torstai 20. lokakuuta 2011

La Rooma & Sephora, MAC ja Kiko

Muistakaa osallistua Beyoncé Heat -arvontaan alla, osallistumisaikaa on vielä perjantaihin 21.10.2011 klo 23 asti!


Varoitus: tämä seuraava postaus saattaa aiheuttaa some serious matkakuumetta.

Olen nimittäin parhaillaan Roomassa, jossa kaikki on kaunista.






Maailman kaunein suihkulähde, Fontana di Trevi, piileskelee pienellä aukiolla vanhojen talojen keskellä. Ensin kuuluu kulman taakse vain solina, ja sitten aukeaa talojen välistä loistava näky: valtava, ihana, käsittämättömän kaunis valkoinen suihkulähde.

Kävelin eilen myös Via dei Condottia, jonne on ladattu kaikki big guns of italian fashion:

Prada, Gucci, Armani, Valentino, Fendi, Bvalgari, Max Mara, Miu Miu, La Perla ja muut. Joukossa ovat myös kaikki Ranskan suuret nimet Chanel, Dior, Hermès, Céline. Uskomatonta, kuinka paljon yhden kadun varrelle voi mahtua maailmasta luksusta.

Rooma on edelleen caput mundi, maailman keskus, ainakin mitä tulee muotiin. Ja italialaisille on tärkeää la bella figura, eli viehättävä ulkomuoto, hyvä vaikutelma ja kaunis käytös.

Mutta teitähän kiinnostaa varmaan eniten, että mitä kosmetiikkaa täältä caput mundista löytyy. And boy do I got news for you: 






Sephora!

Kiitos paljon vinkistä lukijani Jonna!

Kun pääsen kotiin näette mitä kaikkia ihanuuksia olen ainakin kolmesta eri löytämästäni kaupungin Sephorasta ostellut. Ja ennakkotietona, että "jonkun verran" on tullut ostoksia tehtyä, sillä sain jo putiikkiin kanta-asiakaskortinkin.

Yksi Sephora on aina matkani varrella rautatieasemalla Stazione Terminilla, ja olen vieraillut siellä nyt joka päivä, ainakin kerran päivässä.

Valitettavasti kuitenkaan Shu Uemuran maailmankuuluja ripsentaivuttimia ei löydy Rooman Sephoroista, sen verran laajasti olen jo kysellyt ympäriinsä. Mutta Urban Decay, Too Faced ja Benefit löytyy, ainakin!







MAC!

Tämä Via del Corsoa lähellä oleva liike on valitettavasti ollut jo kahtena iltana sinne vihdoin ehdittyäni suljettu.

Olisin kysellyt sieltä MAC Me Over -kokoelman Social Light -huulikiiltoa, jota en löytänyt enää ainakaan Kööpenhaminan lentokentältä ja Helsingin Stockalta.

Ehkä huomenna onnistaa ja liike on auki.







Ja sitten vielä Via del Corsolla milanolaista edullista mutta erinomaista, hyväpigmenttistä ja trendikästä kosmetiikkaa myyvä Kiko, jonka minulle neuvoivat Lazy Dynamiten Nekku ja Sinistä Pintaa -blogin Hellin.

Kiitos tytöt, aivan mahtava vinkki!

Villiinnyin täysin täällä, mistä pääsee onnellisesti osalliseksi myös arvonnan voittaja, sillä hänelle on luvassa kivoja tuliaisia myös Rooman Kikosta.

Buona notte belle! La bella, bella Italia...

10 kommenttia:

  1. Sain ystävältäni Rooman tuliaisina Kikon kynsilakan ja se on loisto! :)

    En malta odottaa, että pääsen lukemaan sun ostoksista! :)

    VastaaPoista
  2. Varoituksesta huolimatta otin riskin ja luin tämän - ja matkakuume kieltämättä paheni. :D

    Mutta mukavaa että näytät viihtyvän Roomassa! Toivottavasti teet kivoja löytöjä! :)

    VastaaPoista
  3. Sephoran nettisivuiltakaan ei löydy enää Shu Uemuran ripsentaivuttimia! :( Ystäväni lähtee maaliskuussa Nykkiin, ja nuo on hakusessa mulle "tuliaisiksi".

    Mutta, oi Rooma. Itse käynyt siellä joskus kymmenen vuotta sitten. Aivan ihana paikka. Venetsiaan kun vielä pääsisi... A girl can dream, can't she? :)

    VastaaPoista
  4. Tilasin omat Shu Uemurani ebaystä Hong Kongista...On kyllä maineensa veroset!

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihana postaus, en malta odottaa seuraavaa!
    Toissa kesänä, kun olimme Roomassa, en vielä ollut näin vinksahtanut meikkeihin, joten jäi silloin Sephorat koluamatta, tosin jätin myös alennusmyynnit väliin kun tiesin että miehen kärsivällisyys tuskin olisi niissä riittänyt. Ja toisaalta kun millään ei meinannut ehtiä kaikkia haluamiaan nähtävyyksiäkään katsomaan.
    Olen nyt syksyllä aloittanut latinankurssin, jossa myöskin puhutaan paljon Roomasta, arvaa vaan hinkuaisinko sinne vieläkin, ja nähtävää varmasti riittäisi vielä viikoiksi!

    VastaaPoista
  6. Hei, mä laitoin jo omaan blogiini kutsua sinne messuille. Ei oikein tullut valmisteltua sitten mitään hienompaa kuvamateriaalia, mutta tuli vähän kiire. :) Laita säkin, tota samaa kuvaa saa käyttää jos et keksi jotain muuta. Nähdään sunnuntaina!

    VastaaPoista
  7. Nonnu: Kiitos tiedosta! Tosi hyvä tietää, koska niitä on ehkä luvassa myös arvonnan voittajalle... :) Ostin itsellenikin yhden kun näyttivät niin kivoilta. Ei mitään peruskynsilakkoja, vaan kirkkaita ja rohkeita värejä ja jänniä hologlittereitä ym, ihan uskomattomia. :)

    Ostospostausta on kyllä tulossa, kunhan kotiudun täältä. :) Täällä on kyllä erinomainen tarjonta, sekä kosmetiikassa että muodissa, ihan uskomatonta. Vain Victorias Secret puuttuu, mutta muuten löytyy kaikki mun suosikkijutut, all the works, ihanaa!

    Mä muuten aina sanon sulle tästä samasta asiasta kun toivon että huomaat sen täältä mun blogista. Eli nyyh, en pääse jostakin syystä kommentoimaan sun blogiin. :( Varmaankin koska sulla ei ole anonyymikommentointimahdollisuutta, ja se ei jostakin syystä tunnista mun google-tunnusta. Mutta joka jutun luen tarkkaan ja tykkäilen kovasti! :)


    Serrated B: Ihana, joo kyllä Roomaan kannattaa matkustaa! :)

    Itse olen täällä tokaa kertaa. Onneksi ekalla kerralla tuli nähtyä melkein kaikki tärkeimmät nähtävyydet, kun nyt en ole päässyt ostoskatuja pidemmälle. Täällä on niin valtavasti kaikkea, että matkaoppaassakin neuvottiin, että ei edes kannata yrittää nähdä kaikkea, vaan kulkea vain katuja ja nauttia, like the Romans do. Eli sitä olen nyt harrastanut. :)


    Milla: Toivottavasti Shu Uemurat löytyisi sulle New Yorkista, koska täällä ei ainakaan todellakaan ole Sephoroissa, mutta USA:ssa on ainakin ennen ollut. En tiedä mikä on muuten Euroopassa tilanne, kun en ole pitkään aikaan käynyt muuallakaan Euroopassa Sephorassa. Tosi harmi kyllä, kun eivät myy niitä täällä, ehdin jo niin paljon innostua että nyt saan ne!

    Rooma on tosiaan ihana! Ihan valtavasti olisi kaikkea kaunista ja kiinnostavaa näkemistä. Venetsiassa en ole minäkään käynyt, mutta olisi kyllä kiva. Luulen vain, että siellä riittäisi pari päivää, kun on kuulemma niin turisteja täynnä.

    Aina ennen olen kyllä hermostunut Italiassa jo muutamassa päivässä kun liikennettä, pakokaasua ja kaaosta on ihan hirveästi, monet jutut eivät toimi, kaikki on myöhässä jne. Mutta nyt tulin ihan eri asenteella ja se helpottaa. Ei edes odota mitään, kelluu vaan virran mukana ja katsoo mitä tapahtuu, niin ei hermostukaan. :)

    VastaaPoista
  8. Jonna: Kiitos paljon tosi hyvästä vinkistä! Koska olen etsinyt niitä jo ympäri maailmaa pitkään, enkä ole löytänyt nettikauppaakaan joka niitä myisi. Aion ehdottomasti siis kokeilla tuota ebayta!

    En halua edes kokeilla muita ripsentaivuttimia, kun olen kuullut että nuo Uemurat on niin erinomaiset. Tosi kiva tietää että pitää myös käytännössä paikkansa, eli kannattaa siis jatkaa metsästämistä. :)

    Tosi hauska muuten kun olen kysellyt niitä täällä Sephoroista niin on ollut vähän kielimuuria. Ilmeisesti italialaiset eivät ole hirveästi kuulleet niistä, kun olen saanut monta kertaa tavuttaa Shu Ue-mu-ra ja lopuksi oikein kirjoittaa lapulle ennen kuin ymmärsivät. Eli ei todellakaan löydy. :)


    Hellin: Tosi kiva että tykkäsit! Tätä oli myöskin tosi kiva kirjoittaa!

    Mulla ei ole kovin usein mahdollisuutta bloggata jo matkalta, mutta nyt sattui olemaan kunnon tietokone mukana työjuttujen takia. Itsekin on kiva kirjoittaa jo matkalta ja yrittää välittää sitä tunnelmaa, niin sitten itsekin voi palata niihin juttuihin myöhemmin. Tykkään myös toisten blogeista (kuten sun!) lukea matkajuttuja tosi paljon. Ihan kuin pääsisi silloin itsekin matkalle. :)

    Täällä on kyllä runsauden pula kaikesta nähtävästä ja koettavasta, millään ei voi ehtiä kaikkea. Pitää ehkä luopua yrittämästäkin, kun muuten tulee stressi ja ravaa vain kauhealla kiireellä joka paikkaan. Ekan kerran kun oltiin täällä miehen kanssa vuonna 2007 niin vedettiin yhdessä päivässä ihan liian tiukka aikataulu ja olin ihan kuollut sen jälkeen. Oli pakko nähdä Forum Romanum, Colosseum, Villa Lante ja Vatikaani kaikki yhdessä iltapäivässä. Nyt olen yrittänyt ottaa rauhallisemmin. :)

    Uskon, että tästä saisi vielä niin paljon enemmän irti, jos tietäisi enemmän historiaa ja kielen perusteita. Eli ei muuta kuin opintomatkalle tänne sitten vain, bienvenutti! :)


    Sonia: Tosi hyvä kun laitoit, minäkään en ole ehtinyt nyt valitettavasti mitään. Enkä varmaan ehdikään, ennen kuin seuraavan kerran vasta huomenna lauantaina . Kopsaan sen ilmoituksen sitten vaikka vielä sieltä sun blogista, vaikka tiukalle kyllä mun osalta menee, kun sunnuntai on jo ylihuomenna. Mutta toivottavasti kaikki ainakin huomaavat tiedon sun blogista. Ja mehän jo molemmat ainakin jo varoiteltiinkin blogeissamme suunnitelmasta etukäteen. :)

    Tällaista tämä on, kun paljon sattuu ja tapahtuu. :)

    Nähdään sunnuntaina, ihanaa! :)

    VastaaPoista
  9. Kannattaa sieltä ebaystä kattoa..itekkään mistään muualta löytänyt mutta sieltä tärppäs:) hintataso heitteli 5-10 euron välillä..ite otin ne kalliimmat kun ajattelin että varmemmin on aidot...on kyllä ero kun yöllä ja päivällä uemuralla ja muilla taivuttimilla...noista en luovu!

    VastaaPoista
  10. Jonna: Kiitos vielä tosi hyvästä vinkistä, aivan ihanaa jos saisin vihdoin ne legendaariset Shu Uemurat ebayn kautta!

    Ja oikein hyvä neuvo myös tuo, että ei välttämättä kannata ottaa halvimpia, ettei saa vahingossa epäaitoja. Kun minähän en välttämättä edes tietäisi että ne ei ole aidot kun en ole niitä ennen päässyt testailemaan, ihmettelisin vain, kun eivät olekaan maineensa arvoiset. :)

    Tosi kiva myös kuulla, että olet ollut noin tyytyväinen niihin. Ilmeisesti siis selkeästikin ovat kaiken sen hehkutuksen arvoiset, eli hyvää kannattaa odottaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)