tiistai 26. heinäkuuta 2011

Vaaleanpunainen luomiväri ja huulikiilto


Silloin haikailin MACn uusien vaahtomaisten Big Bounce -luomivärien perään, ja niistä erityisesti vaaleanpunaista Good Fortune -luomiväriä.

Huhuja kuitenkin oli, että Big Bouncet levittyvät huonosti, pysyvät heikosti ja ovat vaikeita häivyttää. Niinpä olin kerrankin järkevä tyttönen ja säästin rahani.

Rosa "Leonardo da Vinci"


Sitten muistin, että ystävälläni olikin Max Factorilta Big Bouncien kanssa samantyyppistä jälkeä tekeviä (siis hyvässä mielessä), voidemaisia luomivärejä Masterpiece Colour Precision Eyeshadow. 

Ystävälläni on niitä kaksi sävyä: kylmän vaaleanpunainen 7 Icicle Rose ja kylmä ruskea 3 Coffee. Lisäksi on olemassa vaaleanvihreä (6 Golden Green) ja vaalea beige (5 Pearl Beige).

Ystäväni oli ostanut Masterpiece Colour Precision Eyeshadowt alun perin koska niitä oli suositeltu jossakin blogissa. Ystäväni on ollut käytössä oikein tyytyväinen niihin. Kestävät tarvittaessa vaikka koko päivän liikkumatta luomilla, väri on peittävä ja kauniin pinnan jättävä ja levittyvät hyvin.

Ystikseni oli jo aiemmin tarjonnut minulle Max Factorejaan kotiin kokeiltavaksi, mutta en silloin kehdannut ottaa. Sain Stockalle - 15 %:n alennussetelin, joten kokeilut jäi sikseen, ja tässä tulos:

Tadaa.

Alempana kuvassa Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow 7 Icicle Rose.

Ylempänä kuvassa alelöytöni Porin Sokokselta, - 70 %:n alessa ollut IsaDora Mega Wet Gloss 23 Riviera Pink.

Eli vaaleanpunaista luomiväriä ja huulikiiltoa, ihanaa kesähöttöä ja hattaraa!


Minulla on jo ennestään voidemaiset vaaleanpunaiset luomivärit Giorgio Armanilta ja L'Orealilta.

Armani ja Lorkku ovat tuollaisissa purkeissa, kun taas Max Factor on huulikiillon näköisessä putkilossa.

Armanin purkki on vielä painavaa lasia, kun L'Oreal on hieman vaatimattomammin muovipurkissa. Mutta on syytäkin olla Armanilla vähän hienompaa, kun hintakin on yli kolminkertainen (38 euroa) L'Orealeihin nähden (10,90 euroa).


Tässä samat kaunokaiset vielä purkeissaan.

Vasemmalta siis Giorgio Armani Eyes to Kill Silk -luomiväri sävyssä 7 Noka.

Keskellä L'Oreal Color Infaillible -luomiväri 004 Forever Pink.

Ja oikealla sitten Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow -luomiväri Icicle Rose.

Mitään kaunista katseltavaa ne eivät näin välttämättä ole, mutta odottakaahan, kun näette ne tositoimissa.


Jos nimittäin luulitte, että olen seonnut lopullisesti ja ostanut kolme täysin samanlaista luomiväriä, niin ehei. Ihan niin huonosti asiat eivät sentään ole.

Ylimpänä siis Giorgio Armani Noka. Se on näistä ehdottomasti liiloin, melkein vaalea liila. Todella kaunis, vähän metallinen sävy.

L'Oreal Forever Pink on selvästi lämpimämpi ja kultaisempi sävy. Kaunis kyllä sekin.

Ja Max Factor Icicle Rose on sitten melkein valkoinen, hyvin peittävä kalpea vaaleanpunainen.

Kaunista, kaunista.

Olen siis erittäin tyytyväinen. Sain melkein kuin MAC Big Bounce Good Fortunen, mutta parempana ja halvemmalla. Max Factorin oikea hinta on 11,90 euroa, mutta alennuskuponkini ansiosta maksoin siitä 9,52 euroa.

Rosa "Bella Rosa"


Toinen ostokseni oli siis IsaDoran vaaleanpunainen Mega Wet Gloss -huulikiilto Riviera Pink Porin Sokoksen alesta.

Huulikiilto oli - 70 %:n alessa. Kyseinen prosentti on suurin heikkouteni. Alan ostaa melkein mitä tahansa kosmetiikkaa - 70 %:n alella, sillä olen kuullut jostakin aikoinaan, että sillä hinnalla myyminen alkaa olla niin halpaa, että se on jo kaupalle tappiollista. Minkäänlaisia katteita ei siis ainakaan jää.

Tunsin siis polttavaa tarvetta ostaa edes jotakin, sillä Porin Sokoksella oli siirretty runsaasti IsaDoran, Goshin ja Rimmelin tuotteita - 70 %:n alennukseen. Selektiivisen kosmetiikan puolella alennukset olivat ainakin viime viikolla vielä maltillisempia.

Lisäksi minulle nyt saa myytyä mitä vaan viittaamalla ihanaan Rivieraan.

Minulla ei ole ennestään IsaDoralta huulikiiltoja, vaikka se on yksi suosikkimerkeistäni.

Huulipunia löytyy minulta kahta mallia.

Keskellä IsaDora Perfect Moisture Lipstick, joka on koostumukseltaan aika perinteinen, pigmenttinen huulipuna.

Oikeassa laidassa IsaDora Jelly Kiss -huulipuna, joka on koostumukseltaan selvästi kevyempi ja kiiltävämpi, geelimäinen.


Täytyy sanoa, että tämä ensimmäinen tutustumiseni IsaDoran huulikiiltoihin oli oikein positiivinen.

IsaDora Mega Wet Gloss 23 Riviera Pink muistuttaa koostumukseltaan ja olemukseltaan kovasti Too Facedin oletettavasti hieman laadukkaampaa Glamour Gloss -huulikiiltoa sävyssä Pillow Talk.

Tosin normaalihinnoissaan ne ovat aika lähellä toisiaan, sillä IsaDora maksaa normaalisti 11,75 euroa, ja Pillow Talkini olen tilannut Asokselta noin 10 eurolla. Normaalihinta on kyllä silläkin noin 16 euroa.

Ruhtinaallisella - 70 %:n alennuksella IsaDorani maksoi kuitenkin vain 3,52 euroa. Erittäin halpa hinta näin hyvästä huulikiillosta.


Huulilla IsaDora Mega Wet Gloss 23 Riviera Pink on nimittäin aika herkku.

Kermainen, hyvin kostea huulikiilto. Väri on aika nude, mutta sopii hyvin varmaan mihin tahansa meikkiin. Tuoksukin on mukavan toffeinen.

Kuva ei valitettavasti aivan riitä toistamaan IsaDora Mega Wet Glossin vetistä loistoa, mutta sanoisin että se tekee sen minkä lupaa ja on aivan mega wet. Ihana efekti, huuleni eivät varmaan koskaan ole näyttäneet näin hyvältä. Tykkään todella paljon!

Pysyvyys ei kyllä ole mikään ihmeellinen, varmaan tuosta runsaasta kosteudesta johtuen. Lähellä on, että en joudu samaan kuin Svenska Hollywoodfruarin ihana Maria Montazami, jolla on suurin piirtein kokopäivätyönä huulipunan lisääminen. Stencool, niin kuin Ruotsissa on ilmeisesti tällä hetkellä muotia sanoa.

Rosa "Sommerwind"


Kuvituksena olevat vaaleanpunaiset ruusut ovat muuten Helsingin Talvipuutarhasta, missä ruusupuutarha kukkii vieläkin kauniisti.

Suosittelen sitä lämpimästi nähtävyytenä jos vierailette Helsingissä, ja miksei helsinkiläisillekin, kaikki eivät ole varmastikaan vielä käyneet siellä. Kasvihuoneet ovat remontissa syksyyn 2011 asti, mutta puutarhassa voi vapaasti ihailla näitä vaaleanpunaisia kaunottaria.

Aurinkoisia kesäpäiviä!

8 kommenttia:

 1. Oi, yhtä mun kestosuosikkiväreistä <3 ! Todellisia herkkulöytöjä. Jos muuten kaipaa omaan pihaan tai parvekkeeseen ruusua, niin mä olen tosi kivasti saanut jaloruusun menestymään amppelissa. Parin viikon tauko oli ettei kukkinut, mutta muuten on toukokuusta asti kukkinut melkein jatkuvasti. Ja kesän loputtua aijon kaivaa sen maahan :) .

  VastaaPoista
 2. Mulla on Isadoran huulikiilto ja tykkään siitä. :) Huulikiillot ovat vähän sellaisia, että ne eivät näy valokuvissa, vaikka livenä olisikin väriä. :( NYXin Round Lip Glossit on kyllä siitä kivoja, että ne näkyvät yllättävän hyvin valokuvissa.

  Joskus olen miettinyt, että pitäisikö ostaa jokin voidemainen (tuollaisessa huulikiiltoputkilossa oleva) luomiväri kokeiluun? Minulla ei ole koskaan ollut... Sivistyksessäni on siis aukko! :D

  VastaaPoista
 3. Vauhtimamma: Vaaleanpunainen on kyllä niin ihana väri, aina vaan uudestaan ja uudestaan jaksan innostua siitä! Niin kevyt ja söpö :)

  Kiitos tosi hyvästä vinkistä ruusun suhteen! Ruusut on mun ehdottomia lempikukkia, mutta valitettavasti meillä ei ole omaa pihaa, vaan ihan kerrostalossa asustellaan. Muutaman vuoden sain ihan sellaisen tavallisen ruokakaupasta ostetun pikkuruusun kasvamaan lasitetulla parvekkeella, kun ostin sille vain tarpeeksi ison jättiruukun. Se talvehtikin yhden talven, mutta sitten kuoli kesällä kun oltiin matkalla ja parvekkeella oli lasien takana niin ylikuuma. Sen jälkeen olen vain käynyt mm. Talvipuutarhassa ihailemassa ruusuja. :)

  Mutta pitää yrittää nyt ehdottomasti jaloruusulla uudelleen. Kiitos siis todella paljon vinkistä, innostuin taas tosi paljon ajatuksesta!


  Minna: Joo, nyt muistinkin, että sullahan on IsaDoran huulikiilto, sehän on joskus näkynyt sun blogissakin. Menenkin heti etsimään sieltä ne jutut. :)

  Mä olin suoraan sanottuna vähän yllättynyt, että IsaDoran huulikiiltokin oli niin laadukas. Muutenhan tykkään IsaDoran tuotteista ja värivalikoimasta kovasti (joo, ei ole varmaan jäänyt epäselväksi! :). Huulikiilto on minusta kuitenkin aika vaikea tuote, sillä helposti jää valjuksi ja mitättömäksi. Mulla on mm. yksi Lancomen huulikiilto, joka on aivan surkea. Vähän tulee väritöntä kiiltoa, that's it, vaikka sen nimikin on Shocking Pink. :)

  Mutta olet kyllä oikeassa, huulikiilto ja varsinkin tuollainen nude on näköjään tosi vaikea kuvata. Huulilla näytti tosin kivalta, mutta kuvassa ei näy juuri mitään. Todellinen nude... :)

  Mun pitää vielä ehdottomasti kokeilla noita NYXinkin huulikiiltoja! :)

  Niistä voidemaisista putkiloluomiväreistä sulle voisi kyllä käydä hyvin se Max Factorin Masterpiece Colour Precision 3 Coffee. Todella kaunis, kylmän taupe sävy, joka sopii ainakin hyvin tummatukkaiselle ystävälleni todella upeasti.

  Voidemaisten luomivärien jättämä pinta on kyllä minusta hyvin erilainen kuin puuteristen luomivärien. Paljon peittävämpi, tasaisempi ja valoa heijastavampi. Todella kivannäköistä, ja meikeissä on aina kiinnostavaa kokeilla kaikenlaista uutta ja uusia koostumuksia! :)

  VastaaPoista
 4. Hei... nythän mä vasta hokasin (Team Ahmassa aina sanottiin noin ;D), että onhan mulla yksi ns. voidemainen. Se on jauheen ja voiteen välimaastosta. Yksi Avonin vaalea ja kullan hohtoinen. Blogissa se ei ole vilahtanut vielä kertaakaan... tarvitsee vissin laittaa. :) Harvoin sitä käytän, vaikka onkin upea ja erityisesti olisi nyt, kun iho on päivettynyt.

  Kiitti kosmetiikkavinkistä! ;) Sävy kuulostaa ainakin minulle täydelliseltä. :)

  VastaaPoista
 5. Minna: Avonin jauhemais-voidemainen vaalea kulta kuulostaa aivan mahtavalta! Nyt vain blogiin se näytille, on varmasti tosi ihana!

  Nyt alkaa olla kyllä parhaat ajat lämpimän kullansävyisille meikeille, kun on ollut niin lämmin ja aurinkoinen kesä, että ihokin alkaa olla kauniin kullanruskea (no okei, mulla kyllä vähän Hawaiian Troicin itseruskettajan avulla!). Tämä on kyllä ihanaa aikaa!

  Minustakin aina tuntuu, että olen jo esitellyt kaikki mun meikit blogissa, ja sitten aina muistan, että en varmaan puoliakaan. Pitäisi varmaan kaivaa vanhempiakin aarteita esille, kun ainakin toisten meikkejä on niin kivaa katsella. Eli Avonia vaan esittelyyn, kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Mulle tarttui kans alesta voidemainen luomiväri, ja vielä vaaleanpunainen. Cliniquen Quick Eyes josta on blogissanikin juttua pikkaisen. Tykkäsin siitä kyllä, kunhan ei levitä liikaa (iho näyttää todella ryppyiseltä paksun voidekerroksen jälkeen... :D). Laatu oli oikein hyvä ja voisin kyllä ostaa uudestaankin. Voidemaisissa luomiväreissä on se hyvä puoli, että vaaleatkin sävyt saa voidemaisella koostumuksella pigmenttisiksi ja näkyviksi, kun taas puuterisessa muodossa vaaleat sävyt jäävät usein valjuiksi.

  VastaaPoista
 7. Täytyykin tehdä meikki jossa käytän sitä Avonia. ;)

  Minusta on aina ollut kesä kuumalla ihania kultaiset ja pronssiset meikit, mutta harvoin ennen käytin niitä, kun minulle oli iskostettu niin vahvasti ajatus, että koska olen kylmäsävyinen, niin minule ei lämpöiset sovi. Nyt olen toista mieltä. Se riippuu vuodenajasta, pukeutumisesta ja yms. saako ne lämpöisetkin mätsäämään hyvin. Olen ehkä siksi yrittänyt kehittää itseäni erilaisten värien yhdistelmissä, jotta ne saisi toimimaan.

  Mulla on vielä paljon niitä vanhoja, esittelemättömiä meikkejä, vaikka tulikin heitettyä pois niitä silloin 2 vuotta sitten. Tarvisi varmaan esitellä niitäkin joskus. :)

  VastaaPoista
 8. Elisa: En ole itse kokeillut Cliniquelta mitään tuotteita, kun minulla on Cliniquen ihonhoitotuotteista huonoja muistoja 2000-luvun alusta; eivät sopineetiholleni ollenkaan. Mutta voidemainen luomiväri oli varmasti hyvä löytö, ja sait sen vielä tuolla huikealla - 70 %:n alennuksella, eikös niin. :)

  Olen huomannut voidemaisissa luomiväreissä saman ilmiön, eli voivat helposti saada luomet näyttämään vähän ryppyiseltä. Tykkään kuitenkin niiden luomasta intensiivisestä ja valoa heijastavasta efektistä niin paljon, että ei haittaa :)

  Ja oot kyllä niin oikeassa, että voidemaisissa vaaleatkin sävyt näkyvät usein paremmin. Huomasin sen kun kokeilin aiemmin kesällä vaaleanpunaisia luomivärejä eri koostumuksilla yksinään luomilla; puuteriset luomivärit jäivät usein aika hailakoiksi. :)


  Minna: Tuo on minusta aina kyllä niin hankalaa, että ketkä voi muka käyttää minkäkin sävyisiä värejä. On niitä, jotka just suosittelevat kylmäsävyisille aina kylmiä, sitten luomiväreissä suositellaan vastavärejä silmien värin korostamiseksi tai sitten vain yksinkertaisesti poimimaan vaatteista joku väri jota käyttää. Itselleni sopivat parhaiten lämpimät sävyt, mutta kyllä sumeilematta muitakin käytän, kun haluan vaihtelua. En vain jaksa meikata aina samoilla sävyillä, vaikka kuinka sopisivat mulle parhaiten tai olisin niissä eniten edukseni. Kyllä vaihtelu aina virkistää!

  Sun blogistakin musta huomaa, että olet viime aikoina kokeillut todella rohkeasti ja ennakkoluulottomasti uusia väriyhdistelmiä, ja tosi monet niistä ovat olleet todella toimivia ja hienoja. Antaa muillekin inspiraatiota ja ideoita kokeilla erilaisia juttuja. :)

  Tiedätkö, sellainenhan postaus olisi kiva, jossa olisi vanhimmat, hyviksi havaitut luomivärit tai kaikkien aikojen suosikit. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)