lauantai 22. lokakuuta 2011

Kauneusmessuille sunnuntaina

Tänä viikonloppuna 21.-23.10.2011 ovat Helsingin Messukeskuksessa jo ainakin täällä Pumpulipupussa paljon odotetut Kauneus- ja Muotimessut. Muita messuiluaiheita ovat lisäksi Terveys, Nordic Hair ja Gold Silver Watch.Pidämme samaan aikaan messuilla ihan epävirallisen tapaamisen kaikille ihanille kosmetiikka- ja kynsibloggareille huomenna sunnuntaina 23.10.2011 klo 13.15 Bubbly Choco Barissa Fashion Loungen vieressä. Lämpimästi siis tervetuloa, olisi tosi kiva tavata teitä kaikkia!

Olen aika myöhässä tämän kutsun kanssa, mutta toivottavasti luitte asiasta jo rakkaiden kanssablogittarien Tyttö ilman helmikorvakorua Sonian ja Glitz & Glam Minnan -blogeista.Tämä kuva on Tyttö ilman helmikorvakorua Sonian viime vuonna ottama Fazerin Bubbly Choco Barista. Tarjolla on siis kuohuviiniä, suklaata ja kosmetiikkajuttuja, voisiko olla parempaa!

Tykkäsin viime vuonna messuilla eniten juuri esiintymislavojen Fashion Loungen ja Beauty Pointin ohjelmasta sekä tietysti päämuotinäytöksestä. Tosi kiinnostavia haastatteluja ja aiheita, kuten tänäkin vuonna. 


Huomiselle ajattelin ainakin seuraavaa ohjelmaa:

11.00 Beauty Point: Trendimeikistä taidetta. Huippumeikkaaja Tintti Alanko ja uusimmat trendit.
11.30 Beauty Point: Meissä jokaisessa asuu taitava meikkaaja. Haastattelussa meikkaaja-maskeeraaja, Make up bible -kirjan tekijä Mariela Sarkima.
12.00 Halli 5: Muoti 2011-2012 Fashion Show.
13.00 Fashion Lounge: Haastattelussa suunnittelija Katri Niskanen.
(13.15 Bubbly Choco Bar: Kosmetiikkabloggaajien tapaaminen.)
13.30 Fashion Lounge: Haastattelussa suunnittelija Minna Parikka.
14.00 Fashion Lounge: Elle Style Awards 2011 -gaalan tunnelmia ja kuulumisia, haastattelijana Elle Style Awards -gaalan juontaja Saimi Hoyer.
14.30 Beauty Point: Täsmämeikki iän mukaan. Oletko 20+ tai 40+? Tule katsomaan millaisen meikin samanikäinen meikkaaja tekee Kauneus & Terveys -lehden lukijalle.
15.00 Vuohenmaitoa, merilevää... Mistä löytyvät parhaat luonnolliset ainesosat hellimään ihoasi. Tuotepäällikkö Anniina Väinämö, Ziaja/Face Helsinki, kuuntelijoille ilmainen matkakoon voide.
15.00 Fashion Lounge: Trendit kevät 2012. Palkitun My o My:n näkemykset ensi kevään muodista.
15.00 Halli 5: Sim Magic Hairshow featuring fashion bloggers.
17.00 Fashion Lounge: Taviksesta tähdeksi! Muodonmuutos taviksesta illan säkenöivimmäksi naiseksi 15 minuutissa huippustylistin avulla. 


Kuten huomaatte, kiirettä pitää jos aion kaikkiin näihin kiinnostaviin esityksiin ehtiä. Lisäksi vielä muutama kiva juttu on ohjelmassa päällekkäin.

Näiden lisäksi minun pitäisi varmaan mennä katsomaan myös klo 16 Fashion Loungeen Upeana valokuvissa -esitys, jossa tyylikonsultti Leena Sarvi ja stylisti Tommi Peltonen kertovat miten tuot parhaat puolesi esiin valokuvissa, heh heh.

Myös messuosastoilla on mielenkiintoista nähtävää. Etukäteen eniten odotan meikkitaiteilija Mariela Sarkiman Sokoksen osastolla We Care Iconin tuotteilla tekemiä meikkauksia julkkiksille. Lisäksi kivoilta vaikuttavat Yves Rocherin osasto, jossa meikkitaiteilijat tekevät Elle Style Awards 2011 Lookkeja katsojille ja jossa voi voittaa vuoden meikit sekä luonnonkosmetiikkamerkki Laveran osasto, jossa tuotteita esittelee ihana Karkkipäivän Sanni.   

Messut ovat huomenna sunnuntaina auki klo 10-18 ja liput maksavat aikuisilta 14 euroa ja opiskelijoilta 10 euroa. Lokakuun Elle-lehden välissä tuli muuten myös kuponki, jolla saa 4 euron alennuksen normaalihintaisesta aikuisten lipusta. Eli minäkin pääsen messuille opiskelijahintaan, oh how nice! 

Varmasti tulossa on ihana päivä, kauneusjuttuja ja muotia koko rahalla!

6 kommenttia:

 1. Itse en pääse maantieteen ja VR:n hintatason takia. Mutta, pitäkää te oikein hauskaa ja kertokaa toki uutuuksista ja hyödyllisistä vinkeistä blogeissakin sitten! :)

  VastaaPoista
 2. Me nähdään sitten tuolla miitissä, tulee varmasti kivaa!

  Muakin kiinnostaa tuo Mariela Sarkiman haastattelu, otan ehkä oman meikkiraamattuni mukaan, ehkä saisin nimmarin :P Jos siis ehdin sinne ajoissa, kun junani on Pasilassa klo 11...

  Harmi kun ehdit tuonne tapaamiseen vain 15 minuutiksi, kaikilla on varmasti paljon juteltavaa kauemmaksikin aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Yritän rohkaistua hiipimään paikalle :) Täti jo sai innostettua, kun vähän emmin messuille menoa, en oikein viihdy ihmisjoukoissa. Hänen mukaansa sunnuntai-iltapäivällä on jo hiljaisempaa, toivotaan niin! Tätini tulee vasta kolmelta, joten sikäli ehtisin hyvin.. Hmm.

  VastaaPoista
 4. Milla: Tosi harmi kun et pääse tällä kertaa messuille, mutta varmasti yritetään rapotoida kaikesta blogeissakin mahdollisimman tarkkaan. :)

  Minusta on jo nyt ollut tosi kiva lukea sieltä täältä putkahdelleita messupostauksia, melkein kuin olisin jo itsekin ollut messuilla. Eli varmasti pääsee tunnelmaan mukaan myös sitä kautta. Oikein mukavaa sunnuntaita sulle joka tapauksessa! :)


  Mirssiina: Tosi kiva että pääsetkin sunnuntaina, hauskaa tavata sut vihdoin! Uskon myös että on tosi kivaa kun vihdoin päästään höpöttelemään kosmetiikasta myös livenä, ainakin Sonian kanssa meillä on aina juttua riittänyt. :) Aivan ihanaa miten paljon harrastus voi yhdistää, niin kiva löytää muitakin joita kiinnostaa yhtä paljon samat jutut. Aivan mahtavaa, tulee varmasti tosi hauskaa! :)

  Joo, ota ehdottomasti Make up bible mukaan tuonne messuille, varmasti saat siihen Mariela Sarkimalta omistuskirjoituksen! Mulla oli alunperin sama suunnitelma, mutta sitten satuinkin törmäämään Mariela Sarkimaan ja meikkikiertueeseen Sokoksella muutama viikko sitten, ja sain omaan kirjaani omistuskirjoituksen jo silloin. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää mahdollisuus, kun tekijä on kerrankin suomalainen ja Mariela vaikutti lisäksi tosi mukavalta. :)

  Ajattelin kyllä olla tapaamisessa pidempäänkin, sillä Minna Parikkaa pystyy varmaan ihan hyvin seuraamaan Fashion Loungessa myös tuolta Bubbly Choco Barista käsin. Enkä edes ole niin hirveän kiinnostunut hänen haastattelustaan, mutta klo 14 alkava Saimi Nousiainen/Hoyerin esitys mua kyllä kiinnostaa todella paljon, joten siinä aion olla aivan eturivissä. Tykkään nimittäin Saimi Hoyerista ja hänen lookistaan tosi paljon!


  Hellin: Siis tosi kiva jos myös sinä tulet messuille ja tapaamiseen! Niin kivaa tavata myös sut, ehdottomasti vain rohkeasti paikalle! Minuakin jännittää tosi paljon, kun suurinta osaa osallistujista en ole varmaankaan ennen tavannut, mutta uskon että yhteinen rakas harrastus ja kiinnostuksen kohde varmasti yhdistää. Sitä paitsi kaikki tytöt vaikuttavat TODELLA mukavilta! Uskon silti, että kaikkia jännittää aika paljon. Mutta sittenhän me ollaan jo vanhoja tuttuja ja seuraava tapaaminen on vielä kivempi järjestää. Joten lämpimästi tervetuloa vain, tosi kiva jos tulet!

  Ja ehdottomasti kannattaa minun mielestäni osallistua myös messuille. Ainakin viime vuonna siellä oli tosi kivaa! Silloin olin muistaakseni lauantaina, eikä silloinkaan ollut kauheat ruuhkat. Uskon, että sunnuntaina on vielä vähemmän, ainakin loppuiltapäivästä. Varmasti tulee kivaa!!! :)

  VastaaPoista
 5. Minua kirpasi lukea tämä juttu. :( Itsehän en siis päässytkään paikalle ja kuulit siitä Sonialta. Harmittaa niin vietävästi, mutta minkäs tekee. Oma olo tässä myöskin alkaa pahentua, joten sikäli ihan hyvä, että tyttö oli kipeä, etten itse olisi kipeänä messuilla, sillä se olisi rankkaa! Kuumeisena ihmismassassa ei olisi herkkua ja olisin aika vaisun oloinen teille muille, jotka täpinöivät innoissaan kaikkea. Minna olisi flegmaattinen ja apeana.

  Yritetään järjestää toinen tapaaminen missä sitten on paremmin aikaa turista ja tutustua kaikkiin. :)

  VastaaPoista
 6. Minna: Voi, tosi harmi kun et päässyt nyt paikalle, oli kyllä tosi kivaa. Olisi ollut myös ihanaa tavata sut!

  Minuakin harmittaa ihan hirveästi sinun puolestasi. Mutta ensi kerralla sitten! Lapsi ja terveys on kuitenkin niiiin paljon tärkeämpää kuin kosmetiikka ja meikit, vaikka nekin tietysti aika tärkeitä ovat. :)

  Pikaista paranemista ja parempaa vointia teille! Toivottavasti nähdään joka tapauksessa pian, vaikkapa uuden blogitapaamisen merkeissä. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)