perjantai 22. toukokuuta 2015

Ihana Helsinki; pikakampauksia, meikkauksia ja manikyyreja

Kotikaupunkini Helsinki on minustakin aika ihana. 


Helsinkiä juhlitaan nyt Ihana Helsinki -tapahtumassa 21.-24.5.2015.

Tapahtuman teemana ovat kukat.

Esplanadin kukkaistutuksissa on samat erittäin viehättävät värit kuin viime vuonnakin. 


Marimekon perinteiset Espan puiston muotinäytökset ovat tänään perjantaina 22.5.2015 klo 11.30, 12.30, 15.30 ja 17.

Marimekolta saa kaikesta myös - 15 %:n alennuksen. Tänään perjantaina on kauppojen yö, jossa voi shoppailla klo 22-23 asti. Jopa Stocka on auki klo 22 asti.


Kaupoissa on illan aikana kaikkea kivaa special-ohjelmaa ja tarjouksia.

Halosella ovat mm. kukkamekot - 20 %. Nansolla Mikonkadulla vierailee vaatesuunnittelija Katri Niskanen klo 17-18 ja Aleksanterinkadun Objectilla on stylisti SaijaK antamassa pukeutumisvinkkejä asiakkaille. 


Laura Ashleylla, kukkakuosien ehdottomalla kuningattarella oli viime vuonna Ihana Helsinki -tapahtumassa aivan ihana ohjelma: kukkamekot - 15 % ja ilmaisia "complete the look" -manikyyreja ja käsihierontoja asiakkaille.

Tälläkin kertaa Laura Ashley jatkaa samalla loistavalla ohjelmalla, klo 16-19 ilmaisia kynsien pikalakkauksia tai käsihierontoja. 

Lisäksi superherttainen meikkaaja Minna Granqvist GMC Studiolta tekee Laura Ashleylla pikameikkejä ja antaa meikkivinkkejä klo 18-20. Minna on tosi suosittu ja kokenut häämeikkaaja, jonka voi tilata myös kotiin. Hän on ollut töissä mm. Stockan Estee Lauderilla, jossa olen häneen tutustunut.   


Pikamanikyyreja saa myös Espan toiselta puolelta Finlaysonilta, joka mainostaa uusia Syli-pyyhkeitään. Sally Hansen Miracle Gel -kynsilakoilla tehdään lakkauksia klo 16-20. Kynsienlakkausstudio pystytetään Finlaysonin Espan puoleiseen näyteikkunaan, jännittävää!

Suosittu pikakampauspalvelu Piece of Hair by Redken Citykäytävästä avaa maksuttoman pop up -pikakampauspisteen Citycenterin 1. kerrokseen klo 13-18. Normaalistikin Piece of Hair -kampaamosta saa edullisesti pikakampauksia ilman ajanvarausta 20 euroa, 20 minuuttia. 

Myös Citycenterin Glitterillä on kanta-asiakaspäivä, ja pikakampauksia ja neuvontaa hiustenlaitossa klo 15-18. Kaikki kukkaseppeleet ovat myös tarjouksessa 11,90 euroa.

Nyt kannattaa siis todellakin ihastella Helsinkiä, ja laittaa samalla myös itsensä juhlakuntoon, ready to party!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)