lauantai 8. lokakuuta 2011

IsaDoran syyskokoelman esittelytilaisuus Voicen Muotiviikolla

Heipä hei pupuset,

Nyt seuraakin sitten jotakin extrasuperihanaa, eli sain IsaDoran maahantuojalta Berneriltä kutsun IsaDoran ihanan syyskokoelman Forest Groove esittelytilaisuuteen Voicen Muotiviikolle Helsingin Kaapelitehtaalle.






Tilaisuus järjestettiin eilen perjantaina after work, ja samassa yhteydessä esiteltiin IsaDoran syyskokoelman lisäksi Beyoncé-tuoksuja.

Tarjolla oli kuohuviiniä, pieniä cocktailpaloja ja meikkejä. Mikäs sen parempi tapa viettää perjantai-iltaa!






Olin ihan innoissani, sillä kuten osa teistä tietää, IsaDora on yksi all time suosikkimerkkejäni. 

IsaDoralle oli rakennettu Kaapelitehtaalle oma tyylikäs lounge, jossa myytiin muun muassa IsaDoran meikkejä vähän normaalia edullisemmin. 






Kuvassa on IsaDoran syyskokoelman Forest Groove luomiväripaletteja, joiden hinta oli Muotiviikolla 12 euroa, kun ne kaupoissa maksavat normaalisti 15,10 euroa. Hyvä kahdenkymmenen prosentin alennus siis.

Kuvassa on kyllä whole lotta wonderful, voi että!






Eli whole lotta IsaDora siis, kuten koko iltakin!

Lisäksi myynnissä oli IsaDoran graffitikynsilakkoja sekä kesän Trend Nails -kokoelmasta kynsilakkoja hintaan 6 euroa, kun IsaDoran kynsilakkojen normaalihinta on 8 euroa, eli reilulla kahdenkymmenen prosentin alennuksella mentiin siis taas.






Kolmen IsaDora-tuotteen ostaja sai kaupan päälle IsaDoran näytesetin, joka sisälsi kokeilukokoisina tuotteina kynsilakan, ripsivärin, huulikiillon, meikkivoidenäytteen ja tuoksun.

Näitä samoja settejä oli jaossa myös ennen viime joulua, jolloin minä lunastin omani ostamieni IsaDoran viime joulun holiday-kokoelman tuotteiden kylkiäisenä.

Eikö ollut muuten ihanan syksyisesti koristeltu tuo myyntipöytä vaahteranlehdillä!

Samaan syksyiseen henkeen on toteutettu myös Forest Grooven markkinointikuvat, joista saimme nauttia samalla kun saimme katsauksen syksyn meikkitrendeihin.






Forest Groove -lookissa iho on kuulas, poskipunaa ei käytetä ja silmämeikki on voimakas. Huulipuna voi olla nude tai tumma punainen.

Forest Groove -kokoelman clue ovat tummanvihreä ja viininpunainen väri, jotka terästävät neutraaleja ruskeita.

Viime vuosina nähdyistä meikkitrendeistä poiketen, joissa on ollut tapana meikata vahvasti huulet tai silmät, Forest Groovessa voidaan siis käyttää sekä vahvoja silmiä että huulia. Murrettuine sävyineen se on minusta paluu ysärille, mutta modernimmin toteutettuna.






Sain muuten kysyttyä IsaDoran edustajilta minua pitkään vaivanneen asian. Ja joo, jos en saa iltaisin unta, niin mietin näitä! :)

Onko IsaDoran mainoskuvissa ollut jo vuosia sama nainen? Ja vastaus on kyllä, kyseessä on amerikkalainen luonnonkaunis malli Candice.

Minusta tämä on loistava ajatus. Kun malli pysyy samana, näkee paremmin miltä mikäkin kausikokoelma näyttää, ja kuinka se voi sopia myös itselle, koska edellisetkin sopivat.

Lisäksi IsaDoran mainoskuvat ovat minusta realistisempia ja aidompia kuin monella muulla merkillä. Niistä näkee selvästi miten meikki on tehty ja mitä kausikokoelman tuotteita siinä on käytetty.






Meitä hemmoteltiin IsaDoralla oikein kunnolla, ja meillä oli mahdollisuus saada IsaDoran loungessa myös pikameikki toteutettuna IsaDoran syyskokoelman tuotteilla.

Olin ollut lounastunnilla hyvin hikisellä aerobictunnilla, joten olinkin vähän pikakaunistautumisen tarpeessa.

Lisäksi halusin kokeilla IsaDoran Forest Groove -kokoelman nimipalettia Forest, jolla Forest Grooven mainoskuvankin meikki on toteutettu. Forest on ollut vielä harkintaostoslistallani, sillä olen mietiskellyt ovatko sen vihreät ja ruskeat sävyt liian samanlaiset IsaDoran kesäkokoelman vihreä-ruskean Khaki Bronze -luomiväripaletin kanssa. 

Herttainen IsaDoran meikkitaiteilija teki minulle ihanan näyttävän vihertäväntumman iltameikin Forestilla.






Näettekö miten nappaa valoa tuo Forestin vaalein sävy, jota meikissä käytettiin minulle liikkuvalle luomelle. Hieno kontrasti erityisesti yhdessä varjostuksiin käytetyn tummanvihreän kanssa! Tummaa vihreää meikkaaja pehmensi vielä vähän paletin ruskella sävyllä.

Forest-luomiväripaletti vilahtaa muuten tuolla tämän postauksen aivan ensimmäisessä kuvassa, jos haluatte katsoa sitä tarkemmin.

Huomasin muuten tästä meikistä, että ammattilainen nostaa minulla luomivärin paljon ylemmäs kuin mitä itse uskallan, mikä oikeaoppista onkin, sillä minulla on melko raskaat luomet. Pitäisi itsekin opetella tekemään silmämeikki näin!

Meikkareilla oli kyllä kova urakka tuolla Muotiviikolla. IsaDoran pisteellä heitä oli kaksi, ja heti kun Muotiviikko-tapahtuma virallisesti alkoi klo 18, paukahti IsaDoran tiskille jatkuva jono pikameikkiin haluavia neitokaisia.






Tässä vielä meikkipöytä. Erotatteko joukosta ainakin syksyn kokoelman harmahtavan Precious Pearls -luomiväripaletin ja kesän Jungle Fever -kokoelmasta tuon jättimäisen aurinkopuuterin. Sekä nuo ihanat erisävyiset huulipunat!






Pikameikin lisäksi IsaDoran loungessa oli mahdollisuus lakata kyntensä IsaDoran kynsilakoilla.

Minusta se oli kiva idea: illan juhliin voi valmistautua tapahtumassa käymällä ensin pikameikissä, sitten lakkaamalla kyntensä ja lisäksi Muotiviikolla oli vielä Salon Klipsin piste, jossa laitettiin hiuksia.






Yritin totta kai dokumentoida teille kaiken mahdollisimman tarkkaan, jotta pääsisitte mukaan tunnelmaan ja näihin ihaniin juhliin rakkaat lukijat.






Tältä näytti IsaDoran kynsien lakkauspiste kun siinä oli täysi tohina päällä.

Ihanasti oli tarjolle asteteltu kaikkia IsaDoran kynsilakkojen trendivärejä: korallia, kultaista ja hopeaa, valkoista, pinkkiä, violettia, khakia ja vaaleanruskeata. Lisäksi käytössä olivat IsaDoran graffitilakat.






IsaDoran meikkien lisäksi tilaisuudessa esiteltiin Beyoncén tuoksuja Heat ja Heat Rush.

Niistä tykästyin enemmän hedelmäisen herkulliseen Heat Rushiin. Alkuperäinen Heat oli naisellisempi ja mausteisempi, mutta Heat Rush oli ihanan makea ja tyttömäinen.

Erityisesti Heat Rushin vartalovoide vaikutti aivan ihanalta. Kevyt tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa oli vielä ihanaa iholle jäävää kultaista hohdetta mukana.

Beyoncén tuoksuja esitellyt hehkeä konsulentti suostui ystävällisesti minulle malliksi kuvaan, lämpimät kiitokset hänelle!






Tuote-esittelyjen lisäksi katselin Muotiviikolla kaksi Sokoksen ja Ibero-korujen muotinäytöstä. Ensimmäinen tosin meni minulta vähän ohi, kun olin niin innoissani vielä noista IsaDoran ihanista meikeistä.

Muotiviikon muotinäytösten meikit oli muuten myös toteutettu IsaDoran tuotteilla.   

Lisäksi minulla oli nähtävästi oikea meikkitaitelija Mariela Sarkiman ja Make Up Biblen teemaviikko, sillä näin hänet jo ensimmäisen kerran tällä viikolla meikkikirjakiertueella keskiviikkona Sokoksella. 






Nyt Mariela Sarkima oli Muotiviikolla ja teki lavalla smoky eyes -meikin. Malli Nina Herala haastatteli. Lisäksi Mariela Sarkiman Make Up Bible -kirjaa myytiin Muotiviikolla, mutta sehän minulta löytyy jo.

Aivan ihana tapahtuma oli, kauniit kiitokset siitä minut sinne kutsuneelle IsaDoralle!

Tavoistani poiketen en muuten nyt kirjoitakaan jättipitkää postausta ja esittele samaan syssyyn IsaDoralta saamiani ihania tuotelahjoja ja Muotiviikolta ostamiani juttuja, vaan säästän ne jatko-osaan. Silloin luvassa saattaa olla myös YLLÄTYS!

11 kommenttia:

  1. Vaikuttaa oikein lystiltä tapahtumalta! Isadoran syyslook on erityisen groove tänä vuonna.

    VastaaPoista
  2. Mä en yleensä katsele IsaDoraa sillä silmällä, mutta tämän syksyn look vaikuttaa mielenkiintoiselta.

    Vaikuttaa kyllä mahtavalta tilaisuudelta :) Ja onhan se pakko myöntää, että olisin mielelläni ollut itsekin paikalla ;)

    VastaaPoista
  3. Mä voitin Olivian sivuilta itelleni ja kaverilleni liput tonne perjantaille, ja lopulta ne lähetti vielä lisää ja mulla oli kuudet liput. Kukaan muu kaveri ei kuitenkaan ollut niistä lipuista kiinnostunut, ja kun olin itse kaverini kanssa lähdössä Punavuoresta liikenteeseen alkoi kamala myrsky ja pakenimme teekuppien ääreen kahvilaan odottelemaan että se myrsky menee ohi. Sitten ei enää jaksanut lähteä kun muotinäytöksetkin meni jo ohi.. Mutta kiva että oli mukava tapahtuma :)

    VastaaPoista
  4. Mä luotin siihen että sä kirjotat vähän kattavammin, rääppäisin vaan pintaa lauantailta kun en ottanut edes kuvia. :D Ja viitaten aiempaan keskusteluumme, mua ei tullut yksikään mies iskemään. On tainnut tuo markkina-arvo laskea. :D Oli siellä yksi törkeän hyvännäköinen portsari, se ei näyttänyt yhtään järjestyksenvalvojalta. Mut ei sekään ollut kuin työn vaatimasti kohtelias. Menin sitten vaan kotiin oman kainaloon tuhisemaan, siellä on hyvä olla. :)

    VastaaPoista
  5. Hukilaugirls: Oli kyllä tosi kivaa tuolla Muotiviikko-tapahtumassa. Sen lisäksi että siellä oli ihanat IsaDorat, olen kiinnostunut myös muodista, joten oli kiva katsella noita muotinäytöksiäkin. Tosi ihana ilta oli! :)

    IsaDoran syyskokoelma on kyllä hieno, ja näimme ehkä vilahduksen myös tulevasta holiday-kokoelmasta. Sanon vain, että hyvää kannattaa odottaa. :)


    Heidi B: IsaDora on minusta mahtava juuri siksikin, että vaikka se on edullisempi merkki, siltä tulee kunnon kausikokoelmat. Kyllä ruotsalaiset osaa nuuskia trendit, sillä taas IsaDora on mielestäni liikkeellä täysin samassa hengessä kuin catwalkillakin ollaan. Eli tykkään kovasti!

    Voi kun sinäkin olisit saanut kutsun tuonne tapahtumaan, oli kyllä tosi kivaa! Siksi yritin kirjoittaa siitä mahdollisimman tarkasti tänne blogiinkin, kun ajattelin, että varmaan monia lukijoitakin kiinnostaa, sillä itsestäni on ainakin ihana lukea juttuja kaikista juhlista ym., vaikka itsellä ei olisi ollut mahdollisuutta juuri silloin osallistua. Toivottavasti tällaisia tapahtumia tulisi vielä lisääkin! :)


    RockQueen: Voi harmi, että sinulta jäi Muotiviikko-ilta välistä! Sää oli kyllä perjantaina aika karmea. Minäkin olin pyörällä, ja tullessa tuuli aivan valtavasti (minusta kyllä tuntuu että Ruoholahdessa tulee aina!) ja lähtiessä satoi vettä. Olin kuitenkin kotimatkalla niin hurmoksessa kivasta illasta ja ihanista meikeistä, että ei haitannut mitään! :) Mutta ensi vuonna sitten, minäkin voisin yrittää osallistua niihin kilpailuihin, että pääsisin jonkun ystävän kanssa tapahtumaan, kun nyt olin yksin, vaikka ihan kivaa oli niinkin. :)


    Sonia: Kiva kun sinäkin kirjoitit, hauska lukea sun mielipide tapahtumasta. :)

    Voi kuule, jos minäkin lähtisin mun markkina-arvoa niiden ukkojen perusteella mittaamaan, niin voi hyvää päivää. :) Onneksi kotona on onni! :)

    Mä en huomannut mitään portsareita, mutta ne pähkinänjakaja-miehet oli kyllä ihan komeita. Ja mukavia! :)

    VastaaPoista
  6. Kiva kun kirjoitit tapahtumasta. Olisi ollut kiva itsekin olla mukana.

    Upean näköisesti laitettu esille kaikki tuotteet ja ovat myyviä. Muistan vain kuinka petyin muutamia vuosi takaperin, kun olin hääsivuston porukan kanssa kutsuvieraina Kaivarin häägaalassa ja siellä oli Make Up Storen edustaja ja kosmetiikkaa -20 %. Niin surkeasti oli pöydälle vain lätkästy meikit ja niin typerän näköisesti tähden muotoiseen, kirkkaankeltaiseen pahviin kirjoitettu tussilla -20 %. Ei ollut kovin myyvän näköisiä. En ostanu silloin mitään, kun näytti ihan kirpputoripöydältä.

    Vitsit... asiahan ei mulle kuulu, mutta mikä tämä Sonian ja sun markkina-arvo juttu oikein on? :D

    VastaaPoista
  7. Näitä tapahtumapostauksia on kiva lueskella :) Olisinpa itsekin tuolla ollut! Harmittaa kun tuntuu siltä, että Tampere on kuitenkin kaupunki jossa tapahtuu mutta jotenkin onnistun kaikki tällaiset aina missaamaan. En tiedä tosin tulisiko lähdettyä vaikka asuisinkin Helsingissä.

    Haastoin sinut blogissani, tee haaste ihmeessä jos haluat :)

    VastaaPoista
  8. Olipas mukavan oloinen tapahtuma! :)

    Tuo Heat Rush tuoksu on kyllä hyvä, suht edullinenkin mutta se on myös aina loppu, etenkin silloin jos esim. Sokoksessa on kanta-asiakasomistajapäivät että saa -15% alennuksen. Olen myös huomannut kuinka monet tytöt aina hypistelevät sitä kaupoilla (minä mukaan lukien). ;)

    VastaaPoista
  9. Minna: Kiva että tykkäsit, oli kiva myös kirjoittaa. Ja voi kun olisitkin voinut olla mukana, oli tosi kiva tapahtuma!

    Huomaan, että pidän tätä blogia välillä kuin päiväkirjaa. Siksi on kiva myös kirjoittaa kaikesta nähdystä ja koetusta, jotta voi itsekin palata niihin tunnelmiin myöhemmin. Ja toisaalta itsestänikin on kiva lukea muiden blogeista kaikista hauskoista tapahtumista ja kokemuksista, niin pääse itsekin ikään kuin osalliseksi niihin. :)

    IsaDoran osastolla oli kyllä todella panostettu tuotteiden kauniiseen esillelaittoon. Kynsilakkapulloistakin oli tehty sellaisia kuvioita pöydälle, ja kaikki oli koristeltu noilla syksyyn sopivilla vaahteranlehdillä. Olin aivan innoissani siellä nuuskimassa ja tutkailemassa kaikkia noita ihania tuotteita. Oikein ilo oli viettää aikaa osastolla. :)

    Ihme että Make Up Storella oli asiat noin huonosti järjestetty, kun usein heidän myymälöissään on ainakin todella panostettu tuotteiden näyttävään esillepanoon. Ei todellakaan tee mieli ostaa, jos kaikki on huiskittu vain epäsiistin näköisesti sinne tänne. :(

    Se markkina-arvo oli vähän hölmö juttu, joka liittyi ihan siihen, että en ole ollut ulkona moneen vuoteen enkä ainakaan yksin. Olin ihan pihalla tuolla tapahtumassa kun muutama miekkonen etsiytyi juttusille, enkä tajunnut ensin yhtään mistä oli kysymys. Varoitin siitä sitten Soniaa kun hän oli seuraavana iltana menossa myös yksin tapahtumaan. Niin Sonia sitten keksi että me parisuhteelliset voidaan sillä mitata, että vieläkö olisi kysyntää ulkopuolellakin. No ei hirveästi ollut, eikä ainakaan kovin laadukasta. :)


    Elisa: Tosi kiva, että tykkäsit, oli kyllä hieno ja mukava tapahtuma. Sinnehän voi voittaa lippuja myös Voicen ym. kilpailuista. Täytyy itsekin ensi vuonna osallistua ainakin kilpailuihin, sen verran mukavaa ja kaikkea kiinnostavaa katseltavaa siellä oli. :)

    Tampereellakin tapahtuu varmasti kaikkea hauskaa, eli mukaan vaan! Tänä viikonloppuna muuten tuntui, että Helsingissä oli vaikka mitä hauskoja ja kiinnostavia tapahtumia, kun sitten voi taas mennä viikkoja tai kuukausia ilman mitään. Onneksi muutaman viikon päästä on taas Muoti- ja Kauneusmessut Messukeskuksessa, niitä odotan jo kovasti. :)

    Hei, kiitos tosi paljon haasteesta, ihanaa! Täytyy heti mennä kurkkaamaan, voi miten kivaa!


    Serrated B: Tapahtuma oli kyllä tosi kiva, ihanaa ohjelmaa ja paljon kiinnostavaa nähtävää, eikä vähäisimpänä ne rakastamani IsaDoran meikit! :)

    Minustakin se Heat Rush oli oikein hyvä! Muistutti aika paljon Escadan tämän kesän hedelmäistä Taj Sunset -tuoksua, josta olen tykännyt kovasti. Ihanan aurinkoisia ja makeita tuoksuja!

    En ole aiemmin kiinnittänyt Heat Rushiin tai muihinkaan Beyoncen tuoksuihin kaupoissa mitään huomiota, mutta nyt kiinnostuin kyllä. Hauska tietää, että ne ovat suosittuja, ja en kyllä yhtäään ihmettele miksi. Tosi hyvä tuoksu, ihana! :)

    VastaaPoista
  10. TylyMuija: Hei, kiva että tykkäsit! :)

    Tuo IsaDoran viime syksyn Forest Groove -kokoelman mainoskuva näyttää omaankin silmääni taas aivan uudelta ja kiinnostavalta, kun nyt on koko kevään näkynyt taas vain niitä pastellihömpötyksiä. :) Eli kun tästä kesästä selvitään, niin todennäköisesti syksyn meikit näyttävät taas oikein kiinnostavilta ja inspiroivilta! :)

    Minulla on kyllä tulossa oikein erityistilauksena sinua varten postaus siitä L'Orealin Miss Candy -kokoelmasta ja sen mainoskuvasta, katsotaan mitä siitä tykkäät. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)