keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Ihana päivä Stockmannilla hiusten föönauksessa ja kevään muotitapahtumassa

Vietin eilen ihanaa päivää lempipaikassani Helsingissä: Stockmannin tavaratalossa.


Päivä alkoi sillä, että ensimmäistä kertaa elämässäni en herännyt aamulla herätyskellon soittoon. Tuli vähän kiire, ja hiukset jäivät pesemättä. 

Aluksi ajattelin, että koitan vain kestää päivän likaisella tukalla, mutta sitten muistin Stockmannin uuden palvelun, Kerastase Blow Dry Barin 7. kerroksen Crystal Hair -kampaamossa. Pääsin sinne onneksi ilman ajanvarausta.

Blow Dry Barissa voi valita joko hiusten pesun ja föönauksen taikka pikakampauksen kuiviin hiuksiin. Hinta on aika kallis, 30 minuuttia 30 euroa tai 45 minuuttia 45 euroa, mutta desperate situations call for desperate measures. 


Stockmannin 7. kerroksessa on myös toinen pikakampauspalvelu, The Hair by Redken Loft -kampaamossa. 

Redkenin kampausvaihtoehdot on esitelty tässä menussa. En ole varma saako sieltä halutessaan myös pesun ja föönauksen vai onko kyse vain kuiviin hiuksiin tehtävistä pikakampauksista. Hintojen luulisin olevan samat kuin muuallakin, eli n. euron minuutti.

L'Oreal on lanseerannut viime aikoina näitä kampaamoiden pikakampauspalveluita Suomeen eri merkkiensä alla. Jo pitkään on ollut suosittu Redken Style Minute Lab Helsingissä Piece of Hair -kampaamossa Citykäytävässä. 


Minua viehätti kuitenkin tämä Kerastase Blow Dry Bar glamourinsa vuoksi. Hohtavan valkoinen Crystal Hair -kampaamo sopii palvelun kanssa hyvin yhteen. 

Ulkomaillahan hiusten pesettäminen ja föönaus kampaamossa on hyvin suosittua. Professional blow dryn jälkeen hiukset ovat kuohkeat ja näyttävät monta päivää. Varmaan myös jotkut Stockmannin vanhat kanta-asiakasrouvat käyttävät näitä palveluita viikoittain.

Kerastasen Blow Dry Barin mainos on hyvin myyvä: 1990-luvun huippumalli Claudia Schiffer Brigitte Bardot -lookissa. 

BB Bombshell kuuluu myös Blow Dry Barin kampausvalikoimaan. 


Blow Dry Barin menussa on vain tällaisia inspiraatiokuvia tyyleistä. Muita vaihtoehtoja olivat mm. High Society - "uskalias ja sileän elegantti jetsetter look" polkkatukkaan, Perfect Ponytail - "hiusten pikkumusta, helppo ja aina chic" sekä Disco Curls - "Studio 54 diivojen inspiroima". 

Rakastan noita hiustyylien kuvauksia! Kampaajat tekevät kyllä kampauksia myös täysin asiakkaiden toiveiden mukaan. 


Koska Stockmannilta saa kaikkea, alakerrasta voi hakea Cafe Latten mukaan ja istua sitten kampaajan tuoliin nauttimaan. 

Inspiraatiokuvana L'Orealin esitteessä ex- Studio 54 -diiva Jerry Hall, jolla on samanlainen nyt niin muodikas pitkä polkkatukka eli Long Bob kuin minullakin. 


Minulle tässä tilanteessa tärkeintä oli siis hiusten pesu, mutta sen jälkeen hiukseni myös föönattiin.

Alle laitettiin tyveä kohottamaan Kerastasen Forme Fatale -tuuheuttava föönausgeeli, Mousse Bouffante -muotovaahto sekä Spray A Porter -suolasuihke tuomaan rakennetta.

Huolellisen föönauksen jälkeen kampaaja vielä käänsi hiusten latvoja aavistuksen suoritusraudalla ja tupeerasi kevyesti. Aikaa meni se reilut 45 minuuttia, hinta 45 euroa, huh huh.


Tukka hyvin kaikki hyvin oli kuitenkin sitten mukavaa lähteä Stockmannin ja Ellen kevätmuotia esittelevään tapahtumaan kenkäosastolle.

Siellä oli esiintymässä Ellen Blond Rivets -blogin Kira Kosonen, joka oli valinnut 10 suosikkiaan Stockmannin kevään vaatevalikoimasta.


Kira Kosonen ei ollutkaan yllättäen valinnut mitään trendihepeniä, vaan monikäyttöisiä, klassisia ja aikaakestäviä vaatteita.

Hän suositteli mm. vaaleaa pehmeää trenssitakkia, kietaisumekkoa, valkoista kauluspaitaa, mustaa jakkua paljettikoristeluilla ja valkoista pitsimekkoa kesään. 


Tässä hauskan värikkäät tarjoilut.


Ja koska tapahtuma pidettiin kenkäosastolla, vähintään yhtä herkullisia olivat kengät: tässä on some serious shoe candy Steve Maddenilta. 

Kira Kosonen neuvoikin kengistä, että ei mitään matchailua mekkoihin, vaan valitkaa rohkeasti erikoiset, värikkäät tai kuviolliset kengät!

2 kommenttia:

  1. Auts. Ihan täydelliset siniset kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, niin hienot! Sopisivat aivan täydellisesti säväyttämään kesäiltaa noiden Kira Kososen valitsemien neutraalinväristen asujen kanssa. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)