tiistai 24. helmikuuta 2015

Leoparditossut, Julianne Mooren meikki ja jogurttijäätelö

... eli Amerikan kaikki ihanuudet.

Kirjoitin aiemmin suhteellisen asiallisesti Helsinki-Vantaan tax free -uudistuksesta (linkki) ja USA:n shoppailumahdollisuuksista (linkki), joten nyt aion vain puhtaasti hehkuttaa. 






USA:sta saa kaikkea ihanaa, jota ei Suomesta välttämättä saa, kuten valkoisia leopardikuvioituja lenkkitossuja hopeisilla koristeluilla (99 dollaria eli n. 90 euroa). 

Ihastuin näihin Niken tossuihin kaupassa, joka oli täynnä lähinnä tummaihoisia asiakkaita. Ostettuani ne keräsivät kehuja kaikilta vastaantulijoilta. Eivätkö olekin ihanat!






Tässä tossuni matkustavat glamouristi first class American Airlinesin lennolla.

Lentokoneen American Way -lehden kannessa on upea Julianne Moore, joka voitti juuri 55-vuotiaana parhaan naispääosan Oscarin.

Valo on kaunis, koska ollaan juuri aurinkoisten Montanan vuorten yllä.

Punatukkaisen Julianne Mooren silmämeikki oli hieno: violetit rajaukset ja violettia ripsiväriä. Ei näyttänyt siltä että olisi yhtään too much, vaan päinvastoin tyylikkäältä ja kiinnostavalta. 






Samantyyppistä voi yrittää saada aikaan näillä: Make Up Storen Flamenco-luomiväri ja Diorin Angeliqué-luomiväri (saatu blogin kautta) sekä Chanelin musta rajauskynä.






Parempia olisivat kuitenkin vielä violetti rajauskynä ja kirsikkana kakun päällä violetti ripsiväri, jollainen ilmestyi mm. Diorin tämän kevään 2015 Kingdom of Colors -kokoelmassa, Addict IT-Lash Mascara It-Violet (40 euroa).

Valitettavasti Diorin kokoelmaa ei ollut myynnissä Helsinki-Vantaan lentokentän tax freessa. USA:ssa ripsiväri taas ei näyttänyt kuuluvan edes kokoelman valikoimaan.






Koska tässä esitellään nyt kaikki Amerikan herkut, kävin myös autonäyttelyssä ihastelemassa näitä kaunokaisia.

Tässä on ihanasti nimetty Chevrolet Bel Air. Aika ihana on itse autokin.






Ja tässä on dream car, vuoden 1960 Chrysler 300 F.

Oi, oi noita takana olevia siipivaloja!






Yksi ihanuus Yhdysvalloissa ovat jogurttijäätelöbaarit.

Siellä saa itse valita automaatista haluamaansa jogujätskiä kippoon. Siihen päälle ripotellaan valinnan mukaan tuoreita hedelmiä, marjoja, karkkeja, pähkinöitä tai suklaata. Lopuksi homma punnitaan ja maksetaan.






Jogurttijäätelöissä on myös rasvattomia ja makeuttamattomia terveellisempiä vaihtoehtoja 65-85 kcal.

Self help -oppaat ovat USA:ssa myös iso ilmiö. Tässä on jogurttijäätelön kanssa nautittavana Pam Grouthin E2 -energiatestit, jotka todistavat että ajatuksesi luovat todellisuutesi. 

Ja Amerikassa se todellisuus on aika ihana!

6 kommenttia:

  1. Kommentoin aiempaan postaukseen, että oon kade ja haluun Nyikiin shoppailemaan! :D Ei tainnut sit tulla läpi se. Mutta siis NYT, NOI TOSSUT!!! Arvaa vaan, kuinka maanisen vimman vallassa mä etsin noita kesällä ympäri maailman nettikauppoja! :D Aaarrggghhhhh!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYKIIN! Tai mihin vaan Amerikkaan! :D

      Poista
    2. Voi ei, ei tullut tosiaan läpi kommentti. Siinä on ilmeisesti ollut jotakin ongelmia nyt kun olette siirtyneet Purkkimafiaan, ainakin muiden kommentteja on myös päätynyt roskapostiin. Harmi!

      Teidän seuraava kaukomatka voisi todellakin suuntautua New Yorkiin, palmujen jälkeen ihanaa vaihtelua. Tai stten yhdistätte siihen myös esim. Floridan, aika moni tekee niinkin. :)

      Leoparditossut olivat tosiaan ihan mahtavat! Siis ihan jokainen vastaantulija lähes kehui niitä. USA:ssa on muutenkin kivaa, kun ihmiset kommentoivat kadullakin positiivisesti toisten pukeutumista. :)

      Arvaa vain harmittiko minua, kun samassa kaupassa olisi ollut Brooksin juoksulenkkareita etsimässäni ombre-sävyissä koko mallisto. Euroopasta niitä oli viime keväänä super-vaikea löytää, ja viimein ostin violetit hirveän kalliilla saksalaisesta nettikaupasta. Jenkeissä olisi ollut haluamani oranssi-keltaisetkin huomattavasti edullisemmin. Muutenkin lenkkarit ovat siellä aivan mahtavia, ja vähän halvempiakin kuin Suomessa dollarin kovasta kurssista huolimatta, joten niitä sieltä kannattaa todellakin hankkia kynsilakkojen lisäksi. :)

      Poista
  2. Onnea uusille kauniille tossuille. Ja Julia - aivan upea ilmestys! Myös Oscar Gaalassa, pukukin illan herkkuja ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne ovat aivan ihanat!

      Julianne Moore oli myös noissa lehtikuvissa aivan häikäisevän kaunis punaisessa tukassaan ja violetissa silmämeikissä. Minullekin on vihreäsilmäisenä suositeltu violettia ripsiväriä, mutta en ole uskaltanut koittaa, ennen kuin nyt näin näin tyylikkään toteutuksen aikuisella naisella.

      Julianne Mooren Oscar-puvusta en kyllä niin paljon pitänyt, vaikka se olikin CHANEL. Mielestäni jotenkin liian mitäänsanomaton Oscar-voittajalle, ja hänelle olisi löytynyt varmasti paremminkin sopiva, mutta ehkä se oli kauniimpi luonnossa. :)

      Poista
    2. Näin sinut muuten torstaina IdHairin -tilaisuudessa, mutta en valitettavasti ehtinyt juttelemaan, kun siellä oli niin kova häslinki. Tosi harmi!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)