maanantai 17. lokakuuta 2011

IsaDoran tuotelahjat ja Beyoncé Heat -arvonta!

Olin toissa perjantaina yhden lempparimeikkimerkkini IsaDoran kutsumana Voicen Muotiviikolla ja ennen sitä pidetyssä IsaDoran syyskokoelman Forest Groove -esittelytilaisuudessa. Yhtenä teemana oli myös laulaja Beyoncén nimikkotuoksujen esittely.

Aivan kuin kaikessa siinä ihanuudessa ei olisi ollut vielä kylliksi, niin sain IsaDoralta vielä kotiinviemiseksi goodie bagin täynnä tosi kivoja tuotteita.  






Musta bagikin, jossa tuotteet olivat, vaikuttaa oikein kätevältä. Se on sisältä kovitettua muovia ja ulkoa nahkaa, joten siinä on hyvä säilyttää meikkejä, jotka kaipaavat kuljetettaessa vähän pehmusteita ympärilleen. Sopii hyvin minulle, joka matkustan nykyään aika paljon, että ei tarvitse pelätä esimerkiksi sydän syrjällään matkalaukussa pyörivien kallisarvoisten luomivärien puolesta.

Ja sisältä bagi olikin sitten täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita.






Beyoncén tuoksuista sain aurinkoisen Heat Rush eau de toilette -tuoksun, joka ilmestyi nyt loppukesästä Suomessa.

Tuoksu on makea, hedelmäinen ja tyttömäinen, oikein hyvä.

Virallisen kuvauksen mukaan:

Beyoncé Heat Rush herättää välittömästi huomiota passionhedelmästä, veriappelsiinista ja brasilialaisesta kirsikasta koostuvalla pirteällä alkutuoksulla. Tuoksun sydän kätkee sisäänsä Beyoncén naisellisen puolen. Herkkä kukkakimppu on koottu sekoittamalla harkitusti yhteen keltaista tiikeriorkideaa, mangon kukkaa ja kiinanruusua. Vivahteikas ja vetovoimainen jälkituoksu kätkee sisäänsä aavistuksen tiikkipuuta, meripihkaa ja brasilialaisen auringonlaskun inspiroimaa myskiä.

Hei, brasialainen auringonlaskuhan kelpaa aina!

Lisäksi sain Beyoncén ensimmäisen nimikkotuoksun, naisellisemman ja mausteisemman Heatin suihkugeelinä sekä rubiininpunaisen Heat-sormuksen, joka sisältää Heat-parfyymia voidemaisena.

IsaDoralta saamani tuotteet olivat ensinnäkin Big Bold Super Volumizing -ripsiväri. Sen luvataan olevan täydellinen harjan ja massan yhdistelmä, jolla saa ripsiin välittömästi volyymiä. Big Bold Mascaran täyteläisen, kermaisen koostumuksen pitäisi peittää ripset täydellisesti ja saada aikaan tuuheuttava efekti.

Kokeilin jo aiemmin keväällä IsaDoran taivuttavaa Flashy Curl -ripsiväriä ja tykkäsin kovasti. Mielelläni siis testaan myös tämän Big Boldin, jospa sekin yllättäisi yhtä positiivisesti. 

Aiemmin olen luottanut erityisesti IsaDoran luomiväreihin, kynsilakkoihin ja huulipuniin, mutta nähtävästi he osaavat ripsiväritkin.  







Sitten kaikkein ihanin, eli sain myös IsaDoran syyskokoelmasta Forest Groove kaksi luomiväripalettia: vihertävän ruskean 84 Forest ja harmahtavan hopeisen 80 Precious Pearls.

Aiemmin olen jo ostanut kuvassa vasemmalla näkyvän 81 Cool Browns. Nyt sain siis nuo kaksi muutakin, eli oikeanpuolimmaisen Forestin ja alalaidan Precious Pearlsin.

Forest Grooveenhan IsaDora teki tällaisia uudenmallisia kolmen luomivärin pressattuja kohopaletteja. Onneksi niiden laatu vaikuttaa olevan samaa taattua IsaDoraa kuin muissakin luomiväreissä.

Trioja on nyt ilmestynyt muuten näiden syyskokoelman palettien lisäksi enemmänkin kauppoihin. Valikoimaan kuuluvat nyt myös vihertävä 82 Khaki Green, lämpimänruskea 83 Havanna Browns ja violetti 85 Purple Vain. Ne ovat niin uusia, että niitä ei näy vielä IsaDoran nettisivuillakaan.

IsaDoran Eye Shadow -triojen hinta on kaupoissa 15,10 euroa.






IsaDoran meikkitaitelija teki minulle tapahtumassa myös pikameikin tummanvihreällä Forest-paletilla kun halusin päästä kokeilemaan sitä. Ihan kivasti se sopi minulle, varsinkin iltameikkiin.

Ostolakossa-blogin suloinen Virve oli kanssani samaan aikaan IsaDoran tilaisuudessa. Hänen bagissaan oli luomiväripaleteista Forest ja minulta jo ennestään löytyvä Cool Browns. Minulla oli siis erittäin hyvä tuuri, että sain juuri nuo minulta puuttuvat luomiväripaletit Forestin ja Precious Pearlsin.

Nyt minulla on siis tästä hurmaavasta syyskokoelmastakin koko luomivärisarja. Kuten kevään Fanciful-kokoelmastakin ja viime syksyn Rock Chic -kokoelmasta. Aikamoinen IsaDora suora, don't you think!






Luomiväripalettien lisäksi saimme Virven kanssa vielä IsaDoran syyskokoelmasta upean tummanvihreän glitterkynsilakan 719 Forest.

Aiemmin ostin jo syyskokoelmasta tumman viininpunaisen 642 Zinfandel -kynsilakan.

Zinfandel muistuttaa minusta kovasti Chanelin legendaarista Rouge Noir/Vamp-kynsilakkaa. Forestissa on taas vähän samaa henkeä kuin Chanelin tämän syksyn ykköskynsilakassa eli vihreän kultaisessa Péridotissa.

Kerta kaikkiaan upea ilmestys myös tuo IsaDoran Forest!

IsaDoran kynsilakkojen normaalihinta on kaupoissa 8 euroa. 

Voicen Muotiviikolla myytiin kuitenkin IsaDoran graffitikynsilakkoja ja kesän Trend Nails -kokoelman kynsilakkoja 6 eurolla. 






Muistoksi tästä kuumasta kesästä hankin niistä tämän iloisen oranssinpunaisen 193 Pure Coral.

Ajattelin, että sitä voi hyvin käyttää näin kesän jälkeenkin piristämään syksyn pimeydessä ja talven tuiskuissa. Onko parempaa pick me upia kuin kirkkaan ja iloisen värinen kynsilakka synkkänä päivänä!

Pure Coral on peittävä creme, joten se ei kovin hyvin sovi tällä hetkellä melko pitkiin kynsiini. Mutta lyhyissä kynsissä se tulee olemaan tosi söpö!

Mutta sitten siihen arvontaan, jonka toivon ilahduttavan teitä kovasti. Halusin nimittäin, että tekin rakkaat lukijat pääsisitte osallisiksi näistä ihanista tuotteista.






Palkintona on siis tuo Beyoncén Heat suihkugeeli, voidemaista Heat-parfyymia sisältävä upea sormus ja vielä pieni näyte Heat-parfyymista.

Beyoncén ensimmäinen nimikkotuoksu, Beyoncé Heat on vastustamattoman seksikäs ja viettelevä. Se on moderni, naisellinen tuoksu, jossa kukkien ja hedelmien tuoksut sekoittuvat metsäisiin tuoksuvivahteisiin muodostaen elegantin, intohimoisen ja puoleensavetävän tuoksukokonaisuuden.

Tuoksun aineosat
Alkutuoksu: Punainen vaniljaorkidea, magnolia, appelsiininkukka, persikka
Sydäntuoksu: Kuusaman mesi, mantelikeksi, kermainen myski 
Jälkituoksu: Sequoia-mänty, tonkapapu, meripihka.



Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen.

Toivoisin, että kertoisitte kommenteissanne mikä on vartalotuotesuosikkinne? Minä ihastuin tuolla IsaDoran tapahtumassa herkullisen tuoksuiseen, hohdetta iholle jättävään Beyoncén Heat Rush -vartalovoiteeseen, mutta en ole ehtinyt vielä kauppaan testailemaan sitä.

Arvontaan osallistumisaikaa on perjantaihin 21.10.2011 klo 23 asti.

Olen nimittäin tämän viikon Roomassa, ikuisessa kaupungissa, joten I´m going to leave you and love you once again tämän arvonnan pariin. Ja jos löydän vielä Roomasta jotakin kivaa yllätystä arvonnan voittajalle lisäksi niin toki tuon. Näin etukäteen minulle ei vain tule mieleen mitään italialaista kosmetiikkaa, mutta siitäkin saa ehdotuksia jättää tietysti.

Joten arrivederci belle tai jotakin sinne päin, ja buona fortuna! 

37 kommenttia:

  1. Ihana palkinto! Sormus herätti heti huomion ja ihanan tuoksuisille suihkugeeleille on aina käyttöä.:D

    Oma lempparivartalotuotteeni on myöskin suihkugeeli; The Body Shopin kookoksentuoksuinen geeli. Se vain on ollut nyt kesän syrjässä kun itse miellän sen lämpöisen tuoksun paremmin talveen ja jouluun sopivaksi - kookoksesta huolimatta. Tuoksu jää iholle eikä suihkun jälkeen tarvitse hajuvettä tai tuoksullista vartalovoidetta. Aikaakin siis säästyy ja onhan se suihkuhetki mukavampi kun saa läträillä naminamien tuoksujen kanssa.;)

    VastaaPoista
  2. Pakko sanoa, että lempivartalotuotteeni on varmaankin kookosöljy. Se ei sisällä lisäaineita, ei tuoksu ollenkaan niin voimakkaalta kuin luulisi (kookokselta haisevat voiteet ovat ällöjä, tässä vain mieto tuoksu), kosteuttaa hyvin ja on todella monikäyttöinen. :)

    VastaaPoista
  3. Oo, vai että Roomassa, kateeksi käy :) Italialaisesta Kiko-meikkimerkistä on Nekku ainakin kirjoitellut. Sitten on Bottega Verde, josta en ainakaan itse niin välitä runsaiden hajusteiden takia. Luonnonkosmetiikkapuolelta Argital, sillä on savipohjaisia tuotteita. Googlailun perusteella RVB ja Diego Dalla Palma ovat myös Italiasta :). Kivoja kosmetiikkashoppailuja ikuisessa kaupungissa!

    Hauska, ettei lahjakassissa ollut päällekkäisyyksiä, vaikka sulta IsaDoraa ennestään löytyykin.

    Mun suosikki on ollut Acqua di Parma Colonia-tuoksun minisuihkugeeli, nyt se tosin vetelee viimeisiään, nyyh.

    VastaaPoista
  4. Kyllä mä vaan ihan luonnollisesti sanon parhaana ihonhoitotuotteena Nivean Nourishing Body Milkiä. :)

    VastaaPoista
  5. moikka! Mä tykkäilen tosi paljon Palmoliven siitä kirsikkasuihkusaippuasta, se on riittoisaa ja mieto tuoksu jää iholle :) (oon aika hajuherkkä, mut tykkään kuitenki tuoksuista..) ja hintakin on opiskelijalle just sopiva! :3

    VastaaPoista
  6. vartalotuotesuosikkini on body shopin ihanan tuoksuiset suihkugeelit :)!

    VastaaPoista
  7. ihanaat palkinnot (:: varsinkin toi sormus kiinnostaa (-:

    Lemppari on varmaankin pariisissa testaamani nivean sunny melon (:

    VastaaPoista
  8. Ihania juttuja! Isa Doran syyskokoelma on ihan mahtava! Kiinnostava blogi muutenkin :)

    //Carolin

    http://minboudoir.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Oi, Rooma ja sen Sephora! täytyneekin alkaa säästää jos joskus sinne pääsisi:)

    Mä voisin hölvätä itteeni litra kaupalla kaiken maailman vartalovoiteita...tällä hetkellä ehdoton lemppari on palmersin cocoa butter, niin ihana suklaan tuoksu!

    VastaaPoista
  10. Suosikkini on vartalonkuorinnassa kahvinporot (parempia kuin mikään koskaan kokeilemani kauppaostoinen ihonkuorinta) ja sen jälkeen pintaan ihoöljy (tässä asiassa en vielä ole päätynyt ruokakaapille, mutta sama asia varmaan tulisi ajetuksi niinkin?). Suihkuöljyt on tähän vuodenaikaan myös tosi ihana juttu.

    VastaaPoista
  11. Hih, oletpa saanut ihania lahjoja! :) Mulle tulee ihan järkyn hyvä mieli jos bloggaajia tällä tavalla hemmotellaan tuotteilla ^_^

    Vartalonhoitosuosikki... Täytyy kyllä sanoa Garnierin Hullareillakin myynnissä ollut, mangon tuoksuinen vartalovoiden :) Riittoisa puteli, halpa hinta ja kosteuttaa oikeasti paljon paremmin kuin kuvittelinkaan! Myös oliiviöljy on talviaikaan käytettynä ihanaa hemmottelua jalkojen iholle.

    VastaaPoista
  12. Kivaa Roomaa! Ja toi tuoksusormus on IHANA, kunpa voittaisin...!

    Lempivartalotuotteeni on tällä hetkellä Dermosilin porkkanavartalovoi. Siinä on hyvä tuoksu ja koostumus.

    neela1@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Hellin tuossa jo mainitsikin ja minä komppaan (tai toistan itseäni :D): Kikon myymälässä et voi olla käymättä! Via del Corsolta löytyy ainakin.

    VastaaPoista
  14. Hitto. Toi IsaDoran Forest- paletti kyllä nyt alkaa kuumottelemaan ihan kunnolla. Ensin mietin sitä toista palettia tuosta kokoelmasta, mutta toi Forest alkaa olla parempi. :)

    Freemanin vartalonhoitotuotteet, kuorinnat ja kosteusvoiteet. Parasta ikinä. :)

    VastaaPoista
  15. Ehdottomasti osallistun! :) Ihana palkinto!

    Lempivartalonhoitotuotteeni on Victoria's Secretin Fantasies-sarjan tuotteet. En pysty sanomaan mikä niistä olisi paras, koska kaikki 10 vartalovoidetta jotka omistan merkiltä ovat yhtä ihania kaikki tyynni <3 :)

    VastaaPoista
  16. Arvontaan en tahdo osallistua, koska omistan jo Heatin (sekä Heat Rushinkin itseasiassa). Halusinkin vain hehkuttaa kuinka jumalaisen ihana tuo tuoksu on! Ehdoton lempparini halvemmista hajuvesistä, hyvin naisellinen :)

    Lempparivartalotuotteeni on ACOn Sunkissed Bodylotion, en tulisi enää toimeen ilman. Antaa ihanan päivetyksen, eikä edes tuoksu pahalle :) Eikä ole kosteutustehossakaan ollut ainakaan minun ihollani valittamista.

    VastaaPoista
  17. Minä raukka en oikein osaa vartalotuotteita käyttää >: Onneksi ainakaan vielä ei mitään iho-ongelmiakaan ole niin ei tarvitse väkisin opetella. Olen vähän laiska näissä jutuissa (:

    VastaaPoista
  18. Oma suosikki tuotteeni Yves Rocherin Monoi de Tahiti - öljy, ollut jo vaikka kuinka ja kauan! Ensimmäinen muistikuvani tuotteesta on se, kun äiti poistaa suuria haavatyynyjä selästäni tuon öljyn avulla, eikä sattanut, ja tuoksui hyvälle :D Olin silloin muistaakseni 9-vuotias, ja tuostahan on aikaa se 16 vuotta...

    VastaaPoista
  19. Ihania lahjoja olet saanut! :)

    Oma suosikkini on Body Shopin herkulliset vartalovoiteet (useampikin maku siis)!

    VastaaPoista
  20. Aah.. RRRAKASTAN vartalotuotteita! Tällä hetkellä aktiivikäytössäni on Hawaiian Tropic Body Butter Lime Coolada. Ihanaa kesän lämmön muistoa ja piristävää limeä.. <3 Ja kosteuttava vaikutus kestää useita päiviä.

    Dermosililtä olen kokeillut useita tuotteita, kaikki enemmän tai vähemän hyviä!
    t. Annelele (annelele @ gmail.com)

    VastaaPoista
  21. Ihania tuotteita, toi sormus vaikuttaa veikeältä! :)

    Vartalotuotteista en osaa käyttää kuin vain kuorintaa ja rasvaa kosteutukseen. Ehkä paras tähän asti testaamistani on Nivean Angel Star vartalovoide sekaiholle sillä se tuoksuu hyvälle muttei kuitenkaan liikaa ja imeytyy hyvin. :)

    VastaaPoista
  22. osallistun kilpailuun! mun ehdoton feivöritsi vartlotuotesuosikki on ldb:n kaikki tuotteet! niissä kaikissa on ihana tuoksu ja kosteutta vartalon ihanasti.

    VastaaPoista
  23. säännöllinen kuorinta ja rasvaaminen :) rasva ja kuorinta-aine vaihtelee aina innostuksen ja löytöjen mukaan, mutta idea pysyy samana
    ruuruli@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Itselläni vartalonhoito jää luvattoman vähälle huomiolle, joten suosikkejakin on hieman vaikea sanoa, mutta ainakin rexona girl- suihkugeeli on aika kulutettu tuote tässä taloudessa. Sekä tietysti klassikko bepanthen, monikäyttöisyytensä vuoksi.

    VastaaPoista
  25. Mä tykkään tosi paljon The Body Shopin Satsuma ja Blueberry body buttereista. Satsuma etenkin on tosi delicious!

    VastaaPoista
  26. Mä meinasin unohtaa osallistua... huih! Kävin lukemassa heti siloin tämän postauksen, mutta ei ollut aikaa kirjoittaa osallistumista. ;)

    Vartalohoitotuote... ehkäpä mun suosikki on Anew Clinical -vartaloa muokkaava hoito. Tai siis nykyää tuo on hieman uudistunut vissiin. Ei halvinta vartalovoidetta, mutta ainut jonka kiinteyttävän tehon huomasin.

    Mutta tykkään tosi paljon siitä Ziajan appelsiinivoista ja The Body Shopin Shea vartalovoi.

    Kuorinnassa tykkään kaikista eniten käyttää hansikkaita. Karheat hankat ovat kaikista parhaimmat ja tehokkaimmat. Yksikään kokeilemani kuorivasuihkugeeli tmv. ei voita hansikkaita. Saippuana voi käyttää ihan mitä itse haluaa. ;)

    Suosikki suihkugeelini ovat Avonilta. Ihania tuoksuja, mukavia koostumuksia ja edullisia. :) Uutuuksia tulee kaiken aikaa.

    VastaaPoista
  27. Suosikkini on rypälesiemenöljy, jota sekoittelen kosteusvoiteeseen :)

    Terveisin, Mau
    bambooh@luukku.com

    VastaaPoista
  28. Ihanat palkinnot! Haluaisin itsekin joskus matkustaa Roomaan. :)
    Lempituotteitani vartalotuotteissa ovat Freemanin tuotteet sekä Doven vartalovoiteet. Ovat edullisia ja sopivat minun opiskelijabudjettiini. :)

    VastaaPoista
  29. Olen ihan hulluna kosmetiikkaan ja omistan puteleita mielin määrin...yksi on kuitenkin tällä hetkellä selkeästi yli muiden...Lumenen koivu&hunaja-vartalokuorinta :) Koostumus on ihana ja tuoksu tuo niin mieleen Suomen kesän, että olen hamstrannut muutaman tuubin jemmaan talven varalle. Tästä kuorinnasta en luopuisi mistään hinnasta!

    VastaaPoista
  30. Suosikkini vartalolle on Aqualan Plus :D (Talvisin meneen myös ceralan) Käytän ainoastaan sitä ja xen-tania ja st.morizia ruskettamaan sitten :)

    todellajossain.blogspot.com

    VastaaPoista
  31. Suosikkini tällä hetkellä on Oriflamen Divine Sensual -tuoksusarjan antiperspirantti! Huumaavan tuoksunsa vuoksi tietysti. Vetelee tosin viimeisiään..

    VastaaPoista
  32. Ihania silmämeikkijuttuja! Ja toi kuva tosta sun silmämeikistä on aivan upea. Kun itsekkin osaisi tuollaisia tehdä!
    Mun lemppari vartalotuotesuosiki on ehdottomasti kaikki Nivean tuotteet. Mulla on tosi herkkä iho, ja olen allerginen tosi monelle eriainesosalle. Olen todennut Nivean tuotteet parhaiksi, koska niissä ei lähes tulkoon ollenkaan ole mitään ihmeellisiä hajuja, ne on tosi pehmeitä ja yksin kertaisesti mun tosi kuivalle iholle parhaita. :) Ärsyttää välillä vaan kun, ei voi oikeastaan koskaan koittaa mitään uutta. :/ Ja muuten luen sun blogia ekaa kertaa, ja olen todella koukussa!:)

    VastaaPoista
  33. No ihan ehdottomasti Humektan :)

    VastaaPoista
  34. Aqualan L on sellainen luottotörppö, etten sitä mihinkään vaihtaisi :)

    VastaaPoista
  35. Ah, Rooma! Kävin vasta siellä itsekin, mutta jätkäporukassa, joten kosmetiikkashoppailut jäi kyllä tekemättä :( Onneksi nähtävyydet kiinnosti sentään kaikkia.

    Suosikki vartalotuotteeni on ollut jo jonkin aikaa Body shopin Pink Grapefruit-vartalovoi. Miten ihana tuoksu! Ehkä tosin seuraavaksi ostan kevyemmän version saman tuoksuisena.

    Toinen suosikkini on -öhm- mieheni suihkusaippua, tuoksuna Bossin In Motion White edition. Aivan jumalaisen ihana! En malttaisi pitää käsiäni (nenääni) irti miehestä! Jos joku tietää mistä tuota kausituotetta vielä löytyy niin olisin todella iloinen! :D

    VastaaPoista
  36. Mun on pakko sanoa että olen aina pulassa näiden vartalotuotteiden kanssa, nimittäin niitä minulla ei oikein ole! Suihkussa käytän avomieheni suihkusaippuaa, joka haisee lähes yhtä pahalle kuin Axe, sillä minulla ei tällä hetkellä ole muuta kun tuo Davidoffin Cool Water meni loppumaan. Että olenpa minäkin nainen.. ^_^

    Olen laiska muuten hoitamaan kroppani ihoa, mutta käytän itseruskettavia aina silloin tällöin, etenkin Doven vaaleampi sävyte on ollut käytössä. Se tuntuu pehmeältä iholla. Lisäksi kuorin ihoni ihan karkealla merisuolalla ja levitän sitä suolaa siis oliiviöljyn kanssa iholleni. (oliiviöljy tosin haiskahtaa vähän epämiellyttävälle -> taas löydän itseni siitä suihkusaippua ongelmasta).

    Niin ja myönnän, että sorrun aika ajoin ostamaan jotain hajusteita tyyliin Britney Spearsin tai Paris Hilton nimikkeillä, ja myönnän myös tykkääväni näistä tuoksuista.

    pikkurosiel@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Tuo viininpunainen on niin kauniin sävyinen lakka! <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)