lauantai 15. lokakuuta 2011

It's Britney, babes!

Minun piti kirjoittaa teille Kööpenhaminan lentokentän kosmetiikkatarjonnasta, mutta en yllättäen pystykään, sillä olen vielä niin Britney Spearsin eilisen Hartwall Areenan konsertin lumoissa.

Britney is back big time! Britney Spearsin kuudes kiertue Femme Fatale tour rantautui kaupunkiin, ja ainakin minä olen aivan star-struck.


Ostin hyvissä ajoin itselleni syntymäpäivälahjaksi lipun konserttiin.

Tapahtumasarja ja luonnonilmiö nimeltä Miss Britney Spears alkoi viimeistään vyöryä, kun paras ystäväni yllättäen törmäsi Britneyyn Helsingin Stockmannilla viime viikolla. Sen jälkeen elämä on ollut pelkkää Britneyta ja perjantain konsertin odotusta. Minä jopa harkitsin meneväni kahtena eri iltana hotelli Kämpiin teelle, jossa uskon hänen asuneen, että olisin nähnyt edes vilauksen ihanasta supertähdestä. Eipä paljon vaadittu, että kaksi ihan järkevää, jo vähän kypsempään ikään ehtinyttä kolmekymppistä naista meni aivan sekaisin.

Minulla ei valitettavasti ole kuvia Britneyn keikalta perjantailta, koska olin lainkuuliainen kansalainen ja uskoin lipuissa ollutta varoitusta, että kaikenlainen tallentaminen oli kielletty.

Mutta oh, was there something to see! Britney veivasi kaikkien sydänsurujen, huoltajuusriitojen, huhuttujen mielenterveysongelmien ja kahden lapsen jälkeen ihan kuin ennen vanhaan. Niin hyvin, että liikutuin melkein kyyneliin.

Ja jopa niin hyvin, että harkitsemme puolivakavasti ystäväni kanssa viikonloppumatkaa Lontooseen, jossa olisi Britneyn keikka mm. perjantaina 28.10.2011.

It's Britney, bitch, niin kuin konsertti lakonisesti ja legendaarisesti alkoi.


Koska minulla ei ole valitettavasti kuvaa ihanasta Britneystä, otin muutaman inpiraatiokuvan hänen tyyliinsä.

Britney on aina ollut jonkinasteinen kauneusihanteeni. Hyvinvoiva, tervehenkinen amerikkalainen California Girl. Kullanvärinen rusketus, vaaleat pitkät hiukset ja pirteä olemus. Sitä ei muutama vaikeampi vuosi elämässä muuta. Britney on Miss American Dream; herttainen, ystävällinen ja hymyilevä. Vaatetuksena farkkua ja tavaramerkkinään pinkkiä tyttömäistä väriä. Sekä lavalla paljetteja, glitteriä ja everything showy.

Tässä ylemmässä kuvassa vaaleansininen luomiväri IsaDora 61 Blue Sky ja pinkki huulipuna IsaDora 53 Pink Parfait. Vaaleanpunainen kynsilakka Essie Pink Diamond ja pinkki kynsilakka OPI La Paz-itively Hot Matte.


Pinkin lisäksi Britneylle sopii klassinen kirkas punainen. Samaa nostalgista Marilyn-lookiahan suosii usein myös kollega Christina Aguilera

Kuvassa punainen kynsilakka OPI Big Apple Red, punainen huulipuna Yves Rocher Rouge ja valkoiset kynsilakat hieman hopeaan taittava OPI Pearls Night Out ja valkoinen glitter OPI Happy Anniversary!

Jos Britney olisi vaate, olisi hän valkoinen toppi ja vaaleansiniset farkut.

Jos Britney olisi kynsilakka, olisi hän minusta nimenomaan OPI: laadukas, varma suorittaja mutta aina myös uudistuva.

Jos Britney olisi elänyt tavallisen, turvallisen ja tylsän elämän, ei hän olisi puoliksikaan niin kiinnostava kuin nyt.

Ja jos Britney ei olisi poikkeuksellisen lahjakas, ahkera työntekijä ja synnynnäinen viihdyttäjä, ei hän olisi siellä missä hän on nyt.

Supertähtenä.

The Circus Starring Britney Spears.

There's only two types of people in the world,
The ones that entertain and the ones that observe.
Well baby, I'm a put-on-a-show kind of girl,
Don't like the backseat, gotta be first.

We love you Britney!

2 kommenttia:

 1. Britney oli kyllä ihana, ihan mahtava show! Harmi kun permannolla oli niin surkea fiilis, vasta loppupuolella kaikki hyppivät :) Olin itse ihan fiiliksissä koko keikan ajan, en ehkä ihan niin fiiliksissä kuin sä kuitenkaan :D

  Ihana keikka ja lämppäritkin olivat hyviä (yritän epätoivoisesti löytää sen dj- duon nimeä :D) :)

  VastaaPoista
 2. Mirssiina: Ihana sä olet; joo, mä vähän innostuin Britneyn vierailusta. :)

  Olen seurannut hänen uraansa vähintään kesästä 2000 saakka, jolloin olin itsekin USA:ssa ja Britney breikkasi oikein kunnolla.

  Oikein harmittaa, että en mennyt konserttiin jo silloin 2009, kun Britney oli ekan kerran Suomessa Circus tourin kanssa. Silloin halvimmatkin liput maksoivat kuitenkin yli 130 euroa ja lisäksi se oli arki-ilta. Mutta nyt harmittaa, ei olisi kannattanut pihistellä.

  Meillä oli paikat siellä istumakatsomossa, ja harmiteltiin että olisiko pitänyt kuitenkin ottaa ne permantopaikat niin olisi päässyt tanssimaan. Hyvä siis kuulla, että ei siellä permannollakaan niin hehkeää ollut, mutta varmaan näki ainakin läheltä lavalle. :)

  Voi ihana Britney, harmi kun tuo Lontoon keikka tulee nyt vähän liian nopeasti, varsinkin kun olen vielä nyt Roomassa. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)