keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Beyoncé Heat -arvonnan voittaja!

Sillä aikaa kun minä matkailin Roomassa, teillä oli täällä käynnissä ihana arvonta.

Eli palkintonahan oli naisellinen, mantelikeksin tuoksuinen Beyoncé Heat -suihkugeeli, voidemaista parfyymia sisältävä Beyoncé Heat -sormus, tuoksunäyte Beyoncé Heat -parfyymista (tuotelahjoja Beyoncé-tuoksujen maahantuojalta Berneriltä) sekä yllätyksiä Roomasta.


Rooman tuliaiset näkyvät tässä kuvan alalaidassa, eli kaksi kynsilakkaa milanolaiselta kosmetiikkamerkki Kikolta, johon mm. Lazy Dynamiten Nekku ihastui Roomassa käydessään.

Itsekin ihan villiinnyin Kikon kaupassa Via del Corsolla, mutta esittelen muut ostokseni sieltä myöhemmin.


Yritin valita kynsilakat Kikolta vähän Heat-hengessä.

Vasemmanpuoleinen oranssinpunainen on hehkuvan kuuma glitter-pakkaus. 

Oikeanpuoleisessa flakies-lakassa on puolestaan turkoosina, liilana, keltaisena ja pinkkinä peilaavia lastuja.

Tosi ihania molemmat!


Kikon lastulakka muistuttaa aika paljon Goshin vastaavaa, kuuluisaa Rainbow-kynsilakkaa.

Rainbown lastut heijastavat vain enemmän keltaiseen ja oranssiin, kun Kikossa taas on vähän kylmempi ja jäisempi fiilis. 

Playing with Polish kirjoitti muuten mielestäni juuri tästä samasta Kikon kynsilakasta.


Teeman mukaisesti kaivoin teille kätköistäni nähtäväksi myös laulaja Beyoncén menneisyyttä, eli kaksi levyä Beyoncén Destiny's Child (1990-2005) ajoilta.

Ensimmäinen on loistava The Writing's On The Wall (1999) ja toinen Survivor (2001).

Täytyy kyllä sanoa, että Beyoncé oli aika kuuma pakkaus jo silloin!

Beyoncén myöhemmältä soolouralta minulla ei ole yhtään levyä, vaikka pidänkin kovasti erityisesti hänen alter egostaan Sasha Fiercesta.

Mutta nyt sitten siihen arvontaan.

Herra Pumpulipupu sai jo melkein potkut onnettaren paikalta arvosteltuaan edellisen arvonnan järjestelyjä, mutta nyt olosuhteiden pakosta annoin armon käydä oikeudesta, ja hän "sai" taas suorittaa arvonnan.


Arvontahattuna toimi tällä kertaa aito Islandsmössa, eli perinteinen islantilainen todella lämmin hattu, jossa on tuollaiset flätatkin eli letit korvien kohdalla. Kolla! Äitini toi sen minulle tulen ja jään maasta Islannista vähän aikaa Eyjafjallajökullin (joo, kuka osaa kirjoittaa tuon?!) kuuluisan tulivuorenpurkauksen jälkeen, ja se on lämpimimpiä hattuja jotka omistan.  

Kuvassa muuten vilahtaa myös itselleni Kikosta ostamani kalpean kultainen glitterkynsilakka. Tarkempaa esittelyä siitäkin seuraa myöhemmin.


Ja ta-daa, arvonnan voitti:


Ihana Serrated B Serrated Beauty -blogista!

Kuumat onnittelut sinulle!

Lähetän sinulle s-postia pian, tai voit myös lähettää minulle postiosoitteesi sähköpostiini pumpulipupupupu@gmail.com niin laitan Beyoncé Heat -tuotteet ja Kikon kynsilakat postiin.

Toivottavasti nämä kivat tuotteet lämmittävät sinua kylmässä ja pimeässä talvessa, joka valitettavasti kohta alkaa!

3 kommenttia:

 1. Oi onnea Serrated B!!! Voitto meni oikeaan osoitteeseen. :)

  Mä naureskelen täällä herra Pumpulipupua... tai oikeastaan sitä kuinka miehen logiikalla arvonnan voi tehdä paremminkin. :D Tuliko arvostelua tällä kertaa vai oliko herra Pupu sun vuoksi hiljakseen parannusehdotuksien kanssa? :) Tää juttu vaan huvittaa mua sen vuoksi, että osaan samaistua tilanteeseen. ;D

  VastaaPoista
 2. Tämä veti ensin tämän tytön hiljaiseksi, pyörittelemään peukaloita ja miettimään ja sitten vasta tajuamaan että mites tuossa noin kävi. :D Ihanaa, kiitos!

  Ja voi tuota herra Pumpulipupua, ei taida tälläkään olla helppoa kun "saa" olla onnettarena. ;D

  VastaaPoista
 3. Minna: No just niin, sä ymmärrät tämän ihan täysin; miten voisi muka arpoa HYVIN tai PAREMMIN, eikö se nyt ole ihan sama ja lopputulos ratkaisee. :)

  Valitettavasti herra Pupu ei nytkään oikein malttanut pitää mielipiteitään ominaan, vaan oli pakko päästä kuittaamaan minulle, että "onko ne laput taas läpinäkyviä?". No herran jestas, pakkoko niitä on katsoa, eikä hän edes tunne arvonnan osallistujia!

  Yksi herra Pupun juttu mua kyllä kieltämättä nauratti, kun arpoessaan hän sanoi "no katsotaan sitten kuka raukka tuon palkinnon voittaa". En vain kehdannut kirjoittaa sitä aiemmin tänne. Eli herra Pupu ei olisi selvästikään halunnut itselleen Beyoncé suihkugeeliä. :)


  Serrated B: Onnea vielä, tosi kiva kun sinä voitit! Toivottavasti tykkäät tuotteista paljon, ainakin minusta ne ovat tosi ihania!

  Laitoin ne tänään postiin. Toivottavasti tulevat ehjinä perille. Pitäisi olla sinulla heti alkuviikosta. :)

  Joo, ensi kerralla täytyy varmaan antaa armoa herra Pupulle ja laittaa vaikka joku mun pikkuisista kummipojista arpomaan. Nytkin mietin sitä, mutta olisi mennyt vasta viikonloppuun, niin taivuttelin herra Pupun vielä kerran onnettareksi. Täysin kritiikittä ei valitettavasti kuitenkaan tällä kerralla päästy. Eli sinä olet se herra Pupun mukaan "raukka", joka nuo tuotteet voitti! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)