla ostamatta palettia, sillä inhoan keltaista luomiväriä ja kirkas sininen on vain muuten vaikea väri.  
Nyt silti luomiväripaletin ostaminen on joka tapauksessa myöhäistä, sillä se on Helsingin Sokokselta loppuunmyyty eikä lisää tule, sorry. Hinta olisi ollut 51 euroa.
Gwen Stefanin tyylistä voi silti inspiroitua muutenkin kuin Urban Decayn luomiväripaletin ostamalla.

Olen katsonut nyt paljon What You Waiting For -videota, jossa on John Gallianon suunnittelemat asut. Niissä pastelliväreihin ja pitsiin on yhdistetty tumma, viininpunainen tai musta kynsilakka, ja olen nyt itsekin viehättynyt tästä. Kynsilakkani on Essien Shearling Darling.  

Huhut kertovat, että seuraavaksi olisi tulossa Urban Decay & Gwen Stefani huulipunia. It's like a dream come true, Gwen Stefanin suunnittelemat huulipunat ovat jotain vielä parempaa kuin luomivärit... 

2 kommenttia:

  1. Mä skippasin tän paletin oston samankaltaisista syistä. Ei ihan ollut mun juttu, vaikka Gwenistä tykkäänkin :) Mutta huulipunat sen sijaan kuulostavat mahtavilta!

    VastaaPoista
  2. Sä osaisit sentään käyttää noita keltaista ja sinistä luomiväriä tyylikkäästi. Vaikka Gwen on kuinka ihana, niin aavistuksen turhalta tuntui tämän meikkimäärän kanssa paletti, jossa on pelkkiä neutraaleja ja kaksi vaikeaa tehosteväriä, vaikka siitä onkin kuulunut paljon kehuja. Huulipunat ovat eri juttu, niitä odotan aivan valtavasti ja aion ehdottomasti hankkia peruspunaisen. Punaisen huulipunan ammattikäyttäjänä Gwenin valitsema sävy on varmasti täydellinen! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)