maanantai 10. lokakuuta 2011

Hyvää syntymäpäivää mulle!

Nyt mennään tytöt tänään sen verran ohi aiheen, että minulla on tänään syntymäpäivä!

Thirty something tulee mittariin, eli voisin sanoa, että täytän TAAS 25.

En yleensä osta lahjoja itselleni, mutta tänä vuonna tein poikkeuksen, sillä en kehdannut pyytää näitä kahta juttua lahjaksi keneltäkään.






Mulberryn suloisessa lintupaketissa oli se hävyttömän kallis mutta ihana Mulberryn klassikkokaulaliina, jonka ostamista olen harkinnut jo vuosia.






Nyt kun värjäsin hiukseni syksyllä punaiseksi, minulle sopivat paremmin kaikki maanläheiset, ruskeat ja vihreät sävyt, joten ajattelin että nyt jos koskaan on aika ostaa tämä kuuluisa kaulaliina.

Hinta oli Helsingin Mulberryn liikkeessä 115 euroa, ja palvelu sen mukaista eli loistavaa!

Mulberryn tuotteitahan saa tilattua myös netistä Mulberryn omasta verkkokaupasta. Siellä kaulaliinan hinta olisi ollut 90 puntaa eli 104,21 euroa, mutta siihen tulevat päälle vielä postikulut. Helsingin Mulberryn liikkeestä Fabianinkadulta ostettaessa tuotteet tulevat siis melkein saman hintaisiksi.

Toinen lahja itselleni on lippu Britney Spearsin konserttiin Hartwall Arenalle nyt perjantaina 14.10.2011. Olen tykännyt Brit-Britistä lukioikäisestä saakka, ja nyt kun Miss Spears vihdoin saapuu Helsinkiin konsertoimaan, olen so there! Varsinkin kun liput maksoivat tällä kertaa alle sata euroa. :)








Mulberryn kaulaliinani sain pakattuna Mulberryn tyylikkääseen ruskeaan paperikassiin.

Koristeena oli Mulberryn Autumn Winter 2011 -kokoelman teeman mukaisesti pikkuinen lintunen. Mulberrylta tuli nimittäin tälle syksylle kolme uutta kangaskuosia: Happy Hedgerow eli onnellinen pensasaita (!), Feathered Friends ja värikkäitä peipposia sisältävä Fabulous Finches. Yksi näistä pikkuisista söpöisistä lintusista lennähti myös paperikassini päälle. Aivan ihana yksityiskohta!







Tykkään muutenkin Mulberryn englantilaisesta country-tyylistä valtavasti. Valitettavasti vain vaatteet ovat hintaluokkani ulkopuolella, peippohuivikin olisi maksanut huikeat 280 euroa.

Onneksi löysin oman lintuhuivini jo syksyn aluksi Vero Modasta huomattavasti edullisemmin. Ihastuin heti sen epätavalliseen väriyhdistelmään: tummaa vihreätä, oranssia, viininpunaista, pinkkiä ja turkoosia. Sekä niitä lintusia.

Huivi toimisi minusta myös mainiosti meikki-inspiraationa. Kuvitelkaa näissä sävyissä toteutettu silmämeikki: oranssia, turkoosia, viininpunaista ja pinkkiä. Melkein pitäisi kokeilla joskus!

Mulberryn tämän syksyn mainokset ovat myös aivan ihania. Ne on toteutettu metsäteemalla, ja kuvista löytyy hauskoja yksityiskohtia. Lattialla on jättimäisiä linnunmunia ja höyheniä, ja nojatuolissa nukkuu kettu. Love, love, love!






Juhlin syntymäpäiviäni jo eilen sunnuntaina ihan vain perheen kesken. Jokainen sai palan suosikkikakkuaan Fazerilta. Vasemmalla Sacherit, keskellä suklaa-vadelma ja oikeassa reunassa Menorca-torttu.  

Veljeltäni sain nämä ihanan syksyiset kukat, eikö olekin kaunis kimppu. Ja sattumalta vielä tämän syksyn suosikkiväreissäni eli oranssia ja viininpunaista.






Ihanaa syksyistä viikkoa myös teille muruset, toivottelee taas vuoden vanhempi Pumpulipupu.

XOXO

15 kommenttia:

  1. Hyvää syntymäpäivää! Olen pannut merkille, että sekä kotimaisista että ulkomaisista kauneusbloggaajista moni on syksyn lapsia. Minäkin. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea!
    Mahtavaa, että päätit toteuttaa haaveesi synttärin kunniaksi!

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon!
    Ihana lintu tuossa mulberryn kassissa! <3

    Bloggaajilla kyllä näyttää olevan syyspainotteista synttäriä, mullakin elokuun lopussa. :D

    VastaaPoista
  4. Hyvää syntymäpäivää! Ihania lahjoja ja kakkuja! Tuo kaulaliina on kyllä niin kaunis. Itsellänikin oli äskettäin, eli viime pe, synttärit:) Mielenkiintoinen tuo Nekun huomio. Mitäköhän se mahtaisi meinata:P

    VastaaPoista
  5. Hyvää syntymäpäivää!

    Nuo kakut sai kyllä veden kielelle ;)

    VastaaPoista
  6. Nam mitä kakkuja! Oikein ihanaa synttäriä sulle :)

    VastaaPoista
  7. PALJON, PALJON ONNEA PUPU!!!!

    SIGin sanotuksin sulle laulan...

    Päivänsäteenä pienenä silmiisi kurkistan
    herätän sinut unestasi ja onnea toivotan
    lailla perhosen leijailen korvaasi kuiskaamaan
    sanat kaikkein kauneimmat jotka suinkin vain osaan
    Sillä sinulla on syntymäpäivä, mutta lahjaa ostanut en,
    suukko poskellesi olkoon sellainen

    Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain
    hyvää syntymäpäivää toivotan
    Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain
    ja paljon onnea vaan

    :)

    Kakkuja!!! Kävitkö kenties Kluuvinkadulla? Itse tosiaan oli melkein 13 vuotta Fazer konsernin alaisuudessa. ;)

    VastaaPoista
  8. Ihanaa syntymäpäivää 25-vuotiaalle :)

    VastaaPoista
  9. Paljon onnea vaan
    paljon onnea vaan
    paljon onnea vaan
    Pumpulipuuupuuuu,
    paljon onnea vaan :-) ♥

    Ja todella kivan näköinen huivi, ja varmasti sopii sulle! :)

    VastaaPoista
  10. Paljon onnea synttärin kunniaksi ja nams mitkä lahjat! Arvaas muuten mitä, mäkin oon menossa Britneyn keikalle! Ehkä bongaat mut, kuka tietää ;)

    P.S Arvontapalkinto saapui tänään ja kaikki tuotteet olivat ehjiä ja ihania niikuin odotinkin :) Pakko päästä meikkailemaan noilla!

    VastaaPoista
  11. Paljon onnea huiman neljännesvuosisadan johdosta... Krhm. ;) Itse olen täyttänyt lähinnä 22 sen jälkeen kun 25 tuli täyteen. Nyt pitänee itsekin siirtyä tuohon 25:een, kun kerta on se nimeltämainitsematon (kolmekymppiä) tullut täyteen.

    Mutta onnea paljon päivänsankarittarelle! :)

    Ps. Noi kakut näyttää niiiiiiiiiin hyviltä...

    VastaaPoista
  12. Oikein hurrjasti paljon onnea! :) Itselleen on aina kiva ostaa lahjoja, siksipä sitä tule itsekin harrastettua jokaisen vähänkin panostamista vaativan saavutuksen jälkeen... Esim. synttärien :>

    VastaaPoista
  13. Oikein paljon onnea pupu! ♥ Kyllä sitä itseään saa hemmotella syntymäpäivänään, kerran vuodessahan ne vain on. ;)

    VastaaPoista
  14. Paljon onnea! Kyllähän sitä itse ostamalla yleensä saa kaikista mieluisimmat lahjat :D

    VastaaPoista
  15. Voi kiitos teille kaikille ihanille onnitteluista! Olin niin liikuttunut, olette niin kilttejä! Tuli tosi hyvä mieli kun luin kaikkia ihania viestejänne, laulunpätkiä ja toivotuksianne. Olette kyllä niin ihania, tällä blogilla on varmaan maailman parhaat lukijat. Kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)